poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ Σου πω.δεν καθομε να τεσταρω την γραμμη μου συνεχεια .online δεν παιζω σε τορρεντ κατεβαζω με 1000+ οποτε δεν δινω σημασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 δεν χρειάζεται συνέχεια, δεν είναι κάτι που αλλάζει συχνά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 πεστο σε αυτους που κανουν τεστ καθε μερα να δουν αν αλλαξε κατι η σε αυτους που δεν μπορουν να καταλαβουν την διαφορα μεταξυ ταχυτητα κλειδωματος και μεταξυ ταχυτητα κατεβασματος που οταν βλεπουν να πεφτει η ταχυτητα κλειδωματος νομιζουν οτι πιταρε το dslam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 καλά δεν έχουν και άδικο τον τελευταίο 1.5 μήνα, από τέλη Αυγούστου η Forthnet είναι γμστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Γενικότερα δεν έχω πρόβλημα με την 4νετ. Το Browsing πάντα είναι άνετο και γρήγορο. Απλά μερικές μέρες το χρόνο, όπως και τις τελευταίες, το ping είναι απογοητευτικό με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω Wow. Ειδικά χθες το βράδυ ήταν τραγική η κατάσταση. Ελπίζω σε λίγες μέρες να στρώσει πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 το Σεπτέμβριο σέρνεται λες και γιορτάζουμε κάποια επέτειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλα πλέον ειναι γμημενος Οκτώβριος!!!! Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 θες να αλλάξω τον Σεπτέμβριο με Φθινόπωρο? πάλι μέσα πέσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 xaxaxxa Οχι μην το κανεις! Οι άλλοι πότε θα αλλάξουν, ειναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Τις τελευταιες μερες εχει στρωση η γραμμη δεν μπορω να πω.Ευτυχως περασαν εκεινες οι τραγικες μερες 10-20 σεπτεμβριου που ουτε καλα pings ειχες ουτε κλειδωνες σε μεγαλες ταχυτητες και ειχες 60 αποσυνδεσεις το λεπτο!Αλλα και παλι θα εχω μια μερα στην βδομαδα με ενα απο ολα αυτα τα προβληματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 οι αποσυνδεσεις οπως και το ποσα κλειδωνεις δεν ειναι θεμα πιταρισματος αλλα θεμα χαλκου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 οι αποσυνδεσεις οπως και το ποσα κλειδωνεις δεν ειναι θεμα πιταρισματος αλλα θεμα χαλκου Δηλαδη φταιω εγω και τα καλωδια του σπιτιου μου αμα γινονται αποσυνδεσεις? Γιατι Δεν γινεται ολοκληρο το καλοκαιρι να μου πηγαινει μια χαρα καθολου αποσυνδεσεις και οταν μπηκαμε στον σεμπετμβριο αρχησαν ξαφνικα ολα τα προβληματα. Οπως το λες εμενα δεν μου στεκει καλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 4 ημέρες χωρίς net και τηλέφωνο (έχω 2play). Το πρόβλημα ήταν γενικό και σε όλη την γειτονιά. Δεν καταλαβαίνω όμως από τη στιγμή που πληρώνω forthnet γιατί θα πρέπει να εξαρτώμαι από τους αργόσχολους δημόσιους υπαλλήλους του πΟΤΕ............Το καλό είναι σήμερα έφτιαξε αλλά τα νεύρα τσατάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 4 ημέρες χωρίς net και τηλέφωνο (έχω 2play). Το πρόβλημα ήταν γενικό και σε όλη την γειτονιά. Δεν καταλαβαίνω όμως από τη στιγμή που πληρώνω forthnet γιατί θα πρέπει να εξαρτώμαι από τους αργόσχολους δημόσιους υπαλλήλους του πΟΤΕ............Το καλό είναι σήμερα έφτιαξε αλλά τα νεύρα τσατάλια Να σου πω την αληθεια δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα με το τηλεφωνο μονο με το ιντερνετ στις αρχες σεπτεμβριου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά ,είναι κανείς συνδεδεμένος στο κέντρο του Αμαρουσίου (MARO) να μου πεί εντυπώσεις??? :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα