Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδη κατεβαζεις εναν download manager, πχ τον Free Download Manager που σε προσφερει μεγαλυτερες ταχυτητες απο τους browsers και κατεβαζεις απο sites οπως apple και nvidia που εχουν καλους servers και δινουν αρκετα μεγαλη ταχυτητα download.Απο κει μπορεις να παρεις περισσοτερες πληροφοριες για το πως συμπεριφερεται η συνδεση σου στα downloads παρα απο μετρησεις σε speedtests κλπ.

αααα τωρα καταλαβα!

θενξ!

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε σεις,τι στο καλο κανω τωρα δηλαδη για να μετρησω καλυτερα την ταχυτητα που πιανω;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Αναλογα με το ποσο κατεβαζεις αντιστοιχει και στην ταχυτητα σου.Αν κατεβαζεις με μεγιστο 200Kbps τοτε η συνδεση σου ειναι περιπου στα 2Mbps.

Εγω πχ που κατεβαζω με 700-900kbps η ταχυτητα μου ειναι γυρω στα 9Mbps.

Δημοσ.

Αν σας πω, ότι τις τελευταίες δυο βδομάδες παίζω σε fast path κλειδωμένος στα 22+ θα με πιστέψετε? Και μου κόπηκε και το ρεύμα πριν μερικές μέρες, λέω πάει το fast path......αλλά αυτό εκεί πάλι στα ίδια κλείδωσε :D

Παίζει να έφυγε κόσμος, γιατί διάβαζα πολλά παράπονα και στο adslgr - και εγώ είχα αρκετά probs παλαιότερα με pings αν θυμάστε - αλλά πλέον πάει απίστευτα καλά. Μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να γίνει και άλλη διακοπή ηλεκτροδότησης (προγραμματισμένη από την φοβερή και τρομερή ΔΕΗ...../spit) να δω αν θα πιάσει fast πάλι.

Και ρε παιδιά μια ερωτησούλα offtopic όποιος ξέρει. Έχω ένα apc ups, με αμερικάνικους υποδοχείς πρίζας. Είχε δυο μέσα σύνδεσα το tower και την οθόνη και μια χαρά. Από που μπορώ να αγοράσω έναν ακόμα μετατροπέα πρίζας για να βάλω και το router επάνω? Και αν υπάρχει καμιά ειδική ονομασία για να το ζητήσω?

Δημοσ.

το ποσο θα κλειδωσεις η αν θα ειναι fast h interleave δεν εχει να κανει με το ποσοι ειναι.το ποσα ατομα ειναι θα εχει να κανει με το Ping Οπως και με ταχυτητα κατεβασματος οχι κλειδωματος.

Δημοσ.

Ρε παιδια και εγω προβλημα με forthnet.την συνδεση την εχω καμια εβδομαδα και ενω ολη την εβδομαδα περιπου ημουν στα 6 mbps ξαφνικα απο χθες μεχρι ως τωρα δεν πιανω ουτε 600 kbps(!!!) κατι το οποιο με κανει εξαλλο...μενω νοτεια προαστεια αν ξερει κανεις τιποτα ας μου πει.

Δημοσ.
Ρε παιδια και εγω προβλημα με forthnet.την συνδεση την εχω καμια εβδομαδα και ενω ολη την εβδομαδα περιπου ημουν στα 6 mbps ξαφνικα απο χθες μεχρι ως τωρα δεν πιανω ουτε 600 kbps(!!!) κατι το οποιο με κανει εξαλλο...μενω νοτεια προαστεια αν ξερει κανεις τιποτα ας μου πει.

1. Call Forthnet customer service.

2. Wait for answer.

3. ????

4. PROFIT

Δημοσ.

tracert?:P

βοηθησε με γιατι ξερω και πολλα πανω σε υπολογιστες!!!:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:27 ----------

Microsoft Windows [Έκδοση 6.0.6001]

Πνευματικά δικαιώματα © 2006 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου

δικαιώματος.

C:\Users\TURBO_X>tracert http://www.forthnet.gr'>http://www.forthnet.gr'>http://www.forthnet.gr

Παρακολούθηση της διαδρομής προς: http://www.forthnet.gr [193.92.150.50]

με μέγιστο πλήθος αναπηδήσεων 30:

1 6 ms 99 ms 99 ms dsldevice.lan [192.168.1.254]

2 50 ms 52 ms 53 ms bbras-llu-ath-04L0.forthnet.gr [194.219.239.175]

3 51 ms 52 ms 53 ms core-ath-03-Po1.forthnet.gr [212.251.60.62]

4 51 ms 52 ms 52 ms core-ath-01.forthnet.gr [194.219.227.98]

5 51 ms 52 ms 52 ms serv-ath-05.forthnet.gr [194.219.227.205]

6 54 ms 52 ms 52 ms http://www.forthnet.gr [193.92.150.50]

Η παρακολούθηση ολοκληρώθηκε.

Αυτο φιλε σου κανει???

Δημοσ.

Οταν βλεπω speedtouch(αυτο εχεις?).......... τρελαινομαι λεμε, καλωδιo utp, router, να μην εχουν παρεμβολες απο ηλεκτρισμο, τουλαχιστον 1μ. μακρια απο ολα. Πρεπει να φτιαξεις το πρωτο hop να ειναι <1ms, αν δε τα καταφερεις και με κλεισιμο του ρουτερ για 2-3 λεπτα...... πας για αλλο ρουτερ (το πιθανοτερο). Κατα τα αλλα εχεις υψηλο latency, αλλα σταθερο, μιλας με forthnet για αυτο και τους πιεζεις. Μηπως κατα τυχη εχεις και δευτερο ρουτερ συνδεδεμενο και διπλοτερματιζεις? παρατηρεις τιποτα κουφα με αποσυνδεσεις ή να πεφτει το dsl?

Αν μπορεις, βρες κανα αλλο ρουτερ να δοκιμασεις

Δημοσ.

ναι μωρε το speeetouch φταιει .σωστα βαλε ενα Linksys και θα κλειδωσει στα 200 mbps και θα βγαλει και βυσμα για οπτικη.ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε.δηλαδη εγω ποιυ εχω speedtouch και κατεβαζω με 1300kilobytes εχω κανει πατεντα.αντι να πειτε του παιδιου να γραψει καταρχην στα ποσα κλειδωνει,να τον ρωτησετε αν εχει ανοιχτο τοwireless η αν κατεβαζει με ασυρματο η αν εχει κατι το Pc το ριξατε στο tracert χωρις καν να εχει γινει netstat.συγνωμη το αμαξι δεν τρεχει πανω απο 50.απαντηση.πες μας απο ποια στενα πηγαινεις.....τα σχολια δικα σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...