Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

εγω μιλαω για game server οχι για sites servers.στο site server και να μου ανοιξει η σελιδα με 100ms παραπανω Ping ε δεν θα ειμαι με το χρονομετρο. αλλο τοσο οταν μιλαμε για 10-20-40-50 Ms διαφορα.

φαντάσου να ήταν το insomnia σε αμερικάνικο server, που κάνει ήδη αρκετό χρόνο να ανοίξει λόγω φόρτου των servers...

εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει, αλλά υπάρχουν άλλοι που ενοχλούνται ήδη... :rolleyes:

τέσπα μην την κάνουμε πάλι αυτή την συζήτηση, εσύ ακόμα και με isdn δεν θα είχες πρόβλημα να surfάρεις :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

φαντάσου να ήταν το insomnia σε αμερικάνικο server, που κάνει ήδη αρκετό χρόνο να ανοίξει λόγω φόρτου των servers...

εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει, αλλά υπάρχουν άλλοι που ενοχλούνται ήδη...

ενταξει επιλογες του καθενος ειναι αυτες.

ps.σωστα ξεχασα οτι καποια ατομα εχουν θεμα να περιμενουν να ανοιξει μια σελιδα 1 sec παραπανω αλλα οταν περιμενουν το fb Που σουρνεται εκει ειναι μια χαρα επειδη ειναι fb.anyway

• Super Moderators

καλά για την περίπτωση του insomnia όταν σέρνεται αν ήταν 1 sec θα είμασταν άψογα, αλλά το έχω πετύχει να καθυστερεί και πάνω από 10-15 secs... :-(

καλά για την περίπτωση του insomnia όταν σέρνεται αν ήταν 1 sec θα είμασταν άψογα, αλλά το έχω πετύχει να καθυστερεί και πάνω από 10-15 secs...

εκει δεν μιλαμε για Ping αλλα για φορτο του server.αυτο δεν εχει σχεση με το Ping που λεμε στην προκειμενη περιπτωση.αυτο ειτε ειναι αμερικη ειτε ελλαδα που ειναι τωρα αμα ειναι πιτα σε κινηση ειναι πιτα.η αμα ο server τραβαει τρελλο φορτο σαν server εκει τι να το κανεις το ping.εγω λεω για διαφορες σε ιδιες μετρησεις που ο server ειναι κανονικα και απλα διαφερει το ping.

• Super Moderators

φαντάσου λοιπόν στον φόρτο του server να προστίθεται και το μεγάλο ping, ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση...για αυτό λέω ότι όσο χαμηλότερο ping τόσο καλύτερο ακόμα και στο browsing

ενταξει αμα η σελιδα ειναι να κανει 15 seconds ε τα 16 που θα κανει λογω ping δεν θα με πειραξουν προσωπικα εμενα.το ιδιο και αμα παζει καλα με 2 seconds πχ η σελιδα ε τα 3 δεν θα με πειραξουν.β.αμα πεσει η συνδεση σου μην τρομαξεις.ο οτε εχει κοψει ρευματα πεντελη η θερμοκρασια εχει φτασει κανα 45 + επειδη ειναι χωρις a/c ο χωρος:P

• Super Moderators

καλά εσένα δεν σε πειράζει τπτ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα να θεωρείς τον εαυτό σου αντιπροσωπευτικό δείγμα :P

καλά εσένα δεν σε πειράζει τπτ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα να θεωρείς τον εαυτό σου αντιπροσωπευτικό δείγμα

δεν πιστευω οτι ειμαι ο μονος.μου θυμιζει τα ατομα που κανουν benchmark τους δισκους και λενε εγω πηρα πιο γρηγορο δισκο.βγαζει 2 mbyte/sec παραπανω.οχι οτι θα τα δει ποτε απλα του αρεσει να βλεπει τα benchmark.ετσι και εδω.παω στοιχημα οτι οι μισοι οταν ανοιγουν καποιο site standard θα κανουν και αλλα 10 πραγματα μαζι που θα καθυστερησουν το browsing>πχ να ανεβαζουν τορρεντς κτλ.

τωρα αν καποιος στο site βλεπει τα τα 50 ms διαφορα φορτωμα στην σελιδα η συνολικα βλεπει το μισο δεπτερολεπτο διαφορα στο φορτωμα μιας σελιδας οκ να του παρουμε μια μισθωμενη

• Super Moderators

είναι ανάλογα πόσο βαρύ είναι το site man, αν εσύ μπαίνεις σε site με σκέτο κείμενο μόνο προφανώς δεν πρόκειται να έχει διαφορά, μην λέμε τα ίδια πάλι...

είναι ανάλογα πόσο βαρύ είναι το site man, αν εσύ μπαίνεις σε site με σκέτο κείμενο μόνο προφανώς δεν πρόκειται να έχει διαφορά, μην λέμε τα ίδια πάλι...

οκ ολοι οτενετ και fast path να ειναι με το χρονομετρο στο χερι.και ναι επιμενω σε αυτο γιατι απο τα 100 ατομα οι 90 εχουν ενα Pc Που σουρνεται με 10 firewall 10 τορρεντς ανοιχτα και αλλα τοσα πραγματα που κανουν την σελιδα να αργει να ανοιξει και οι 10 ειναι με τα παντα ρυθμισμενα στην εντελεια.στα μισα pc πιυ βλεπω περιμενεις πιο πολυ ωραια να φορτωσει ο δισκος απο τα 10 plugins και bars μεσα στο explorer παρα απο την σελιδα.στους 100 οι 10 θα ειναι γνωστες θα τα εχουν ολα Optimize.και απο αυτους τους 10 οι μισοι σιγουρα θα εχουν καθυστερηση στην σελιδα γιατι standard θα κανουν κανα upload κτλ.εδω βλεπω ατομα να παραπονιουνται για μεγαλα Pings και να βλεπεις διπλα το τορρεντ ανοιχτο να seedarei στο max.δεν μιλαω για τους 10 ψαγμενους που θα καταλαβουν την διαφορα των 10 ,20 Ms απο το Interleave στο fast Κτλ.και οχι δεν μιλαω για για sites μονο με κειμενα που δεν υπαρχουν ποια.αλλα και ποσα sites εχεις δει να ειναι στην εντελεια και ναμην φορτωνουν 200 βλακειουλες κτλ.και τωρα αν καποιος καιγεται απο το 1 second διαφορα ε τι να πω.τεσπα.ειμαστε ηδη εκτος topic.

Επισκέπτης

ξερω οτι το speedtest δεν ειναι αξιοπιστο...αλλα δεν βαριεσαι? xD

2076903637.png

αν και εδω ειναι forthnet thread ^^

Κ αν το εικονίδιο του speedtest μου ήρθε στο browser apo cable U.S.A?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...