Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιδιά καλησπέρα,

είμαι καινούργιος συνδρομητής στην Forthnet στο doubleplay economy..

οι ταχύτητες μου είναι πολύ χαμηλές για 24Mbps..

έχω Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.020 / 6.951

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]:179,57 / 928,90

Line Attenuation (Up/Down) [dB]:18,5 / 39,0

SN Margin (Up/Down) [dB]:7,5 / 6,5

Τι να κάνω ;;; να τους πάρω τηλέφωνο να τους πω να το διορθώσουνε ;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκανα αιτηση για τον θειο μου για forthnet telephony μεσω ΧΕΓ η αιτηση καταχωρηθηκε 25/10 αφου μεχρι με διαβεβαιωναν οτι ολα ηταν καλα παρολο που φαινοταν οτι η αιτηση δεν προχωρουσε και σημερα πυο πηρα τηλεφωνο για πολοστη φορα μαθαινω οτι εχει αποριψει την αιτηση ο ΟΤΕ λογω λανθασμενου ΑΦΜ Και μου ειπαν οτι ξαναεστειλαν την αιτηση οντως το ΑΦΜ το ειχα καταχωρησει λαθος το διορθωσαμε με την κοπελα και περιμενω το ερωτημα μου ειναι το εξης δεν επρεπε να ενημερωσουν οτι υπαρχει θεμα? τι περιμεναν αφου ο ΟΤΕ ειχε ενημερωσει απο 26/10 για το λαθος ΑΦΜ αν δεν ηταν η nova θα ξαναπηγαινα τον θειο στη cyta

απο 6/11 εχει σταλει αιτημα μ εδιορθωμενο ΑΦΜ και ο ΟΤΕ ακομα να δωσει την γραμμη τι να κανω? η forthnet φαινεται αδιαφορη ας μην ηταν η εκπτωση 20% στην nova και θα ειχα παρει την θεια μου απο forthnet ημαρτον η αιτηση κατωρηθηκε 26/10 μιλαμε για γραμμη μεσω ΧΕΓ που υποτιθεται σε 10 μερες εχεις συνδεθει

απο 6/11 εχει σταλει αιτημα μ εδιορθωμενο ΑΦΜ και ο ΟΤΕ ακομα να δωσει την γραμμη τι να κανω? η forthnet φαινεται αδιαφορη ας μην ηταν η εκπτωση 20% στην nova και θα ειχα παρει την θεια μου απο forthnet ημαρτον η αιτηση κατωρηθηκε 26/10 μιλαμε για γραμμη μεσω ΧΕΓ που υποτιθεται σε 10 μερες εχεις συνδεθει

H forthnet δεν μπορεί να κάνει κάτι μέχρι να πάρει το οκ από ΟΤΕ. Εγώ θα σου πρότεινα να τους κράξεις λίγο για να πιέσουν τον ΟΤΕ και να σε βάλουν σε γραμμή προτεραιότητας. Τα λέει η νύφη για να τα ακούει η πεθερά δηλαδή.

Παιδιά καλησπέρα, να παραθέσω και εγώ τα στοιχεία της υποτιθέμενης ''24άρας'' μου στην Forthnet.

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.001 / 7.460

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 997 / 4.811

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 20,0 / 37,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,0 / 10,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 184 / 0

FEC Errors (Up/Down): 365 / 0

CRC Errors (Up/Down): 365 / 12.999

HEC Errors (Up/Down): 48.514 / 10.439

Αυτό το χάλι υπάρχει περίπτωση να μπορεί να διορθωθεί (διαμέσου forthnet υποθέτω)?

Να σημειώσω επίσης πως έχω γυρίσει και τη γραμμή σε fastpath και ρούτερ έχω το TG585 v7, soft release: 8.2.7.7

• Super Moderators

με attenuation σχεδόν 38 και snr 10 ο συγχρονισμός είναι λογικός...

είχες προβλήματα με disconnects και για αυτό ανέβασε η forthnet το snr από 6 σε 10db?

με attenuation σχεδόν 38 και snr 10 ο συγχρονισμός είναι λογικός...

είχες προβλήματα με disconnects και για αυτό ανέβασε η forthnet το snr από 6 σε 10db?

Πριν λίγες μέρες που άρχισε το θέμα με τα disconnects είχα αρκετές αποσυνδέσεις για κανα 2-3 μέρες αλλα τώρα όλα οκ!

Παλιά μάγκες έπιανα και 9Mbps, μετά σταθερά γύρω στα 7 και μετά το fastpath έπεσα στα 6 περίπου...

Απλά πιστέυω πως 5 τώρα είναι πολύ λίγο ρε σεις... Οσο πάει και θα φτάσουμε νάμαστε σαν 2άρα σύνδεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...