metalliord Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Πατελλες ,εγώ και άλλος ένας φίλος τα ίδια εδώ και καιρό.Ετοιμάζομαι να πάω στα γραφεία μια απο αυτές τις μέρες Προτείνω να μαζευτούμε να πάμε τσούρμο να τους τα πούμε ένα χεράκι. Αν πάλι δεν θέλετε εγω θα πάω έτσι και αλλιώς να τα χώσω λίγο. Αν και δεν θα το καταλάβουν το ίδιο.Τούλαχιστον να το δουν άλλοι να μην μπουν και πάθουν τα ίδια(Ελπίζω να είναι γεμάτο το μαγαζί ^^) Έιχα ξαναπάει Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος αλλά τίποτα. Είναι πρόβλημα γιατί είναι πολλοί οι χρήστες και μπαίνουν όλοι μαζί και όλα τα adsl έτσι είναι .κλπ,κλπ Απάτη με άρωμα ελληνικό έχεις μεγάλο δίκιο και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τελάς και με φόρθνετ πάρε πες τους ότι μετακομίζεις για να κόψεις πιο εύκολα και μετά για μένα ή βάλε οτέ ή ον τέλεκομς εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος στα γραφεία τους και να πας έχουν σεκιουριτάδες για τυχόν έκτροπα και θα σου βγουν και από πάνω καλή τύχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 αν εχεις χαλια χαλκο σε οτι εταρεια και να πας δεν σε σωζει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 υπάρχει κόσμος που ασχολείται ακόμα με την forthnet ; Κατά την γνώμη μου η FORTHnet είναι ο χειρότερος παροχος τα τελευταία χρόνια, με τα προβλήματα δικτύου που παρουσιάζει . Μην σπατε τα νεύρα σας υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής παροχου , αλλάζετε παροχο και βρίσκετε την υγεία σας .Διαλέξτε κάποιο άλλο παροχο με καλύτερο support ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 υπάρχει κόσμος που ασχολείται ακόμα με την forthnet ; Κατά την γνώμη μου η FORTHnet είναι ο χειρότερος παροχος τα τελευταία χρόνια, με τα προβλήματα δικτύου που παρουσιάζει . Μην σπατε τα νεύρα σας υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής παροχου , αλλάζετε παροχο και βρίσκετε την υγεία σας .Διαλέξτε κάποιο άλλο παροχο με καλύτερο support ... για αυτο ολοι οτε.δηλαδη να παμε altek pou κλεισε vivodi η on που ενωνονται η στις αλλες που εκλεισαν.καλως η κακως 2-3 μεγαλες ετερειες υπαρχουν.ote περισσοτεροι πελατες μετα νομιζω forthnet Κοντα στα 250.000 ατομα μετα Hol με 200.000 ατομακαι μετα οι αλλοι αποκατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Χθες το βράδυ, ήταν άλλη μια βραδιά με τρελά ping. 700άρες και άγιος ο θεός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 υπήρχε πρόβλημα με το δίκτυο εσωτερικού νομίζω χθες το βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Kάτι τέτοιο υπέθεσα, γιατί έβλεπα στο x-fire τους περισσότερους servers, άδειους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά εγώ τι να πω ευχαριστημένος είμαι απ'τη forthnet.Οι ταχύτητες είναι πολύ καλές.Η μόνη χαζομάρα είναι ότι άργησαν να μου κάνουν τη σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 τα pings είναι άστα να παν όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chemist89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Και γω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με φορθνετ.Τωρα ναι μπορει να τυχει μια φορα το μηνα να εχω αργες ταχυτητες αλλα απο τορρεντς πετυχαινω ταχυτητες 700-800κβ σε καθημερινη βαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά εγώ τι να πω ευχαριστημένος είμαι απ'τη forthnet.Οι ταχύτητες είναι πολύ καλές.Η μόνη χαζομάρα είναι ότι άργησαν να μου κάνουν τη σύνδεση. ισχιει οτι ισχυει απο τον οτε για ολους.για ολες τις ετερειες ο οτε θεωρητικα πρεπει να παραδωσει γραμμη σε ενα μηνα περιπου ενω οταν ειναι για δικια του γραμμη για να παρει πελατη την ενεργοποιει σε 3 ημερες max.δημοκρατικο τελειως:PP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 τα pings είναι άστα να παν όμως Πραγματικα ως και πριν μερικες μερες θα στο ελεγα ανετα, pings στην -καλυτερη- περι τα 230 - 260. Εχω ομως εδω και λιγες μερες που το ping μου μενει σταθερα στα 37. Οπως ειπα παιζω -πλεον- ανετα team fortress 2 εκει που απλα ηταν αδυνατο να παιξω προηγουμενος. Μακαρι να μεινω ετσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grinder Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Έτσι είμαι τις τελευταίες 20 μέρες. Δεν έχω ιούς ούτε τίποτα άλλο, δε μου κλέβει κανένας internet. Το ping στρώνει επιλεκτικά για κάποιες ώρες της ημέρας και μετά τα ίδια από την αρχή. Δε συζητώ για youtube ούτε να σερφάρω δε μπορώ. Απελπισία. Απλά περιμένω να περάσει ο καιρός και να γυρίσω στον ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 300 euro και κάτι ψιλά παραπάνω το χρόνο όμως γμτ για να έχεις σχεδόν τα ίδια με αυτά που έχει το Forthnet 2Play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ..άλλη μια βραδιά προστέθηκε (στις ήδη πολλές..) με παλαβά ping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα