krypton Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 σε ολες τις εταιρειες υπαρχουν οι καλοι και οι μη καλοι.το σιγουρο ειναι οτι και στον οτε ζοριζουν τα πραγματα αρκετα τωρα τελευταια. και έχουν αρχίσει να βγάζουν προσφορές που μόνο προσφορές δεν είναι. 25% έκπτωση στην επιφάνεια, 5% έκπτωση στην πραγματικότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentorxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ευκολότερα πετυχαίνεις την ξανθιά της πανάθλιας διαφήμισης coca cola zero!!! χαχα χαχα οντως, φιλε poulinos ΟΛΑ οσα εγραψα μου εχουν τυχει δεν τα εχω φανταστει, μπροστα στα ματια μου του υπαγορευε αυτος του οτε τι να γραψει και εφυγαν ΧΩΡΙΣ να αγγιξουν τιποτα, επισης για να γινει συνδυαστικο περιμενα 3 φορες = περιπου ενα μηνα, και οταν αποφασιστικε δευτερο συνδυαστικο παλι περιμενα 3 φορες και ΑΚΟΜΑ ενα μηνα !!! = 2-3 μηνες συνολο ΧΩΡΙΣ ιντερνετ και πληρη αδιαφορια απο την forthnet. ευτυχως απο οτι φαινεται υπαρχουν και καλυτεροι τεχνικοι σαν εσενα αλλα να ξερεις οτι ανηκεις στη μειονοτητα ... , αυτα που λες για ροδο ειναι οντως σαν τη διαφημιση της coca-cola που λεει και ο αλλος φιλος μας εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 κλασικά όταν βλέπεις να παίρνει τόσο καιρό γυρνάς σε ΟΤΕ για να φτιαχτεί το πρόβλημα... ευτυχώς στην δικιά μου περίπτωση (που δεν έχει αλλαχτεί ακόμα το εναέριο), υπάρχει και πιο "εύκολή" λύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 και έχουν αρχίσει να βγάζουν προσφορές που μόνο προσφορές δεν είναι. 25% έκπτωση στην επιφάνεια, 5% έκπτωση στην πραγματικότητα καλα ναι ο οτε δεν μπορει να δωσει πιο φτηνα απο τους εναλλακτικους οποτε ετσι και αλλιως οι προσφορες ειναι λιγο..... απλα καπως πρεπει και αυτος να κανει διαφημιση οποτε παιζει με ποσοστα παιζει με δωρα πχ σκληρο δισκο κτλ κτλ ,δωροεπιταγες ,πιο χαμηλα παγια για μερικους μηνες κτλ. χαχα οντως, φιλε poulinos ΟΛΑ οσα εγραψα μου εχουν τυχει δεν τα εχω φανταστει, μπροστα στα ματια μου του υπαγορευε αυτος του οτε τι να γραψει και εφυγαν ΧΩΡΙΣ να αγγιξουν τιποτα, επισης για να γινει συνδυαστικο περιμενα 3 φορες = περιπου ενα μηνα, και οταν αποφασιστικε δευτερο συνδυαστικο παλι περιμενα 3 φορες και ΑΚΟΜΑ ενα μηνα !!! = 2-3 μηνες συνολο ΧΩΡΙΣ ιντερνετ και πληρη αδιαφορια απο την forthnet. ευτυχως απο οτι φαινεται υπαρχουν και καλυτεροι τεχνικοι σαν εσενα αλλα να ξερεις οτι ανηκεις στη μειονοτητα ... , αυτα που λες για ροδο ειναι οντως σαν τη διαφημιση της coca-cola που λεει και ο αλλος φιλος μας εδω οπως και βεβαια εχω δει και τεχνικους του οτε που γουσταραν ενω αλλοι αντε να γινει το συνδυαστικο να φυγουμε.ειδικα κατι ηλικιες 50+ στο συνδυαστικο παντως ο καθενας μπορει να γραψει στο χαρτι οτι θελει ακομα και αν υπαρχει διαφωνια.αν πχ εγω θεωρω οτι ο οτε δεν εκανε κατι μπορω πχ να γραψω οτι πχ χαμηλος συγχρονισμος για την αποσταση. απο τον οτε δεν εγινε καμια ενεργεια.ο παροχος μπορει να γραψει οτι θελει το ιδιο και ο οτε .δεν σε υποχρεωνει κανεις.πχ σε ραντεβου που το ενα καλωδιο ηταν στον αερα απο το καφαο ο οτε το ενωσε μπροστα στα ματια μου αλλα για να μην βγει το συνδυαστικο οτι φταιει ο οτε μου λεει εγω δεν εκανα τιποτα απλα τσεκαρα.αυτο εγραψε αυτος με σκοπο να πει οτι δεν φταιει ο οτε και εγω εγραψα οτι ο οτε το εφτιαξε τωρα κτλ κτλ.αν ο οτε δεν το φτιαχνει και σε συνδυαστικο μετα δεν φταιει ο παροχος οποιος και αν ειναι αυτος.αν ο οτε δεν θελει να φτιαξει κατι δεν θα το φτιαξει.εδω πολλες φορες σε δικους του πελατες δεν φτιαχνει καποια πραγματα λες να φτιαξει σε αλλους?ειχα συζητησε με εναν τεχνικο απο οτε ο οποιος μου λεει κατι δικοι μας πελατες εχουν προβλημα το δινω για καλωδιακη και δεν πανε να το φτιαξουν.απο εκει καταλαβαινεις πολλα. κλασικά όταν βλέπεις να παίρνει τόσο καιρό γυρνάς σε ΟΤΕ για να φτιαχτεί το πρόβλημα... ευτυχώς στην δικιά μου περίπτωση (που δεν έχει αλλαχτεί ακόμα το εναέριο), υπάρχει και πιο "εύκολή" λύση... καλα ναι και πολλες φορες και σε οτε ουτε εκει το φτιαχνουν οπως εχει γινει με ατομα εδωμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoocra77 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ξέρουμε αν έχει πρόβλημα το δίκτυο και κάθε βράδυ μετά τις 12 τα ping μου ανεβοκατεβαίνουν και έχω τρελό lag ή φταίω εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 πετρούπολη όλα μια χαρά. χθες έπαιζα απροβλημάτιστα online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ξέρουμε αν έχει πρόβλημα το δίκτυο και κάθε βράδυ μετά τις 12 τα ping μου ανεβοκατεβαίνουν και έχω τρελό lag ή φταίω εγώ? Σε μένα είναι σταθερά 31ms ( ping 32 οικογένειας win , το διευκρινίζω γιατί οι περισσότεροι αυτό χρησιμοποιούν , το ίδιο κ το router της forthnet για το diagnstic τους ). ping για Stockholm 105ms , το ίδιο + - για U.K k Πορτογαλία . ( όλα τα παραπάνω ξεκινούσαν από Χαλάνδρι ... Default Gateway 213.16.246.6 -->[μπορεί κ να είναι κάτι σε ciscoIOS12.xx , αλλα όχι κάθε μέρα χαχα ] DNS:193.92.150.3 ,193.92.3.11). --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δεν μας είπες που είναι ο server που παίζεις ?? ( αν είναι U.S ... όπως έχουν για το hosting τους , περισσότερες από τις Ελληνικές σελίδες ... άσχετο!!! χαχα ). έχεις κανένα χοντρέλα στο δίκτυό σου που ανεβοκατεβάζει ενώ εσύ παίζεις ??( μαλακία ερώτημα ). Έχεις κάνει ένα reset από την τρυπίτσα στο router ?...εγώ έτσι σώθηκα . ( ελπίζω να σε βοηθήσει το τελευταίο γιατί είναι απλό ...... οκ, έχεις δίκιο , σπάει να ξαναγράφεις τα ίδια , αλλά ... ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ξέρουμε αν έχει πρόβλημα το δίκτυο και κάθε βράδυ μετά τις 12 τα ping μου ανεβοκατεβαίνουν και έχω τρελό lag ή φταίω εγώ? α.ζητα Fast path>β.δεν ξερω αν το dslam ειναι λιγο πιτα για αυτο και το Ping ανεβαινει. Σε μένα είναι σταθερά 31ms ( ping 32 οικογένειας win , το διευκρινίζω γιατί οι περισσότεροι αυτό χρησιμοποιούν , το ίδιο κ το router της forthnet για το diagnstic τους ). ping για Stockholm 105ms , το ίδιο + - για U.K k Πορτογαλία . ( όλα τα παραπάνω ξεκινούσαν από Χαλάνδρι ... Default Gateway 213.16.246.6 -->[μπορεί κ να είναι κάτι σε ciscoIOS12.xx , αλλα όχι κάθε μέρα χαχα ] DNS:193.92.150.3 ,193.92.3.11). --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δεν μας είπες που είναι ο server που παίζεις ?? ( αν είναι U.S ... όπως έχουν για το hosting τους , περισσότερες από τις Ελληνικές σελίδες ... άσχετο!!! χαχα ). έχεις κανένα χοντρέλα στο δίκτυό σου που ανεβοκατεβάζει ενώ εσύ παίζεις ??( μαλακία ερώτημα ). Έχεις κάνει ένα reset από την τρυπίτσα στο router ?...εγώ έτσι σώθηκα . ( ελπίζω να σε βοηθήσει το τελευταίο γιατί είναι απλό ...... οκ, έχεις δίκιο , σπάει να ξαναγράφεις τα ίδια , αλλά ... ). cisco οχι κατι σε cisco:P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoocra77 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μιλάμε για lag spikes ξαφνικά.Μετά από κάθε reboot φτιάχνει και δεν είναι τόσο συχνά.Να έχω leacher στη γραμμή δεν παίζει,είναι το πρώτο πράγμα που κοίταξα.Είμαι σε fastpath είδη.Αν το dslam είναι πίτα γιατί τα έχω αυτά τα lagspikes μόνο το βράδυ? Μπορεί να είναι πρόβλημα του router. Σε κάθε περίπτωση πέρασα από κατάστημα της forthnet για να κάνω ανανέωση σε ποιο φτηνό πρόγραμμα και ζήτησα και router(γιατί είμαι πελάτης από τότε που δεν διναν ασύρματα και αυτό το είχα αγοράσει ο ίδιος απτο εμπόριο αυτό που έχω) και μου έδωσαν(πολύ εξυπηρετικοί btw). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peritri Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Παιδιά είχε κανείς πρόβλημα με την σύνδεσή του σήμερα το βράδυ στην περιοχή Νέου Ψυχικού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μιλάμε για lag spikes ξαφνικά.Μετά από κάθε reboot φτιάχνει και δεν είναι τόσο συχνά.Να έχω leacher στη γραμμή δεν παίζει,είναι το πρώτο πράγμα που κοίταξα.Είμαι σε fastpath είδη.Αν το dslam είναι πίτα γιατί τα έχω αυτά τα lagspikes μόνο το βράδυ? Μπορεί να είναι πρόβλημα του router. Σε κάθε περίπτωση πέρασα από κατάστημα της forthnet για να κάνω ανανέωση σε ποιο φτηνό πρόγραμμα και ζήτησα και router(γιατί είμαι πελάτης από τότε που δεν διναν ασύρματα και αυτό το είχα αγοράσει ο ίδιος απτο εμπόριο αυτό που έχω) και μου έδωσαν(πολύ εξυπηρετικοί btw). τις ωρες αιχμης θα φανει το προβλημα αν γινεται τις ωρες αιχμης.αλλιως ναι δοκιμασε με αλλο ρουτερ να δεις μηπως ειναι θεμα ρουτερ η μηπως θεμα Pc εχει καναν ιο κτλ κτλ.αν και αμα ειναι lag τοτε σιγουρα κατι σαβατοκυριακα πρωι θα πρεπει να παιζεις τεζα αφου ολοι ειναι για μπανια κτλ Παιδιά είχε κανείς πρόβλημα με την σύνδεσή του σήμερα το βράδυ στην περιοχή Νέου Ψυχικού; τι προβλημα ειχες???μπορει να ειναι κατι γενικο μπορει μεμονομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoocra77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Τελικά το ρούτερ ήταν μάλλον αφού από τότε που έβαλα το thompson η γραμμή είναι τέλεια και με perfect pings ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 το Thomson ειναι πολυ stable.Πιο ειχες πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ένας ακόμα λόγος για ένα hard reset sto router : Αυτό είναι ένα γεγονός -->Όγδοη η Ελλάδα στις χώρες προέλευσης κυβερνοεπιθέσεων. Που μπορεί να εξηγηθεί συνδυαστικά από τα παρακάτω . Malware gia router. digitaltrends.com/computing/how-to-get-dnschanger-out-of-your-router/ Η Ελλάδα πρώτη σε μολυσμένα pc , με 1α τεράστιο botnet . bbc.com/news/technology-15792257 Ελπίζω να βοήθησα για την 1α από τις πιθανές αιτίες των lags . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ένας ακόμα λόγος για ένα hard reset sto router : Αυτό είναι ένα γεγονός -->Όγδοη η Ελλάδα στις χώρες προέλευσης κυβερνοεπιθέσεων. Που μπορεί να εξηγηθεί συνδυαστικά από τα παρακάτω . Malware gia router. digitaltrends.com/computing/how-to-get-dnschanger-out-of-your-router/ Η Ελλάδα πρώτη σε μολυσμένα pc , με 1α τεράστιο botnet . bbc.com/news/technology-15792257 Ελπίζω να βοήθησα για την 1α από τις πιθανές αιτίες των lags . απλα για να μην μπερδευτει ο κοσμος.το malware αυτο δεν εγκαθιστατε στο ρουτερ σε μνημη κτλ κτλ αλλα στην ουσια απλα προσπαθει να αποκτησει προσβαση και να αλλαξει τα dns μεσα στο ρουτερ.τιποτε παραπανω.περα απο το Hard reset υπαρχει παντα και η λυση να μπει οποιος ξερει μεσα στο ρουτερ και να δει αν τα dns ειναι αλλαγμενα.βεβαια λογω της πληθωρας των ρουτερ δεν ξερω ποσα ρουτερ μπορει να επηρεασει το συγκεκριμενο malware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα