Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Και που ακριβώς με τρως στις ταχύτητες, για να καταλάβω? από το seedbox στο pc/δίσκο σου, σε τρώει χαλαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 από το seedbox στο pc/δίσκο σου, σε τρώει χαλαρά γιατί, αυτός τα κατεβάζει με φουλ ταχύτητα όταν είναι ένας αρχικός σίντερ? Τουλάχιστον εκεί που χρησιμοποιώ εγώ το σιντμποξ, όλοι οι uploaders έχουν 100/100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 αν είναι ένας ο seeder και αρκετοί οι leechers ούτε με το seedbox σου κατεβάζεις full speed... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Α, εμένα που μου δίνει 6/1 δλδ με κορόιδεψε. Αυτή φταίει όχι οτι το κέντρο είναι 2.5 κμ από το σπίτι μου. Και που ακριβώς με τρως στις ταχύτητες, για να καταλάβω? an eisai 2,5 km τοτε.... β.κατεβασμα κανεις και απο ενα γρηγορο site με καποιο download manager και βλεπεις ποσο κατεβαζεις.οσο για το adsl ισχυει παντου αυτο οτι αμα ανεβαζεις full θα εχεις το ιδιο θεμα.επισης και στο sdsl μπορει να γινει αυτο.αν ανεβαζεις πχ με 2 mbit upload τοτε και το down Θα πεσει απλα εκει ειναι πιο δυσκολο να φανει επειδη 2 mbit ειναι καμποσο.αλλα αμα seedareis full παλι το ιδιο θα γινει.θα φανει ισως λιγοερο αμα εχεις sdsl 2/2 mbit γιατι εκει και το down δεν ειναι πολυ.απο εκει και περα μπορεις να κανεις Limit to upload ειτε μεσα απο το ρουτερ αμα το κανει ειτε με net limiter η να μειωσεις τα πολλα connections για να μην ειναι τοσο αισθητο η να κανεις qos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1988 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Αυτή η Forthnet ξεπέρασε κάθε όριο! Εδώ και ώρες αντί να έχω 2play είναι σα να είμαι συνδεδεμένος με ISDN 64Kbits. Κάνει πάνω από 3 λεπτά για να φορτώσει ενα βίντεο του 1' από το Youtube Από NVidia κατεβάζω με 40ΚΒ/s!!!Που άλλες φορές έπιανα 1,5ΜΒ/s άνετα! Ούτε σερφάρισμα της προκοπής δεν μπορώ να κάνω... Και μου είπαν πάλι τις γνωστές δικαιολογίες περί μη εγυημένης ταχύτητας κλπ... Και γενικά η κατάσταση τον τελευταίο καιρό δεν είναι και η καλύτερη, αλλά αυτό πια παραπάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Αυτή η Forthnet ξεπέρασε κάθε όριο!Εδώ και ώρες αντί να έχω 2play είναι σα να είμαι συνδεδεμένος με ISDN 64Kbits. Κάνει πάνω από 3 λεπτά για να φορτώσει ενα βίντεο του 1' από το Youtube Από NVidia κατεβάζω με 40ΚΒ/s!!!Που άλλες φορές έπιανα 1,5ΜΒ/s άνετα! Ούτε σερφάρισμα της προκοπής δεν μπορώ να κάνω... Και μου είπαν πάλι τις γνωστές δικαιολογίες περί μη εγυημένης ταχύτητας κλπ... Και γενικά η κατάσταση τον τελευταίο καιρό δεν είναι και η καλύτερη, αλλά αυτό πια παραπάει Αμα βγει ποτέ νόμος που να καταργεί το ΕΩΣ τότε θα τα πιάνεις τα 24 αλλα πες τους και εσυ οτι θα σας πληρώσω εως να τελειώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Αμα βγει ποτέ νόμος που να καταργεί το ΕΩΣ τότε θα τα πιάνεις τα 24 αλλα πες τους και εσυ οτι θα σας πληρώσω εως να τελειώνει οσο ειμαστε με χαλκο δεν προκειται να βγει ποτε τετοιος νομος ακριβως λογο της φυσης του χαλκου.αν παμε σε οπτικη εκει ναι αλλα οπτικη στην ελλαδα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Αμα βγει ποτέ νόμος που να καταργεί το ΕΩΣ τότε θα τα πιάνεις τα 24 αλλα πες τους και εσυ οτι θα σας πληρώσω εως να τελειώνει νόμος της φυσικής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 νόμος της φυσικής? ΠΑΝΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Όταν οι browsers αρνούνται να κατεβάσουν οτιδήποτε, αλλά όλα τα άλλα προγράμματα δουλεύουν κανονικά (dc++, RS κλπ) τι δείχνει; Μου το κάνει αραιά και που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 νόμος της φυσικής? αν βρει τροπο να κανει τον χαλκο να μην εχει απωλειες οσο μεγαλωνει το μηκος τοτε θα τον πληρωσουν εκατομυρια οποτε θα βαλει και οπτικη ινα με τα λεφτα που θα εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Όταν οι browsers αρνούνται να κατεβάσουν οτιδήποτε, αλλά όλα τα άλλα προγράμματα δουλεύουν κανονικά (dc++, RS κλπ) τι δείχνει;Μου το κάνει αραιά και που. αμα τα κλεισεις ξανανοιγουν?δοκιμη με αλλο ρουτερακι?εγω το ειχα αυτο με ενα ρουτερ.αλλα αν εκλεινα το ασυρματο μετα δεν εμπαινε ουτε αυτο και ουτε το msn.δοκιμασε να περιορισεις το Upload. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 DownLoad απο web ? 1.2 kbps......Latency στο WoW ? 1500 ~ 4000 .....Τι κανω λαθος μαμωτο ? Μας εχει τρελανει αυτη η Forthnet Και επειδη το TEST το εκανα με κομβο Αθηνας ενω recommended δειχνει Σοφια παρτε και απο Σοφια το τι ΧΑΟΣ επικρατει....καλα σε ΣΟΦΙΑ ειναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ η κατασταση . Που θα παει αυτο το βιολι δεν ξερω ... Ακυρο οταν παταω Σοφια εχει Latency 245 ms και εδω και 3 λεπτα απλα κανει ελεγχο του D/L χωρις να διχνει τιποτα παραπανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 DownLoad απο web ? 1.2 kbps......Latency στο WoW ? 1500 ~ 4000 .....Τι κανω λαθος μαμωτο ? Μας εχει τρελανει αυτη η Forthnet Τίποτα περα απο το οτι δοκιμάζεις κατι που ειναι για το μπιπ λογικά εχεις αρκετά χάλια γραμμή. έχεις πάρα πολύ Distance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 εδω αλλα φαινονται.κατεβασμα απο http://www.nvidia.com http://www.microsoft.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα