Deponakias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τωρα που μιλαμε γαμιεται ο Διας. Δεν κανει τιποτα, με το ζορι κανω browsing. Ουτε λογος για Youtube η κατι τετοιο. Αλλα μια μερα που ο διας δεν καθεται καλα...ελεος Νιωθω οτι με κοροιδευουν πλεον στην forthnet!Υψηλα pings παντοου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 άνοιξα ένα video στο youtube, ήμουν νιος και γέρασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfakattack Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα πραγματικά η κατάσταση είναι τραγική.Πήγα να κατεβάσω από περιέργια κάτι drivers απο nvidia...6-7kb/s...Α ρε dialup καταντήσαμε πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Υπομονή να στεγνώσουν τα καλώδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δεν γινεται αλλο αυτη η κατασταση. Βρεχει γαμιεται ο Διας, φυσαει γαμιεται ο Διας, χιονιζει γαμιεται ο Διας, πεφτουν συρματα, μοναδες, σπανε καλωδια. Αντε να ερθει η Cyta τουλαχιστον εδω Θεσσαλονικη απο τις αρχες του χρονου να παρουμε κατι ποιο ποιοτικο. Ελεος ποια με αυτην την κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εγώ μια χαρά σερφάρω, μια χαρά κατεβάζω, μια χαρά βλέπω videos στο net. Το πρόβλημα είναι το online gaming.......εκεί μαύρα χάλια. Κυριακή σήμερα, σπίτι, αράζεις, διαβάζεις εφημερίδα, βλέπεις μπαλίτσα, postάρεις στο insomnia (αλίμονο xaxa), μαζεύεται η παρέα για κανένα fifa/nba/pro, παίζεις κανένα online game...... Oh wait αυτό το τελευταίο με Forthnet δεν μπορείς να το κάνεις Είναι γνωστό ότι στη Forthnet ψάχνουν και λαλάκες. Τόσους έχουν που σκάνε 60 ευρώ για συνδρομητικό, λέτε άμα φύγουμε εγώ εσείς και 5-10 ακόμα από το 2play να προσφέρουν υπηρεσίες της προκοπής? Δεν νομίζω βέβαια μιας και οι κύριοι της forthent νομίζουν ότι το online gaming είναι αγαθό πολυτελείας !!!!!!! Κλειδώνω σε fast path αρκετά συχνά, παρόλο που η forthnet δεν δίνει fp , το κουτί του πΟΤΕ είναι 5 μέτρα από το σπίτι μου και παρόλα αυτά τα pings μου είναι στα ύψη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Χάλια μαύρα.Κατεβάζω απο fansub.tv με 9kb/sec (800kb/sec~1Mb/sec υπο κανονικές συνθήκες το μεσημέρι),τα torrents απο [gg] funsubs "παίζουν" 10~90kb/sec και το onemanga.com ειναι της υπομονής...και όλα αυτά σε 24αρα γραμμή. Που είναι αυτά τα καλώδια επιτέλους;Θα πάω εγώ ο ίδιος να τα στεγνώσω με μπιστολάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια μου ειχε δωσει μια ip που αν την εκανα locate με εβγαζε Ιταλια 188.χ.χ.χ με την οποια ΠΕΤΑΓΑ χρηαστηκε να κανω restart το modem μου εδωσε την κλασσικη 77.χ.χ.χ και ΣΕΡΝΕΤΕ οσο δεν παει...τι σκατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 έχουν πέσει 3-4 κυκλώματα με εξωτερικό νομίζω, προσπαθούν να το φτιάξουν από το μεσημέρι (ή και πιο νωρίς) σύμφωνα με το τηλεφωνικό κέντρο... ειλικρινά αυτοί απο τους οποίους έχουν μισθώσει κυκλώματα για bandwidth δεν έχουν κάποια ρήτρα για το πόσες φορές ΔΕΝ πρέπει να γαμιέται το σύμπαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Φθηνοδουλιες ρε. Απο καπου πρεπει να κοψουν για να εχουν αυξημενο κερδος. Κριμα που απο εκει που ΠΡΕΠΕΙ να ΡΙΞΟΥΝ λεφτα και να απαιτησουν ποιοτητα κοβουν. Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι επιχειρηση ετσι δεν κρατας. Αργα η γρηγορα θα το κλησεις το μαγαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ε ναι είναι προφανές ότι τα κυκλώματα που μισθώνουν δεν είναι ότι καλύτερο, αλλιώς θα είχαν OTEGlobe που έχουν άλλοι ISPs (και η Otenet) που είναι σταθερότατοι και με αξιοπρεπρέστατα pings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Κατι φτιαξανε. Ξανακατεβαζω με φουλ ταχυτητα αυτη τη στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τι εγινε παλι το μπελα μου μεσα.....παλι σερνομαστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Χάλια σήμερα.......από τις χειρότερες ημέρες ever στα 5 χρόνια που την έχω. Κάτι παίζει :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 μια χαρά ήταν σήμερα νομίζω...(διαφορετικό bbras, who knows?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα