bill1000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 παιδες πριν 2 χρονια περιπου ειχα φυγει απο τη forthnet γιατι με ειχε κουρασει με τις συχνες διακοπες του ιντερνετ και το τηλεφωνο εξυπηρετησης που περιμενες μιση ωρα για να σου απαντησουν. εκτοτε εχω οτε και ειναι μια χαρα. τωρα σκεφτομαι να ξαναβαλω forthnet γιατι εχει μια καλη προσφορα μαζι με nova. μενω θεσσαλονικη κεντρο. εχει βελτιωθει στα θεματα σταθεροτητας ιντερνετ και τηλ. εξυπηρετησης?
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 αν εχεις καλο χαλκο θα παιξεις καλα σε οποιαδηποτε εταιρεια και να πας.μετα αποεκει και περα εινα και το ρουτερ σου.το Thomson πχ που εδινε η forthnet ειναι απο τα καλα .το Huawei απο τα μετρια.
Luciddream Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 τηλ εξυπηρετηση σε forthnet... χαχαχαχα καλό ανέκδοτο... εντάξει αν μπορείς να περιμένεις το λιγότερο 20-40 λεπτά κάθε φορά ... απο σταθερότητα πάντως εγώ ειμαι 100% ευχαριστημένος για να λέμε και τα καλά
bill1000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω παιδια για τις γρηγορες απαντησεις. αρα σταθερο ιντερνετ αλλα τηλ. εξυπηρετηση αργη. μαλλον θα προχωρησω γιατι η προσφορα ειναι καλη (τηλ+ιντερνετ+nova sports pack 54 ευρω). ευχαριστω και παλι.
Luciddream Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω παιδια για τις γρηγορες απαντησεις. αρα σταθερο ιντερνετ αλλα τηλ. εξυπηρετηση αργη. μαλλον θα προχωρησω γιατι η προσφορα ειναι καλη (τηλ+ιντερνετ+nova sports pack 54 ευρω). ευχαριστω και παλι. είχε τόσο καιρό νομίζω καλύτερη προσφορά για nova... μέχρι τέλος του 2012... νομίζω με 30 ευρώ?
bill1000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 είχε τόσο καιρό νομίζω καλύτερη προσφορά για nova... μέχρι τέλος του 2012... νομίζω με 30 ευρώ? ναι υπαρχει κι αυτη για το start pack ομως που δεν εχει τα αθλητικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω παιδια για τις γρηγορες απαντησεις. αρα σταθερο ιντερνετ αλλα τηλ. εξυπηρετηση αργη. μαλλον θα προχωρησω γιατι η προσφορα ειναι καλη (τηλ+ιντερνετ+nova sports pack 54 ευρω). ευχαριστω και παλι. Έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι είναι για 18 μήνες η δέσμευση και πως όταν με το καλό βάλεις,καν' τους ένα τηλεφωνάκι για να σου βάλουν και το cinema με κανά 5ευρω επιπλέον.Δεν είναι σίγουρο ότι θα το προσθέσουν,αλλά από την άλλη δεν έχεις να χάσεις και τίποτε.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 εισαι σε alcatel.ζητα να σου βγαλουν το gap..θα κερδισεις καμποσο και επισης να μπει default 6 αρι Profile αν δεν εχεις ηδη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 παίζει να πάρει κάνα 5αρι mbps πάνω...
A_panM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 εισαι σε alcatel.ζητα να σου βγαλουν το gap..θα κερδισεις καμποσο και επισης να μπει default 6 αρι Profile αν δεν εχεις ηδη εκανα λαθος εικονας.Τα στατιστικα που ανεβασα ειναι απο γραμμη ΟΤΕ.Ηθελα να βαλω της forthnet αλλα εκανα αντικατασταση της εικονας και βγηκαν του ΟΤΕ που εχω επισης....
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 αν εχει 6 αρι Profile δεν θα παρει 5.αν δεν εχει 6 αρι ναι θα κερδισει μονο και μονο απο την αλλαγη profile κανα mbit . αν εχει 6 αρι Profile δεν θα παρει 5.αν δεν εχει 6 αρι ναι θα κερδισει μονο και μονο απο την αλλαγη profile κανα mbit . Οκ για ριξε απο forthnet then
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 αν εχει 6 αρι Profile δεν θα παρει 5.αν δεν εχει 6 αρι ναι θα κερδισει μονο και μονο απο την αλλαγη profile κανα mbit . προφανώς εννοούσα συνδιασμό 6db snr και gap, αλλά τελικά λάθος ss
A_panM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 poulinos τα ξερεις τα δικα μου τα ειχαμε κοιταξει μαζι.Εχω μαλλον προβλημα στη γραμμη γιατι το upload ειναι 926.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα