Luciddream Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ναι μόνο το ιντερνετ πέφτει... και δίνει error αυτο που πόσταρα στο άλλο τοπικ, δηλαδή Disconnected because idle timeout reached κάπου σε κάποιο ξένο forum λέγαν οτι πέφτει στιγμιαία και ο συγχρονισμός αλλα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο εδώ.. ίσως αν είχαμε πρόσβαση στα logs να γινόταν αλλα τώρα... τπτ... βασικά θα προσπαθήσω να "παίξω" λίγο με το ρουτερ μπάς και του πειράξω το firmware.. και δούμε κανα log. το σωστό service κάνω τεστ μόλις πέσει φυσικά .. χτές και σήμερα το χει κάνει παρα πολλές φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 logs δεν ξερω αν βλεπεις.για να το ξεκλειδωσεις πρεπει να βρεις κανα generic firmware για να πειραξεις τα παντα.απο τους timers που εχει μεσα το thomson μπροεις να δεις αν επεσε ο συγχρονισμος η μονο το ιντερνετ.σου λεει στο dsl connection τα παντα.ποση ωρα ειναι Up μεχρι ποσα dc's εγιναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 δν υπάρχει τίποτα στο internet.... κανένα firmware... :/ ασε που δεν ειμαι και σίγουρος αν θα καταφέρω να το βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 καλα να το βαλεις ειναι το ευκολο.ειναι με τον κλασσικο τροπο οπως σε ολα. απο εκει και περα για firmware 2 sites Ξερω .το ενα ειναι το http://leoforeia.gr/thomson/ kai to αλλο http://www.modem-help.co.uk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 καλα να το βαλεις ειναι το ευκολο.ειναι με τον κλασσικο τροπο οπως σε ολα. το router ειναι κλειδωμένο. δεν έχει τίποτα να πειράξεις ουτε επιλογές ουτε τελνετ τιποτα τιποτα... ίσως με hard reset βέβαια να γυρνάει σε κάποιο firmware που μπορείς να το πειράξεις, αλλα αν κάνω αυτό μετά δεν θα έχω internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 το αλλαζεις και ας ειναι κλειδωμενο.δεν χρειαζεται να ξερεις το admin pass αν το κανεις με αλλο τροπο. β.αν το κανεις hard reset δενχανει το firmware οποτε ενα και το αυτο.απλα το username/password Θα χασει οποτε θα εχεις ιντερνετ μετα αφου τα βαλεις τα στοιχεια.δεν θυμαμαι αν το ρουτερ σεταρετε μονο του οπως γινεται με τα 585. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ναι σετάρεται μόνο του...όχι πάντα βέβαια αλλα σετάρεται. υπάρχει κάποιος τρόπος δηλαδή να μπεί σε recovery mode και να το αλλάξεις με tftp? δεν έχω βρεί κάτι ακόμα γιαυτο σε ρωτάω.. σε άλλα ξέρω οτι γίνεται (π.χ ubiquiti routerstation)... αλλα έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει κανενα firmware generic στο internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 της forthnet το firmware Με βαση αυτα που ξερω α.δεν εχει telnet γιατι ειναι κομμενο και εχουν προσβαση μονο απο μακρια για να ρυθμισουν την τηλεφωνια.αυτο για τα 784,780.για το 585 δεν εχει telnet για αλλο λογο(επειδη γινεται auto setup οταν συνδεθει)αλλα εκει μπορεις να το ενεργοποιησεις.απο εκει και περα σε καποιες μικρες δοκιμες παρατηρησα οτι οταν πας να αλλαξεις το firmware σου ζηταει Username kai password του administrator. αν ομως ξεκινησεις το ρουτερ με πατημενο το reset μεσα και το βαλεις σε tftp απευθειας τοτε δεν το κανει αυτο.οποτε αλλαζει το firmware.το ειχα πει και σε καποον εδωμεσα και ειχε πετυχει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 εδω και 2-3 παρατηρω το εξης φαινομενο.Ενω εχω ιντερνετ ολα κομπλε,υπαρχουν στιγμες που απλα νεκρωνει το ιντερνετ. οχι δεν αποσυνδεεται και οχι δεν πεφτει η γραμμη/ασυρματο κλπ ενω πχ κατεβαζω σταθερα με 1.5ΜΒ/s η ταχυτητα πεφτει στο 0 για 3-4 secs Και μετα επανερχεται κανονικοτατα.υπεθεσα οτι μαλλον ειναι το ρουτερ αλλα ενω εχω ταχυτητα 0 μπαινω στο μενου του ρουτερ κανονικοτατα Μαλλον κατι παιζει με την περιοχη; (νικαια btw) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε αλλο ρουτερ. β.αν εισαι με ασυρματο δοκιμασε με καλωδιο δεν εχεις δει να γινεται αυτο οταν σηκωνεις κανα τηλ>?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 με καλωδιο εχω δοκιμασει κανει ακριβως το ιδιο. Με το τηλεφωνο οχι κανενα μα κανενα προβλημα. θα δοκιμασω αυριο το 585 V7 που εχω να δω(θα δοκιμασω και χωρις φιλτρα κλπ στη γραμμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 δοκιμασε το v7 και μετα ναι δοκιμασε χωρις φιλτρα σπλιττερ κτλ.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ξέρει κανένας για το LOBSTER infrastructure κ γιατί έχουν τα περισσότερα sensors στα Βαλκάνια? ( για τα κόκκινα μιλάω , όχι τα πράσινα ).Στην Ελλάδα ,για συνεργάτες , έχουν μόνο το ics-forh κ την forthnet ?Aλλοι isp δεν είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια , κανεις τωρα τελευταια αντιμετωπιζει προβληματα με lag / dl speeds με forthnet? 4-5 μερες τωρα το dl speed μου εχει πεσει απο 1 mbps σε 400 kbps... k to latency απο 50ms (league of legends) σε 60-400(με τεραστια spikes) .. 3 χρονια δεν ειχα προβληματα τωρα και reset να κανω το router μετα απο 5 λεπτα ξαναστραβωνει η υποθεση. υ.γ την εχω σε fastpath απο την μερα που μπορουσαμε να το κανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εχω και γω ενα θεματακι τωρα τελευταια, εχω μεγαλα ping που κανονικα δεν θα επρεπε να εχω. Δεν εχω fastpath γιατι ειναι πολυ unstable. Πχ στο quakelive εχω ping 110 και πανω o.O και στο bf4,dayz απο 80 και πανω. Εχω πολλα χρονια forthnet 2play, αμα αλλαξω σε connex λετε να δω καμια διαφορα (μηπως ειχε καποιος το ιδιο προβλημα κ του λυθηκε)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα