Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τωρα τελευταια δεν μου βρισκει το Google και κανει και σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα...

χμμμμ

δεν ξερω καν πως να το κανω αυτο...

forthnet που εχω και ανοιγω αρκετες φορες το google δεν εχω καποιο θεμα.τους dns πρεπει να πας αποτο tcp ip v4 στο local area connection στο Network connections στο control panel για να βαλεις Manual τους dns.αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι.μπορεις να το κανεις δοκιμη αλλα τι να πω.τα σκαμπανεβασματα ειναι σχετικο.απο που κατεβαζεις μπορει καποιες ωρες αιχμης πραγματι να πηγαινει πιο αργα.μετα ειναι σε Online gaming η σε streaming η γενικα σε κατεβασμα το σκαμπανεβασμα??μπορει να ειναι το site Που κατεβαζεις.ελπιζω να μην μετρας με torrents την ταχυτητα.στα ποσα συγχρονιζεις?αλλαξε κατι στην ταχυτητα συγχρονισμου??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης

Στην περίπτωση μου αρκούσε ένα reset στο router ( από την τρυπίτσα με κάτι μεταλλικό ) κ λύθηκε το πρόβλημα , τώρα όλα πάνε 1α χαρά .

τα προβλήματα ήταν χαμηλή ταχύτητα , αυξομείωση ταχύτητας σύνδεσης , μεταβαλλόμενο ping ( από 50ms-225ms , πάντα από Αθηνά σε Αθηνά , κάτω από πίεση έχανα το 5% ) , δεν εμφανιζόταν ολοκληρωμένη η ιστοσελίδα (http με όχι καλό τέλος , αν τέλος δεν έχει ), έχανα σύνδεση χωρίς αλλαγή ip κτλ.... ( πότε δεν είχε κολλήσει ο ρουτερ ). gamisan 3 meres.

Στην περίπτωση μου αρκούσε ένα reset στο router ( από την τρυπίτσα με κάτι μεταλλικό ) κ λύθηκε το πρόβλημα , τώρα όλα πάνε 1α χαρά .

τα προβλήματα ήταν χαμηλή ταχύτητα , αυξομείωση ταχύτητας σύνδεσης , μεταβαλλόμενο ping ( από 50ms-225ms , πάντα από Αθηνά σε Αθηνά , κάτω από πίεση έχανα το 5% ) , δεν εμφανιζόταν ολοκληρωμένη η ιστοσελίδα (http με όχι καλό τέλος , αν τέλος δεν έχει ), έχανα σύνδεση χωρίς αλλαγή ip κτλ.... ( πότε δεν είχε κολλήσει ο ρουτερ ). gamisan 3 meres.

το εχω δει με thomson v8 αυτο που λες.ειχε φαει σκαλωμα και κατεβαζε πολυ αργα εως τιποτα.με ενα Hard reset ξεκολλησε.μια φορα το εχω πετυχει βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις τι φρικη μπορει να φαει ενα ρουτερ.

τωρα τελευταια δεν μου βρισκει το Google και κανει και σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα...

χμμμμ

Aν και απο τις 20/6 που έβαλα forthnet πρόλαβα να έχω ίντερνετ μόνο 5 μέρες και αυτό κουτσουρεμένο... δλδ με πολλές αποσυνδέσεις, ειδα κ εγω τα ιδια πραγματα.Εχω google chrome κ παρατηρησα οτι δεν μου ανοιγε το google.gr και ορισμενα video στο youtube... στην αρχη νομιζα οτι κατι φταίει με το chrome άλλα διαβάζοντας αυτα εδω πέρα καταλαβα οτι μάλλον φταίει η forthnet, όσο για τα video που δεν ανοιγαν νομισα οτι φταει το flash player...μετα ειδα οτι εχω κατεβασει την τελευταια εκδοση, άρα κ εκει μαλον η forthnet ευθηνετε, κ ξαναλεω οti ορισμενα video δεν ανοιγαν.Τωρα για τις μεταπτωσεις ταχητυτας που εγραψε καποιος αλλος τα ειχα τις πρωτες 5-6 μερες... απο 4mbbs πηγαινα στα 2mbbs... τις τελευταιες μέρες δεν εχω καθολου ιντερνετ κ περιμενω ενα ραντεβου για συνδυαστικό εδω και 8 μερες το οποίο ποτε δεν ερχετε.Κ μαλλον μπορει να την κοπανήσω κ να παω στον ΟΤΕ.

το δικο σου ειναι διαφορετικο case.αλλο θεμα οι αποσυνδεσεις και αλλο θεμα να βλεπεις σταθερο το sync αλλα να μην ανοιγει κατι.εγω ειχα πετυχει την δευτερη περιπτωση.επειδη το εκανα και δοκιμη σε μενα το ρουτερ πριν το κανω hard reset που εχω μια χαρα γραμμη με forthnet το modem παλι σουρνοταν.μετα απο Hard reset ηρθε στα ισα του.τωρα για το συνδυαστικο υπομονη.συνηθως ο οτε κανονιζει συνδυαστικο σε 2 μερες.βεβαια προυποθεση ειναι να εχει δηλωθει βλαβη στον οτε τις τελευταιες 2 μερες αν θυμαμαι καλα.το καλο ειναι οτι συνηθως μετα τα συνδυαστικα Most of the problems are solved.λογικα χαλκο θα σου αλλαξει ο οτε αμα μου λες οτι ειχες αποσυνδεσεις και τωρα δεν συγχρονιζει.αλλαγη απερχομενου η κεντρικου θα γινει.

Επισκέπτης

Η HORNET (χαχα), η HOL ( hole on the water ..... / τρύπα στο νερό κλανιές στον ουρανό ) , το CONNEX (Μα !!! όλοι με κονέ είναι εκεί στον ΟΤΕ κ μας δουλεύουν ) , WIND ( όσα παίρνει ο άνεμος, σακούλες στον αέρα , παραλία η TRELLAS )........

συνηθως ο οτε κανονιζει συνδυαστικο σε 2 μερες.βεβαια προυποθεση ειναι να εχει δηλωθει βλαβη στον οτε τις τελευταιες 2 μερες αν θυμαμαι καλα.το καλο ειναι οτι συνηθως μετα τα συνδυαστικα Most of the problems are solved.

μουαχαχαχαχα καλο, το αλλο με τον τοτο το ξερεις ? ο οτε για να εμφανιστει σε συνδυαστικο προαπαιτει να εχει ερθει η forthnet MINIMUM 3 φορες και να μην εχει βγαλει ακρη . Δηλαδή θελει στην καλυτερη τον περιπτωσεων 1 μηνα και ΑΝ ....

δεν ξερω αν αυτη η ηλιθιοτητα ηταν ιδεα της απαραδεκτης forthnet ή αλλη μια αλητεια του οτε ... αλλα το ξερω 100% οτι ειναι ετσι γιατι μου εχει τυχει και μαλιστα 2 φορες !!!!

επισης στα συνδυαστικα στο 99,9999999999% των περιπτωσεων ΔΕΝ σου λυνουν το προβλημα εαν εμπλεκεται η forthnet (τουλαχιστον στη ΡΟΔΟ, μην παρω στο λαιμο μου και αλλους τεχνικους αλλα εδω ετσι ειναι, διπλο και τριπλο τσεκαρισμενο), ερχονται λενε κανενα ανεκδοτο μεταξυ τους (αν ειχαν και καφεδακι θα το επιναν) και φευγουν ΧΩΡΙΣ να αγγιξουν τιποτα και γραφουν στο χαρτι αυτο που τους λενε οι τεχνικοι του οτε και τελος.

• Super Moderators

στην On αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει ότι στο 3ο γίνεται συνδιαστικό, πράγμα που έγινε και σε μένα χθες μετά από 2.5 βδομάδες...

το πρόβλημα δεν λύθηκε επειδή είναι καλωδιακό και πρέπει να έρθει εργολάβος για να αλλάξει το εναέργιο ανάμεσα στις κολώνες στο δρόμο, aka καλό καλοκαίρι :P

στην On αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει ότι στο 3ο γίνεται συνδιαστικό, πράγμα που έγινε και σε μένα χθες μετά από 2.5 βδομάδες...

το πρόβλημα δεν λύθηκε επειδή είναι καλωδιακό και πρέπει να έρθει εργολάβος για να αλλάξει το εναέργιο ανάμεσα στις κολώνες στο δρόμο, aka καλό καλοκαίρι :P

χεχε βλεπεις οτι επιβεβαιωνομαι τελικα και για αλλες περιοχες ... οχι μονο για ροδο , οχι 2 μερες αν ερθουν σε 2-3 βδομαδες πρεπει να εισαι και super χαρουμενος, αλλα ετσι κι αλλιως 99,999% των περιπτωσεων που φτασουν στο να εγκριθει συνδυαστικο σημαινει οτι υπαρχει καποια σοβαρη βλαβη αρα ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να φτιαχτει .... ειδικα αν εμπλεκεται η forthnet ξεχασε το :D

Η HORNET (χαχα), η HOL ( hole on the water ..... / τρύπα στο νερό κλανιές στον ουρανό ) , το CONNEX (Μα !!! όλοι με κονέ είναι εκεί στον ΟΤΕ κ μας δουλεύουν ) , WIND ( όσα παίρνει ο άνεμος, σακούλες στον αέρα , παραλία η TRELLAS )........

Όντως η κάθε εταιρεία έχει τα θετικά και τα αρνητικά :mrgreen:

Πρόσφατα είδα μία διαφήμιση της forthnet στην nova για δορυφορικό internet αξίζει ή ου?

τι εννοεις κοννε?

μουαχαχαχαχα καλο, το αλλο με τον τοτο το ξερεις ? ο οτε για να εμφανιστει σε συνδυαστικο προαπαιτει να εχει ερθει η forthnet MINIMUM 3 φορες και να μην εχει βγαλει ακρη . Δηλαδή θελει στην καλυτερη τον περιπτωσεων 1 μηνα και ΑΝ ....

δεν ξερω αν αυτη η ηλιθιοτητα ηταν ιδεα της απαραδεκτης forthnet ή αλλη μια αλητεια του οτε ... αλλα το ξερω 100% οτι ειναι ετσι γιατι μου εχει τυχει και μαλιστα 2 φορες !!!!

επισης στα συνδυαστικα στο 99,9999999999% των περιπτωσεων ΔΕΝ σου λυνουν το προβλημα εαν εμπλεκεται η forthnet (τουλαχιστον στη ΡΟΔΟ, μην παρω στο λαιμο μου και αλλους τεχνικους αλλα εδω ετσι ειναι, διπλο και τριπλο τσεκαρισμενο), ερχονται λενε κανενα ανεκδοτο μεταξυ τους (αν ειχαν και καφεδακι θα το επιναν) και φευγουν ΧΩΡΙΣ να αγγιξουν τιποτα και γραφουν στο χαρτι αυτο που τους λενε οι τεχνικοι του οτε και τελος.

αυτα μαλλον τα εχεις σκεφτει εσυ μια που λογω της δουλειας μου σε παροχο επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη.παρα πολλα ραντεβου πλεον μετα απο 1-2 βλαβες πανε συνδυαστικο.οποτε δεν ειναι μηνας.και το λεω γιατι εχω παει αρκετες δεκαδες συνδυαστικα με τον οτε.παλια ναι πηγαινε ενα ραντεβου πολλες φορες βλαβη μεχρι να βγει συνδυαστικο.τωρα ειναι πιο easy τα πραγματα.απλα για να βγει συνδυαστικο θα πρεπει να δηλωθει για συνδυαστικο max 2 Μερες περιπου μετα το κλεισιμο της βλαβης.αν περασει το χρονικο διαστημα αυτο τοτε πρεπει να ξαναμπει βλαβη συμφωνα με τον οτε .επισης καποιες φορες μπορει ο οτε να αργησει για το συνδυαστικο αλλα εχω δει να το κανονιζουν και next day.επισης στα συνδυαστικα το 90 τις 100 των προβληματων λυνονται η εχουν λυθει απο πιο πριν που μπορει να το εφτιαξε ο οτε πριν το συνδυαστικο.τουλαχιστον σε οσα συνδυαστικα εχει τυχει να εχω παει εγω και πιστευω το ιδιο και για αλλους παροχους τα περισσοτερα λυνονται.επισης στο χαρτι δεν γραφουν αυτο που τους λενε οι τεχνικοι.μαλλον δεν εχεις δει χαρτι ποτε.απο κατω συμπληρωνει ο καθενας αυτα που βρηκε εστω και αν υπαρχει διαφωνια.οποτε Plz stay inside topic και ας μην λεμε οτι νανε .

κανονικα μετα την πρωτη βλαβη αμα θες το δινεις συνδυαστικο.σε σενα ναι στο ειπα απο την αρχη οτι δεν θα γινει κατι και οτι θα παει εργολαβια που αυτο ειναι στο χερι του οτε.απλα ειχε βγει το συνδυαστικο ηδη οποτε δεν ακυρωνεται.αλλα ο οτε στο ειχε πει απο την αρχη οτι θα παει εργολαβια για αλλαγη καλωδιου.τωρα το ποσο θα αργησει δεν ξερω να σου πω.ειναι θεμα οτε πλεον οχι παροχου οποτε δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω.και επηρεαζει και εσενα και τον γειτονα και θα μπορουσε να επηρεαζε και αλλους οποτε ειναι οτε θεμα.καλη υπομονη και ελπιζω να μην ερθει εργολαβος και το κανει πατεντα.

χεχε βλεπεις οτι επιβεβαιωνομαι τελικα και για αλλες περιοχες ... οχι μονο για ροδο , οχι 2 μερες αν ερθουν σε 2-3 βδομαδες πρεπει να εισαι και super χαρουμενος, αλλα ετσι κι αλλιως 99,999% των περιπτωσεων που φτασουν στο να εγκριθει συνδυαστικο σημαινει οτι υπαρχει καποια σοβαρη βλαβη αρα ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να φτιαχτει .... ειδικα αν εμπλεκεται η forthnet ξεχασε το :D

συνδυαστικο μπορεις να βγαλεις για οτιδηποτε οχι μονο για σοβαρη βλαβη.μπορει να ειναι καλωδιακη που συνηθως εκει ο οτε το λεει οταν δηλωθει η πρωτη βλαβη μπορει απλα ενα απερχομενο η ενα καλωδιο που δεν παταει καλα καπου.

Όντως η κάθε εταιρεία έχει τα θετικά και τα αρνητικά :mrgreen:

Πρόσφατα είδα μία διαφήμιση της forthnet στην nova για δορυφορικό internet αξίζει ή ου?

το δορυφορικο ειναι για περιοχες που δεν πιανουν καθολου ιντερνετ .δεν ειναι για οπου υπαρχει adsl.Οπως της forthnet οπως και του οτε(Hellas sat) επειδη ακριβως ειναι δορυφορικο εχουν πολυ μεγαλο Ping 500-600 ms οποτε δεν ειναι για games,voice Κτλ.απλα απο το να μπαινεις με dial up ναι ειναι καλυτερα με δορυφορικο.ειναι κοινως για απομακρυσμενες περιοχες που δεν εχουν adsl με σκοπο να μην μπαινουν με pstn/isdn που πλεον ειναι αργες,αχρηστες ,ακριβες.

και ναι σιγουρα ολοι οι παροχοι εχουν τα θετικα και τα αρνητικα.

Επισκέπτης

Ευκολότερα πετυχαίνεις την ξανθιά της πανάθλιας διαφήμισης coca cola zero!!! χαχα

τεσπα.εκει που το συνδυαστικο μπορει να αργησει παραπανω ειναι αμα δεν φαινεται ακριβως που ειναι το προβλημα οποτε τα βηματα ειναι.τεχνικος παει σπιτι του πελατη μετα τεχνικος παλι του παροχου παει στο αστικο κεντρο για ελεγχο η με την αναποδη σειρα μετα βλαβη μετα συνδυαστικο

Επισκέπτης

Είναι αυτό που θα σου παραδεχθούν το 90% των παιδιών που μπήκαν στο ΟΤΕ τα 5 τελευταία χρόνια . ( πέρα από την πλάκα , δε πάει να πει ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους , αλλά όχι κ το αντίθετο ).

αν έχεις σχέση με την HOL φίλε sooper goofy , sorry gia to ........ klanies ston urano , xaxa , se periptosi pu .

σε ολες τις εταιρειες υπαρχουν οι καλοι και οι μη καλοι.το σιγουρο ειναι οτι και στον οτε ζοριζουν τα πραγματα αρκετα τωρα τελευταια.επισης ακομα το κακο ειναι οτι οι παροχοι πατανε στα καλωδια του οτε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...