poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 το 8 margin ειναι το profile σου τωρα.εσυ θες 6.απλα λες οτι βαλτε μου 6 και ρωτα και σε τι dslam πεφτεις .αν σου πει alcatel τοτε πες να βαλει free no rfi.οπου κολλησεις εδω ειμαστε. to 5136 οταν πας στο broadband connection και dsl connection και details σου λεει καπου Local/remote vendor.απο εκει βλεπεις αν εισαι σε alcatel ή se siemens. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelosGT Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 το 8 margin ειναι το profile σου τωρα.εσυ θες 6.απλα λες οτι βαλτε μου 6 και ρωτα και σε τι dslam πεφτεις .αν σου πει alcatel τοτε πες να βαλει free no rfi.οπου κολλησεις εδω ειμαστε. to 5136 οταν πας στο broadband connection και dsl connection και details σου λεει καπου Local/remote vendor.απο εκει βλεπεις αν εισαι σε alcatel ή se siemens. Ευχαριστώ για την επεξήγηση. Θα μιλήσω αύριο μαζί τους και ελπίζω να γίνει κάτι. Καλό βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DexterWhite Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Πραγματικα μεινετε μακρια απο αυτη την... "εταιρεια". Οτι χειροτερο απο θεμα εξυπηρετησης και παροχης ιντερνετ. Δωστε λιγα χρηματα παραπανω και βαλτε Cosmote να εχετε τουλαχιστον ιντερνετ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 to 5136 οταν πας στο broadband connection και dsl connection και details σου λεει καπου Local/remote vendor.απο εκει βλεπεις αν εισαι σε alcatel ή se siemens. Το 5136V2 πάντως 100% δεν γράφει κάτι Πραγματικα μεινετε μακρια απο αυτη την... "εταιρεια". Οτι χειροτερο απο θεμα εξυπηρετησης και παροχης ιντερνετ. Δωστε λιγα χρηματα παραπανω και βαλτε Cosmote να εχετε τουλαχιστον ιντερνετ. όχι φίλτατε δεν ισχύει.Αναλόγως την περιοχή και το πόσο μπουκωμένη είναι θα έχεις και τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Στην περιοχή της νίκαιας προσωπικά εδώ και πάν απο 7-8 χρόνια 2 φορές με έχει αφήσει χωρις τηλ/ιντερνετ και αυτό λόγω έργων οι τυπάδες που τρυπάγανε κόβανε κεντρικά καλώδια. Με τα χρόνια λόγω του ότι αυξάνονται οι ενεργές συνδέσεις στην περιοχή απο 18Mbit έχω πέσει στα 14-16 αναλόγως τα κέφια.Κατα τα άλλα το παραμικρό πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DexterWhite Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Το 5136V2 πάντως 100% δεν γράφει κάτι Καταγραφή.PNG όχι φίλτατε δεν ισχύει.Αναλόγως την περιοχή και το πόσο μπουκωμένη είναι θα έχεις και τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Στην περιοχή της νίκαιας προσωπικά εδώ και πάν απο 7-8 χρόνια 2 φορές με έχει αφήσει χωρις τηλ/ιντερνετ και αυτό λόγω έργων οι τυπάδες που τρυπάγανε κόβανε κεντρικά καλώδια. Με τα χρόνια λόγω του ότι αυξάνονται οι ενεργές συνδέσεις στην περιοχή απο 18Mbit έχω πέσει στα 14-16 αναλόγως τα κέφια.Κατα τα άλλα το παραμικρό πρόβλημα. Νικαια φιλτατε μενει ο κολλητος μου, εχει forthnet, και το ιντερνετ του κανει 7-10 διακοπες τη μερα. Τεχνικη υποστηριξη ενα σκουπιδι, καθε φορα η ιδια ανουσια διαδικασια χωρις να βρισκουν καποιο.. προβλημα. Τα ιδια και σε παγκρατι οπου μενω εγω. Τα ιδια και μενιδι. Ειναι επιεικως αχρηστοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για την επεξήγηση. Θα μιλήσω αύριο μαζί τους και ελπίζω να γίνει κάτι. Καλό βράδυ. οπου κολλησεις εδω ειμαστε. Πραγματικα μεινετε μακρια απο αυτη την... "εταιρεια". Οτι χειροτερο απο θεμα εξυπηρετησης και παροχης ιντερνετ. Δωστε λιγα χρηματα παραπανω και βαλτε Cosmote να εχετε τουλαχιστον ιντερνετ. αν ο χαλκος εχει θεμα θα εχεις θεμα σε ολους τους παροχους.δεν ειναι μονο θεμα εταιρειας αλλα και θεμα γραμμης(χαλκου).ειχα forthnet απο εποχη αρυς και ημουν μια χαρα εχω adsl annex m και ακομα παιζω μια χαρα αλλα εχω καλο χαλκο αυτην την στιγμη με Technicolor 788 ειμαι online 21 days 17:54:46 Το 5136V2 πάντως 100% δεν γράφει κάτι Καταγραφή.PNG όχι φίλτατε δεν ισχύει.Αναλόγως την περιοχή και το πόσο μπουκωμένη είναι θα έχεις και τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Στην περιοχή της νίκαιας προσωπικά εδώ και πάν απο 7-8 χρόνια 2 φορές με έχει αφήσει χωρις τηλ/ιντερνετ και αυτό λόγω έργων οι τυπάδες που τρυπάγανε κόβανε κεντρικά καλώδια. Με τα χρόνια λόγω του ότι αυξάνονται οι ενεργές συνδέσεις στην περιοχή απο 18Mbit έχω πέσει στα 14-16 αναλόγως τα κέφια.Κατα τα άλλα το παραμικρό πρόβλημα. ναι με αυτο το Firmware Δεν εχει δυστυχως.τα Firmware για τα technicolor/thomson ειναι Custom οποτε ο καθενας βαζει οτι θελει. Νικαια φιλτατε μενει ο κολλητος μου, εχει forthnet, και το ιντερνετ του κανει 7-10 διακοπες τη μερα. Τεχνικη υποστηριξη ενα σκουπιδι, καθε φορα η ιδια ανουσια διαδικασια χωρις να βρισκουν καποιο.. προβλημα. Τα ιδια και σε παγκρατι οπου μενω εγω. Τα ιδια και μενιδι. Ειναι επιεικως αχρηστοι. ποτε δεν ξερεις οτι οι αποσυνδεσεις δεν ειναι και λογω προβληματων στην εσωτερικη καλωδιωση.ποσα ατομα εχω δει να μην εχουν πχ φιλτρο στο συναγερμο ή φιλτρα σε τηλεφωνα και να λενε μα πεφτει το ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μιλάμε για εταιρεία περίγελος και λαμόγια. Εχθές ήμουν μια χαρά 4mbps. Σήμερα μάλλον είπαν να μου κάνουν πλάκα και κλειδώνω 2 mbps Μπορώ κάπως να κινηθώ νομικά εναντίων τους; 10 χρόνια πελάτης, ξεκινήσαμε από 6mbps και κάθε χρόνο έπεφτε. Ενώ δεν υπήρχαν υποδομές στην περιοχή και αρχικά δεν μπορούσαν να με συνδέσουν στο δίκτυο τους βρήκαν ( το μακρινό 2007) τρόπο να πάρω γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μιλάμε για εταιρεία περίγελος και λαμόγια. Εχθές ήμουν μια χαρά 4mbps. Σήμερα μάλλον είπαν να μου κάνουν πλάκα και κλειδώνω 2 mbps i2^cimgpsh_orig.JPG Μπορώ κάπως να κινηθώ νομικά εναντίων τους; 10 χρόνια πελάτης, ξεκινήσαμε από 6mbps και κάθε χρόνο έπεφτε. Ενώ δεν υπήρχαν υποδομές στην περιοχή και αρχικά δεν μπορούσαν να με συνδέσουν στο δίκτυο τους βρήκαν ( το μακρινό 2007) τρόπο να πάρω γραμμή. στο adsl δεν υπαρχει κατωτατο οριο.ειναι μεχρι 24 .το μεχρι 24 σημαινει απο σχεδον τιποτα που μπορεις να διακοψεις μεχρι 24.στην δικια σου περιπτωση οτι εχεις και adsl με 50 attenuation ειναι και θαυμα.επισης οσα περισσοτερα ατομα ενεργοποιουνται ειτε με adsl ειτε με vdsl ειτε δεν ξερω τι τοσο θα χανεις ταχυτητα λογω Crosstalk αναμεσα στα καλωδια.φαντασου οτι συνηθως βλεπεις 8 mbit στα ατομα με 40 attenuation.με 50 αστα να πανε.επισης βλεπω οτι φορας Profile 11 Margin.μπορεις να ζητησεις 6 αρι Margin για να πας παραπανω απλα δεν ξερω ποσο σταθερος εισαι.αν εχεις Kv εκει που εισαι βαλε vdsl απο kv.με adsl τοσο μακρυα δεν θα δεις ποτε προκοπη.εισαι πανω απο 4 km αν ειχες πολλες αποσυνδεσεις μπορει για αυτο να μπηκε ισως το profile>κανε ενα Reboot το ρουτερ μηπως απλα ετυχε να κανει σκαμπανεβασμα η γραμμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelosGT Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν, μίλησα το Σάββατο με την τεχνική υποστήριξη και απ ότι φαίνεται μου άλλαξε το προφίλ. Αμέσως μετά την αλλαγή συγχρόνιζα στα 15.4 και τώρα 2 μέρες μετά στα 14.7.... Ούτως ή άλλως, ούτε και το 15.4 είναι αυτό που περίμενα. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω εκτός από το να αλλάξω πάροχο; Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί από το 19 έφτασα στο 15. Αυτό που θέλω να πω είναι, υπάρχει νόημα να κάνω συζήτηση για το προφίλ μαζί τους από την στιγμή που - αν δεν με απατά η αίσθησή μου - μειώνουν οι ίδιοι την ταχύτητά μου; Μάλλον θα τους πάρω ξανά τηλέφωνο και θα γκρινιάξω λίγο παραπάνω (αν και φαντάζομαι πως όλοι αυτό κάνουν, οπότε δεν έχω και απαίτηση να έχει αποτέλεσμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 στο adsl δεν υπαρχει κατωτατο οριο.ειναι μεχρι 24 .το μεχρι 24 σημαινει απο σχεδον τιποτα που μπορεις να διακοψεις μεχρι 24.στην δικια σου περιπτωση οτι εχεις και adsl με 50 attenuation ειναι και θαυμα.επισης οσα περισσοτερα ατομα ενεργοποιουνται ειτε με adsl ειτε με vdsl ειτε δεν ξερω τι τοσο θα χανεις ταχυτητα λογω Crosstalk αναμεσα στα καλωδια.φαντασου οτι συνηθως βλεπεις 8 mbit στα ατομα με 40 attenuation.με 50 αστα να πανε.επισης βλεπω οτι φορας Profile 11 Margin.μπορεις να ζητησεις 6 αρι Margin για να πας παραπανω απλα δεν ξερω ποσο σταθερος εισαι.αν εχεις Kv εκει που εισαι βαλε vdsl απο kv.με adsl τοσο μακρυα δεν θα δεις ποτε προκοπη.εισαι πανω απο 4 km αν ειχες πολλες αποσυνδεσεις μπορει για αυτο να μπηκε ισως το profile>κανε ενα Reboot το ρουτερ μηπως απλα ετυχε να κανει σκαμπανεβασμα η γραμμη. Τελικά έφταιγε το fast path. Εντός του μηνός θα πάω ΟΤΕ. Πρόκειται να ενεργοποιηθεί VDSL καμπίνα στα 500-600 μέτρα από το σπίτι μου και θα ζητήσω από τον ΟΤΕ ADSL αλλά να παίρνω από κεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν, μίλησα το Σάββατο με την τεχνική υποστήριξη και απ ότι φαίνεται μου άλλαξε το προφίλ. Αμέσως μετά την αλλαγή συγχρόνιζα στα 15.4 και τώρα 2 μέρες μετά στα 14.7.... Ούτως ή άλλως, ούτε και το 15.4 είναι αυτό που περίμενα. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω εκτός από το να αλλάξω πάροχο; Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί από το 19 έφτασα στο 15. Αυτό που θέλω να πω είναι, υπάρχει νόημα να κάνω συζήτηση για το προφίλ μαζί τους από την στιγμή που - αν δεν με απατά η αίσθησή μου - μειώνουν οι ίδιοι την ταχύτητά μου; Μάλλον θα τους πάρω ξανά τηλέφωνο και θα γκρινιάξω λίγο παραπάνω (αν και φαντάζομαι πως όλοι αυτό κάνουν, οπότε δεν έχω και απαίτηση να έχει αποτέλεσμα). οσο μεγαλωνει το margin τοσο πεφτει η ταχυτητα και τοσο πιο σταθερη γινεται η γραμμη.οταν μια γραμμη εχει αποσυνδεσεις δεν θεωρειται βλαβη εφοσον με καποιο αλλο profile μπορει να παιξει.αν ο οτε αλλαζε ζευγαρια ετσι απλα θα πρεπε να περασει νεα καλωδια.επισης οσο πιο πολλοι συνδρομητες ενεργοποιουνται τοσο μειωνεται η ταχυτητα λογω crosstalk. επισης δυο πραγματα. το ενα ειναι οτι ο καθε παροχος μειωνει αυτοματα την ταχυτητα.αν ο παροχος μειωσει την ταχυτητα στο 90 τις 100 των περιπτωσεων φαινεται στο margin.οποτε ζητας το πιο χαμηλο margin που μπορεις να παιξεις.επισης ακομα καισε βλαβες με αποσυνδεσεις ο οτε πολλες φορες λεει οτι πχ το 6 της forthnet ειναι πολυ χαμηλο οτι να βαλουν μεγαλυτερο.πχ ο οτε δεν δινει 6 margin οπως κανει η forthnet,hol κτλ.το minimum που δινει ειναι 9 για μεγαλυτερη σταθεροτητα.επισης η hol απο default δινει 11 και πρεπει να ζητησει καποιος 6 ή 9 για να του το ριξουν. το δευτερο ειναι οτι εριξαν πολλους συνδρομητες σε ενα καλωδιο και πεφτει η ταχυτητα.ο καθε συνδρομητης ειναι ενα ζευγαρι.τακαλωδια απο το κτιριο του οτε μεχρι το καφαο και τον πελατη εχουν παρα πολλα ζευγαρια.οσο αυξανουν οι συνδρομητες ανεξαρτητου παροχου τοσο λογω crosstalk μειωνεται η ταχυτητα.επισης αν ενας πελατης παιζει κοντα σε isdn πελατες τοτε οι παρεμβολες ειναι ακομα μεγαλυτερες.επισης λογω καλωδιακων βλαβων κοινωςκαλωδια που κοβονται και τα ξανα ενωνουν ο χαλκος αρχιζει και χανει λογω κοψε ραψε οποτε και η ταχυτητα μπορει να μειωθει. Τελικά έφταιγε το fast path. Εντός του μηνός θα πάω ΟΤΕ. Πρόκειται να ενεργοποιηθεί VDSL καμπίνα στα 500-600 μέτρα από το σπίτι μου και θα ζητήσω από τον ΟΤΕ ADSL αλλά να παίρνω από κεί. το πιο πιθανο ειναι να μην το κανουν.δεν ειναι υποχρεωμενοι.σε καποιες περιπτωσεις το κανουν.σου δινουν και vdsl αλλα μεχρι 24/1 σαν να ηταν adsl αντι να σου δωσουν adsl 24/1 που θα παιζει πιο χαμηλα λογω οτι μειωνουν το output power.αν σε υποχρεωσουν να πας σε vdsl τοτε οτι παροχο και να βαλεις θα ειναι το ιδιο αφου απο την καμπινα αυτη θα παρεις που ειναι του οτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 οσο μεγαλωνει το margin τοσο πεφτει η ταχυτητα και τοσο πιο σταθερη γινεται η γραμμη.οταν μια γραμμη εχει αποσυνδεσεις δεν θεωρειται βλαβη εφοσον με καποιο αλλο profile μπορει να παιξει.αν ο οτε αλλαζε ζευγαρια ετσι απλα θα πρεπε να περασει νεα καλωδια.επισης οσο πιο πολλοι συνδρομητες ενεργοποιουνται τοσο μειωνεται η ταχυτητα λογω crosstalk. επισης δυο πραγματα. το ενα ειναι οτι ο καθε παροχος μειωνει αυτοματα την ταχυτητα.αν ο παροχος μειωσει την ταχυτητα στο 90 τις 100 των περιπτωσεων φαινεται στο margin.οποτε ζητας το πιο χαμηλο margin που μπορεις να παιξεις.επισης ακομα καισε βλαβες με αποσυνδεσεις ο οτε πολλες φορες λεει οτι πχ το 6 της forthnet ειναι πολυ χαμηλο οτι να βαλουν μεγαλυτερο.πχ ο οτε δεν δινει 6 margin οπως κανει η forthnet,hol κτλ.το minimum που δινει ειναι 9 για μεγαλυτερη σταθεροτητα.επισης η hol απο default δινει 11 και πρεπει να ζητησει καποιος 6 ή 9 για να του το ριξουν. το δευτερο ειναι οτι εριξαν πολλους συνδρομητες σε ενα καλωδιο και πεφτει η ταχυτητα.ο καθε συνδρομητης ειναι ενα ζευγαρι.τακαλωδια απο το κτιριο του οτε μεχρι το καφαο και τον πελατη εχουν παρα πολλα ζευγαρια.οσο αυξανουν οι συνδρομητες ανεξαρτητου παροχου τοσο λογω crosstalk μειωνεται η ταχυτητα.επισης αν ενας πελατης παιζει κοντα σε isdn πελατες τοτε οι παρεμβολες ειναι ακομα μεγαλυτερες.επισης λογω καλωδιακων βλαβων κοινωςκαλωδια που κοβονται και τα ξανα ενωνουν ο χαλκος αρχιζει και χανει λογω κοψε ραψε οποτε και η ταχυτητα μπορει να μειωθει. το πιο πιθανο ειναι να μην το κανουν.δεν ειναι υποχρεωμενοι.σε καποιες περιπτωσεις το κανουν.σου δινουν και vdsl αλλα μεχρι 24/1 σαν να ηταν adsl αντι να σου δωσουν adsl 24/1 που θα παιζει πιο χαμηλα λογω οτι μειωνουν το output power.αν σε υποχρεωσουν να πας σε vdsl τοτε οτι παροχο και να βαλεις θα ειναι το ιδιο αφου απο την καμπινα αυτη θα παρεις που ειναι του οτε. Η Forthnet με έχει στο αστικό κέντρο 6+ χιλιόμετρα. Ο ΟΤΕ είχε απο παλιά καμπίνα κοντά στο σπίτι αλλά τώρα την έβγαλε και έβαλε καινούρια. Αλλά από ότι έμαθα δεν έχουν πάρει έγκριση από τον εργολάβο για ρεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 απλα δεν ξερεις αν ο οτε θα σε βαλει στο kv εφοσον δεν θες vdsl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 απλα δεν ξερεις αν ο οτε θα σε βαλει στο kv εφοσον δεν θες vdsl. Η διαφορά στο πακέτο του vdsl είναι 6 κόμμα κάτι σε σχέση με το ADSL 24άρι ( περίπου + 12 ευρώ αν το πάμε 2/μηνο ). Θα δω αν μπορέσω να πάω σε VDSL για να εξασφαλίσω όσο γίνεται καλύτερη γραμμή. Γιατί 4 mbps δεν παλεύεται για το 2016 ούτε με σφαίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ναι σε vdsl πρεπει να σου δωσουν απο το Kv και θα παρεις 30/2,5 ή 50/5 οποτε ναι θα ειναι καλυτερα και απο το 24/1 που ειναιτο μεγιστο που θα πετυχεις απο kv.βεβαια απο τα 4 στα 24 παλι ειναι διαφορα αν δεχτει ο οτε να το κανει.αλλα το vdsl θα σου δωσει και παραπανω upload. Η διαφορά στο πακέτο του vdsl είναι 6 κόμμα κάτι σε σχέση με το ADSL 24άρι ( περίπου + 12 ευρώ αν το πάμε 2/μηνο ). Θα δω αν μπορέσω να πάω σε VDSL για να εξασφαλίσω όσο γίνεται καλύτερη γραμμή. Γιατί 4 mbps δεν παλεύεται για το 2016 ούτε με σφαίρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα