Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ε ναι κλασικά θα χάνουμε συγχρονισμό downstream... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=231026 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 και εγω αυτο υποθετω αμα γινει.αλλα για μενα αξιζει.μεγαλο θεμα.διαβασα την πρωτη σελιδα μονο.ναι για annex m εχει ξαναγινει κουβεντα εδωμεσα αλλη μια φορα.το siemens επαιζε σε annex m το ειχε σαν επιλογη εννοοω http://en.wikipedia.org/wiki/Annex_M και εδω λιγα λογια το annex m .και πραγματι κοβεις απο το down υποχρεωτικα αφου ο χαλκος δεν εχει τιποτα ελευθερο σε συχνοτητα.μικρο κοματι ειναι το upload μικρο και το voice και το μεγαλο ειναι το down.και για αυτους που θα λενε οκ εγω εχω 24 θα παω πχ στα 20 ο αλλος που ειναι 15 αφου δεν ειναι 24 γιατι να χασει?και ο 15 θα χασει υποχρεωτικα.και στο 1 να κλειδωνεις θα χασεις.τωρα αυτοι που ειναι με margin 8,9 δεν θυμαμε αν επειδη εχουν χασει ταχυτητα ηδη λογω margin αν θα χασουν και αλλο.νομιζω κοβει και φασμα συχνοτητας οποτε αν χρησιμοποιηθει για upload αυτο θα ειναι οκ.θα δειξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τωρα τελευταία, με το που σκάω μύτη αθηνα, μου χει σκαλίσει τα @@ η 4net. Ενώ στην Πάτρα εχω βρει την υγειά μου με το άλλο. μέσα σε μια ωρα 6 αποσυνδέσεις είχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 οπως λεμε ειναι θεμα καλωδιου θεμα αποστασης.μπορει πατρα να εισαι διπλα στο αστικο κεντρο ενω στην αθηνα να εισαι πιο μακρια.μπορει να εισαι με καλο χαλκο πατρα και εδω να ειναι χαλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δεν ειναι θεμα χαλκού σε αυτην τη περίπτωση. Γιατι στην Αθηνά άρχισαν ξαφνικά τα προβλήματα, το Σεπτέμβριο. Ενω στην Πάτρα δεν εχω 4νετ αλλα αλλη σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δεν ειναι θεμα χαλκού σε αυτην τη περίπτωση. Γιατι στην Αθηνά άρχισαν ξαφνικά τα προβλήματα, το Σεπτέμβριο. Ενω στην Πάτρα δεν εχω 4νετ αλλα αλλη σύνδεση. αναλογως για τη προβλημα μιλαμε.οι αποσυνδεσεις και η μικροτερη ταχυτητα sync ειναι χαλκος.το megalo ping ,lag χαμηλο κατεβασμα μπορει να ειναι αλλα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 To καταλαβαίνω αυτο, αλλα μου κανει εντύπωση πως ενω εδω και εναν χρόνο τα πάντα πηγαίναν καλα, κλείδωνα στα 18 καμια αποσύνδεση κλπ. Απο το Σεπτέμβριο εως τωρα μου χει κανει μαύρη την ζωη, ποτε πρόλαβε να χαλάσει ο χαλκός. Τι διάολο σημάδι με εχουν βάλει? Εχω κανει τα πάντα, εχω βγάλει τις συσκευές και άφησα μονο το ρουτερ εχω δοκιμάσει το καλώδιο... Τίποτα λες και με εχει μουτζώσει η 4νετ. Ετσι περιμένω να βγει και ο Οκτώβριος που συμπληρώνω εναν χρόνον, μήπως πάω πουθενά αλλού. Θα δούμε... Καθε ιδέα - πρόταση καλοδεχούμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bugsbunnie Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Και γω εδω και τρεις μερες δεν σταυρωνει πεντε λεπτα το νετ, τους εχω παρει τηλεφωνα και καμια δικαιολογια μονο οτι κατι φταιει. Μου εριξαν εχτες την ταχυτητα απο 15Mbit στα ..... δεν ξερω παιζει συνεχεια απο 3300 εως και 10Mbit. Σημερα παλι τους πηρα και μια λυση να ερθουν απο το σπιτι να το κοιταξουν και φυσικα αν φταιει κατι εντος σπιτιου 60€, αλλα γιατι να τους δωσω 60€ ενω αλλαζω εταιρεια τσαμπα? Τελοςπαντων ειπαν οτι το κοιταξαν αν και τους ρωτησα γιατι να μου ριξουν την ταχυτητα αφου μολις πριν λιγες μερες επαιζε μια χαρα? Καμια απαντηση φυσικα... μονο δικαιολογιες του τυπου μηπως φταιει κανα splitter, τα εβγαλα ολα και παλι τπτ μια απο τα ιδια, συνεχεια αποσυνδεσεις... Μαλλον με βλεπω απο δευτερα να αλλαζω εταιρεια και ο θεος βοηθος το τι θα γινει και απο κει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Όποτε τους παίρνω τηλ. εχω τοσα νεύρα και απο την αναμονή που ετσι και με πιάσεις απο την μύτη θα σκάσω. Αλλα στα παιδια που σηκώνουν τα τηλέφωνα ειμαι παρα πολυ ευγενικός, διότι δεν μου φταίνε σε τπτ. Οτι τους λενε οι απο πάνω κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 το να χαλασει ο χαλκος το να γινει οτιδηποτε ειναι ευκολο.απο ενα αλλο ζευγαρι να γειωνεται.οξειδωση στην επαφη στο καφαο που ειναι σιδερενια τα περισσοτερα κτλ κτλ.εχει πεσει η ταχυτητα sync σου η οχι?στα καλα καθουμενα na kανει disconect η θεμα γραμμης ειναι η θεμα ρουτερ.δες στα ποσα κλειδωνεις δοκιμασε με καποιον αλλο πιο σταθερο ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Και γω εδω και τρεις μερες δεν σταυρωνει πεντε λεπτα το νετ, τους εχω παρει τηλεφωνα και καμια δικαιολογια μονο οτι κατι φταιει. Μου εριξαν εχτες την ταχυτητα απο 15Mbit στα ..... δεν ξερω παιζει συνεχεια απο 3300 εως και 10Mbit. Σημερα παλι τους πηρα και μια λυση να ερθουν απο το σπιτι να το κοιταξουν και φυσικα αν φταιει κατι εντος σπιτιου 60€, αλλα γιατι να τους δωσω 60€ ενω αλλαζω εταιρεια τσαμπα? Τελοςπαντων ειπαν οτι το κοιταξαν αν και τους ρωτησα γιατι να μου ριξουν την ταχυτητα αφου μολις πριν λιγες μερες επαιζε μια χαρα? Καμια απαντηση φυσικα... μονο δικαιολογιες του τυπου μηπως φταιει κανα splitter, τα εβγαλα ολα και παλι τπτ μια απο τα ιδια, συνεχεια αποσυνδεσεις... Μαλλον με βλεπω απο δευτερα να αλλαζω εταιρεια και ο θεος βοηθος το τι θα γινει και απο κει... to 3300 εως 10 σημαινει οτι παιζει το margin οποτε σου κανουν αλλαγη προφιλ για πιο σταθερα.οπως ειπα με τον χαλκο γινονται διαφορα και το κακο ειναι οτι οσο περναει ο καιρος τοσο χειροτερευουν τα πραγματα διοτι οι μισοι κανουν εργα και κοβουν καλωδια.ο οτε δεν μπαινει στον κοπο να περασει νεα καλωδια η να αντικαταστησει τα παλια σιδερενια box η ρεγκλετες με νεες.η οπτικη θα μας σωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Απο τα 18 -19 το εχουν κατεβάσει στα 14 και βγάλε, να ειναι ποιο σταθερό (παπαρια ιδικά κάποιες μέρες, αλλες είναι μια χαρά). Αλλα ειναι σπαστικό να θες να κάνεις μια δουλειά και να κοιτάς κάθε λιγο και λιγάκι το ρουτερ. Θα μου μείνει κάνα τικ στο τέλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 τι ρουτερ εχεις?με αλλο ρουτερ δοκιμασες?ελπιζω οχι siemens cl 110 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εχω το SL2 141 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 σαν ρουτερ ειναι αρκετα σταθερο το siemens sl2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα