Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόννν...μπήκε το ίντερνετ αλλα δεν έχω τηλέφωνο. Κ δεν έχουν έρθει κ το username αλλά επειδή είναι plug an play μπαίνω ίντερνετ

Upstream line rate (kbit/s) 1020

Downstream line rate (kbit/s) 13069

Line standard ADSL2+

Channel type Interleaved

Upstream SNR (dB) 8.7

Downstream SNR (dB) 6.4

Upstream line attenuation (dB) 9.5

Downstream line attenuation (dB) 19

Upstream output power (dBmV) 8.7

Downstream output power (dBmV) 10.9

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόννν...μπήκε το ίντερνετ αλλα δεν έχω τηλέφωνο. Κ δεν έχουν έρθει κ το username αλλά επειδή είναι plug an play μπαίνω ίντερνετ Upstream line rate (kbit/s) 1020

Downstream line rate (kbit/s) 13069

Upstream SNR (dB) 8.7

Downstream SNR (dB) 6.4

Downstream line attenuation (dB) 19

παραξενο να μην εχεις τηλεφωνο.εκτος αν εννοεις οτι εχεις και απλα δεν μπορεις να βγαλεις κληση σε κινητο οποτε ειναι νορμαλ.ναι τα στοιχεια και να μην τα εχεις δεν πειραζει.νομιζω ειναι autoconfig και το huawei οπως ηταν και τα thomson v7,v8.me 19 attenuation θα μπορουσες να επαιζες και παραπανω οποτε σιγουρεψου οτι εχεις φιλτρα ,σπλιττερ κτλ κανονικα.επισης δεν ξερω μηπως παιζεις σε broadcom dslam Η οχι.αν ειχες thomson το εβλεπες απο εκει αλλιως προσπαθησε να το δεις με το dmt γιατι αν εισαι σε broadcom θα μπορουσες να παιξεις λιγο καλυτερα.τωρα αυτο με το τηλεφωνο εξηγησε τι γινεται ακριβως γιατι ειναι παραξενο.εκτος αν ειναι κατι στην γραμμη και για αυτο και εισαι στα 13 και οχι παραπανω.η αν ειναι κανα προβληματικο splitter φιλτρο οποτε δοκιμασε το τηλεφωνο στον τοιχο απευθειας να δεις αν παιζει για να δουμε τι γινεται.αλλιως παει για βλαβη μετα.

Δημοσ.

μετα απο λιγη ωρα ειμασταν κομπλε κ με το τηλ...μεσα στο κουτι με το ρουτερ δεν ειχε φιλτρο ομως το φιλτρο δεν επιρεαζει μονο το upload? επισης βλεπω οτι καθε φορα που κανω ρεσταρτ το ρουτερ η ταχυτητα παιζει παει απο 12-13 mbps τωρα που το εκανα ρεσταρτ πηγε στα 15,5

Downstream line rate (kbit/s) 15482

Upstream SNR (dB) 10.2

Downstream SNR (dB) 6.4

Downstream line attenuation (dB) 19.5

Upstream output power (dBmV) 12.2

Downstream output power (dBmV) 19.6

Δημοσ.

μετα απο λιγη ωρα ειμασταν κομπλε κ με το τηλ...μεσα στο κουτι με το ρουτερ δεν ειχε φιλτρο ομως το φιλτρο δεν επιρεαζει μονο το upload? επισης βλεπω οτι καθε φορα που κανω ρεσταρτ το ρουτερ η ταχυτητα παιζει παει απο 12-13 mbps τωρα που το εκανα ρεσταρτ πηγε στα 15,5

Upstream SNR (dB) 10.2

Downstream SNR (dB) 6.4

αρκετες γραμμες κανουν σκαμπανεβασματα λογω μεταβαλομενου margin.δες αν ειναι και σε broadcom dslam με το dmt.επισης οχι το φιλτρο δεν το βαζεις για να παιξει σωστα το Upload.αν δεν βαλεις φιλτρο εχεις τα παρακατω.

α.θορυβο στο τηλεφωνο

β.αποσυγχρονισμο συνηθως οταν σηκωνεις το τηλεφωνο.

γ.πολυ πιο χαμηλο συγχρονισμο και σε Upload και σε download.

δ.αποσυνδεσεις.

το φιλτρο ειναι musttttttt

Δημοσ.

δεν εχει dmt που να ειναι συμβατο με το huawei αυριο παω για φιλτρο λοιπον αλλα μηοως εχει το spliter?

και τα 15,5 μια χαρα ειναι.δεν βρισκω λογο να ριξεις το margin κατω απο το 6.δεν ξερω αν με το orbmt η εστω μια τυχαια εκδοση του dmt Μπορει να δεις σε τι dslam πεφτεις αλλιως παρε την forthnet Να σου πουν.αν εισαι broadcom= alcatel τοτε ισως παει λιγο πιο πανω.αν εισαι χωρις φιλτρο τοτε λογικο να βλεπεις σκαμπανεβασματα.

αν εχεις καπου μονο το ρουτερ δεν βαζεις τιποτα.αν εχεις καπου μονο τηλεφωνο βαζεις φιλτρο.αν εχεις καπου και το ρουτερ και το τηλεφωνο βαζεις splitter.

Δημοσ.

Upstream SNR (dB) 10.2

Downstream SNR (dB) 6.4

Τετοια κολπακια μου κανουν και εμενα απο την 4ΝΕΤ,δηλαδη...κανω restart το router πιανω 15+αρχιζω να κατεβαζω κτλ και ...μετα απο 2-3 ωρες με ριχνουν παλι στα 9.5 !!

Ειμαι σιγουρος οτι εχουν βαλει αυτοματο συστημα με υπολογιστη φυσικα για να μας ριχνουν στις ταχυτητες που θελουν αυτοι !!

Επισης στην τηλεφωνικη γραμμη εννοειται οτι εχω φιλτρο. Ειδαλως καθε φορα που πας να παρεις τηλεφωνο πεφτει το internet.

Τωρα αντι για thomson δινουν Huawei? αυτα αξιζουν η θα μου βγαλει προβληματα?

Εγω μολις μου το εφεραν το Huawei το εβαλα απανω εκανα μετρηση και μου εβγαλε 5mbs-μετα εβαλα και το thomson και μου εβγαλε 9.5mbs.

Κρατησα τα καλωδια ΜΟΝΟ και το μοντεμακι τους το ψευτικο το πεταξα ! Ειναι πολυ ΧΑΛΙΑ εκτος απο οτι πηρε φωτια τα πρωτα 2 λεπτα δεν συχρονιζει καλα !!

Δημοσ.

Έκανα αίτηση σε κατάστημα Forthnet για αλλαγή προγράμματος (από Business σε 2play) στις 11-10 και στις 22-10 με ενημέρωσαν ότι η αίτηση μου καταχωρήθηκε επιτυχώς! 11 ημέρες για να καταχωρηθεί η αίτηση και μετά γκρινιάζουμε για το δημόσιο...

Δημοσ.

barman κανείς δε σου ρίχνει ταχύτητα επειδή έτσι. Αυτά δε γίνονται με το χέρι.Τελείως μπακαλίστικα, έχεις target margin το 6, αν για κάποιο λόγο πέσει, η γραμμή αποσυνδέεται και ξανασυγρονίζει σε λιγότερη ταχύτητα για να πιάσει το 6.

Είναι σπαστικό, το ίδιο παθαίνω και γω αλλά ξεκίνησε με ενεργοποίηση νέων γραμμών στη γειτονιά. Το καλοκαίρι που έλειπαν όλοι δεν είχα ούτε 1 disconnect.

Δημοσ.

barman κανείς δε σου ρίχνει ταχύτητα επειδή έτσι. Αυτά δε γίνονται με το χέρι.Τελείως μπακαλίστικα, έχεις target margin το 6, αν για κάποιο λόγο πέσει, η γραμμή αποσυνδέεται και ξανασυγρονίζει σε λιγότερη ταχύτητα για να πιάσει το 6.

Είναι σπαστικό, το ίδιο παθαίνω και γω αλλά ξεκίνησε με ενεργοποίηση νέων γραμμών στη γειτονιά. Το καλοκαίρι που έλειπαν όλοι δεν είχα ούτε 1 disconnect.

ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΧΕΡΙ ;;;;; Φιλε εγω εγραψα αυτοματο συστημα . Τωρα εσυ αν θες πιστευε οτι δεν υπαρχει εγω πιστευω οτι ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Δημοσ.

Αν έχεις νεύρα πάρε τη forthnet, όχι πάνω μου. Το αν βάζουν κόφτες δεν μπορώ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να το αμφισβητήσω μιας και δεν έχω αποδείξεις αλλά ούτε και να συμφωνήσω :-)

Δημοσ.

Αν έχεις νεύρα πάρε τη forthnet, όχι πάνω μου. Το αν βάζουν κόφτες δεν μπορώ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να το αμφισβητήσω μιας και δεν έχω αποδείξεις αλλά ούτε και να συμφωνήσω :-)

Νευρα ΔΕΝ εχω αλλα -αλλα γραφω αλλα διαβαζεις και αλλα γραφεις ! :) Εχει διαφορα αυτο που εγραψα με αυτο που εγραψες. Κοφτες υπαρχουν τωρα αν θες αποδειξεις μπορεις να τις βρεις μονος . Σκεψου λιγο και θα βρεις την λυση !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...