athinamj Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Είμαι πραγματικά ευγνώμων στη forthnet που με ξαναγύρισε σε εποχή dial up! Να και τα στατιστικά μου αυτή τη στιγμή: Downstream: 701kb Upstream: 144kb και πριν περίπου 1 ώρα ήμουν Downstream: 10200kb Upstream: 1020kb Δεν έχω και τηλέφωνο συν τις άλλοις και μιλούσα με την τεχνική υποστήριξη στο κινητό 1 ώρα. Με έβαλαν και έκανα τα γνωστά, να βγάλω το splitter και να βάλω το modem απευθείας, να αλλάξω modem, να πάω σε άλλη τηλεφωνική πρίζα να συνδέσω το modem και όλες τις βλακείες. Ενώ τους εξήγησα οτι έχει έρθει δικός τους τεχνικός στο σπίτι, έχει ελέγξει τα πάντα, δεν έχει βρει πρόβλημα, κι αυτοί να επιμένουν. Φυσικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα όπως μου είπαν. Αυτή τη στιγμή εδώ και μια ώρα είμαι χωρίς τηλέφωνο και με ταχύτητες μεσαιωνικές όπως έγραψα παραπάνω. Είπα να κάνω υπομονή αλλά αύριο πρωί πρωί πάω για Conn-x. Λυπάμαι πάρα πολύ να πληρώνω 60άρια σε τεχνικούς και να μην έχω αποτέλεσμα. Εχω φέρει και ηλεκτρολόγο και έχει ελέγξει τα πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Κάτι τρέχει τον τελευταίο μήνα. Ειδικά αυτές τις μέρες είναι άθλια η κατάσταση και σε μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Εφερα ηλεκτρολόγο να ελέγξει τη πρίζα του τηλεφώνου μήπως έχει βγεί κανένα καλώδιο, τίποτα. Το τηλέφωνο νεκρό, το internet με downstream 711kb εξακολουθεί, κι εγώ τα πρόθυρα νευρικής κρίσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny21a Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Και εδω Ηρακλειο η κατασταση για μενα ειναι χαλια, συνεχεις αποσυνδεσεις και οι τεχνικοι στον κοσμο τους, ελεγχο modem, μειωση ταχυτητας κλπ κλπ. Ενα σωρο μα....ες για μια γραμμη η οποια λειτουργουσε κανονικα και ξαφνικα τα επαιξε. Και για να φυγω θελουν και να πληρωση λενε 70 ευρω που τους ειπα οτι ουτε στον υπνο τους δε θα τα δουν απο μενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Και εδω Ηρακλειο η κατασταση για μενα ειναι χαλια, συνεχεις αποσυνδεσεις και οι τεχνικοι στον κοσμο τους, ελεγχο modem, μειωση ταχυτητας κλπ κλπ. Ενα σωρο μα....ες για μια γραμμη η οποια λειτουργουσε κανονικα και ξαφνικα τα επαιξε. Και για να φυγω θελουν και να πληρωση λενε 70 ευρω που τους ειπα οτι ουτε στον υπνο τους δε θα τα δουν απο μενα... Κάνε μια ωραιότατη καταγγελία και θα φύγεις χωρίς να πληρώσεις το 70άρι. Εγώ ευτυχώς έχω κλείσει χρόνο απο τον Αύγουστο, οπότε τους ρίχνω 5 φάσκελα και φεύγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny21a Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δε νομιζω να χρειαστει να κανω καταγγελια, γιατι πολυ απλα δε μου προσεφεραν τις υπηρεσιες για τις οποιες ειχα συμφωνησει μαζι τους... Δε νομιζω να τολμησουν να το τραβηξουν τοσο. Και εγω τον αλλο μηνα φευγω ετσι και αλλιως γιατι τελειωνει ο χρονος, αλλα δεν γουσταρω ουτε ενα μηνα παραπανω να τους πληρωσω. Και ελπιζω να αρχισουν να φευγουν πολλοι ακομα γιατι τους αξιζει να παρουν τον πουλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 οσο ο χαλκος παραμενει του οτε οσο ο οτε δεν περναει καλωδια και αλλα τοσα αυτο θα γινεται συνεχεια.μονο η οπτικη ινα θα μας σωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Πριν λίγο είχα μια ακόμα αποσύνδεση και μείωση ταχύτητας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Πριν λίγο είχα μια ακόμα αποσύνδεση και μείωση ταχύτητας.... Πλέον, αν ΔΕΝ γίνονται αυτά, είναι θέμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Τωρα που μιλαμε γαμιεται ο Διας. Δεν κανει τιποτα, με το ζορι κανω browsing. Ουτε λογος για Youtube η κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 κάνε restart το router μπας και μπεις σε άλλο BBRAS που θα είναι πιο καλή η κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Σωστο, θα το δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πως πάτε από latency στα online games τον τελευταίο καιρό? Εδώ και μια εβδομάδα ή θα πετάω ή θα σέρνομαι. Ένα 6μηνο ήμουν καλά μάλλον άρχισαν τα όργανα και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 έχουν αρχίσει και φτιάχνουν γενικά αλλά υπάρχουν στιγμές που γαμιέται το σύμπαν πρέπει να πέσει σοβαρό χρήμα για να καλύψουν τις απαιτήσεις σε bandwidth, με ημίμετρα δεν γίνεται δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 στην ελλαδα ειδικα ποτε κανεις δεν δινει για να παει κατι καλα.οπως με κινητη τηλεφωνια.ουτε πολλες κεραιες και οταν γινει κανας σεισμος τοτε δεν επαρκουν οι γραμμες για ολους.κανεις δεν προβλεπει τα ακρα και ολοι θελουν το καλυτερο κερδος και καθυστερουν τα παντα.και οταν θες να κανεις κατι στο τελος βρισκεις και εμποδια.οχι μην σκαψετε οχι το ενα οχι το αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα