Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

:) Το κακό είναι ότι το router είναι ακριβώς στην κεντρική παροχή του οτε,δίχως να υπάρχει άλλη συσκευή,,,ένα zyxel P-660HW-1 που είναι adsl+..

Το θέμα είναι ότι η μπίζα είναι κανούργια,, έχω πρόσβαση στην συνδεσμολογία της,φοβάμαι μήπως είναι λάθος,έχει 4 καλωδιάκια συνδεδεμένα.Ωστόσο φαντάζομαι ότι δεν θα έδινε σήμα αν ήταν λάθος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μα χθες έκανα την αίτηση,σήμερα ενεργοποιήθηκε :-( να πειραματιστώ με τα καλώδια? Ο help desk που μου το δήλωσε ότι στα 700 μετρα θα έχω 13mbit,μήπως κάτι ήξερε??εννοώ μήπως κάτι παίχτηκε?

• Super Moderators

http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php

με 17db downstream attenuation που έχεις έπρεπε να παίζεις κοντά στα 20mbit και αυτό στα 1200 μέτρα και κάτι ψιλά...

αν είσαι στα 700 μέτρα τότε έπρεπε να έχεις 10db downstream attenuation με τα οποία παίζεις πάνω από 20mbit...

όποια και από τις 2 περιπτώσεις να ισχύει έχει πρόβλημα η γραμμή για αυτό λέω να δηλώνεις βλάβη συνέχεια μέχρι να φτιαχτεί, είναι ΚΡΙΜΑ να είσαι στα 700 μέτρα και να παίζεις ΜΟΝΟ στα 12mbit

Ουτε εγω εχω καποιο προβλημα...εχω Forthnet 24αρα 2play επι ενα χρονο σχεδον. Ποτε δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα, οι ταχυτητες ειναι απο 8Mbps στη χειροτερη, μεχρι και 22Mbps στην καλυτερη...συχνα ομως βρισκεται κοντα στην ανωτερη ταχυτητα που ανεφερα.

Η μοναδικη φορα που μπορω να το αναφερω σαν "προβλημα" ειναι οτι καποιες μερες, τις μεσημεριανες ωρες να με πεταει εξω...και αυτο σε αριθμο δεν ξεπερνα τις 10 μερες μεσα σε ενα ολοκληρο χρονο. :-)

αυτο δεν ειναι προβλημα.ειναι απολυτως φυσιολογικο:P

όλους τους guru έχει μαζέψει αυτό το helpdesk...

είμαι στα 2300 μέτρα και συγχρονίζω πάνω από 13mbit...

προφανώς αυτό που σου είπαν δεν ισχύει εκτός αν ξέρουν κάτι παραπάνω και το κρύβουν

άρχισε να δηλώνεις βλάβες συνέχεια, μέχρι να φτιάξει ή να πεθάνει ο Highlander...

Μα χθες έκανα την αίτηση,σήμερα ενεργοποιήθηκε :-( να πειραματιστώ με τα καλώδια? Ο help desk που μου το δήλωσε ότι στα 700 μετρα θα έχω 13mbit,μήπως κάτι ήξερε??εννοώ μήπως κάτι παίχτηκε?

http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php

με 17db downstream attenuation που έχεις έπρεπε να παίζεις κοντά στα 20mbit και αυτό στα 1200 μέτρα και κάτι ψιλά...

αν είσαι στα 700 μέτρα τότε έπρεπε να έχεις 10db downstream attenuation με τα οποία παίζεις πάνω από 20mbit...

όποια και από τις 2 περιπτώσεις να ισχύει έχει πρόβλημα η γραμμή για αυτό λέω να δηλώνεις βλάβη συνέχεια μέχρι να φτιαχτεί, είναι ΚΡΙΜΑ να είσαι στα 700 μέτρα και να παίζεις ΜΟΝΟ στα 12mbit

a.an Πιανουν τα χερια του αφηνει μονο τα 2 απο τα τεσσερα καλωδιακαι βλεπει ποσο κλειδωνει γιατι υπαρχει περιπτωση τα αλλα 2 να ειναι spare και να ειναι συνδεδεμενα.ναι δηλωνε το βλαβη μεχρι να πεθανει ο highlander και ο οτε μεχρι να πεθανει ο highlander θα σου κλεινει τις βλαβες οτι δεν βρεθηκε προβλημα.εσυ το θεωρεις προβλημα ο οτε δεν το θεωρει προβλημα.ουτε θα του αλλαξουν ετσι ευκολα απερχομενο αλλο τοσο αμα ειναι απο καφαο και πισω.δεν μιλαω να ειναιο προβλημα σε ολο το καλωδιο που εκει απλα δεν θα γινει ποτε κατι.απο το που πρεπει να παιζεις θεωρια μεχρι πραξη εχει διαφορα.

Το λοιπόν λάθος έκανα,υπάρχουν 5 καλωδιάκια,είναι τα:μαύρο κίτρινο κόκκινο άσπρο,και ένα γυμνό,,γείωση??

Εκ των οποιων στην πρίζα πάνε μονο το κόκκινο και το άσπρο

:-)

καλο γιατι εχεις μονο ενα πριζακι και δεν παιζει να κανεις βλακεια στην εσωτερικη καλωδιωση.κακο γιατι εισαι σε box και ισως να ειναι σιδερενιο και σκουριασμενο.κακο επισης γιατι εχεις μονο ενα πριζακι σπιτι και δεν εχεις σε καθε δωματιο οπως μπορει να ηθελες.δηλαδη αν θες σε αλλο δωματιο πρεπει να τραβηξεις εσυ καλωδιο.

καλο γιατι εχεις μονο ενα πριζακι και δεν παιζει να κανεις βλακεια στην εσωτερικη καλωδιωση.κακο γιατι εισαι σε box και ισως να ειναι σιδερενιο και σκουριασμενο.κακο επισης γιατι εχεις μονο ενα πριζακι σπιτι και δεν εχεις σε καθε δωματιο οπως μπορει να ηθελες.δηλαδη αν θες σε αλλο δωματιο πρεπει να τραβηξεις εσυ καλωδιο.

Χεχε,την εγκατάσταση των ηλεκτρικών την έχω κάνει πρόσφατα,με μεράκι :-D, στο ίδιο πριζάκι του ote υπάρχουν καλώδια στον αέρα για να πάνε σε άλλα δωμάτια ,ωστόσο δεν έχει χρειαστεί να τα συνδέσω ,οπότε έριξα τον ρούτερ με την μια. Το κουτάκι απέξω είναι σε άψογη κατάσταση..

Ωστόσο είμαι σίγουρος οτι έχει παιχθεί μπινιά ,αφου πριν κάνω την αίτηση μου είπε ο οτες οτι θα κλειδώνω στα 13mbit,κάποιο limit ??:fear:

Anyway

Χθες δήλωσα βλάβη, αφού συμφώνησαν μαζί μου οτι και δεν έχω θόυβο, κάπου στα 11db δείχνει ο ρούτερ και οτι πρέπει να κλειδώνω παραπάνω απο 18mbit...

Για να δούμε ,σε δύο μέρες θα αποκατασταθεί είπαν..

:devil::devil:

μπινια δεν νομιζω.θα φαινοταν αν ειχε γινει μπινια απο το παραπανω margin.θα δειξει.β.υπαρχουν πολλα κουτακια απεξω οποτε μπορει να ειδες μονο το ενα.υπαρχουν χωνευτες κουτακια υπαρχουν τα ενδιαμεσα και υπαρχει και το αρχικο που το ξεχωριζεις απο τους αριθμους πουγραφει πανω οπως επισης και απο το οτι ανεβαινει απο την γη ενα μαυρο καλωδιο μεσα σε σωληνα.τα μαυρα ειναι που πανε καφαο τα γκρι μπεζ οπως θες πεστα πανε προς τον πελατη

• Super Moderators

ναι πάλι σήμερα ξεσκίστηκε...

Pouline έχουν ακουστεί φήμες για 2mbit upload από την Forthnet στο adslgr (από τον γνωστό karavago), εσύ έχεις ακούσει τπτ? :P

για την ωρα δεν εχω ακουσει τιποτα αν και η απορια μου ειναι πως θα γινει αυτο αφου το φασμα νομιζω ειναι πληρες.λες να κοψουν απο το down?μερικοι εχουν attainable 1300 κατι αλλα τι να πω.μου φενεται παραξενο.και δεν νομιζω παλι να καταφερουν να παιξουν ολοι στα 2 mbit.εδω μερικοι δεν παιζουν 1024.τι να πω.αν μαθω κατι θα ενημερωσω.λινκ για το adslgr?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...