h4ck Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 παλι καλα που τους την εκανα. Ολοι οι φιλοι που εχουν ακομα ταλαιπωριουνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος συνδρομητής στην Forthnet στο doubleplay economy.. οι ταχύτητες μου είναι πολύ χαμηλές για 24Mbps.. έχω Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.020 / 6.951 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]:179,57 / 928,90 Line Attenuation (Up/Down) [dB]:18,5 / 39,0 SN Margin (Up/Down) [dB]:7,5 / 6,5 Τι να κάνω ;;; να τους πάρω τηλέφωνο να τους πω να το διορθώσουνε ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 απο οτι βλεπω απο το attenuation εισαι αρκετα μακρια απο το dslam... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 απο οτι βλεπω απο το attenuation εισαι αρκετα μακρια απο το dslam... Γυρω στο 10 έπρεπε να πιάνει όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Γυρω στο 10 έπρεπε να πιάνει όμως... εγω με 26 και ειμαι στα 10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argirisparxas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 εγω με 26 και ειμαι στα 10... Και εγώ αυτό πιστεύω. Καλά έιναι να το δει και με άλλο modem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 εγω με 29 και είμαι στα 15 Αλλά είμαι Οτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 το margin να φανταστω οτι αν οι τιμες του παιζουν εχει προβλημα σωστα?Παρατηρω αυξομειωσεις κυριως στο margin up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 εκανα αιτηση για τον θειο μου για forthnet telephony μεσω ΧΕΓ η αιτηση καταχωρηθηκε 25/10 αφου μεχρι με διαβεβαιωναν οτι ολα ηταν καλα παρολο που φαινοταν οτι η αιτηση δεν προχωρουσε και σημερα πυο πηρα τηλεφωνο για πολοστη φορα μαθαινω οτι εχει αποριψει την αιτηση ο ΟΤΕ λογω λανθασμενου ΑΦΜ Και μου ειπαν οτι ξαναεστειλαν την αιτηση οντως το ΑΦΜ το ειχα καταχωρησει λαθος το διορθωσαμε με την κοπελα και περιμενω το ερωτημα μου ειναι το εξης δεν επρεπε να ενημερωσουν οτι υπαρχει θεμα? τι περιμεναν αφου ο ΟΤΕ ειχε ενημερωσει απο 26/10 για το λαθος ΑΦΜ αν δεν ηταν η nova θα ξαναπηγαινα τον θειο στη cyta απο 6/11 εχει σταλει αιτημα μ εδιορθωμενο ΑΦΜ και ο ΟΤΕ ακομα να δωσει την γραμμη τι να κανω? η forthnet φαινεται αδιαφορη ας μην ηταν η εκπτωση 20% στην nova και θα ειχα παρει την θεια μου απο forthnet ημαρτον η αιτηση κατωρηθηκε 26/10 μιλαμε για γραμμη μεσω ΧΕΓ που υποτιθεται σε 10 μερες εχεις συνδεθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argirisparxas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 απο 6/11 εχει σταλει αιτημα μ εδιορθωμενο ΑΦΜ και ο ΟΤΕ ακομα να δωσει την γραμμη τι να κανω? η forthnet φαινεται αδιαφορη ας μην ηταν η εκπτωση 20% στην nova και θα ειχα παρει την θεια μου απο forthnet ημαρτον η αιτηση κατωρηθηκε 26/10 μιλαμε για γραμμη μεσω ΧΕΓ που υποτιθεται σε 10 μερες εχεις συνδεθει H forthnet δεν μπορεί να κάνει κάτι μέχρι να πάρει το οκ από ΟΤΕ. Εγώ θα σου πρότεινα να τους κράξεις λίγο για να πιέσουν τον ΟΤΕ και να σε βάλουν σε γραμμή προτεραιότητας. Τα λέει η νύφη για να τα ακούει η πεθερά δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmako Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, να παραθέσω και εγώ τα στοιχεία της υποτιθέμενης ''24άρας'' μου στην Forthnet. Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.001 / 7.460 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 997 / 4.811 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 20,0 / 37,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,0 / 10,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 184 / 0 FEC Errors (Up/Down): 365 / 0 CRC Errors (Up/Down): 365 / 12.999 HEC Errors (Up/Down): 48.514 / 10.439 Αυτό το χάλι υπάρχει περίπτωση να μπορεί να διορθωθεί (διαμέσου forthnet υποθέτω)? Να σημειώσω επίσης πως έχω γυρίσει και τη γραμμή σε fastpath και ρούτερ έχω το TG585 v7, soft release: 8.2.7.7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 με attenuation σχεδόν 38 και snr 10 ο συγχρονισμός είναι λογικός... είχες προβλήματα με disconnects και για αυτό ανέβασε η forthnet το snr από 6 σε 10db? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 ε εντάξει ένα 12 το έπιανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmako Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 με attenuation σχεδόν 38 και snr 10 ο συγχρονισμός είναι λογικός... είχες προβλήματα με disconnects και για αυτό ανέβασε η forthnet το snr από 6 σε 10db? Πριν λίγες μέρες που άρχισε το θέμα με τα disconnects είχα αρκετές αποσυνδέσεις για κανα 2-3 μέρες αλλα τώρα όλα οκ! Παλιά μάγκες έπιανα και 9Mbps, μετά σταθερά γύρω στα 7 και μετά το fastpath έπεσα στα 6 περίπου... Απλά πιστέυω πως 5 τώρα είναι πολύ λίγο ρε σεις... Οσο πάει και θα φτάσουμε νάμαστε σαν 2άρα σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα