A_panM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ειναι ελαφρως σταθερη η γραμμη σε σχεση με πριν που εκανε αποσυνδεσεις.Τωρα κανει αποσυνδεση καθε 2 μερες...
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 καθε 2 μερες ενταξει.εκτος αν σου εχουν βαλει καποιο αλλο Profile και για αυτο πλεον το uplaod δεν ειναι 1021.
A_panM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 και παλι δεν ειναι λογικο καθε δυο μερες, εδω στον ΟΤΕ 18 μερες χωρις αποσυνδεση και αν δεν εβαζα μια μ***α στην πριζα να μου ριξει τον γενικο δεν θα ειχα αποσυνδεση....
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 καλα ναιδεν ειπα οτι ειναι λογικο αλλα δεν ειναι κατι το παραξενο κατι που να ενοχλει να το πω ετσι.δεν ειναι οτι γινεται 10 φορες την ημερα οποτε να σου κανει θεμα.φαντασου οτι και εγω σε forthnet πρεπει να εχω κλεισει κατι 20 ημερα Online και την ειχα σκισει την γραμμη .απο το απογευμα μεχρι το πρωι ενα λαπτοπ να seedarei full συνεχεια.
A_panM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 αυτα ειναι..βεβαια βοηθαει πολυ και ο χαλκος της γραμμης...
Luciddream Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ρε συ poulinos έχω μια απορία που μάλλον μόνο εσύ θα ξέρεις. όταν λέμε αποσυνδέσεις εννοούμε πέφτει/ερχεται το internet κτλπ? εγώ έχω άλλη ιστορία, κάθε λίγο και λιγάκι (1μέρα,2 μέρες, 2 φορές την μέρα, κτλ). απλά χάνεται το internet και θέλει restart το ρουτερ. με το που γίνει το ρεσταρτ έχω πάλι internet. σαν να μου αλλάζουν κάτι στην γραμμή το νιώθω εγώ... αυτό τι είναι? προσωπικά απλά περιμένω να φύγει
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ρε συ poulinos έχω μια απορία που μάλλον μόνο εσύ θα ξέρεις. όταν λέμε αποσυνδέσεις εννοούμε πέφτει/ερχεται το internet κτλπ? εγώ έχω άλλη ιστορία, κάθε λίγο και λιγάκι (1μέρα,2 μέρες, 2 φορές την μέρα, κτλ). απλά χάνεται το internet και θέλει restart το ρουτερ. με το που γίνει το ρεσταρτ έχω πάλι internet. σαν να μου αλλάζουν κάτι στην γραμμή το νιώθω εγώ... αυτό τι είναι? προσωπικά απλά περιμένω να φύγει αποσυνδεση οταν μιλαμε για το ιντερνετ και οχι για το wireless σημαινει η οτι πεφτει μονο το ιντερνετ χωρις να χανει συγχρονισμο ειτε πεφτει ο συγχρονισμος οποτε και το ιντερνετ.υπαρχει και η περιπτωση να θελει αυτο που κανεις εσυ.το πρωτο βασικο ειναι να δει καποιος αν σβηνουν τα λαμπακια η οχι αν το margin κοβει βολτες πανω κατω κτλ.αν εχει αλλο ρουτερ ειναι καλο να το κανει δοκιμη για να δει μηπως ειναι θεμα ρουτερ και οχι γραμμης.επισης ειναι και ενας τροπος να δει καποιος αν φταιει η γραμμη η ο ρουτερ αν γινεται σαν αυτο που λες εσυ.εσενα μπορει να πεφτει πχ το ιντερνετ μονο οποτε να κανεις Reboot και να ερχεται παλι η μπορει απλα να κολλαει το ρουτερ επειδη ειναι στα τελευταια του οποτε με το Reboot να παιζει παλι.θελει καμποσες δοκιμες για να δεις τι γινεται.πχ οταν κολαει το ιντερνετ μπαινεις στομενου του ρουτερ?με αλλο Pc Μπαινεις?μηπως κολλησε το ιντερνετ απλα στο pc αλλα αλλα pc στο ιδιο δικτυο εχουν κανονικα internet? να σου αλλαζουν κατι στην γραμμη δεν σου αλλαζουν.
Luciddream Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 οχι μόνο πέφτει απλά. στο ρουτερ μπαινω κανονικά απλά ειναι disconnected το service. τώρα τα στατιστικά εκείνη την ώρα δεν τα χω τσεκάρει να σου πώ την αλήθεια. και το σηκώνω με το ρεσταρτ του ρουτερ. δεν αλλάζει κατι στο margin κτλ μετά που συνδέεται. και στο adsl το είχα στην αρχή και μετά έστρωσε, και γιαυτο περιμένω και στο vdsl να στρώσει... απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο.. εν το μεταξύ σε κάθε ρεσταρτ ανεβαίνει και ο συγχρονισμός της γραμμής λίγο... τώρα έφτασα τα 49+ edit: οπα..... σκεφτηκα τι μπορει να ειναι. μήπως μου κατεβάζει το σύστημα σιγα σιγα το margin μέχρι να δεί που θα φτάσει ??? και όποτε το κάνει χάνεται το ιντερνετ? τώρα έφτασα 7.9 margin απο 8.3 την πρώτη μέρα
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 αρα δεν κολλαει το ρουτερ.πεφτει η γραμμη αρα σβηνει και καποιο λαμπακι και λογικα τα στατιστικα δεν θα φαινονται εκεινη την στιγμη εκτος αν μετραει ποσα dc's εκανε και ποση ωρα ειναι Online Κτλ.στο adsl μπορει να σου αλλαξαν καλα Profile και να εστρωσε.μονο του τιπτοα δεν στρωνει.δν ειναι αμαξι.στο vdsL της forthet το margin ειναι 8 και οχι δεν γινεται αυτο που λες.απλα το να παιζει το margin +-1 ειναι λογικο.αν σου αλλαξουν profile μπορει να εισαι πιο σταθερος αλλα θα χασεις σε ταχυτητα. απλα θα σου πω κατι το οποιο ειναι λιγο δυσκολο αλλα μπορει να δεις θεαματικες αλλαγες.στο vdsl το σωστο ειναι με το που μπαινει η γραμμη στο σπιτι να πηγαινει στο splitter και ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ pHONE TOY ΣΠΛΙΤΤΕΡ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΙΖΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΘΑ ΜΠΕΙ στην κεντρικη πριζα.δηλαδη και θα ειναι οπως το ειχαν οι περισσοτεροι με το adsl που εβαζαν το ρουτερ οπου να νε και μετα απλα φιλτρακια στα τηλεφωνα.στο vdsl αυτο κοβει παρα πολυ.μου τυχε τετοιο case που επαιζε 34 megabit και μετα οταν εβαλα το splitter στην κεντρικη και ολα τα υπολοιπα καλωδια που πανε στα δωματια πανω στο splitter και οχι παραλληλα πηγε στα 44.ειναι must στο vdsl.
Luciddream Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 χαχαχα δεν λεω οτι ειναι αμάξι να στρώσει ρε συ απλα μπορεί να αλλάζουν κάτι (γενικά στις ρυθμίσεις οχι μόνο στην δικιά μου) και να γίνεται αυτο. απλά δεν πιστεύω οτι έχω θέμα με την γραμμή και κάνει αποσυνδέσεις. εδώ δεν είχα με το 6 στην adsl, γιατι να έχω τώρα. απλα κάθε φορά που πέφτει πέφτει και το margin. δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. τώρα π.χ δεν έχει πέσει όλη μέρα. αυτο που λες με το splitter μάλλον δεν θα χει νόημα σε μένα καθώς δεν έχω τηλέφωνα στις άλλες πρίζες. αλλα έχω ακουσει οτι το splitter κάνει καλύτερη δουλειά απτο φιλτρο... τώρα που το φερε η κουβεντα τι splitter χρειάζεται? χαχααχα είδες για να το μελετάμε.... δεν ειμαι ο μόνος τελικά http://www.adslgr.com/forum/threads/693358-%CE%9D%CE%9F-Internet-%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BA%CE%B9!!!
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 χαχαχα δεν λεω οτι ειναι αμάξι να στρώσει ρε συ απλα μπορεί να αλλάζουν κάτι (γενικά στις ρυθμίσεις οχι μόνο στην δικιά μου) και να γίνεται αυτο. απλά δεν πιστεύω οτι έχω θέμα με την γραμμή και κάνει αποσυνδέσεις. εδώ δεν είχα με το 6 στην adsl, γιατι να έχω τώρα. απλα κάθε φορά που πέφτει πέφτει και το margin. δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. τώρα π.χ δεν έχει πέσει όλη μέρα. αυτο που λες με το splitter μάλλον δεν θα χει νόημα σε μένα καθώς δεν έχω τηλέφωνα στις άλλες πρίζες. αλλα έχω ακουσει οτι το splitter κάνει καλύτερη δουλειά απτο φιλτρο... τώρα που το φερε η κουβεντα τι splitter χρειάζεται? χαχααχα είδες για να το μελετάμε.... δεν ειμαι ο μόνος τελικά http://www.adslgr.com/forum/threads/693358-%CE%9D%CE%9F-Internet-%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BA%CE%B9!!! γενικοτερα οχι δεν αλλαζουν κατι.αλλο το 6 με adsl αλλο με vdsl.και τηλεφωνα να μην εχεις παλι υπαρχει θεμα.δεν θελουμε καθολου παραλληλα πριζακια ειτε εχουν τηλεφωνα πανω ειτε οχι.αν βαλεις το ρουτερ πχ στο δωματιο σου τοτε ανοιξε το κεντρικο πριζακι και συνδεσε μονο το καλωδιο που παει στο δωματιο σου και αποσυνδεσε τυχον συνεχειες που πανε σε αλλα δωματια και πιστευω οτι θα παιξεις καλυτερα μετα.splitter αν δεν βαλεις τηλεφωνο δεν θες αλλα οκ splitter adsl over pstn βαζεις.δεν θελουμε καθολου παραλληλα πριζακια no matter what.
Luciddream Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 όταν πεφτει εν το μεταξύ αν κάνω τα τέστ της υπηρεσίας μου δίνει: Test ResultsTest Succeeded DSLTest Succeeded EthernetTest Failed PPPConcentrator not reachable .. αρα υποθέτω το ρουτερ ειναι μια χαρά κάτι απο την forthnet φταίει. δήλωσα βλάβη χτές να δούμε μπας και...
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 όταν πεφτει εν το μεταξύ αν κάνω τα τέστ της υπηρεσίας μου δίνει: Test Results Test Succeeded DSL Test Succeeded Ethernet Test Failed PPP Concentrator not reachable .. αρα υποθέτω το ρουτερ ειναι μια χαρά κάτι απο την forthnet φταίει. δήλωσα βλάβη χτές να δούμε μπας και... εγω θα σου λεγα παντως να φτιαξεις και αυτο το θεμα με την καλωδιωση για να εισαι σιγουρος .παραξενο να πεφτει το ppp και οχι το vdsl/adsl.αν δεν ειχε πεσει το username σου λογικα θα πρεπε να σου βγαλει authentication failed και οχι concentrator not reachable.ας απαντησουν και απο την forthnet να δουμε τι θα πουν.απλα προσεχε γιατι μεσα στο ρουτερ θα βρεις οσο θυμαμαι 2 -3 services.το ενα ειναι για το adsl και μετα εχει vdsl1 kai vdsl2 αμα θυμαμαι σωστα??οποτε προσεξε να τρεξεις το τεστ στο σωστο.λογικα απο λαμπακια θα πρεπει να εχει σβησει μονο το ιντερνετ.σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα