Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 το fastpath σου κόβει τουλάχιστον 1mbit ίσως και 1.5-2 και εκτός από αυτό έχεις και αυξημένο snr, αυτά ρίχνουν το συγχρονισμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά εδώ και 3 μέρες δεν είχα καθόλου σχεδόν internet, με το ζόρι φόρτωνα ένα site πχ youtube, και μόλις πήγαινα να παρακολουθήσω κανένα βίντεο, η μπάρα δεν κουνιότανε καθόλου, δεν κατέβαιναν καθόλου τα πακέτα. Πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί και τους έχεσα και τώρα το απόγευμα μου ήρθε πάλι η ταχύτητα. Δεν έχω κάνει διεξοδικό τεστ ταχύτητας να δω που είμαι βέβαια. Κανένας άλλος είχε προβλήματα με forthnet αυτές τις μέρες? Κάπου είχα διαβάσει ότι η forthnet έχει πολλά χρέη στον ΟΤΕ με αποτέλεσμα ο ΟΤΕ να της κόβει κόμβους τώρα τελευταία γιατί η forthnet χρωστάει και δεν του δίνει τα χρήματα. Εδώ που τα λέμε η μετοχή της forthnet έχει πέσει πάρα πολύ, γενικά η εταιρεία δεν τα πηγαίνει πολύ καλά το 2012 καθώς και ότι έχει χρέη σε τράπεζες ύψους 350 εκατ. ευρώ. Ακολουθεί η hellas online με χρέη 175 εκατ. ευρώ. Να σημειώσω ότι συζητιέται επι τάπητος πιθανή εξαγορά της forthnet από τη wind. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2012 από Padaz Bloody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 H forthnet δεν μπορεί να κάνει κάτι μέχρι να πάρει το οκ από ΟΤΕ. Εγώ θα σου πρότεινα να τους κράξεις λίγο για να πιέσουν τον ΟΤΕ και να σε βάλουν σε γραμμή προτεραιότητας. Τα λέει η νύφη για να τα ακούει η πεθερά δηλαδή. το θεμα ειναι οτι παλι εγω πηρα τηλεφωνο και ειδαμε οτι ειναι λαθος το ΑΦΜ το οποιο διορθωσαμε η forthnet ουτε διανοηθηκε να με παρει τηλεφωνο να ενημερωσει ενω ειχαν ακυρωτικο απο ΟΤΕ απο 27/10 μαλιστα μας εκανε προσφορα ο ΟΤΕ και την απορριψαμε αρα δεν υπαρχει κατι αλλο που να καθυστερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 επειδη δεν εβγαζα ακρη με την forthnet πηρα στο 13888 και μου ειπαν οτι εδωσαν τη γραμμη απο 16/11 ενδωμεταξυ η θεια μου εχει αναγνωριση κλησης ενω στον ΟΤΕ δεν ειχε (το ζητησαμε απο την forthnet) η forthnet λεει οτι η γραμμη δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα και οτι ειναι σε φαση ενεργοποιησης πραγμα που ακουω εδω και 2 εβδομαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 οτι δωθηκε η γραμμη δεν σημαινει οτι ειναι ετοιμη.επισης μιλαμε για νεα γραμμη η ηδη υπαρχον βρογχο?γιατι και στις 2 περιπτωσεις τον οτε περιμενεις ειτε να κατασκευασει την γραμμη ειτε να γυρισει την γραμμη απο τον οτε στην forthnet.οταν ενημερωθει το συστημα της forthnet Με πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης τοτε θα εμφανιστει στο site Οτι πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης ταδε.εκτος αν εχει γυρισει ηδη η γραμμη και απλα ο οτε δεν εχει πει οτι εχει ενεργοποιηθει κοινως δεν εχει ενημερωσει το συστημα ακομα οποτε εκει δεν βλεπουν οτι εχεις ενεργοποιηθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 προκειτε για υπαρχουσα γραμμη τελικα μου ειπε η forthnet οτι η γραμμη εχει νεργοποιηθει αλλα δεν φαινεται σαν ενεργοποιημενη επειδη δεν φαινεται ακομα η να εχει ενεργοποιηθει η αναγνωριση κλησης που βεβαια η θεια μου εχει κανονικα ειναι συστημικο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasep Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Έχω παραθέσει τα στοιχεία αυτά απο το ρούτερ μου Thomson TG585 v8 8.2.7.8 και σε άλλο θέμα και δεν βρήκα λύση και λέω να το βάλω κι εδώ μήπως το παρακολουθούν πιο πολλοί και λόγω ότι η σύνδεσή μου είναι forthnet.. DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.106 / 12.068 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.148 Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 360,01 / 6,70 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 17,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6,5 / 10,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 11,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 27.737 / 1.033 CRC Errors (Up/Down): 4.415 / 10 HEC Errors (Up/Down): 49.018 / 12 Τι μπορώ να κάνω;Είναι θέμα της forthnet;Του ρούτερ;Μήπως να αλλάξω πρίζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 προκειτε για υπαρχουσα γραμμη τελικα μου ειπε η forthnet οτι η γραμμη εχει νεργοποιηθει αλλα δεν φαινεται σαν ενεργοποιημενη επειδη δεν φαινεται ακομα η να εχει ενεργοποιηθει η αναγνωριση κλησης που βεβαια η θεια μου εχει κανονικα ειναι συστημικο θεμα υπομονη μολις ο οτε πει οτι ολα οκ τοτε αυτοματα λογικα θα πεσουν και οι υπολοιπες εντολες και θα γινει η ενεργοποιηση.κατα καποιο τροπο το ενα συστημα ενωνεται με το αλλο στο περιπου.εφοσον φανει οτι κατασκευαστηκε ο βρογχος και κλεισει αυτο το κομματι θα ενεργοποιηθεις μετα. Έχω παραθέσει τα στοιχεία αυτά απο το ρούτερ μου Thomson TG585 v8 8.2.7.8 και σε άλλο θέμα και δεν βρήκα λύση και λέω να το βάλω κι εδώ μήπως το παρακολουθούν πιο πολλοί και λόγω ότι η σύνδεσή μου είναι forthnet.. DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.106 / 12.068 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.148 Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 360,01 / 6,70 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 17,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6,5 / 10,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 11,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 27.737 / 1.033 CRC Errors (Up/Down): 4.415 / 10 HEC Errors (Up/Down): 49.018 / 12 Τι μπορώ να κάνω;Είναι θέμα της forthnet;Του ρούτερ;Μήπως να αλλάξω πρίζα; πολλα μπορει να ειναι αλλα ξεκινα με το βασικο.ζητα απο την Forthnet να σου κοψουν το gap κοινως να σου βαλουν free no rfi profile γιατι εισαι σε alcatel dslam και χανεις σε ταχυτητα λογω ενος διαφορετικου Profile που βαζει η forthnet στα alcatel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 εχω διαφορα κολληματα σε φορτωμα σελιδω εχει κανεις αλλος προβλημα? η γραμμη μου ειναι μεσω ΧΕΓ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritakos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Έχω ενα πρόβλημα με την Forthnet τους τελευταίους 3 μήνες και με όποιον υπάλληλο και αν έρχομαι σε επαφή (είτε εργαζόμενο σε κατάστημα, είτε καταχωρητές στο 13831, είτε μέσω e-mail στο [email protected]) δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται καθόλου για την δουλεία που κάνουν, πάρα μόνο για την εξασφάληση του μισθού τους. Τέλος πάντων, άνοιξα το θέμα αυτό για να ζητήσω πληροφορίες για 2 πράγματα: 1. Αν υπάρχει τρόπος να έρθω σε επαφή (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail ή με την φυσική παρουσία μου ή μέσω ταχυδρομίου ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο) με κάποιον που να ενδιαφέρεται μέσα στην Forthnet. 2. Να μου πούν όσοι είναι ή ήταν στην CYTA κατα πόσο είναι ευχαριστημένοι από τις παροχές της γιατί εκεί σκέφτομαι να πάω. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Αν ειναι απληρωτοι (λεω ΑΝ) σιγα μην δειξουν ενδιαφερον για την δουλεια τους με οτι αυτο συνεπαγεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 1.Πες τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις για να ξέρουμε προς τα που θα κινηθεί το σκεπτικό μας. 2.Αυτές τις μέρες,δυστυχώς,δε νομίζω να ενδιαφερθεί κανείς για το προβλημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimgi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχουν 3 μήνες προβλήματα στο τηλεφωνικό κέντρο. Μια μέρα έγινε απεργία. Πες μας τι πρόβλημα έχεις μπας και βρούμε καμία άκρη εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 εχεις ανοιξει ενα θεμα και υπαρχει ηδη τοπικ για την forthnet γραφεις γραφεις αλλα ακομα δεν μας εχεις πει ποιο ειναι το προβλημα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Τώρα τελευταία μου κάνει κατι ωραία σουρσίματα η forthnet, δεν ξέρω μήπως ετοιμάζονται για την καινούργια εποχή της VDSL offtopic Υπάρχει καμία πληροφορία για ποτε θα δώσει vdsl στον λαό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα