mynam3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 δεκα ωρες κανουν οι σελιδες για να ανοιξουν σημερα. τι στο καλο κανουν παλι? Και εδω ετσι σημερα, σε σημειο που νομιζα οτι κατι εκανα εγω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovezone Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 δεκα ωρες κανουν οι σελιδες για να ανοιξουν σημερα. τι στο καλο κανουν παλι? Και εδώ τα ίδια! Δεν μου φτάνανε όλα τα προβλήματα που έχω έγινε και αυτό τώρα! Μέχρι και μισο λεπτό κάνει να ανοίξει την σελίδα. Από το youtube ακούω το μισό τραγούδι το άλλο μισό "ξεχνιέται στο δρόμο" !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Υπάρχουν προβλήματα οντως σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 μήπως βγάλανε καμία ανακοίνωση για έργα στο site της? εγώ από πετρούπολη χθες δεν είχα πρόβλημα με το browsing. λίγο η ταχύτητα του torrent είχε πέσει μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 τα έργα γίνονται ξημερώματα ΠΑΝΤΑ, μετά τις 02:00 και τελειώνουν το αργότερο μέχρι τις 07:00... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Που θα το δούμε εμείς το συνδιαστικό; Δεν θα έρθουν και έξω από την πόρτα μου να τους κεράσω και καφεδάκι! Στην Forthnet μου λένε ότι το περνάνε σαν βλάβη και αύριο θα ενημερωθείτε και παίρνω μια εβδομάδα μετά πάλι τηλέφωνο γιατί δεν με πήραν (τι προτώτυπο) και μου λένε ότι δεν δηλώθηκε βλάβη ή ότι απορύφθηκε επειδή δεν έκαναν μετρήσεις! Τώρα λένε θα μου στήλουν τεχνικό στο σπίτι με χρέωση! Και αν εκείνη την ώρα δεν αποσυγχρωνήζει για οποιονδήποτε λόμο με χαμηλή ταχύτητα βέβαια τι θα μου πει και τι θα του πω! Είναι τρελλοί αυτοί οι ρωμαίοι συνηθως λεω τι γινεται για ολους τους Isp.μπαινει μια βλαβη λενε στον πελατη να τσεκαρει οτι μπορει.αν δεν βγει ακρη στελνουν τεχνικο.αν ειναι στο κομματι του οτε μπαινει βλαβη στον οτε .αν ο οτε δεν το φτιαξει ειτε ξαναμπαινει δευτερη φορα βλαβη και μετα συνδυαστικο η συνδυαστικο απευθειας.η μια βλαβη με την αλλη πρεπει να ειναι κοντινες χρονολογιακα αλλιως οτε δεν δεχεται συνδυαστικο και πρεπει να ξαναπαει βλαβη και μετα συνδυαστικο στο συνδυαστικο δεν ειναι αναγκη να ειναι ο πελατης αφου ο ελεγχος γινεται στον κατανεμητη αλλα καλο ειναι να ειναι ο κατανεμητης ανοιχτος η αν ειναι πολυκατοικια να ανοιξει καποιος την κατω πορτα.αν και εκει ισχυει τα χτυπας ολα και ολο και καποιος θα ανοιξει.για την χρεωση το λενε τυπικα οτι αμα βρεθει οτι ειναι προβλημα μεσα στο σπιτι πχ εχω δει φιλτρα πριν απο τηλεφωνα η καλωδιο που ουτε ποντικι να το ειχε φαει οτι εκει χρεωνεται ο πελατης.συνηθως οταν υπαρχει αμφιβολια η δεν ειναι το προβλημα συνεχομενο δεν υπαρχει χρεωση.αυτα για τα λιγο γραφειοκρατικα οποιουδηποτε Isp γενικα ναι το θεμα αποσυνδεσεων και ειδικα σποραδικων αποσυνδεσεων του στυλ που και που ειναι οτι χειροτερο γιατι και συνδυαστικο να γινει ο οτε καθεται 2 λεπτα σου λεει οκ ειναι φευγω.αντε να του εξηγησεις εσυ μετα οτι δεν το κανει συνεχεια.πρεπει να ειναι πολυ καλος για να σου κανει προληπτικη αλλαγη απερχομενου.κεντρικου ουτε με σφαιρες. δε νομιζω να παιζει καποιο σημαντικο ρολο αυτο. ουτε τα καλωδια που δινουν μαζι με τη συσκευασια εχουν κατι το ιδιαιτερο. παιζει ρολο το τηλεφωνικο.δεν ειναι twisted,ειναι πολυκλωνο ειναι λεπτο και αλλα τοσα μειον.οχι μεγαλα καλωδια.ακομα και αν παιζουν οκ προσπαθουμε να τα αποφυγουμε.χαλαει ευκολα το τηλεφωνικο Δεν μου την κάνεις ένα copy paste μπας και βγάλω άκρη και εγώ; Εμένα το καλώδιο τηλεφώνου είναι πάνω απο 5 μέτρα μέσα στο σπίτι! Δεν παίζει ρόλο το 1-2 μετρα παραπάνω ή λιγότερο! Εμένα από το ΚΑΦΑΟ κάνει μάλλον το γλυρω του τετραγώνου για να έρθει στο σπίτι μου. Θα μπορούσα να έμενα και σε πολυκατοικία ρετιρε ώστε να είναι παραπάνω τα μέτρα. Οπότε τα λίγα μέτρα που αναφέρεται είναι σχετικό! Εγώ μένω στην Πετρούπολη αρκετά ψηλά (για κάποιον που ρώτησε) γενικως μεγαλωσε το ethernet και μικρυνε το τηλεφωνικο.και ναι παιζουν ρολο τα 1-2 μετρα παραπανω μονο και μονο επειδη ειναι χαλια ποιοτικα το τηλεφωνικο.αλλο το καλωδιο του οτε αλλο το καλωδιο μεσα στο σπιτι και αλλο το τηλεφωνικο.και του οτε ειναι πολυ καλυτερο και του σπιτιου απο το τηλεφωνικο.και επειδη το γυρω γυρω δεν το γλυτωνεις τουλαχιστον προσπαθησε να μην εχεις μεγαλα τηλεφωνικα.με λιγο πατημα εχουν γινει χαλια.η πετρουπολη εχει δικο της οτε και ειναι εδω ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣΠροκοπίου 7 καλησπερα , τα αποτελεσματα απο την σημερινη παρακολουθηση α) τα χρατς χρουτς ΤΕΛΟΣ ... για την ωρα τουλαχιστον , παντως δεν το εχει κανει ολη μερα ... το σημα πολυ ποιο καθαρο και απλα νομιζω οτι ακουω ενα ψιλο χιονι ,αλλα μπορει να ειναι και απο την συσκευη ... παντως ειναι 100 φορες καλυτερα , οποτε θεωρω οτι εχει ληξει β) η συνδεση ... εδω δεν παμε ακομη καλα ... αρχικα να πω οτι βρισκω την γραμμη στα 200/7000 με χρονο συνδεσης μια ωρα, παω να ανοιξω κατι στο ιντερνετ και σε 1-2 λεπτα πεφτει η dsl και σε 2-3 δευτερα , επασυνδεεται στα 1020/10908 ... το εχει 3 φορες μεχρι στιγμης , ενω μετα την συνδεση δεν εχει πεσει , παρα μονο ΑΦΟΥ εκλεισα τον υπολογιστη , οταν τον ανοιξα μετα απο 2+ ωρες , εβρισκα την γραμμη στα χαλια της τα μαυρα και σε 1 λεπτο επανερχοντας ολα στο κανονικο!!! δε ξερω τι ειναι , σιγουρα ειναι καλυτερα , αλλα σιγουρα δεν ειναι λυση , τους το εχω αναφερει , με email πλεον , τηλεφωνο δε τους ξαναπαιρνω ... και αναμενω καποιο αποτελεσμα αυτα ... για την ωρα για γραψε τα χαρακτηριστικα οταν συγχρονιζει στα 200/7000 και μετα οταν συγχρονιζει κανονικα. http://smoke.narfhos...target=Forthnet κακή μέρα σήμερα για αξιολόγηση γραμμής, πέφτουν κυκλώματα κάθε τρεις και λίγο... ο συγχρονισμος δεν ειναι αξιολογηση ουτε επηρεαζεται απο κυκλωματα που πεφτουν δεκα ωρες κανουν οι σελιδες για να ανοιξουν σημερα. τι στο καλο κανουν παλι? καποια προβληματα με κατι Links μήπως βγάλανε καμία ανακοίνωση για έργα στο site της? εγώ από πετρούπολη χθες δεν είχα πρόβλημα με το browsing. λίγο η ταχύτητα του torrent είχε πέσει μόνο στο site συνηθως ανακοινωνονται οι προγραμματισμενες εργασιας και οχι οι βλαβες που μπορει να ειναι οποιαδηποτε στιγμη. τα έργα γίνονται ξημερώματα ΠΑΝΤΑ, μετά τις 02:00 και τελειώνουν το αργότερο μέχρι τις 07:00... τα προγραμματισμενα ναι.αυτες τις ωρες που υποθετικα κοιμαται ο κοσμος(αν και στην ελλαδα κανεις δεν κοιμαται).αλλα πραγματι απο τις 3 και μετα ειναι το μικροτερο φορτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ο συγχρονισμος δεν ειναι αξιολογηση ουτε επηρεαζεται απο κυκλωματα που πεφτουν δεν μίλησα για συγχρονισμό συγκεκριμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 επειδη ανεφερε για τον συγχρονισμο για αυτο το ειπα. τωρα για τον makfor μην αγορασεις αλλο ρουτερ.τα παρασιτα δεν μπορουν να γινουν απο τον ρουτερ.εκτος αν θες να παρεις αλλο ρουτερ για καλυτερα η για πιο πολλα feautures.ναι για αυτα που λενε για ολες τις εταιρειες πανε τυφλοσουρτι.δυστυχως μαζι με αυτους που δεν ξερουν καιγονται και αυτοι που δεν ξερουν.θα το εχεις δει και με την δουλεια σου. λες στον αλλον κανε εκεινο σου λεει οτι το εχει κανει και οταν πας εκει δεν το εχει κανει...μετα αντε να πιστεψεις καποιον.συν οτι οι μισοι στηνελλαδα ειδικα ειναι οτι δηλωσουν.συνηθως οταν εχεις πολλες αποσυνδεσεις το margin παει πανω κατω .αν συγχρονισεις χαμηλα εκει μπορει να αργησεις να δεις αποσυνδεση.αν ομως συγχρονισει στο κανονικο ειδικα αμα εχεις default profile εκει η αποσυνδεση γινεται ευκολα.οτι επαιζες 8 χρονια δεν λεει κατι.μπορει μια καλωδιακη μπορει ενα καλωδιο να οξειδωθηκε χιλια δυο μπορει που μπορει να γινουν ανα πασα στιγμη.τωρα για το φυσημα μειωσε την ενταση στο τηλεφωνο σου.πολλες φορες οταν ειναι πολυ δυνατα το τουτ τουτ ακους πιοδυνατα και το φυσημα απο πισω να το πω ετσι πιο απλα.το φυσημα θα πρεπει να φυγει οταν κλεισεις το μικροφωνο στο τηλεφωνο ειτε απο το κουμπι ειτε με το χερι σου. δυστυχως πολλες φορες το λογικοδιαστημα δεν ειναι λογικο γιατι οσο γνωστον ολα τα καλωδια ειναι του οτε..απλα μπορεις να ζητησεις και πιστωση του χρονικου διαστηματος που δεν επαιξες. αυτα και απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfor Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 δυστυχως χαρηκα νωρις και νομιζα οτι ξεμπερδεψα , τεςπα ξανα απο την αρχη ... τωρα οσο αφορα τα πριν την επεμβαση του οτε ο χαμηλος συχρονισμος ηταν καπως ετσι DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 192 / 7.652 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 190 / 7.435 Data Transferred (Sent/Received) [kB/MB]: 198,00 / 4,29 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 22,5 / 23,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,0 / 8,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN απο προχθες ολα εδειχναν οτι διορθωθηκαν , μονο που απο σημερα το πρωι συμβαινουν περιπου τα ιδια οταν δουλευω στον υπολογιστη , η γραμμη δεν πεφτει με τιποτα, (ή ετσι δειχνει) , μολις κλεισω και ξανα ανοιξω βρισκω την γραμμη πεσμενη και δεν επανερχετε με ΤΙΠΟΤΑ , παρα μονο εαν κλεισω ανοιξω το ρουτερ ΄Η ανοιξω την τηλεφωνικη γραμμη και αρχισω να χτυπαω αριθμους (οτι ναναι) τοτε σε 30δευτ. εχει ερθει και εχει συχρονισει κανονικα .. μαλιστα το ενα θετικο απο προχτες ειναι οτι συχρονιζει παντα σε σωστη ταχυτητα το αλλο ειναι οτι εφυγαν τα χρατς χρουτς τωρα , επειδη ξανα ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους (μου τηλεφωνησαν αυτοι) παρατηρησαμε το εξης , αρχικα οτι το SN παιζει συνεχως δεν σταθεροποιητε με τιποτα ή εστω ελαχιστες φορες .. ΕΙΔΙΚΑ ομως εαν ανοιξω την τηλεφωνικη γραμμη ΤΟΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ και το 1!!!!!!!! παιζει κυριως απο 5 εως 2 και 3 ... οταν ειναι ανοιχτη η γραμμη , ενω εαν ειναι κλειστη παιζει στο 8.5 , 7 , 6 και 5,5 !!!! καποιες φορες ειναι καρφωμενο ΣΤΟ 10 !!! δειτε πως ειναι τωρα , πριν λιγο εκανα επαναφορα με το "τρελο τροπο" που εχω περιγραψει Uptime: 0 days, 0:17:51 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.112 / 18.204 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 17.644 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 2,80 / 33,51 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11,5 / 18,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 6,5 κατα την επικοινωνια αφαιρεσα την συσκευη και εβαλα αλλη , εκανε ακριβως τα ιδια , στην συνεχεια αποσυνδεσα απ οτο σπλιτερ εντελως την γραμμη , ξανα τα ιδια (σε μικροτερο ευρος οπως ειπα κατα την ωρα της δοκιμης) , οση ωρα εχω ανοιχτο τον υπολογιστη και δουλευω , εχω κανει ΑΠΕΙΡΑ refresh , η ταχυτητα μενει ψηλα , το SN αρκετες φορες στο 8-8.5 ενω καποιες το βρισκω οπου ναναι με κατωφλι το 5.5 !!! ανοιξα την συσκευη επισης πολλες φορες , αμμεση πτωση του SN ... οχι ομως κοψιμο γραμμης .. δεν εχει κοπει η γραμμη απο χτες το βραδυ την ωρα που δουλευω (μεχρι προχτες κοβοταν ΟΠΟΤΕ ηθελε) τελος εμαθα και το εξης , ο ΟΤΕ δηλωσε οτι δεν ειχε κανενα προβλημα (τωρα πως ηρθαν καπως στα ισια τους τα πραγματα εστω και για λιγο ΔΕΝ ΞΕΡΩ) και τους ειπε οτι η βλαβη ειναι στο δικο τους κομματι ... ΕΤΣΙ με ενημερωσαν απο την FORTHNET οτι απο εβδομαδα θα στειλουν καποιον για ελεγχο στο "αστικο κομματι" ή καπως ετσι , στην ουσια εαν καταλαβα καλα καποιον να ελενξει το Dslam και να μετρησει τι γινεται εκει ... εν ολιγοις ... τους δινω μεχρι την παρασκευη και μετα κανω αιτηση σε αλλη εταιρεια αφου τους κανω βουκινο σε ολα τα περιοδικα και δεν ξερω που αλλου... δεν παει αλλο ... ειναι απαραδεκτοι οι ανθρωποι !!! αυτα και σορυ για το μεγεθος ***ΠΡΟΣΘΗΚΗ*** εδω και 45 λεπτα ειναι ολα καλα Uptime: 0 days, 0:41:40 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.108 / 18.124 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 17.644 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 3,53 / 40,70 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11,5 / 18,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 6,5 αυτο που εχω επισης πρατηρησει ειναι οτι οι τιμες σε ολα ή σε μερικα πεδια αλλαζουν συνεχως , δηλαδη σε καθε refresh παιρνω ελαφρως διαφορετικες τιμες , πχ στο Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.108 / 18.124 Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.108 / 18.140 Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.108 / 18.144 Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.108 / 18.172 (αυτα ειναι συνεχωμενες τιμες) ομοια SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 6,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 6,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 6,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 6,5 ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2 μολις χτυπησε το τηλεφωνο Link Information Uptime: 0 days, 1:08:39 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.108 / 18.000 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 17.644 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 5,14 / 51,10 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11,5 / 18,5 και μολις εκλεισε Uptime: 0 days, 1:09:35 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 984 / 18.144 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 17.644 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 5,25 / 53,11 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11,5 / 18,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 6,0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 παμε α.δεν θυμαμαι αν σε ρωτησα για συναγερμο αν και δεν θα ειναι εκει το θεμα απλα το ρωταω. b.το margin μπορει να παιζει λιγο πανω κατω.κατω απο τα 4 -3 θα σου κανει αποσυνδεση.συν πλην 1 δεν ειναι κατι το τραγικο. γ.ειπα για το συναγερμο επειδη αυτη η συμπεριφορα συνηθως θυμιζει προβλημα εσωτερικης καλωδιωσης αλλα αφου και εξω εκανε το ιδιο τοτε ...αν ηθελες και πιανουν τα χερια δοκιμαζες και εσυ κατανεμητη πχ η στο πρωτο πριζακι στο σπιτι αποσυνδεοντας τα αλλα. ο οτε μπορει να ηρθε να εβαλε ρουτερ να ειδε οτι συγχρονιζει η γραμμη14 mbit Να περιμενε 10 seconds και να εφυγε.αυτο κανει στο λεω απο πρωτο χερι και απλα θα πει και στον κατανεμηταριο να μετρησει την γραμμη αν βλεπει γη η ενωση κτλ.κοινως μετρανε Ohm. αν δεν βρουν κατι τοτε λενε οτι ευθυνη πελατη παροχου.βεβαια πολλες φορες βρισκουν κατι το φτιαχνουν και για να μην φαινεται οτι φταινε αυτοι λενε οτι δεν εκαναν τιποτα.θεμα ποιοςθα πληρωσει την βλαβη κτλ. το εχω δει πολλες φορες.τωρα για να εφυγαν τα xrats xrouts η εκαναν κατι απο οτε η εφτιαξε μονο του.τα χρατς ειναι χαλκος 99,9 τις 100 απο forthnet ειπαν οτι θα στειλουν καποιον μεσα στο αστικο κεντρο να τσεκαρει οτι πανω στο οριο ολα παιζουν μια χαρα δηλαδη ταυτοχρονη χρηση voice και data και max συγχρονισμος.απο εκει και μετα ολο το καλωδιο ειναι του οτε.για Info δες το topic της υπογραφης μου. τωρα για το τελευταιο για το max bandwidth και για το snr ειναι απολυτως φυσιολογικο που α.τo max bandiwdth αλλαζει πανω η κατω ελαφρα οπως και συν πλην ενα στο snr. ayta απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfor Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 τον συναγερμο τον εχω αποσυνδεσει εδω και 20 μερες περιπου , οποτε λογικα δεν φταιει αυτο τις τηλεφωνικες συσκευες το ιδιο , αρα ουτε αυτες τα καλωδια την πρωτη φορα που ηρθε ο τεχνικος μετρησε τα παντα μεχρι εγω στο τοιχο του συγκροτηματος δεν βρηκε τιποτα χωρις καμια συνδεση παρα μονο το μοντεμ παλι εχει μεγαλες πτωσεις το SN ... ολα ειναι συνδεδεμενα στο σημειο που μπανει η γραμμη στο σπιτι ... στο κουτι του συγκροτηματος δεν θελω να βαλω χερι γιατι εαν γινει κατι μετα θα φταιω εγω !!! αυτα ... δε ξερω εαν εχει μεινει να δοκιμασω κατι ... εγω απο τα λιγα που ξερω νομιζω οτι ειτε η γραμμη του οτε εχει θεμα (λογω και των ηχων που υπηρχαν στην γρμαμη) κατι που δειχνει να εχει διορθωθει ειτε/και υπαρχει θεμα εκει που τερματιζει (εαν το λεω καλα) η γραμμη μου , μαλιστα αυτο που υποπτευομαι αλλα δνε ξερω εαν στεκει ειναι , εαν ειχε προβλημα το καλωδιο (χαλκος) επι τοσο καιρο (φαντασου οτι τα παρασιτα ειναι εδω και 7 μηνες) δεν θα μπορουσε να εχει δημιουργησει προβλημα στην πορτα ? τελος να ρωτησω κατι , η αποσυνδεση γινεται απο το μοντεμ ή απο το "dslam" της forthnet ? θα μπορουσε δηλαδη ενα αλλο μοντεμ να ειχε μεγαλυτερες /καλυτερς ανοχες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 α.αν και εξω ο τεχνικος βρηκε τα ιδια ναι τοτε δεν εχει νοημα να τσεκαρεις κατι παραπανο ειδικα αν δεν πιανουν τα χερια σου. απλα θα μπορουσε πχ να μπει ρουτερ και τηλεφωνο εκει για δοκιμη αλλα αστο να το κανει ο τεχνικος της forthnet.μεσα στο σπιτι κατι αλλο οχι δεν υπαρχει. στατιστικα ειναι δυσκολο να κανει προβλημα στην καρτα η στην splitter card.συνηθως δενειναι το προβλημα τα παρασιτα συνηθως το προβλημα ειναι οι εξωτερικες τασεις που μπορουν να χαλασουν το οριο στην καρτα η στο splitter.πχ σε καλωδιακες η οταν μια γραμμη ακουμπαει την αλλη.για αυτο και γινεται ελεγχος και απο τον παροχο στο α/κ για αν ειναι σιγουροι οτι δεν φταιει κατι απο εκει.μικρη πιθανοτητα μεν αλλα υπαρχει. η αποσυνδεση γινεται μεταξυ αυτων των 2.ναι ενα αλλο router θα μπορουσε να ειχε καλυτερες ανοχες αλλα αν θυμαμαι καλα γιατι τα εχω παιξει τοση ωρα εδωμεσα εχεις thomson.πιο καλη ανοχη απο Thomson δεν παιζει να βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfor Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ναι τομσον ειναι ... αρα δεν υπαρχει λογος να αγορασω κατι αλλο (γιατι οτι εχω ειναι ISDN) ειδα και το αρθρο , πολυ καλο , νασαι καλα και χαρας την υπομονη σου οσο αφορα την περιπτωση μου , υπαρχει η κολωνα με το μπεζ κουτι το μαυρο και γκρι καλωδια ... επισης επειδη μενω σε συγκροτημα 3 κατοικιων , στον τοιχο , διπλα απο τα ρευματα , εχει επισης ενα παρομοιο κουτι, εκεινο ελενξαμε με τον τεχνικο , το οποιο εχει 4 "καλες" βιδες χαχα , μεσα ηταν σαν καινουργιο (απο το 2003 ειναι) καθαρο και ολα σε ταξη, αλλωστε δεν ειχει και τιποτα μια μικρη (8ρα να πω?) ρεγκλετα (σωστα? χαχα) τωρα οσο αφορα το καφαο δεν θυμαμαι αλλα νομιζω εχει ενα μεταλικο (θα το δω αυριο) της κακιας ωρας , ενα διαστημα ηταν μονιμως ανοιχτη η πορτα !!! το αστικο κεντρο δεν ξερω που ειναι , αλλα ξερω οτι ειναι καινουργιο (λιγοτερο απο 10 χρονια) καθως ποιο πριν παιρναμε απο κοντινο χωριο ... το τρελο ειναι οτι παρασιτα ειχα απο την πρωτη μερα που πηγα forthnet (γιαυτο σκεφτομουν τα καλωδια τους , αλλα τα παρασιτα εφυγαν απο παρεμβαση οτε ) , διακοπες στο ιντερνετ απο 26/3!!! δε ξερω .. παντως τοση ωρα το SN εχει κολησει στο 10 με 9.5 !!! θα με τρελανει ... χαχα ευχαιριστω πολυ παντως και εαν αλλαξει / μαθω κατι θα ενημερωσω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 απο το box του οτε παει στην χωνευτη δηλαδη και εχετε χωνευτη σε καλο κουτακι.καλη φαση. συνηθως οι χωνευτες ειναι αστα να πανε.συνηθως ειναι 10 αρες οι ρεγκλετες.συνηθως.επισης καλη φαση που ειναι ρεγκλετα και δεν ειναι με στριμμενα καλωδια.καλα το καφαο ειτε ανοιχτο ειτε δεν ξερω τι δεν μπορεις να κανεις κατι. ο παροχος δεν εχει πολυ καλοδιο.ουτε 10 μετρα καλωδιο δεν εχει.μετα ολο ειναι του οτε.οποτε δυσκολο να εχεις παρασιτα εκτος αν εχει παθει κατι το οριο το voice η η splitter card.Οποτε οτι το εφτιαξε ο οτε σημαινει πολλα.τα πιο πολλα προβληματα ειναι πανω στο καλωδιο που ειναι εκτεθειμενο σε καιρικες συνθηκες σε εργα που γινονται κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovezone Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Σήμερα σε εμάς ήταν η μέρα των τεχνικών! Στο διπλανό σπιτι ο τεχνικός του ΟΤΕ και στο δικό μου ο τεχνικός της Forthnet. Δυστηχώς δεν ήρθαν την ίδια ώρα, θα μπορούσαν να κάνουν κάτι περισότερο μαζί!?! Στο διπλανό σπίτι που συνδεόταν το μέγιστο με 2.5mbps στο router στην χωνευτή συνδέθηκε με 5-5.5mbps ο τεχνικός! Ούτε 20 δευτερόλεπτα δεν το άφησε να δει πως πάει! Εντάξει έχει πρόβλημα στα καλόδια αλλά το 5.5 ειναι το μισό από ότι συνδεόταν πριν 1 μήνα! Μια χαρά λεει είναι η γραμμή και συκώνεται και φεύγει! Τι να πεις εκείνη την ώρα και τι να κάνεις! Στο δικό μου θέμα τώρα! Ήρθε ο τεχνικός της Forthnet. Το ρούτερ τίποτα "νταμάρι" Πάει έξω στη χωνευτή νταμάρι και εκεί το analyzer του! Στα 10 δευτερόλεπτα αποσύνδεση η γραμμή! Το SN Margin όπου ήθελε πήγαινε (δεν θυμάμαι τιμές τώρα). Δήλωση ξανά βλάβη στον ΟΤΕ και μου λέει ελπείζω από αυτήν την φορά να πάει συνδιαστικό να τελειώνουμε! Ο θεός βοηθός και βλέπουμε! Γνώμη μου και από την μικρή μου πείρα είναι ότι το SN Margin όταν έχεις default προφιλ στην Forthnet είναι 6db. Χωρίς πρόβλημα στην γραμμή κυμαίνεται από μισό μέχρι 1 db συνήθως προς τα πάνω. Αν υπάρχει πρόβλημα καλωδίου ή "στραβωκούμπομα" όπως μου το είπαν τα db φεύγουν κατα πολύ! Εμένα στο default προφιλ έχουν φτάσει και 12db το διπλάσιο. Αν πας στο προφιλ όμως με τα 15db τότε μένουν σταθερά με την σχετική απόκλυση μισο με 1db πάντα προς τα πάνω! Οπότε πέτα από το άν έχει αποσυνδέσεις και πέρα από το τι ταχύτητα έχει αν παίζουν τα db είναι πρόβλημα καλωδιακό! Και ένα copy paste αυτήν την στιγμή για να γελάσουμε λίγο! (Αν και δεν ξέρω άν είναι για γέλια ή για κλαματα) > Link Information Uptime: 0 days, 11:39:49 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 965 / 3.812 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 965 / 2.883 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 17,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 19,0 / 34,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 16,5 Ξέχασα να πω ότι ο θείος μου είναι στο τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ! Την δευτέρα το πρωί θα μου μετρήσει την γραμμή από τον ΟΤΕ να μου πει τι γίνεται και θα σας πω περισσότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα