poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ενταξει οταν εσυ αιτηθεις 1 υπηρεσια και σου πουν ολα οκ απο εμας εισαι ετοιμος και εσυ παιρνεις τα @@ σου γιατι δεν δουλευει τιποτα τοτε μην τσαντιστεις μη τους βρισεις , μη τους κακολογησεις , αλλα να εισαι cool σιγα μωρε πες συμβαινουν αυτα οταν αιτουμε κατι παντα περιμενω οτι μπορει να προκυψει το οποιοδηποτε προβλημα ειδικα οταν μεσα στις ενεργειες που ειναι να γινουν προυποθετει οτι θα βγει και τεχνικος για να κανει καποια δουλεια και οταν επισης μπλεκονται πολλες εταιρειες.ναι πολλα θα μπορουσαν να αποφευχουν σε εναν μοναδικο ιδεατο κοσμο που ο τεχνικος θα κανει την δουλεια του τελεια.αλλο τοσο οταν οπως στις περιπτωσεις των kv εισαι εξαρτημενος απο τεχνικο του οτε.και στην ουσια παιζεις σαν adsl που δηλαδη να σου ειχαν αφησει και το οριο στο kv στον αερα.anyway το θεμα απο εμενα κλεινει εδω.οπως ειπα τα εγραψα για οποιονδηποτε διαβασει το θεμα να ξερει τι γινεται οταν γινει αιτηση για vdsl απο kv και ποια ειναι η διαδικασια και τι μπορει να παει λαθος. δεν ειναι οτι συμφωνω οτι καποιος δεν εχει κανει σωστα την δουλεια και και εσυ κλειδωνεις σε adsl ουτε οτι συμφωνω οτι δεν πρεπει να γινουν αλλαγες για να μην γινονται τετοια.το νοημα ειναι οτι λαθη καλως η κακως γινονται και θα γινονται και τα προβληματα που μπορει να προκυψουν σε μια τετοια αλλαγη ειναι διαφορα.και ολοι βεβαια ειναι νομικα κατοχυρωμενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Relumer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 και μετα το βρισιδι εστρωσε Link Information DSL Type: VDSL2-17A Annex B Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 4996 / 50000 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 28556 / 71576 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 18314 / 1347931 Output Power (Up/Down) [dBm]: 4.5 / 14.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12.0 / 21.5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 26.8 / 14.6 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 5 / 0 FEC (Up/Down): 0 / 0 CRC (Up/Down): 0 / 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 και μετα το βρισιδι εστρωσε Link Information DSL Type: VDSL2-17A Annex B Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 4996 / 50000 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 28556 / 71576 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 18314 / 1347931 Output Power (Up/Down) [dBm]: 4.5 / 14.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12.0 / 21.5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 26.8 / 14.6 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 5 / 0 FEC (Up/Down): 0 / 0 CRC (Up/Down): 0 / 5 ασχετα που πιανεις τα 50mbit αν θες να εχεις τα λιγοτερα errors και πιο μεγαλο margin η καλωδιωση σου θα πρεπει να ειναι χωρις bridged taps https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf το αρχειο ειναι απο cyta αλλα ειναι κοινο για ολους τους παροχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Relumer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ερωτηση στο σπιτι εχω 1 τηλ συσκευη μονο με ενα φιλτρο επωνυμο , στον τοιχο . μπριζα τοιχου - φιλτρο - καλοδιο τηλ - συσκευη σε αλλο χωρο εχω το μοντεμ μπριζα τοιχος - καλοδιο - σπλιττερ - μοντεμ 7 χρονια τα εχω ετσι , 7 χρονια αν καλεσεις το σταθερο και δεν το απαντησω , αποσυγχρωνιζει και ξανασυχρωνιζει το μοντεμ γιατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 α.βγαλε το splitter.δεν υπαρχει λογος.β.βαλε αλλο φιλτρο.γ.αν η συσκευη ειναι παλια σταθερη δοκιμασε με αλλη. αν δεν ειναι αυτο μετα μπορει να ειναι διαφορα αλλα οπως α.να εχεις συναγερμο και να μην εχει φιλτρο, β.οξειδωση καπου πχ κατανεμητη/χωνευτη. γ.προβλημα στο αστικο κεντρο. βεβαια το προβλημα θα πρεπε να γινεται κανονικα αφου σηκωνες το τηλεφωνο. ερωτηση στο σπιτι εχω 1 τηλ συσκευη μονο με ενα φιλτρο επωνυμο , στον τοιχο . μπριζα τοιχου - φιλτρο - καλοδιο τηλ - συσκευη σε αλλο χωρο εχω το μοντεμ μπριζα τοιχος - καλοδιο - σπλιττερ - μοντεμ 7 χρονια τα εχω ετσι , 7 χρονια αν καλεσεις το σταθερο και δεν το απαντησω , αποσυγχρωνιζει και ξανασυχρωνιζει το μοντεμ γιατι ? βεβαια καλο θα ηταν οπως εγραψα πιο πανω να κανεις την καλωδιωση οπως την εγραψα αν μπορει να γινει.επισης μια που εισαι σε kv αρα παιρνεις ιντερνετ απο τον οτε μπορει να μην ειναι θεμα στο αστικο κεντρο αφου η data card και η splitter card ειναι στο Kv. το προβλημα το ειχες και με το adsl και με το vdsl τωρα?γιατι αν ειναι ετσι τοτε σιγουρα δεν φταιει data card και δεν φταιει splitter card αφου αυτα εχουν αλλαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Relumer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ναι και με το dsl αυτη η ιστορια τρεχνω να προλαβω το τηλ μη κοπει το νετ χαχα συναγερμο εχω την εγκατασταση αλλα ειναι ανενεργο , δεν δουλεψε ποτε , ξερω ομως οτι εχει μεσα ενα 56κ μοντεμ καρτα για κλησεις , δεν εδωσα σημασια ποτε ομοως γιατι δεν το δουλεψα ποτε. Θα βαλω σκαλα να τον ανοιξω να βγαλω το 56κ μοντεμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 ναι και με το dsl αυτη η ιστορια τρεχνω να προλαβω το τηλ μη κοπει το νετ χαχα συναγερμο εχω την εγκατασταση αλλα ειναι ανενεργο , δεν δουλεψε ποτε , ξερω ομως οτι εχει μεσα ενα 56κ μοντεμ καρτα για κλησεις , δεν εδωσα σημασια ποτε ομοως γιατι δεν το δουλεψα ποτε. Θα βαλω σκαλα να τον ανοιξω να βγαλω το 56κ μοντεμ ασχετα με το αν δουλεψε η οχι, αν η γραμμη σου ειναι συνδεδεμενη πανω στο συναγερμο τοτε κατα 99 τις 100 απο εκει ειναι το προβλημα διοτι δεν υπαρχει φιλτρο.η θα βαλεις φιλτρο η ακομα καλυτερα αν δεν τον χρησιμοποιεις για να κανει κληση αποσυνδεσε τα τελειως τα καλωδια.θα ειναι και μικροτερο bridge tap λογικα.απλα δες που πανε τα καλωδια.πολλες φορες υπαρχει ξεχωριστη καρτα που παει το τηλεφωνικο καλωδιο ισως αυτο που λες modem ενω αλλες φορες παει στη πλακετα.καποιες φoρες υπαρχει σχεδιο του συναγερμου στο καπακι που λεει που πανε τα καλωδια.αν ειναι παλιο σπιτι θα ειναι κοκκινο μπλε τα χρωματα στα καλωδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Relumer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 ασχετα με το αν δουλεψε η οχι, αν η γραμμη σου ειναι συνδεδεμενη πανω στο συναγερμο τοτε κατα 99 τις 100 απο εκει ειναι το προβλημα διοτι δεν υπαρχει φιλτρο.η θα βαλεις φιλτρο η ακομα καλυτερα αν δεν τον χρησιμοποιεις για να κανει κληση αποσυνδεσε τα τελειως τα καλωδια.θα ειναι και μικροτερο bridge tap λογικα.απλα δες που πανε τα καλωδια.πολλες φορες υπαρχει ξεχωριστη καρτα που παει το τηλεφωνικο καλωδιο ισως αυτο που λες modem ενω αλλες φορες παει στη πλακετα.καποιες φoρες υπαρχει σχεδιο του συναγερμου στο καπακι που λεει που πανε τα καλωδια.αν ειναι παλιο σπιτι θα ειναι κοκκινο μπλε τα χρωματα στα καλωδια θυμαμε στο κουτι του συναγερμου , ειχαν βαλει μια καρτα για κλησεις αυτοματες , 56κ dial up modem. θα ανεβω να το ξηλωσω , δε προλαβα ΣΚ παντως , καλεις το σταθερο , τοα φηνεις να βαρεσει 5 φορεσ , δε το απαντω , ολα καλα το αφηνεις μεχρι τελους να κανει το beeeeep επειδει δεν απανταει καποιος , τοτε πεφτει και το νετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 ειναι παραξενο συνηθως ειτε χτυπαει το σταθερο ειτε το σηκωσεις θα πρεπε να πεφτει.εν τω μεταξυ μπορει και το 56κ modem να απανταει την κληση μετα απο χ χτυπηματα?παντως αφου δεν το θες ξηλωσε το και ξανατσεκαρε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αντε να περασουν 2-3 μηνες να φυγω. Εδω και 2 μηνες εχω συνεχεις αποσυνδεσεις και ξαφνικα πεφτε η ταχυτητα σε αυτην που βλεπετε απο τα 13-14 mbps. Τους στελνω μηνυμα, την φτιαχνουν για λιγες μερες και μετα παλι τα ιδια. Εχει καταντησει κουραστικο. Downstream: Upstream: SNR MARGIN: 6.4 7.8 Line attentuation: 33 38.6 Data Rate: 3304 319 Ολα αυτα σε Ηρακλειο Κρητης, με συνδεση απευθειας απο την τηλεφωνικη πριζα σε ρουτερ χωρις τιποτα ενδιαμεσα, και το καλωδιο ειναι καινουργιο μιας και μου ζητησαν να παω να αγορασω καινουργιο και να δοκιμασω μηπως φτιαξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 πρεπει να ζητησεις να ζητησουν απο οτε αλλο ζευγαρι .παρα ειναι χαμηλη η ταχυτητα.το λεω αυτο διοτι αμα πας σε αλλο παροχο θα παρεις τον ιδιο χαλκο παλι και αμα ειναι προβλημα του χαλκου θα εχεις τα ιδια και με τον επομενο. Αντε να περασουν 2-3 μηνες να φυγω. Εδω και 2 μηνες εχω συνεχεις αποσυνδεσεις και ξαφνικα πεφτε η ταχυτητα σε αυτην που βλεπετε απο τα 13-14 mbps. Τους στελνω μηνυμα, την φτιαχνουν για λιγες μερες και μετα παλι τα ιδια. Εχει καταντησει κουραστικο. Downstream: Upstream: SNR MARGIN: 6.4 7.8 Line attentuation: 33 38.6 Data Rate: 3304 319 Ολα αυτα σε Ηρακλειο Κρητης, με συνδεση απευθειας απο την τηλεφωνικη πριζα σε ρουτερ χωρις τιποτα ενδιαμεσα, και το καλωδιο ειναι καινουργιο μιας και μου ζητησαν να παω να αγορασω καινουργιο και να δοκιμασω μηπως φτιαξει! εχει ερθει τεχνικος?εχει δοκιμασει στον κατανεμητη να δει μηπως το προβλημα ειναι εκει ή ειναι σε σενα για καποιο λογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Απο αυριο περιμένω τον τεχνικο. Αυτο το προβλημα το απεκτησα εδω και 1-2 μηνες, πέρυσι ολο τον χρόνο είχα καποια μικρό προβληματάκια με αποσυνδεσεις αλλα τιποτα σοβαρο. Πλεον πεφτει καθε 1 λεπτο το ίντερνετ αν είναι η μέρα του. Απλα συνδεεται, φορτωνει 1-2 σελιδες και πεφτει και παλι από την αρχη. Πριν λιγες μερες μετα απο επικοινωνία μαζι τους ειχε φτιαξει το θεμα και είχε επανερθει η ταχυτητα στα 13-14, εφυγα καποιες μερες απο το σπίτι, γυρίσα σήμερα και ξανά το ιδιο πρόβλημα. Αυτο από τον ΟΤΕ που είπες το ζηταω απο την φορθνετ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 ο τεχνικος θα κανει ελεγχο κατω κατανεμητη/χωνευτη και ισως και αστικο κεντρο.αν ειναι κατι εκει μπορει να φτιαχνεται.αν ειναι κατι σε σενα μπορει να χρειαστει ηλεκτρολογος.αν ειναι κατι στο δικτυο του οτε παει βλαβη στον οτε.εσυ δεν μπορεις να ζητησεις απο τον οτε τιποτα.δεν σε θεωρει πελατη του οποτε ολα πανε διαμεσω του παροχου.τα υπολοιπα θα στα πει και ο τεχνικος αναλογως τι προβληματα θα βρει και που θα τα βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αυριο στις 1 θα ερθει ο τεχνικος. Τα στατιστικα μου σε σχεση με πριν λιγες ωρες εφτιαξαν -επισης σταματησαν και οι αποσυνδεσεις εδω και καποιες ωρες- χωρις να εχω ακουμπησει τιποτα εγω: Downstream: Upstream: SNR MARGIN: 6.4 8.7 Line attentuation: 20.2 13.6 Data Rate: 12368 965 Πραγματικα δεν εχω ιδεα τι παθαινει ξαφνικα για καποιες ωρες, γινεται απαραδεκτη η κατασταση μετα φτιαχνει παλι για καποιες ωρες και μετα παλι τα ιδια. Αν ηταν θεμα δικο μου/ηλεκτρολογικο δεν θα επρεπε να ειναι μονιμο το θεμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 το εχω πετυχει αυτο που παθαινεις.ειχα δει ατομο που ολη την ημερα επαιζε καλα με εξαιρεση απο τις 9 το πρωι πανω κατω μεχρι τις 12 με 1.σε εκεινο το διαστημα εκανε αποσυνδεση και μετα η γραμμη επαιζε χαλια.ζητηθηκε απο τον οτε αλλο ζευγαρι.θα μπορουσε να ειναι κατι και σε σενα.καποιο καλωδιο ρευματος να περναει κοντα.μεχρι και με φωτειζομενες πινακιδες εχουμε δει θεμα.ελπιζω ο τεχνικος να το πετυχει την στιγμη που δεν παιζει καλα ωστε να δοκιμασει και κατω σε κατανεμητη/χωνευτη ωστε να δει αν το κανει εκει για να ξερει/ξερεις αν ειναι οτε ή αν ειναι κατι σε σενα.εχεις παρατηρησει να το κανει καποια συγκεκριμενη ωρα ή να το κανει οταν αλλαζεις εσυ κατι στο σπιτι.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα