kifinas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Έχεις δίκιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Και ναι,συνεβη το απίστευτο!Ήρθε σήμερα τεχνικός της forthnet για να με συνδέσει και μετά από 5 λεπτά ανεβαίνει στο διαμέρισμα και μου λέει ο κατανεμητής είναι γεμάτος κατσαρίδες,δεν μπορώ να δουλέψω έτσι και σηκώθηκε κι έφυγε!Καθάρισα όσο μπορούσα και πήρα τηλέφωνο στη forthnet για νέο ραντεβού με τεχνικό!Άντε να δούμε που θα πάει αυτή η ιστορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλά έκανε. Συνεχώς ξεχνάμε την υγιεινή και την ασφάλεια στην εργασία ενώ είναι το πιο σημαντικό από όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μωρέ δεν διαφωνώ,κάποιος έξυπνος είχε κάνει εργασίες στο κουτί και είχε αφήσει ανοιχτό το πορτάκι με αποτέλεσμα να φωλιάσουν μέσα...Απλά το θέμα είναι ότι θα είχα συνδεθεί σήμερα και για κάτι για το οποίο δεν φταίω εγώ θα μείνω κι άλλες μέρες χωρίς internet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ήρθε σήμερα ο τεχνικός της forthnet,έκανε μικτονόμηση κάτω στο κουτί αλλά δεν έβρισκε την γραμμή από τον ΟΤΕ...Πήρε τηλέφωνο στην forthnet και δήλωσε βλάβη ΟΤΕ ώστε να συνδέσουν σωστά την γραμμή οι τεχνικοί του ΟΤΕ...Σε 2-3 εργάσιμες μέρες θα έχω internet μου είπε...Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 παιδια εχω το 8.2.7.8 και εχω reboot σε ακυρες στιγμες για καποιον λογο το εχει κανεις αλλος αυτο? και κατι αλλο στο σπιτι εχω 2 συνδεσεις adsl και τα 2 ρουτερ ειναι συνδεμενα σε switch απο το ρουτερ του ΟΤΕ εχω κλεισει τον dhcp server και τον εχω αφησει ανοικτο στο thomson της Forthnet και στο pc μου εχω καρφωτες ip και για να αλλξω συνδεση απλως αλαζω την πρεπιλεγμενη πυλη πολλες φορες αμα κλεισω τ ρουτερ του ΟΤΕ αποσυγχρονιζει το ρουτερ της forthnet ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? για το Reboot δοκιμασε αμα θες Generic firmware απο εδω http://leoforeia.gr/thomson/ για τον αποσυγχρονισμο μηπως τα περνας απο το ιδιο καλωδιο?μηπως το τηλεφωνικο ειναι πολυ μεγαλο και τρωει κανα crosstalk το ενα απο το αλλο και για αυτο γινεται αυτο?? Και ναι,συνεβη το απίστευτο!Ήρθε σήμερα τεχνικός της forthnet για να με συνδέσει και μετά από 5 λεπτά ανεβαίνει στο διαμέρισμα και μου λέει ο κατανεμητής είναι γεμάτος κατσαρίδες,δεν μπορώ να δουλέψω έτσι και σηκώθηκε κι έφυγε!Καθάρισα όσο μπορούσα και πήρα τηλέφωνο στη forthnet για νέο ραντεβού με τεχνικό!Άντε να δούμε που θα πάει αυτή η ιστορία... δεν ειναι απιστευτο και τον καταλαβαινω τον τεχνικο.εχω πετυχει και εγω κατανεμητες με κατσαριδες.και να ειναι μια δυο λες οκ να βλεπεις ολοκληρο κοπαδι να κανεις βολτα και να μην μπορεις να απλωσεις χερι να πιασεις τα καλωδια.εκει θελει απολυμανση κανονικα.καλα που οι κατσαριδες δεν τρωνε καλωδια.και μου εχει πετυχει και παρομοιο με μυρμηγκια στην χωνευτη.ευτυχως που βρεθηκε ενα aroxol και καταφερε να γινει δουλεια.ειναι λιγο φρικη με τις κατσαριδες ειδικα αν πετυχεις και αυτες που ψιλοπετανε. Μωρέ δεν διαφωνώ,κάποιος έξυπνος είχε κάνει εργασίες στο κουτί και είχε αφήσει ανοιχτό το πορτάκι με αποτέλεσμα να φωλιάσουν μέσα...Απλά το θέμα είναι ότι θα είχα συνδεθεί σήμερα και για κάτι για το οποίο δεν φταίω εγώ θα μείνω κι άλλες μέρες χωρίς internet... δεν φταιει το καπακι που εμεινε ανοιχτο.ο κατανεμητης πολλες φορες ειναι σαν κουφιος οποτε οι κατσαριδες μπορουν να μπουν απο αλλου.εχω πετυχει κατανεμητες που εισαι διπλα και νιωθεις τον αερα.ειτε μπαινει αερας απο τρυπα που υπαρχει ειτε μπαινει αερας και κατσαριδες παρεα πολλες φορες απο τον σωληνα που περναει μεσα το καλωδιο του οτε.οπως εχω πετυχεικαι νεκρες κατσαριδες και οταν ανοιξα την πορτα του κατανεμητη πεθανα στην βρωμα. Ήρθε σήμερα ο τεχνικός της forthnet,έκανε μικτονόμηση κάτω στο κουτί αλλά δεν έβρισκε την γραμμή από τον ΟΤΕ...Πήρε τηλέφωνο στην forthnet και δήλωσε βλάβη ΟΤΕ ώστε να συνδέσουν σωστά την γραμμή οι τεχνικοί του ΟΤΕ...Σε 2-3 εργάσιμες μέρες θα έχω internet μου είπε...Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... ναι πολλες φορες ο οτε δεν παει μεχρι τον κατανεμητη να τσεκαρει την γραμμη και ειτε την βγαζει αλλου σε αλλο οριο που μπορει να το βρεις μπορει και οχι ειτε μπορει να μην παιζει καν εκει.υπομονη.δεν εισαι ο πρωτος.εχω πετυχει περιπτωση που 4 γραμμες ο οτε τις ειχε βγαλει καμια σχεση με το που ελεγε οτι επρεπε να ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Τέλος καλό,όλα καλά σήμερα!Συγχρονίζω στα 23(!) mbps ενώ με ΟΤΕ είχα μέχρι 18-19! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 μια χαρα δεν λες τιποτα.αυτα ειναι.ναι συνηθως με forthnet εχεις λιγο παραπανω απο οτι με οτε λογω οτι δινουν 6 Margin αντιγια9.καιε πειδη εσυ παιζεις ψηλα οι 3 μοναδες στο margin ειναι αρκετη διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 poulinos τα εχω απο διαφορετικα καλωδια και στα 2 modem καταληγει utp απο τις μπριζες οποτε crosstalk δεν υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 καποια παρεμβολη τοτε πιο εξω?το εχω πετυχει αυτο σε box οτε.δυο γραμμες adsl.η καθε μια ξεχωριστα 19 Mbit .οταν συγχρονιζε η μια αμα κουμπωνα την αλλη τοτε η δευτερη κουμπωνε 15 και η πρωτη ξαναπεφτε και ξανα συγχρονιζε καπου στα 14 και αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Τα δυο καλωδια ερχονται εναερια και εχω 2 δακτυλα αποσταση μεταξυ ισως ειναι κοντα με τα καλωδια απο το δορυφορικο πιατο δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο Τα δυο καλωδια ερχονται εναερια και εχω 2 δακτυλα αποσταση μεταξυ ισως ειναι κοντα με τα καλωδια απο το δορυφορικο πιατο δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 δεν νομιζω να ειναι απο το δορυφορικο.απλα μπορει να μην ειναι στο δικο σου κομματι.μετα το καλωδιο φευγει υπογεια οποτε μπορει να ειναι κατι εκει πλεον που ενταξει αντε να πεισεις τον οτε να σου κανει καποια αλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 εκανα αιτηση για τον θειο μου για forthnet telephony μεσω ΧΕΓ η αιτηση καταχωρηθηκε 25/10 αφου μεχρι με διαβεβαιωναν οτι ολα ηταν καλα παρολο που φαινοταν οτι η αιτηση δεν προχωρουσε και σημερα πυο πηρα τηλεφωνο για πολοστη φορα μαθαινω οτι εχει αποριψει την αιτηση ο ΟΤΕ λογω λανθασμενου ΑΦΜ Και μου ειπαν οτι ξαναεστειλαν την αιτηση οντως το ΑΦΜ το ειχα καταχωρησει λαθος το διορθωσαμε με την κοπελα και περιμενω το ερωτημα μου ειναι το εξης δεν επρεπε να ενημερωσουν οτι υπαρχει θεμα? τι περιμεναν αφου ο ΟΤΕ ειχε ενημερωσει απο 26/10 για το λαθος ΑΦΜ αν δεν ηταν η nova θα ξαναπηγαινα τον θειο στη cyta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 κανονικα ναι θα πρεπε να σε παρουν τηλεφωνο.τωρα ποιος ξερει....απλα τζαμπα περιμενες απο ενα τυπογραφικο λαθος.ο οτε με το που δει κατι λαθος αμεσως κανει reject την αιτηση.δεν χαριζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 η πλακα ειναι οτι ο ΟΤΕ απεριψε λογω ΑΦΜ και οι εξυπνοι ξαναστειλανε την αιτηση με το λαθος ΑΦΜ ελπιζω να διορωθωθει και να μην εχουνε καμια γενικη ακυρωση αιτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα