barman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 αλλο δεν υπαρχουν διαθεσιμες γραμμες που αυτο εχει να κανει με τον οτε και αλλο το δικτυο ειναι φορτωμενο που εχει να κανει με την forthnet.θα σε γελασω δεν ξερω τι παιζει στην τουμπα αλλα μπορει πραγματι το dslam να ειναι πιτα και να μην φτανεις τις full ταχυτητες σε ωρες αιχμης.αυτο το βλεπεις αν πχ πας να κατεβασεις 3-4 το πρωι που το φορτο ειναι πολυ χαμηλο.αλλα παλι το πιτα dslam δεν σου δημιουργει το προβλημα που εχεις εσυ.δοκιμασε το 8 αρι να δεις αν θα εισαι πιο σταθερα μπας και γλυτωσεις τις αποσυνδεσεις γιατι πολυ σκαμπανεβασμα το margin πραγματι.ελπιζω το 8αρι να ειναι πιο σταθερο αλλιως παμε στο 11.το 8 αρι θα σου ριξει κανα Megabit και κατω την ταχυτητα κατω.για να πας 10 mbit πρεπει να πας στο 11 profile Πιθανοτατα.μεχρι 15 αρι υπαρχει.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαι.επισης στο thomson αν πας broadband connection/dsl connection kai details καπου σου γραφει vendor (local/remote).τι γραφει εκει? Ωραια θα αρχισω με 8 αρι να δω πως θα παει και θα σου πω !! Λοιπον αυτο μου γραφει .. Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 ωραια εισαι σε siemens οχι σε alcatel.οποτε go φορ τηε 8αρι να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 ωραια εισαι σε siemens οχι σε alcatel.οποτε go φορ τηε 8αρι να δεις. Τωρα θα τους παρω !! Σε ευχαριστω πολυ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 τιποτα.θα ειναι μια δοκιμη να δουμε αν θα παιξει καλυτερα η το ιδιο.8 αρι για αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 τιποτα.θα ειναι μια δοκιμη να δουμε αν θα παιξει καλυτερα η το ιδιο.8 αρι για αρχη Link Information Uptime: 0 days, 0:00:38 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 13.846 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 20,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,5 / 8,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 11 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 1 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 257 CRC Errors (Up/Down): 0 / 2 HEC Errors (Up/Down): 0 / 2 Λοιπον αλλαξα πως τα βλεπεις τα πραγματα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 απο 15,5 πηγες στα 13.πραγματι εχεις πλεον 8 margin.το παρακολουθεις και βλεπεις αν θα χασει συγχρονισμο ξανα και θα εχει πεσει μετα πιο χαμηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 απο 15,5 πηγες στα 13.πραγματι εχεις πλεον 8 margin.το παρακολουθεις και βλεπεις αν θα χασει συγχρονισμο ξανα και θα εχει πεσει μετα πιο χαμηλα. Ναι θα το δω παντως μεχρι στιγμης ολα καλα ! Σε ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 ελπιζω να παραμεινει ετσι γιατι ο χαλκος του οτε απο το κοψε ραψε και την παλαιοτητα και τις οξειδωσεις εχει γινει αστα να πανε.να δω ποσο θα αντεξουν αυτα τα καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 λιγο χαμηλα για την αποσταση.εχεις φιλτρακια παντου?μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?μηπως γινεται αυτο οταν σηκωνεις το τηλεφωνο?αλλιως κανε δοκιμη να βγαλεις ολα τα πραγματα απο πανω και να αφησεις μονο το ρουτερ με μικρο καλωδιο πανω στην πριζα.αν πιανουν τα χερια σου για δοκιμη σε κατανεμητη κανεις και εκει. δεν εχω απολυτως τιποτα πανω στην πριζα απ οσα ειπες, το τηλεφωνικο καλωδιο καταληγει απευθειας στο ρουτερ δεν μπορω να το καταλαβω τι μπορει να συμβαινει.Αυριο θα παω να αλλαξω το ρουτερ στην forthnet αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο εγω πιστευω καποιο βραχυκυκλωμα στο βρογχο αλλα μεχρι να το βρουν θα παρει αρκετο καιρο και εγω χρειαζομαι το ιντερνετ λογω δουλειας.Τι αλλο προτεινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisss Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό να αναγράφεται την Παρασκευή το επώνυμο μου στην είσοδο της οικίας για την κατασκευή της τηλεφωνικής γραμμής,πότε περίπου λέτε να έχω συνδεθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό να αναγράφεται την Παρασκευή το επώνυμο μου στην είσοδο της οικίας για την κατασκευή της τηλεφωνικής γραμμής,πότε περίπου λέτε να έχω συνδεθεί; Μεσα σε 3 ημερες ! Τοσο εκαναν σε εμενα !!! ελπιζω να παραμεινει ετσι γιατι ο χαλκος του οτε απο το κοψε ραψε και την παλαιοτητα και τις οξειδωσεις εχει γινει αστα να πανε.να δω ποσο θα αντεξουν αυτα τα καλωδια. χαχα ! Πριν καμια 8 χρονια ελεγαν οτι θα περασει ( το καλωδιο-Οπτικη Ινα ) μεσα απο τους σωληνες του φυσικου αεριου..ακομα περιμενουμε !! Ελλαδα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Τις τελευταίες μέρες έχω έρθει αντιμέτωπος με το κακό πρόσωπο της Forthnet. Τον Αύγουστο είχα κάνει αίτηση φορητότητας στη Forthnet από τη HOL γιατί με κάλεσαν με μία ενδιαφέρουσα προσφορά. Από την αρχή υπήρχαν προβλήματα γιατί η Forthnet δεν μπορούσε να βρει τον βρόγχο με αποτέλεσμα να λάβω πολλά τηλέφωνα για διευκρινήσεις. Τελικά ενημερώθηκα ότι βρέθηκε ο βρόγχος και η αίτηση προωθήθηκε. Τέλος Αυγούστου με κάλεσε η Forthnet για να κλείσω ραντεβού με τον τεχνικό για τη σύνδεση του εξοπλισμού. Εκεί άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Είπα στην τηλεφωνήτρια ότι δε χρειάζομαι τεχνικό και ότι μπορώ να συνδέσω τον εξοπλισμό, αρκεί να μου τον στείλουν, αλλά με ενημέρωσε ότι ήταν δωρεάν και τελικά έκλεισα ραντεβού. Μέχρι και την ημέρα που ήρθε ο τεχνικός είχα κανονικότατα τηλέφωνο και adsl από την HOL. Όταν ο τεχνικός μου άλλαξε ζευγάρι στο κεντρικό κουτί της πολυκατοικίας κατάλαβα ότι όλα έχουν πάει στραβά, και επιβεβαιώθηκα όταν εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός που με χρέωσαν τέλος ενεργοποίησης για νέα γραμμή αντί για υπάρχουσα! Δεν το κάνω για τα 15€ παραπάνω, αλλά γιατί είναι απαράδεκτο να χρεώνουν έτσι αυθαίρετα. Έχω κάνει πολλές προσπάθειες για να βρω μια άκρη, αλλά με όσους υπαλλήλους έχω μιλήσει όλοι μου λένε το ίδιο πράγμα: ο ΟΤΕ τους ενημέρωσε ότι ο βρόγχος ήταν ανενεργός, ότι η χρέωση ήταν σωστή και ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Μάλιστα, επιμένουν ότι είχα τηλέφωνο και ADSL από HOL αλλά με χρήση του 3G δικτύου της Vodafone. Ζήτησα να μου πουν αν έχουν κρατήσει το λογαριασμό της HOL που τους έστειλα μαζί με την αίτηση για να επιβεβαιώσουν ότι ήμουν σε ενεργό βρόγχο και πήρα την απάντηση ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και το τμήμα αιτήσεων είναι τελείως διαφορετικά τμήματα και δεν υπάρχει επικοινωνία, ούτε μέσω των υπευθύνων των 2 τμημάτων !!! Έχω κάνει ήδη καταγγελία στην ΕΕΤΤ, αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός από υπομονή. Θα είμαι καλυμμένος αν αφήσω απλήρωτο το ποσό των 15€ που με χρέωσαν παραπάνω μέχρι να διευθετηθεί το θέμα; P.S: Ο πρώτος λογαριασμός είχε διεύθυνση αποστολής χωρίς αριθμό πολυκατοικίας . Είναι δυνατόν να μην το πρόσεξε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 παιδια εχω το 8.2.7.8 και εχω reboot σε ακυρες στιγμες για καποιον λογο το εχει κανεις αλλος αυτο? και κατι αλλο στο σπιτι εχω 2 συνδεσεις adsl και τα 2 ρουτερ ειναι συνδεμενα σε switch απο το ρουτερ του ΟΤΕ εχω κλεισει τον dhcp server και τον εχω αφησει ανοικτο στο thomson της Forthnet και στο pc μου εχω καρφωτες ip και για να αλλξω συνδεση απλως αλαζω την πρεπιλεγμενη πυλη πολλες φορες αμα κλεισω τ ρουτερ του ΟΤΕ αποσυγχρονιζει το ρουτερ της forthnet ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Όταν ο τεχνικός μου άλλαξε ζευγάρι στο κεντρικό κουτί της πολυκατοικίας κατάλαβα ότι όλα έχουν πάει στραβά, και επιβεβαιώθηκα όταν εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός που με χρέωσαν τέλος ενεργοποίησης για νέα γραμμή αντί για υπάρχουσα! Δεν το κάνω για τα 15€ παραπάνω, αλλά γιατί είναι απαράδεκτο να χρεώνουν έτσι αυθαίρετα. Νομίζω πως το τέλος ενεργοποίησης νέας γραμμής είναι 50+€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω πως το τέλος ενεργοποίησης νέας γραμμής είναι 50+€. Δε λες κατι διαφορετικο...Σε ενεργη γραμμη ενεργοποιηση περιπου 35 ευρω.. Σε νεα γραμμη 50 κατι ευρω.. 50-35 = 15 ευρω... δηλαδη τα ευρω που λεει ο φίλος.. Δε παιζει να βρεις ακρη παντως και ακομα και αν γινοταν να βρεις θα σου στοιχιζε πολυ παραπανω απτα 15 ευρω...Το βασικο είναι να μη χαθηκε το νουμερακι σου για μενα..Απο κει και περα ολα τα υπολοιπα..οκ βλακεια τα 15 ευρω..αλλα δε θα πεθανεις κιολας...Κανε τις καταγγελιες σου κλπ και αν κατσει να βρεις ακρη οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα