Luciddream Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 έκανα μια βόλτα απο speedtest και είπα να το ποστάρω έτσι για να λέμε και τα καλά... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 αρα πρεπει να συγχρονιζεις κανα 18+.απο τους τυχερους που ουτε στο km σχεδον απο τον οτε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 έκανα μια βόλτα απο speedtest και είπα να το ποστάρω έτσι για να λέμε και τα καλά... ! τα καλά του να έχεις αξιοπρεπή γραμμή στο last mile? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Και νόμιζα οτι είμαι εγώ καλός που βγάζει 16 ping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Και νόμιζα οτι είμαι εγώ καλός που βγάζει 16 ping low depth interleaved path το δικό σου, σε fastpath βγάζεις -10 ms... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 εμ sarandis h wind δεν θυμαμαι αν εχει fast path. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Forthnet εχω interleaved. Η wind δίνει fast κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 α ναι ξεχασα οτι την εκοψες την wind ... ζητα fast αμα ειναι αν σε ενδιαφερει και αλλο το Ping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δεν είχα wind ποτέ Δούλευα εκεί. Δε με νοιάζει το ping, σε games το πολύ 70 να φτάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δε με νοιάζει το ping, σε games το πολύ 70 να φτάσει. αναλόγως την τοποθεσία του server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 αρα πρεπει να συγχρονιζεις κανα 18+.απο τους τυχερους που ουτε στο km σχεδον απο τον οτε!!!! ναι γυρω στα 19+ συγχρονίζω.. να σου πώ την αλήθεια χαμένα πάνε, δεν κατεβάζω και πολλά πράματα ... αλλα το ping ειναι προτεραιότητα ! και ναι, μένω γύρω στα 500μ απο ΟΤΕ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δεν είχα wind ποτέ Δούλευα εκεί. Δε με νοιάζει το ping, σε games το πολύ 70 να φτάσει. νομιζα οτι ειχες επειδη δουλευες εκει και λεω θα την εκοψε οταν εφυγε.σορρυ. αναλόγως την τοποθεσία του server ενταξει τωρα να πας σε server πολυ μακρινο πχ αμερικη οταν εχεις πιο κοντα πρεπει να εισαι και λιγο κουλος. ναι γυρω στα 19+ συγχρονίζω.. να σου πώ την αλήθεια χαμένα πάνε, δεν κατεβάζω και πολλά πράματα ... αλλα το ping ειναι προτεραιότητα ! και ναι, μένω γύρω στα 500μ απο ΟΤΕ.. αν σε νοιαζει το ping και δεν σε νοιαζει το 1 mbit Πχ που θα ειχες παραπανω με Interleave τοτε οκ εννοειται το κρατας fast.αποσυνδεσεις δυσκολο να εχεις μια που εισαι κοντα οποτε μια χαρα.τωρα το 19 να γινει 20,5 se interleave ε δεν σε νοιαζει και πολυ.και πραγματι τι να κατεβαζεις συνεχεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 ξερω οτι το speedtest δεν ειναι αξιοπιστο...αλλα δεν βαριεσαι? xD αν και εδω ειναι forthnet thread ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 ενταξει τωρα να πας σε server πολυ μακρινο πχ αμερικη οταν εχεις πιο κοντα πρεπει να εισαι και λιγο κουλος. καθόλου κουλός, θέμα χρημάτων είναι, αρκετά ελληνικά sites hostάρονται Αμερική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 καθόλου κουλός, θέμα χρημάτων είναι, αρκετά ελληνικά sites hostάρονται Αμερική... εγω μιλαω για game server οχι για sites servers.στο site server και να μου ανοιξει η σελιδα με 100ms παραπανω Ping ε δεν θα ειμαι με το χρονομετρο. αλλο τοσο οταν μιλαμε για 10-20-40-50 Ms διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα