poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 συνηθως ξαναστελνεται η αιτηση οσες φορες χρειαστει αναλογα τι εχει γινει και δεν γινεται γενικη ακυρωση εκτος αν πει ο οτε οτι πεφτεις σε onu κτλ.αν ειναι γιαλαθος στοιχεια διορθωνονται και ξαναστελνονται.
lak10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 παιδια στις 11/10 αποφασιζω να βαλω παγια εντολη μεσω πιστωτικης καρτας ωστε να εξοφλειται αυτοματα ο λογαριασμος μου στελνουν σε pdf την αιτηση μεταβολης στοιχειων λογαριασμου συνδρομητη συμπληρωνω τα στοιχεια την στελνω η αιτηση καταχωρειται στο συστημα εχωντας ομως λαθος το επιθετο μου οπως αναγραφεται στην πιστωτικη. Εδω αρχηζει το μαρτυριο μου δεν μπορουν τοσο καιρο να διορθωσουν το προβλημα αλλοι μου λεγανε οτι δεν υπαρχει προβλημα και αλλοι να ξαναστειλω την αιτηση το εκανα απειρες φορες τιποτα. Σημερα ξαναπαιρνω και μου λενε οτι οτι η αιτηση σας ειναι σωστη αλλα δεν μπορουμε να την προωθησουμε στο αρμοδιο τμημα. Και εξαλλου λεει πρεπει να συμπληρωσετε αλλη αιτηση αυτη δεν ειναι η σωστη μπορουμε να σας την αστειλουμε μονο μεσω fax και οχι με e-mail μου φανηκε παραξενο αυτο μου το ειπαν δυο υπαλληλοι ευτχως υπαρχουν και καλα παιδια ο τριτος μου εστειλε την αιτηση με pdf την συμπληρωσα και την εστειλα τωρα το ποσο θα θα βρουν την αιτηση και θα τελειωσει το πραγμα ειναι αλλο. Παντως χαλια εξυπηρετηση αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος και ορισμενοι ειναι και ανεδεις. Και για να προλαβω καποιους δεν μπορω να παω σε καταστημα λογω κινητικων προβληματων εσεις οως την κρινετε?
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 και να μπορουσες να πας στο καταστημα δεν ειναι λυση να πρεπει να πας απο καταστημα για να γινει και ναμην μπορεις εν ετος 2012 να κανεις κατι Online.μου θυμιζει την vodafone.τους στειλα να μην μου στελνουν εντυπο με τον λογαριασμο γιατι τον βλεπω online και μου λενε δεν γινεται .δεν υπαρχει ακομα σαν επιλογη να μην ερχεται ο λογαριασμος.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 .μου θυμιζει την vodafone.τους στειλα να μην μου στελνουν εντυπο με τον λογαριασμο γιατι τον βλεπω online και μου λενε δεν γινεται .δεν υπαρχει ακομα σαν επιλογη να μην ερχεται ο λογαριασμος. Το κάνει η Hol αυτο και δεν το κάνει η Vodafone? Ακομη δεν ενοποίησαν τα συστήματά τους;
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 τι να σου πω.τους ειπα οτι οκ δεν θελω λογαριασμο και για θεμα του περιβαλλοντος μην χαλανε χαρτι και μου λενε κοινως οτι οκ καταλαβαινουμε τι θες αλλα για την ωρα δεν μπορει να γινει.ε τι να πω.
lak10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 και επιτελους ας εκσυχρονιστουν ειναι τραγικο να δουλεουμε ακομα fax
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 το φαξ ειναι μια νορμαλ λυση.για ποιο λογο το λεω.μερικοι που θελουν να στειλουν κατι σκαναρισμενο δεν εχουν scanner οποτε το fax χρειαζεται εστω και αν ειναι απαρχαιομενη λυση.οι Online αιτησεις ειναι καλες αλλα το κακο ειναι οτι δνε μπορεις να εχεις υπογραφη του αλλου.
lak10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 εχω φαει ολη αυτη την ταλαιπωρια για ενα γραμμα που λειπει απο το επιθετο στην πιστωτικη και με παιδευουν χωρις λογο
kanesaxo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Απ'οτι θυμάμαι, την 1η φορά που ανανέωσα τη συνδρομή, μου έδωσαν μια δωροεπιταγή των 60ε. Μήπως γνωρίζει κανείς αν παίζει κατι και τώρα; ή αν μπορώ να μειώσω τα πάγια μου, αντί να χρησιμοποιήσω την δωροεπιταγή;
argirisparxas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Απ'οτι θυμάμαι, την 1η φορά που ανανέωσα τη συνδρομή, μου έδωσαν μια δωροεπιταγή των 60ε. Μήπως γνωρίζει κανείς αν παίζει κατι και τώρα; ή αν μπορώ να μειώσω τα πάγια μου, αντί να χρησιμοποιήσω την δωροεπιταγή; Δεν χάνεις τίποτα να πάρεις ένα τηλ και να ρωτήσεις για καμιά μείωση ή νέα προσφορά.
krypton Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 όπως σου είπε και ο @argirisparxas κάνε ένα τηλεφωνάκι αν και μπορείς να μπεις στο site της forthnet και να δεις μήπως παίζει καμία προσφορά. τελευταία δίνουν πολλές προσφορές με συνδυασμό τη nova
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 αυτον τον καιρο επαιζε ισως και να ειναιακομα παλι προσφορα κοντα στα 23 ευρω νομιζω για ενα χρονο για το 2Play
SPANK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ψιλοσέρνεται απο σήμερα το πρωί h forthnet η ειναι η ιδέα μου ? Οι σελίδες πέρνουν αρκετή ώρα για να φορτώσουν
joker80 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 εδω και 4-5 μερες κανουν δεκα ωρες να ανοιξουν η σελιδες. Αμαν πια! Ευτυχως δεν επιρεαζει το download.
weber122 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 browsing δεν έχει παίξει και πολύ τελευταία αλλά σε θέμα gaming πάει σφαίρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα