poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 να πω και εγω την εμπερια μου συνδεθηκα προχθες στη forthnet μεσω ΧΕΓ παιρνω τηλεφωνο για ζητησω να με γυρισουν σε fast path εκει τρωω την πρωτη κρυαδα γιατι μου λεει ο υπαλληλος οτι λεει σε γραμμες μεσω ΧΕΓ δεν δινουμε fast path πραγμα το οποιο μου φαναινεται τελειως χαζο. Μετα του λεω να γυρισει σε annex A απο Annex M που ηταν η γραμμη μου οταν συνδεσα το ρουτερ ουτε αυτο μπορεσε να κανει ετσι λεει σας εχει συνδεσει ο ΟΤΕ. (Πριν λιγο η γραμμη γυρισε μονη της σε Annex Α) Μετα λεω μπορειτε να κανετε εναν ψηφιακο ελεγχο να δουμε ποιο ειναι το μεγιστο της γραμμης? Λεει ουτε αυτο μπορουμε να κανουμε του λεω ωραια μηπως να παρω τον ΟΤΕ? Ναι μου λεει παρτε τον ΟΤΕ. αν ειναι χεγ τοτε μαλλον δεν εισαι σε ιδοκτητο οποτε.α.δεν μπορουν να σου βαλουν fast path .o οτε δεν θυμαμαι αν δινει η οχι.β.δεν μπορουν να σου βαλουν annex m διοτι ο οτε δεν δινει annex m.οτι μεσα στο ρουτερ μπορει πολλες φορες να δεις annex m στην πραξη ειναι annex a με upload annex a.μην σε παραξενευει το εχω δει και εγω σε dslam οτε.αν δεν αλλαχτει Policy δεν βαλεις εσυ annex m και δεν το γυρισει και ο isp σε annex m δεν θα δεις 2 Mbit upload.εκτος αν ο οτε το εχει βαλει annex m μεν αλλα 1 Mbit.η forthnet δινει annex m σε ιδιοκτητο μονο και αυτο αφου πληρωσεις για static.επισης το Max attainable και Profile επισης δεν μπορει να τα δει αν ειναι χεγ αφου δεν ειναι ιδιοκτητο μαλλον στην δικια σου περιπτωση. εφτιαξε σημερα οκ! ηταν τα γνωστα κοληματα της 4net. τελος καλα ολα καλα Για την τελευταία απάντηση πραγματικά δεν έχω λόγια. Δεν πρέπει να έχεις απλά ΧΕΓ. Αυτό το προϊόν αφορά τηλεφωνία. Μάλλον είσαι σε κάποιο μέρος που η Forthnet δεν έχει καθόλου μηχανήματα και έχεις συνδεθεί σε τηλεφωνία και adsl σε μηχανήματα του ΟΤΕ με συνδυασμό ΧΕΓ και ΑΡΥΣ. Σε κάθε περίπτωση αν δεν λαμβάνεις λογαριασμό λιανικής από τον ΟΤΕ δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του απευθείας. Πρέπει να το κάνει ο πάροχος σου. Σκέψου τις επιλογές σου. και να επικοινωνησουν τι να του πουν?οτι α.annex m δεν δινει ο οτε.για το fast path δεν θυμαμαι οπως να του πουν το max attainable?αυτο το βλεπει και μονος του συνηθως μεσα απο το ρουτερ η με κανα dmt αν θυμαμαι καλα. το ξερω οτι δεν μπορω ναπρω τον ΟΤΕ απλα τρολαρα τον υπαλληλο. λογαριασμο λαμβανω μονο απο forthnet στο χεγ και ιδιοκτητο να μην ειναι ειναι παλι μονο απο forthnet Λαμβανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 δεν μπορει η forthnet να κανει ενα αιτημα στον ΟΤΕ ωστε να με γυρισουν σε fast path? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αυτο δεν το ξερω θα σε γελασω.λογικα θα υπαρχει καποιος τροπος.τωρα δεν ξερω αν μπορεις να μιλησεις εσυ με τον οτε απευθειας για αυτην την αλλαγη.δεν ξερω τι γινεται με τους χεγ βρογχους σε αυτο το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αυτο δεν το ξερω θα σε γελασω.λογικα θα υπαρχει καποιος τροπος.τωρα δεν ξερω αν μπορεις να μιλησεις εσυ με τον οτε απευθειας για αυτην την αλλαγη.δεν ξερω τι γινεται με τους χεγ βρογχους σε αυτο το θεμα. μολις πηρα forthnet και μου ειπαν οτι δεν γινεται να κανουν αιτηση στον ΟΤΕ δεν προβλεπεται λεει μου ειπαν να επικοινωνησω εγω με τον ΟΤΕ. Τελικα πηρα τον ΟΤΕ και με γυρισαννε σε fast path και μου ειπαν να μιλαω απευθειας μαζι τους για οτι προκυψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ναι στον οτε ξερω οτι μπορεις να στειλεις βλαβη οχι να στειλεις για αλλαγη fast path κτλ.οποτε το λογικο ναι ειναι να μιλας με τον οτε αφου δεν εισαι σε ιδιοκτητο αρα και μονο ο οτε μπορει να αλλαξει σε fast path κτλ.annex m το ξεχνας δεν δινει ο οτε.μονο forthnet και On telecoms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 και να επικοινωνησουν τι να του πουν? Είναι απαράδεκτο να του λένε κάλεσε τον ΟΤΕ. Νομίζω πως δεν χωράει αμφιβολία για το φάουλ του υπαλλήλου. Είναι πελάτης της Forthnet και μόνο με την Forthnet μιλάει. Με κανένα άλλο. Ότι τον εξυπηρέτησαν οι οτετζήδες είναι λόγω καλής διάθεσης. Κανονικά έπρεπε να του κλείσουν το τηλέφωνο, να καλέσει τον πάροχο του και ο παροχος του να ζητήσει ότι επιθυμεί ο πελάτης τους λιανικής μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Είναι απαράδεκτο να του λένε κάλεσε τον ΟΤΕ. Νομίζω πως δεν χωράει αμφιβολία για το φάουλ του υπαλλήλου. Είναι πελάτης της Forthnet και μόνο με την Forthnet μιλάει. Με κανένα άλλο. Ότι τον εξυπηρέτησαν είναι λόγω καλής διάθεσης. Κανονικά έπρεπε να του κλείσουν το τηλέφωνο, να καλέσει τον πάροχο του και ο παροχος του να ζητήσει ότι επιθυμεί ο πελάτης τους λιανικής μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας. αυτη η ατακα την forthnet την wind την On ξερει ο πελατης μονο ειναι αφασια οταν την ακουω.για να δεχτει ο οτε να σηκωσει τηλ και να κανει την αλλαγη profile σημαινει οτι ειναι εν γνωση του και για να λεει στον αλλον οτι οτι ειναι καλεσε εμας.σιγουρα ο πελατης πληρωνει την forthnet οποτε θα μου πεις για ποιον λογο να παρει τον οτε απο την αλλη ομως εγω οπως το σκεφτομαι ειναι.οτι απο το να κατσω να πω το θεμα μου στην forthnet η forthnet να μιλησει με τον οτε για να γινει η αλλαγη και μετα ο οτε να πει στην forthnet οτι εγινε και η forthnet Να παρει εμενα να μου πει οτι εγινε σιγουρα ειναι πιο βολικο να παρεις τον οτε να πεις θελω αυτο και αυτο να γινει και τερμα.τουλαχιστον εγω κοιταω το θεμα ευκολια οχι το τι θα πρεπε να γινει η το ποιον πληρωνω.αν ο οτε δεν ηθελε να το κανει θα ελεγε στον πελατη παρε τον παροχο σου και πεστου να μας ανοιξει αιτημα η μιλα με αυτον.το λεω γιατι παλια πολλοι που ηταν arys πηγαιναν να δωσουν βλαβη στον οτε και ο οτε επειδη δεν ηθελε να μπλεξει με αυτα σου ελεγε μιλα με παροχο.αρα για να το δεχεται ο οτε.... δεν μπορει η forthnet να κανει ενα αιτημα στον ΟΤΕ ωστε να με γυρισουν σε fast path? δεν ξερω αν υπαρχει τετοια επιλογη στο wcrm του οτε να ανοιχτει κατι για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Απλά ήταν καλή διάθεση από πλευράς του τεχνικού. Ο κανονισμός είναι σαφής και η διαδικασία υπάρχει στο otewholesale.gr. Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Στο wcrm μπορεί να κάνει οποιοδήποτε αίτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) δεν το εχω χρησιμοποιησει το wcrm ποτε απλα για μενα μιλαω προσωπικα δεν θα με χαλαγε να μπορουσα να παρω τον οτε και να του πω κανε μου αλλαγη αυτο εφοσον και ο οτε δεν εχει προβλημα απο το να το παω γυρω γυρω.ναι το σωστο ειναι να παει διαμεσω του Isp απλα για μενα μαρεσει και το γρηγορο χωρις να κανω το γυρο του κοσμου.τωρα αν ο τεχνικος του οτε το εκανε πραγματι χαριστικα και αμα παρεις αλλον σου πει παρε τον Isp ναι εκει ειναι βλακεια της forthnet και του υπαλληλου που δεν ειχε ενημερωθει.απλα με παραξενευσε που ειπε ο υπαλληλος του οτε οτι παρε μας οποτε θελεις κατι αντι να πει οκ το εκανα τωρα αλλα γενικα αυτα τα αιτηματα ανοιγονται απο τον παροχο.δεν ξερω πως πανε τα γραφειοκρατικα.σε αυτο το κομματι ειμαι εκτος(ευτυχως) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2012 από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα στο φόρουμ!Να πω κι εγώ την εμπειρία μου,έχω κάνει αίτηση στην forthnet από τις 2 Οκτώβρη και ακόμα το πράγμα είναι στάσιμο...Στο site για την πορεία της αίτησης λέει από την πρώτη μέρα το εξής: 02/10/2012 11:35:51 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση 02/10/2012 11:35:51 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ Το ωραίο είναι ότι ο υπάλληλος της forthnet όταν έκανα την αίτηση μου είπε ότι σε 20-22 μέρες θα έχω ίντερνετ αλλά απ'ό,τι καταλαβαίνω το τρενάρει το θέμα επίτηδες ο ΟΤΕ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα στο φόρουμ!Να πω κι εγώ την εμπειρία μου,έχω κάνει αίτηση στην forthnet από τις 2 Οκτώβρη και ακόμα το πράγμα είναι στάσιμο...Στο site για την πορεία της αίτησης λέει από την πρώτη μέρα το εξής: 02/10/2012 11:35:51 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση 02/10/2012 11:35:51 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ Το ωραίο είναι ότι ο υπάλληλος της forthnet όταν έκανα την αίτηση μου είπε ότι σε 20-22 μέρες θα έχω ίντερνετ αλλά απ'ό,τι καταλαβαίνω το τρενάρει το θέμα επίτηδες ο ΟΤΕ... ο οτε ειναι γνωστο οτι το τρεναρει.συνηθως ναι ειναι 20 μερες πανω κατω αλλα εχω δει και σε 10 μερες οπως εχω δει και σε 2--3 μηνες για διαφορους λογους.απο ελλειψη απερχομενου η κεντρικου μεχρι pcm κτλ.αν εκανες παντως απο 2 οκτωβρη οκ 14 μερες εχουν περασει οποτε εχεις λιγο ακομα.θεωρητικα καποια στιγμη πρεπει να σου ερθει μυνημα με πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης.στην ουσια την ημερομηνια αυτην την λεει ο οτε στην forthnet και η forthnet στην στελνει. οπως μπορει να δεις κανα τηλεφωνο απο οτε γιατι φευγεται απο τον οτε και να σας κανουμε καλυτερη τιμη.για αυτο πολλες φορες και η καθυστερηση ειτε να σου σπασουν τα νευρα ειτε απλα να κανουν αντιπροσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Τωρα αντι για thomson δινουν Huawei? αυτα αξιζουν η θα μου βγαλει προβληματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Καλυτερο απο το Thomson δεν ειναι αυτη ειναι η αληθεια.επισης εχει μια ethernet και wireless αντι για 4 ethernet και wireless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον περιμενω σημερα το βραδυ να εχω ιντερνετ (μετα απο ενα διμηνο) >**Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 19/10/2012 00:00:00** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 αν λεει 19 του μηνος δεν θα ενεργοποιηθει στις 00¨00 το βραδυ αλλα το πρωι ενεργοποιει ο οτε.απο το πρωι μεχρι το μεσημερι.συνηθως ειναι μεχρι τις 13:00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα