ikaruga24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Yeap, ακριβως ετσι. Ειναι πραγματικα απιστευτα εκνευριστικο. Αν ημουν και μανιωδης online gamer θα ξαναπηγαινα στον π-ΟΤΕ εδω και καιρο. Youtube ομως κατεβαζω σχετικα καλα και το σερφαρισμα ειναι οκ αν ψιλοαργει (λογο των απιστευτα καθυστερημενων ping). Οσοι ειστε online gamers ομως με forthnet πραγματικα.......περαστικα σας.
jakegate7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 άλλη μια βραδια χωρίς cod και με ααααααααααααααααργό browsing. ελπίζω αύριο το πρωί να στρώσει το πράγμα.
GReddyRx7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Τα ίδια και θεσσαλονίκη Αμπελόκηπους. Τραγική η Forthnet δυστηχώς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 καλά χθες ήταν πεσμένα από το πρωί κάποια κυκλώματα μετά έπεσαν και άλλα και πιτάρισε το σύμπαν
Redhack Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δώ(στο pc μου βέβαια) αυτό που έχει ποστάρει και ο Grinder στην προηγούμενη σελίδα?
skrats Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 θα γράψεις σε command com... (πάς Έναρξη-->Εκτέλεση--> γράφεις cmd και πατάς enter) π.χ ping forthnet.gr ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:40 ---------- και Θησείο η ταχύτητα forthnet Πολύ χάλια τις τελευταίεες ημέρες... Ούτε browsing ούτε κατέβασμα... κάνει συγχρονισμό στα 18mbps και κατεβάζει με 1,8mps...!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 από ntua.gr & forthnet.gr κατεβάζει λογικά τέρματα, αλλά από εξωτερικό άστα κλάφτα...
ergidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ειμαι συνδρομιτης 7 μηνες τωρα στο ιδιοκτητο της forthnet στο Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ! Απο μηνα σε μηνα το ping στα παιχνιδια ανεβαινει τοσο που να παιζεις βλεποντας καρε!!!!πχ(cod4 σε Ελληνικο server και ωρες αιχμης δλδ 10 το πρωι με 12 το βραδυ ping 200-350) Ελεος.........Απο τοτε που εχουν κανει το ιδιοκτητο τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο, καλα δεν βλεπουν οτι οι συνδρομητες ειναι πολοι και το συστημα εχει κλαταρει???? Και το κακο δεν σταματαει μονο σε games, μια σελιδα την ανοιγει σε 2 λεπτα,ενα video στο youtube 2:27m θελει 5 λεπτα να περιμενεις και παλι ΕΛΕΟΣ!!!! Μετα απο τηλ. μου στα κεντρικα στη Αθηνα μου ειπαν πως γνωριζουν το προβλημα στην κρητη αλλα μεχρι εκει........ Γνωριζει κανεις κατι?????η ειμαστε ξεχασμενοι στο χαρτι?????? Το ποιο σημαντικο γιαυτους και τους ομοιους τους μικροεμπορακους ειναι να πεφτει η μηνιαια συνδρομη σου,, για την οποια μαλιστα σεχουν και δεμενο χιροποδαρα,, και δεν μπορεις να πας αλλου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 μπορεί να πληρώσει τα 70 euro ρήτρα και να φύγει...
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 πιο γρηγορα κατεβαζω απο http://www.ati.com που ειναι εξωτερικο παρα απο ελληνικους servers:P
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 δεν είναι εξωτερικό, παίζει με akamai που σημαίνει ότι κατεβάζεις από Forthnet... το ίδιο ισχύει και για Nvidia.com
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 και η microsoft δινει γρηγορα.και η apple δινει γρηγορα και η νοκια εδινε πιο παλια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 είναι σίγουρο ότι αυτά δεν παίζουν πάλι σε akamai?
nick#18 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 είναι σίγουρο ότι αυτά δεν παίζουν πάλι σε akamai? tracert them!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα