stavrosss Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με υψηλά Pings τελευταία? Συγκεκριμένα με έναν σερβερ στη γερμανία μέχρι πριν 3 μερες ειχα 55-65 ms το πολύ 70 και τώρα έχω απο 110 και πάνω, έχει φτασει και 160-180 που όπως καταλαβαίνετε κάνει αδύνατο το να παίξω το παιχνιδάκι μου.... Η τεχνική υποστήριξη δεν βρίσκει κάτι στη γραμμή μου. Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον επανερχομαι μετα την επισκεψη του τεχνικου σημερα, καταρχην για να σου απαντησω, οχι ουτε συγκεκριμενες ωρες ουτε οταν κανω κατι στο σπιτι. Ο τεχνικος "πειραξε" λιγο την τηλεφωνικη πριζα, και εβγαλε απο μεσα εναν πυκνωτη που χρησιμοποιουσε ο ΟΤΕ παλια και μου ειπε οτι ειχε χαλασει, και μου ειπε να κανω test να δω αν θα ξανα εχω προβληματα. Αν ξανα εχω να παω το ρουτερ διπλα στην τηλεφωνικη πριζα και να δοκιμασω με αλλο καλωδιο να δω αν τα συνεχισει τα θεματα (διοτι το ρουτερ απο την τηλεφωνικη πριζα απεχουν αποσταση 3 μετρα περιπου τωρα). Αν συνεχισουν παρολα αυτα τα θεματα μου ειπε να ξανα επικοινωνησω μαζι τους. Απο οταν ηρθε παντως και το "πειραξε" αυτο, συγχρονιζω κανονικα και δεν εχω καμια αποσυνδεση μεχρι τωρα. Οποτε προς το παρον καλα. Θα δουμε και τις επομενες μερες βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 πηγαινε το ρουτερ κοντα στην πριζα...3 μετρα καλωδιο απο την πριζα στο ρουτερ?μπορει να μην σου δημιουργει προβλημα αλλα μπορει και να σ κοβει καπως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το καλωδιο επίσης είναι 2 εβδομαδων περιπου καινούργιο. Το τσεκαρε και ο τεχνικος δεν έχει κοπει καπου ουτε καποιο τσακισμα έχει. Αν τυχον πρέπει να πάω το ρουτερ μονινα διπλα, πως να το συνδεσω μέτα με το pc με ένα μεγάλο καλωδιο ethernet? Γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να παει και το pc εκεί που είναι η τηλεφωνική πριζα. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2016 από pavlos1908 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Relumer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 πηγαινε το ρουτερ κοντα στην πριζα...3 μετρα καλωδιο απο την πριζα στο ρουτερ?μπορει να μην σου δημιουργει προβλημα αλλα μπορει και να σ κοβει καπως! τα 3μετρα δεν ειναι προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καλύτερα κοντό τηλεφωνικό και μακρύτερο ethernet, το πρώτο είναι της πλάκας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον επανερχομαι μετα την επισκεψη του τεχνικου σημερα, καταρχην για να σου απαντησω, οχι ουτε συγκεκριμενες ωρες ουτε οταν κανω κατι στο σπιτι. Ο τεχνικος "πειραξε" λιγο την τηλεφωνικη πριζα, και εβγαλε απο μεσα εναν πυκνωτη που χρησιμοποιουσε ο ΟΤΕ παλια και μου ειπε οτι ειχε χαλασει, και μου ειπε να κανω test να δω αν θα ξανα εχω προβληματα. Αν ξανα εχω να παω το ρουτερ διπλα στην τηλεφωνικη πριζα και να δοκιμασω με αλλο καλωδιο να δω αν τα συνεχισει τα θεματα (διοτι το ρουτερ απο την τηλεφωνικη πριζα απεχουν αποσταση 3 μετρα περιπου τωρα). Αν συνεχισουν παρολα αυτα τα θεματα μου ειπε να ξανα επικοινωνησω μαζι τους. Απο οταν ηρθε παντως και το "πειραξε" αυτο, συγχρονιζω κανονικα και δεν εχω καμια αποσυνδεση μεχρι τωρα. Οποτε προς το παρον καλα. Θα δουμε και τις επομενες μερες βεβαια. τα πριζακια του οτε εχουν μεσα εναν κιτρινο πυκνωτη ο οποιος κανει διαφορα προβληματα.αποφευγουμε πριζακια αντικεραυνικα και πριζακια οτε για τον λογο αυτο.οποτε ειτε αλλαζει καποιος πριζακι ειτε κοβει τον πυκνωτη. Το καλωδιο επίσης είναι 2 εβδομαδων περιπου καινούργιο. Το τσεκαρε και ο τεχνικος δεν έχει κοπει καπου ουτε καποιο τσακισμα έχει. Αν τυχον πρέπει να πάω το ρουτερ μονινα διπλα, πως να το συνδεσω μέτα με το pc με ένα μεγάλο καλωδιο ethernet? Γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να παει και το pc εκεί που είναι η τηλεφωνική πριζα. ειτε μεγαλο ethernet ειτε ethernet που το ενα ζευγαρι θα το χρησιμοποιησεις σαν τηλεφωνικο. πηγαινε το ρουτερ κοντα στην πριζα...3 μετρα καλωδιο απο την πριζα στο ρουτερ?μπορει να μην σου δημιουργει προβλημα αλλα μπορει και να σ κοβει καπως! αυτο μπορει να κανει τεστ και να το δει.αν ειναι σταθερο αν χανει ταχυτητα Καλύτερα κοντό τηλεφωνικό και μακρύτερο ethernet, το πρώτο είναι της πλάκας... μπορει καποιος να ριξει ethernet αλλα να το κανει Use σαν τηλεφωνικο τα 3μετρα δεν ειναι προβλημα εξαρτατε το καλωδιο παντα.μπορει και τα 5 και τα 10 να μην ειναι θεμα.ολα ειναι αναλογως την ποιοτητα απλα προσπαθουμε να αποφευγουμε τα μεγαλα καλωδια ειδικα αμα τα παταει κανεις κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πιο εύκολο από το να κάθεται να αλλάζει RJ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Είχα τα ιδια προβληματα και τελικα ήταν ελλατωματικο ρουτερ μαζι με ελλατωματικο σπλιτερ. Θα ήθελα βεβαια να ερθει και ο οτε να δει το κουτι μου που ειναι εκει πριν γεννηθω αλλα δεν νομιζω να κανει τετοιες χαρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πιο εύκολο από το να κάθεται να αλλάζει RJ... ναι σιγουρα εννοειται απλα ειναι μερικοι που θελουν το ρουτερ να το εχουν διπλα τους για 1002 λογους οποτε εκει θες υποχρεωτικα μεγαλο τηλεφωνικο Είχα τα ιδια προβληματα και τελικα ήταν ελλατωματικο ρουτερ μαζι με ελλατωματικο σπλιτερ. Θα ήθελα βεβαια να ερθει και ο οτε να δει το κουτι μου που ειναι εκει πριν γεννηθω αλλα δεν νομιζω να κανει τετοιες χαρες iΟταν καποιος εχει θεμα το πρωτο πραγμα που μπορει να δοκιμασει ειναι ειτε να αλλαζει splitter φιλτρο ειτε να αφηνει μονο το ρουτερ χωρις τιποτα πανω και μετα τα κουμπωνει ενα ενα για να δει αν εχει προβλημα και που Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ναι σιγουρα εννοειται απλα ειναι μερικοι που θελουν το ρουτερ να το εχουν διπλα τους για 1002 λογους οποτε εκει θες υποχρεωτικα μεγαλο τηλεφωνικο iΟταν καποιος εχει θεμα το πρωτο πραγμα που μπορει να δοκιμασει ειναι ειτε να αλλαζει splitter φιλτρο ειτε να αφηνει μονο το ρουτερ χωρις τιποτα πανω και μετα τα κουμπωνει ενα ενα για να δει αν εχει προβλημα και που Όταν δοκίμασα σκετο ρουτερ και ειχα προβλημα ηταν το ρουτερ ή η γραμμη οπως νομιζαμε τοτε. Πήρα αλλο ρουτερ αλλα δεν δοκίμασα χωρις το συγκεκριμένο spliter. Ευτυχως το σκεφτηκα νωρις πριν αρχισω να ξυλωνω τοιχους. Πρίν απο αυτα βρήκα και ενα ελλατωματικο καλωδιο. Μιλάμε κατάρα η συνδεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 για αυτο λεμε μια δοκιμη καθε φορα για να δεις τι μπορει να φταιει.καποιοι τα αλλαζουν ολα ταυτοχρονα και μετα δεν ξερεις καν τι φταιει κτλ.step by step Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 ερώτησις(μιας και είχα ξεχάσει οτι το 5136V2 υποστηρίζει ipv6) μπήκα εδώ για να δω αν ειναι όλα οκ http://ipv6-test.com/ και μου βγάζει πρόβλημα λέγοντας οτι το icmpv6 ειναι μπλοκαρισμένο απ το μόντεμ αν κατάλαβα καλά. Με εμποδίζει απο κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 με 788 μου τα βγαζει ολα οκ εκτος απο το fallback το οποιο και αυτο δεν ειναι τιποτα σοβαρο.μπορει να μην υπαρχει καποιο θεμα.θα μπορουσες για δοκιμη να το κανεις hard reset και να το αφησεις να παρει μονο του τα στοιχεια να δεις αν θα στο κανει.το Firewall σιγουρα μπορεις να το κλεισεις μηπως κοβει κατι.αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι να ανησυχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 firewall και συναφή έχω κλείσει. στοιχεία δεν το έχω αφήσει να πάρει μόνο του για να πω την αλήθεια,θυμάμαι οταν το ειχα κουμπώσει στη γραμμή μου ζήτησε να περάσω στοιχεία καθώς έγραψε concentrator not reachable. Έλεγα μήπως είχε κάποιο θέμα καθώς στο BF4 που παίζω σε μερικους servers μου γράφει missing ping ενώ εμφανίζεται κανονικά στα στοιχεία μου και στον εκάστοτε σέρβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα