Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το συγκεκριμενο νημα ειναι παρωχημενο και τωρα πλεον ισως και υποπτο.

ως χρονια συνδρομητης της forth τα περισσοτερα προβληματα με κομμενες ινες , μπουκωματα ,ping  κτλ ειχαν τo αποκορυφωμα τους κατι χρονια πριν και πλεον εχουν ελαττωθει και ξεπεραστει.

να συντηρειτε ενα νημα αποκλειστικα και μονο για μια εταιρεια ειναι παραπλανητικο και δεν αντιπροσωπευει την σημερινη πραγματικοτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Φιλε ADHD άστα χάλια μαυρα!Ειδικα μόλις ζορίσω την γραμμή λίγο κατευθείαν με πετάει!!!Και γώ ΟΤΕ έλεγα να πάω μήπως επείδη είναι δικές τους οι γραμμές φιλοτιμηθουν να κάνουν κάτι!!

Φίλε SARGIO01 εγώ για ΟΤΕ έλεγα για τον λόγο που είπα στον ADHD αλλά είχε έρθει και ένα παλικάρι πριν μερικούς μήνες και μουπε ότι στην περιοχή μου περάσανε νέες γραμμές ΗΟL και ψηνόμουν!!!

Φίλε poulinos για όλα έχεις δίκαιο!Αν η γραμμή είναι προβληματική σε όποια και να πας τα ίδια θα έχεις!Μπορώ να το κάνω αυτό με το ρουτερ που είπες γιατί κάτω στο κατανεμητή έχω βάλει splitter και απλά συνδέω το τηλεφωνικό κλιψάκι,αλλά δεν ξέρω αν έχει μπρίζα!!!!Απλά πιστεύω άδικος κόπος θαναι!το καλώδιο ειναι ολοκαίνουριο!!!!Το internet διαχωρίζεται από κάτω άρα.Δε πιστευω να δω αποτέλεσμα!(ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ(ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ)Παιδιά σκέφτομαι να κόψω το τηλεφωνο στο πάνω σπίτι και να τ κάνω σύνδεση στο κατω σπιτι στη hol η στη Cyta (αν και δε ξέρω πόσο αξιοπιστη είναι η κύπριακη Cyta)μόνο internet!Poulinos στο κάτω σπίτι δε θα χρειάζεται να τους πω να μου δώσουν νέα γραμμή!Σωστά?Ουτος η άλλος νέα θάναι!Αφου ποτέ δεν έχω ξαναβάλει τηλέφωνο!!!

• Super Moderators
αλλά είχε έρθει και ένα παλικάρι πριν μερικούς μήνες και μουπε ότι στην περιοχή μου περάσανε νέες γραμμές ΗΟL και ψηνόμουν!!!

ευτυχώς που έμεινες στο ψήσιμο...

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="geokart89" data-cid="5136864">αλλά είχε έρθει και ένα παλικάρι πριν μερικούς μήνες και μουπε ότι στην περιοχή μου περάσανε νέες γραμμές ΗΟL και ψηνόμουν!!!</blockquote><br>ευτυχώς που έμεινες στο ψήσιμο...

Γιατι το λες αυτο;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Μαντέψτε και ναι σήμερα ήρθε πάλι τεχνικός της φορθνετ!!!Για 4 φορα...!Ειδε οτι εχω πρόβλημα στο SNR!Ευτυχώς το παλικάρι ήξερε την δουλεια του και ειδε τα τζιφτετελια του SNR αλλά και τα χιλιάδες λάθη!!!Μούπε μάλλον ειναι το κεντρικό καλώδιο και ότι το θέμα είναι να το αλλάξει ο ΟΤΕ! Τώρα αν θα το κάνουν θα δείξει!!!

και μερα ανεβοκατεβαινει το snr απο 9 εως 6 αλλα πλεον δεν αντιμετωπιζω προβλημα αποσυνδεσεων! ειναι σταθερα 8mbps με downstream attentuation 33 db

το συγκεκριμενο νημα ειναι παρωχημενο και τωρα πλεον ισως και υποπτο.

ως χρονια συνδρομητης της forth τα περισσοτερα προβληματα με κομμενες ινες , μπουκωματα ,ping  κτλ ειχαν τo αποκορυφωμα τους κατι χρονια πριν και πλεον εχουν ελαττωθει και ξεπεραστει.

να συντηρειτε ενα νημα αποκλειστικα και μονο για μια εταιρεια ειναι παραπλανητικο και δεν αντιπροσωπευει την σημερινη πραγματικοτητα.

καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς αλλα αν διαβάσεις μερικές σελίδες θα δείς οτι μερικοί γράφουν μόνο θετικά εδω μέσα :) όπως εγώ. αφου τώρα σκέφτομαι να ανοίξω τοπικ Forthnet VDSL - Ελεος για να μην χαλάσει το "template"... :D

αμα ειναι να ανοιξεις τετοιο θεμα καλυτερα να μετονομασω αυτο σε adsl/vdsl.

βασικά έγραψα και στο τοπικ του Site Suggestions. εγώ λογικά απο αύριο θα έχω ενεργοποιημένο το VDSL και θα ήθελα να κάνω μερικές δοκιμές του ρουτερ/σύνδεσης/ping κτλπ. καλό θα είναι ένα ειδικό μέρος για να τα γράφουμε αυτά χωρίς να μπλέκουμε με τους adslάδες :P

τυπικά θέλει και το section rename σε ADSL/VDSL :P

σε προλαβαν ηδη.ειναινα γινει αυτο απλα θα γινει αργοτερα

βασικά έγραψα και στο τοπικ του Site Suggestions. εγώ λογικά απο αύριο θα έχω ενεργοποιημένο το VDSL και θα ήθελα να κάνω μερικές δοκιμές του ρουτερ/σύνδεσης/ping κτλπ. καλό θα είναι ένα ειδικό μέρος για να τα γράφουμε αυτά χωρίς να μπλέκουμε με τους adslάδες :P

ανοιγεις ενα νεο θεμα για αυτο!!!:D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...