adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 για αρχη θα δοκιμαζα να βγαλω splitter φιλτρα και να αφησω μονο το ρουτερ με κοντο καλωδιο μεχρι την πριζα.αν εχεις πριζακια οτε τα βγαζεις γιατι εχουν πυκνωτη ή τα κοβεις.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.μπορει να ειναι ο χαλκος μπορει η καλωδιωση σου μπορει δεν ξερω τι. Θα δοκιμασω αλλα νομιζω κατι κανουν αυτοι απο κει Πως αλλαζουν οι ταχυτητες ενω δεν αλλαζω τιποτα ? Πριν κανα χρονο που ειχα πεσει στο 6 τους πηρα τηλ και μου ειπαν στο μειωσαμε γιατι ειχες αποσυνδεσεις Τους λεω δεν ειχα και μου λενε αντε θα στο παμε στο 9 το ανωτερο Το πηγαν και μετα απο 2-3 μηνες βλεπω 16 και τωρα παλι 9
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 δεν σου αλλαζει καποιος κατι.αν ο χαλκος εχει θεμα θα βλεπεις να αλλαζει η ταχυτητα.αν εχεις παρα πολλες αποσυνδεσεις σου μειωνουν αυτοματα την ταχυτητα (δεν το κανει ανθρωπος ) για να παιζει πιο σταθερα.μπορεις να ζητησεις να σου βαλουν default profile που ειναι 6 αρι για να δεις το max αλλα με βαση το 6 στο margin ισως εισαι ηδη.σε καθε περιπτωση μπορεις να ζητησεις 6 αρι μηπως εισαι σε καποιο Masked profile.
VasKag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Και εγω τα ιδια. Σε αλλα νουμερα βεβαια και οχι τοσο μεγαλες διακυμανσεις οσο ο φιλος. Παιζω 15-16-17 αλλα πιο παλια ημουν σταθερα γυρω στο 17. Το παραξενο ειναι το attenuation δεν εχει αλλαξει τοσα χρονια. ενω το margin παιζει συνεχως μεταξυ 6 και 7. Μου τη σπαει λιγο που καθε λιγο και λιγακι μεταβαλλεται η ταχυτητα αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειναι ιδιαιτερα αισθητη αυτη η μειωση.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Και εγω τα ιδια. Σε αλλα νουμερα βεβαια και οχι τοσο μεγαλες διακυμανσεις οσο ο φιλος. Παιζω 15-16-17 αλλα πιο παλια ημουν σταθερα γυρω στο 17. Το παραξενο ειναι το attenuation δεν εχει αλλαξει τοσα χρονια. ενω το margin παιζει συνεχως μεταξυ 6 και 7. Μου τη σπαει λιγο που καθε λιγο και λιγακι μεταβαλλεται η ταχυτητα αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειναι ιδιαιτερα αισθητη αυτη η μειωση. ειναι απολυτως φυσιολογικο στο margin να βλεπεις +-1 ειδικα με τους χαλκους που παιζουμε.ισως να παιζει και λιγο παραπανω για να πηγαινει απο τα 15 στα 17.
VasKag Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 ειναι απολυτως φυσιολογικο στο margin να βλεπεις +-1 ειδικα με τους χαλκους που παιζουμε.ισως να παιζει και λιγο παραπανω για να πηγαινει απο τα 15 στα 17. Εχω δει 18-19-20. αλλα το margin ηταν μεταξυ 3 και 5. Και φυσικα δε καρατησε πανω απο μια μερα
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 ε ναι ειναι πολυ χαμηλο Margin.απλα ετυχε να συγχρονισει καποια στιγμη που ηταν ολα χαλαρα και συγχρονισε ψηλα και μετα επεσε.αυτο μπορει να το δεις να γινεται οταν υπαρχει διακοπη ρευματος σε μια περιοχη.επειδη πεφτουν ολοι οι συνδρομητες μετα αν συνδεθεις επειδη ειναι λιγα ατομα συγχρονισμενα και δεν εχεις crosstalk συνδεεσαι σε καλυτερη ταχυτητα με το 6 margin.μολις μπουν και οι αλλοι απλα πεφτει το Margin σου πιο χαμηλα.η ταχυτητα δεν θα αλλαξει αφου δεν υποστηριζουν sla οι πελατες απλα καποια στιγμη θα σηκωσει αρκετα errors και θα κανει disconnect.υπαρχουν και ατομα που βαζουν 3-4 margin απο το ρουτερ τους για να κερδισουν σε συγχρονισμο ειδικα αυτοι που εχουν καλες γραμμες.
adi32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 ξαναεβαλα το Lynksys να δω τι παιζει βλεπω ιδια ταχυτητα αλλα ο firefox βγαζει πολλες φορες στο setup Έγινε διακοπή της σύνδεσης με τη σελίδα
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 ναι υπαρχει ενα θεματακι με το Linksys wag200και κατι windows 7 και 10.δοκιμασε Setup απο κανα κινητο. παραθετω απαντηση απο Linksys On Windows 8.1, try this: Open a command prompt with "Run as administrator" option. type: netsh (press Enter) int tcp (press Enter) show global (press Enter) set global autotuninglevel=disabled (press Enter) exit (press Enter) Let me know if it works now εδω και το θεμα https://community.linksys.com/t5/Cable-and-DSL/WAG200G-not-load-configuration-page/td-p/922376/page/2 1
adi32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω πολυ Κατι γινεται προς το παρον DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 9643 kbps Upstream Rate: 941 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 6 db Downstream Line Attenuation: 29 db Upstream Line Attenuation: 7 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 εισαι χαμηλα παντως για τετοιο attenuation.μιλησες με παροχο?σε εχουν σε Free profile?
adi32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 εισαι χαμηλα παντως για τετοιο attenuation.μιλησες με παροχο?σε εχουν σε Free profile? Δεν εχω μιλησει προσφατα Να τους παρω να τους πω να δουν αν μπορει να ανεβει?
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 να δουμε τι Profile Φορας γιατι κατι μου βρωμαει λιγακι με το 6/6 margin και το Upload σου
George1tsn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Και εγω μια απο τα ιδια ειμαι forthnet 10+ χρονια, και ειναι κλαφτα. Αμα τοσο σηκωνει η περιοχη τοσο θα πιανει. Δεν χανει κατι να τους κανει ενα τηλεφωνο να δει αν θα του πουν κατι αλλα και εγω ετσι ακριβως ειμαι σχεδον. ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 10086 kbps 1020 kbps Line Attenuation 25.0 db 12.8 db Noise Margin 5.4 db 6.8 db
Dimitris_23 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Κάτι παίζει με την forthnet τώρα τελευταία. Κλείδωνα στα 11.000 kbps και πριν από 3-4 μέρες είχα αποσυνδέσεις και έπεσα στα 8.000 kbps. DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.096 / 10.740 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 8.460 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 15,0 / 30,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,0 / 11,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 19.228 CRC Errors (Up/Down): 0 / 54 HEC Errors (Up/Down): 0 / 49
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Και γω από τα 6 στα 4. Εχω βαρεθεί με δαύτους. Επειδή ακόμα ο ΟΤΕ δεν έχει ενεργοποιήσει το VDSL στη περιοχή μου δεν έχω κάνει ακόμη την αλλαγή. Αυτή τη φορά την καταγγελία θα την φάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα