Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το missing ping Μηπως ειναι οτι δεν μπορει να κανει Ping στο gateway σου δηλαδη στην Ip που εχεις παρει.οσο θυμαμαι και τα Thomson αλλα και τα technicolor εχουν κομμενο το ping στην wan ip.

τελικα με mozilla περναω και το Test του fallback ενω με explorer δεν τα περναει.

firewall και συναφή έχω κλείσει.

στοιχεία δεν το έχω αφήσει να πάρει μόνο του για να πω την αλήθεια,θυμάμαι οταν το ειχα κουμπώσει στη γραμμή μου ζήτησε να περάσω στοιχεία καθώς έγραψε

concentrator not reachable. Έλεγα μήπως είχε κάποιο θέμα καθώς στο BF4 που παίζω σε μερικους servers μου γράφει missing ping ενώ εμφανίζεται κανονικά στα στοιχεία μου και στον εκάστοτε σέρβερ

οταν αλλαζεις επισης ρουτερ πρεπει να περιμενεις μερικα λεπτα.ειναι μεχρι να πεσει οσο ξερω η mac address απο τους ρουτερς απο την πλευρα του παροχου οπως και το username.αλλιως αν πας να μπεις απευθειας θα παρεις στο technicolor concentrator not reachable γιατι πολυ απλα δεν φτανει το Username μεχρι τον radius του παροχου.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σε καθε παροχο κανονικα οι δικοι του dns ειναι οι πιο γρηγοροι.

Reply from 194.219.227.2: bytes=32 time=34ms TTL=251
Reply from 194.219.227.2: bytes=32 time=33ms TTL=251

---------------------------------------------------------------

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=88ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=90ms TTL=46

μονο αν ενας παροχος εχει προβλημα ή δεν ανοιγει καποια σελιδα βρισκω λογο να αλλαξω dns.

Δημοσ.

Αφορμη για το ερωτημα μου, ειναι μια δοκιμη στην http://ipv6-test.com/. Τα περισσοτερα πεδια ειναι στο κοκκινο απο το dekstop μου, ενω απο το tablet που ενω ειναι ολα στο αυτοματο, παιρνει dns απο google, τα περισσοτερα στην σελιδα ειναι στο πρασινο. Σημαινει κατι αυτο? Παιζει ρολο και το router που ειναι παλιο? (TG585 v7). Αν και οι ασυρματες συσκευες παιρνουν ιντερνετ απο ενα TPLINK TL-WR841N το οποιο εκτελει χρεη AP

Δημοσ.

δοκιμασε και με αλλο browswer.αν ειναι access point λογικα ειναι transparent αν το εχεις βαλει σε lan υποδοχη.αν ειναι σε wan θα παιζει σαν ρουτερ γιατι βλεπω οτι ειναι ρουτερ.τωρα εξαρτατε τι βγαινει λαθος.

θα πρεπει και το λειτουργικο να υποστηριζει ipv6 οπως και το ρουτερ και το v7 νομιζω δεν το κανει αλλα νομιζω ουτε το v8.

Δημοσ.

κανε Print screen την εικονα.και δες μηπως σε κοβει firewall ή εχεις κλεισει το Ipv6 απο το network connection

Η δοκιμη εγινε σε win7x64 με τους τελευταιους official firefox/chrome. Το tablet τρεχει chrome με android 4.4.2

Δημοσ.

To firewall ειναι στο default. Δεν εχω πειραξει τιποτα απο τοτε που εχω το router. Το Thomson δεν εχει επιλογες για ipv6.

post-42276-0-21131300-1477857728_thumb.jpg

post-42276-0-34735700-1477857740_thumb.jpg

post-42276-0-01830200-1477859225_thumb.jpg

post-42276-0-25780600-1477859234_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορει να μου πει καποιος αν πρεπει να καλεσω τεχνικο βαση των στατιστικων? Ενημερωτικα στον ιδιο οροφο διπλα διαμερισμα με ΟΤΕ κλειδωνει στα 11-12. 

post-207736-0-11806200-1477922823_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορει να μου πει καποιος αν πρεπει να καλεσω τεχνικο βαση των στατιστικων? Ενημερωτικα στον ιδιο οροφο διπλα διαμερισμα με ΟΤΕ κλειδωνει στα 11-12. 

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

με 25 line attenuation και 6αρι snr θα έπρεπε να κλειδώνεις 14-16Mbps στην καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.

εισαι χαμηλα.οτι θα παει βεβαια βλαβη στον οτε δεν σημαινει οτι θα το φτιαξει ο οτε.επισης μπορει το προβλημα να ειναι σε σενα.εχει κανει κανεις δοκιμη στον κατανεμητη?εχεις δοκιμασει να αφησεις μονο το adsl router πανω και τιποτε αλλο?μπορει να ειναι προβλημα σε καποιο φιλτρο ΄για παραδειγμα.

To firewall ειναι στο default. Δεν εχω πειραξει τιποτα απο τοτε που εχω το router. Το Thomson δεν εχει επιλογες για ipv6.

παμε ενα ενα γιατι κατι εχεις μπερδεψει.

α.το v7 δεν πρεπει να  υποστηριζει ipv6.

αν θες να παιξει το ipv6 απο το tp link τοτε το thomson πρεπει να γινει bridge και το tp link να γινει ρουτερ και να παιξεις με την wan και οχι με την Lan (για access point)

Δημοσ.

Εχω συνδεσει το ρουτερ στην κεντρικη πριζα μονο του αλλα δεν ειδα διαφορες.  Αν ο κατανεμητης που αναφερεσε ειναι το κουτι κατω στην πολυκατοικια που στελνει ολες τις γραμμες στα σπιτια λεω να μην ασχοληθω καλυτερα μη κανω καμμια πατατα με κανενα λαθος καλωδιο. Τελος παντων θα δουμε πως θα κινηθω.  Απλα πιο πολυ με ενδιεφεραν οι αποψεις σας για τα στατιστικα. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Εχω συνδεσει το ρουτερ στην κεντρικη πριζα μονο του αλλα δεν ειδα διαφορες.  Αν ο κατανεμητης που αναφερεσε ειναι το κουτι κατω στην πολυκατοικια που στελνει ολες τις γραμμες στα σπιτια λεω να μην ασχοληθω καλυτερα μη κανω καμμια πατατα με κανενα λαθος καλωδιο. Τελος παντων θα δουμε πως θα κινηθω.  Απλα πιο πολυ με ενδιεφεραν οι αποψεις σας για τα στατιστικα. Ευχαριστω πολυ.

ναι εισαι αρκετα χαμηλα για το attenuation σου και χαμηλο Upload επισης για 6 margin

Δημοσ.

Γεια σας, για να μην ανοίξω καινούριο θέμα γράφω εδώ.

Λοιπόν είμαι συνδρομητής Forthnet-Nova (στην επαρχία) με adsl 24άρα γραμμή. Πιάνω μέχρι 2. όπως και όλοι όσοι έχουν φόρθνετ στο χωριό μου. ενώ ο οτέ πιάνει 10-12.

Του έχω ενοχλήσει πολλές φορές και με πήραν για μια προσφορά να αναβαθμίσω σε vdsl. μου είπε ο υπάλληλος ότι για να μου δίνει την δυνατότητα να βάλω vdsl σημαίνει ότι θα έχει κοντά καμπίνα vdsl και θα πιάνει σίγουρα καλό ίντερνετ.

Έχετε κάποια άποψη? σε περίπτωση που βάλω και δεν πιάνει πάλι καλό ίντερνετ μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιο που θα ανανεώσω?

Δημοσ.

Γεια σας, για να μην ανοίξω καινούριο θέμα γράφω εδώ.

Λοιπόν είμαι συνδρομητής Forthnet-Nova (στην επαρχία) με adsl 24άρα γραμμή. Πιάνω μέχρι 2. όπως και όλοι όσοι έχουν φόρθνετ στο χωριό μου. ενώ ο οτέ πιάνει 10-12.

Του έχω ενοχλήσει πολλές φορές και με πήραν για μια προσφορά να αναβαθμίσω σε vdsl. μου είπε ο υπάλληλος ότι για να μου δίνει την δυνατότητα να βάλω vdsl σημαίνει ότι θα έχει κοντά καμπίνα vdsl και θα πιάνει σίγουρα καλό ίντερνετ.

Έχετε κάποια άποψη? σε περίπτωση που βάλω και δεν πιάνει πάλι καλό ίντερνετ μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιο που θα ανανεώσω?

παμε ενα ενα.

α.αν σου λενε για vdsl λογικα θα παρεις απο την καμπινα γιατι απο το αστικο κεντρο δεν γινεται να παρεις λογω αποστασης.αν δινουν απο καμπινα ειτε βαλεις οτε ειτε αλλο παροχο θα παρεις την ιδια ταχυτητα γιατι η καμπινα ειναι του οτε.

λογικα ο οτε πρεπει να σου δινει απο καποιο mini dslam ή απο την καμπινα που λες για αυτο εχεις 12 Mbps ενω η Forthnet σου δινει απο το αστικο κεντρο.παντως αν εχεις 12 Mbit απο την καμπινα υπαρχει περιπτωση να μην πιασεις 50 vdsl αλλα λιγοτερο.σε καθε περιπτωση το βλεπεις.εννοειται οτι αμα δεν πιανεις ικανοποιητικο αποτελεσμα μπορεις να κανεις ακυρωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...