Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ειναι και η πεντελη μεσα στα σχεδια να γινει.αυτο το λογικα στην ελλαδα ξερεις μου κοπαναει καπως.θα δειξει.για την ωρα εχει γινει σε πολυ λιγες περιοχες αφου το δευτερο pdf ειναι αυτες οι περιοχες που θα γινουν.παντως α/κ πεντελης δεν εχω δει κανενα καφαο αλλαγμενο. anyway.θα δειξει. kai sorry to δευτερο excel μιλαει για α/κ?μαλλον εννοουν οτι θα φτιαξουν πρωτα τις οπτικες κτλ για να ειναι ετοιμα απο πλευρα α/κ και οτι μετα θα φτιαξουν τα καφαο και οχι οτι θα δωσουν vdsl απο το α/κ. ναι το 1ο είναι για τις πρώτες περιοχές με τα νέα ΚΑΦΑΟ, το 2ο για παροχή από Α/Κ και το τρίτο για τις επόμενες περιοχές που θα αποκτήσουν νέα ΚΑΦΑΟ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ναι το 1ο είναι για τις πρώτες περιοχές με τα νέα ΚΑΦΑΟ, το 2ο για παροχή από Α/Κ και το τρίτο για τις επόμενες περιοχές που θα αποκτήσουν νέα ΚΑΦΑΟ... αμπελοκηποι ειναι και στο πρωτο οτι εχει και στο τριτο οτι θα αποκτησει.χαχα. εκτος αν εννοουν οτι θα γινει επεκταση η αν βλεπω εγω κατι λαθος λογω της ωρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentorxxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 VDSL θα αρχίσει λογικά από Ιούνιο ο ΟΤΕ μέσω ΚΑΦΑΟ & Α/Κ... http://www.otewholesale.gr/Portals/0/Pinakas_1_VDSL.pdf http://www.otewholesale.gr/Portals/0/Pinakas_3_VDSL.pdf και οι επόμενες περιοχές για ΚΑΦΑΟ εδώ http://www.otewholesale.gr/Portals/0/Pinakas_2_VDSL.pdf χμμμ ενδιαφερον, αρα μεσα στη χρονια θα δωσει ο ΟΤΕ vdsl ? καλο αυτο, ειναι μια αρχη ... ειμαι περιεργος να δω ποτε θα εχει vdsl στη ροδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 απο την στιγμη που πληρωνεις τον παροχο και οχι τον οτε ο ΠΑΡΟΧΟΣ και ΜΟΝΟ ο ΠΑΡΟΧΟΣ εχει την αποκλειστικη ευθυνη ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αν ειναι στο δικο του τμημα να το φτιαξει, αν ειναι στο τμημα του ΟΤΕ να τον πιεσει να στο φτιαξει. αν εισαι 3 μηνες χωρις ιντερνετ και εχει ερθει απο 5 φορε ο ΟΤΕ και ο παροχος και εχουν γινει και 2 συνδυαστικα και ακομα εισαι χωρις ιντερνετ σημαινει οτι ο παροχος (συγκεκριμενα η forthnet) σε εχει γραμμενο στα παλια του τα παπουτσια, οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τον γραψεις και εσυ και να πας αλλου ... γνωμη δικη μου .... για το τελευταιο που λες οτι τον γραφεις και πας αλλου δεν διαφωνω.παντα λεω οτι αν δεν σου κανει καποιος πας σε αλλον.αυτο που διαφωνω ειναι οτι αυτο που λες στην αρχη οτι εφοσον πληρωνεις τον παροχο εχει ευθυνη για τα παντα.στα συμβολαια γραφει οτι σε περιπτωση βλαβης παει στον οτε.και ξερεις γιατι το τονιζω.γιατι πολυ απλα ειμαστε ελλαδα.τον οτε δεν τον κυνηγαει κανεις.και 5 Mbit Να παιζεις με 10 attenuation θεωρειται οτι ειναι οκ.τοσο παει το καλωδιο τοσο παιζεις η απαντηση.και δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω νομικα.και το λεω για οποιονδηποτε παροχο.βλεπεις η εεττ ηταν και ειναι παντα στα @@ της.τα προστιμα στον οτε απορω αν πληρωνονται και ουτο καθεξης.και να πληρωνονται τα περνει πισω ο οτε απο αλλου.οποτε αυτο που λες να πιεσει ειναι μεχρι καποιο σημειο.περα απο το συνδυαστικο και ενα δυο πραγματα δεν υπαρχει αλλος τροπος να πιεσεις τον οτε.σου λεει ο οτε ετσι ειναι η γραμμη και τερμα.το συνδυαστικο ειναι το ενα κομματι που ειναι η πιεση προς τον οτε.και δεν το λεω για την forthnet μονο αλλα για οποιονδηποτε παροχο.οταν σε γραφει ενας παροχος θα το καταλαβεις οταν δεν θα δεις δηλωμενη βλαβη στον οτε η δεν θα δεις ποτε συνδυαστικο.γενικα αυτα. χμμμ ενδιαφερον, αρα μεσα στη χρονια θα δωσει ο ΟΤΕ vdsl ? καλο αυτο, ειναι μια αρχη ... ειμαι περιεργος να δω ποτε θα εχει vdsl στη ροδο Θεωρητικα παντα.γιατι εδω και τοσους μηνες ελεγαν για vdsl αλλα ακομα..να αρχιζεις να χαιρεσαι με την καλη εννοια οταν δεις για αρχη να αλλαζουν τα καφαο.γιατι και εδω ζωγραφου εχουν αλλαχτει ολα εδω και πανω απο 6 μηνες αλλα ακομα γραφειοκρατικα ειναι κολλημενο το θεμα.αθανατη ελλαδαρα.δεν φταιει ο οτε που εχει κολλησει αλλα το βασικο ειναι οτι εχει κολλησει επειδη στην ελλαδα οτι παει να γινει πρεπει να κολλησει καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 αμπελοκηποι ειναι και στο πρωτο οτι εχει και στο τριτο οτι θα αποκτησει.χαχα. εκτος αν εννοουν οτι θα γινει επεκταση η αν βλεπω εγω κατι λαθος λογω της ωρας αφού βλέπεις ότι έχει 2 κατηγορίες ο τρίτος, "επέκταση κάλυψης" και "νέα αστικά κέντρα" Θεωρητικα παντα.γιατι εδω και τοσους μηνες ελεγαν για vdsl αλλα ακομα.. ε ναι, αν δεν μαλακιστεί πάλι η ΕΕΤΤ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 αφού βλέπεις ότι έχει 2 κατηγορίες ο τρίτος, "επέκταση κάλυψης" και "νέα αστικά κέντρα" ε ναι, αν δεν μαλακιστεί πάλι η ΕΕΤΤ... οκ δικο μου λαθος.το ειδα γρηγορακαι δεν ειδα πιο κατω για επεκταση καλυψης.ειδα μονο την επικεφαλιδα. τωρα για την εεττ....fu..k me.αλλη μια κρατικη υπηρεσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovezone Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 για το τελευταιο που λες οτι τον γραφεις και πας αλλου δεν διαφωνω.παντα λεω οτι αν δεν σου κανει καποιος πας σε αλλον.αυτο που διαφωνω ειναι οτι αυτο που λες στην αρχη οτι εφοσον πληρωνεις τον παροχο εχει ευθυνη για τα παντα.στα συμβολαια γραφει οτι σε περιπτωση βλαβης παει στον οτε.και ξερεις γιατι το τονιζω.γιατι πολυ απλα ειμαστε ελλαδα.τον οτε δεν τον κυνηγαει κανεις.και 5 Mbit Να παιζεις με 10 attenuation θεωρειται οτι ειναι οκ.τοσο παει το καλωδιο τοσο παιζεις η απαντηση.και δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω νομικα.και το λεω για οποιονδηποτε παροχο.βλεπεις η εεττ ηταν και ειναι παντα στα @@ της.τα προστιμα στον οτε απορω αν πληρωνονται και ουτο καθεξης.και να πληρωνονται τα περνει πισω ο οτε απο αλλου.οποτε αυτο που λες να πιεσει ειναι μεχρι καποιο σημειο.περα απο το συνδυαστικο και ενα δυο πραγματα δεν υπαρχει αλλος τροπος να πιεσεις τον οτε.σου λεει ο οτε ετσι ειναι η γραμμη και τερμα.το συνδυαστικο ειναι το ενα κομματι που ειναι η πιεση προς τον οτε.και δεν το λεω για την forthnet μονο αλλα για οποιονδηποτε παροχο.οταν σε γραφει ενας παροχος θα το καταλαβεις οταν δεν θα δεις δηλωμενη βλαβη στον οτε η δεν θα δεις ποτε συνδυαστικο.γενικα αυτα. Που θα το δούμε εμείς το συνδιαστικό; Δεν θα έρθουν και έξω από την πόρτα μου να τους κεράσω και καφεδάκι! Στην Forthnet μου λένε ότι το περνάνε σαν βλάβη και αύριο θα ενημερωθείτε και παίρνω μια εβδομάδα μετά πάλι τηλέφωνο γιατί δεν με πήραν (τι προτώτυπο) και μου λένε ότι δεν δηλώθηκε βλάβη ή ότι απορύφθηκε επειδή δεν έκαναν μετρήσεις! Τώρα λένε θα μου στήλουν τεχνικό στο σπίτι με χρέωση! Και αν εκείνη την ώρα δεν αποσυγχρωνήζει για οποιονδήποτε λόμο με χαμηλή ταχύτητα βέβαια τι θα μου πει και τι θα του πω! Είναι τρελλοί αυτοί οι ρωμαίοι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfor Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 παιδια καλημερα, να σας ενημερωσω σχετικα με το θεμα μου , αρχικα τους εκανα μια επιστολη (email) οπου τους ανεφερα ολο το ιστορικο σε αρκετα εντονο υφος , το μυνημα το εστειλα ΠΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ δεν ξερω εαν το πηραν ολοι ειδικα ο τελευταιος ... χαχα ... το θεμα ειναι ομως οτι μετα απο 2 ημερες και χωρις να κανω καποια κληση , πηρα το σχετικο μυνημα στο κινητο οτι εχουν δρομολογηθει εργασιες κτλπ ... μεχρι και χτες η γραμμη ηταν ενα ματσο χαλια τα παρασιτα που ανεφερα ηταν τα χρατς χρουτς , (που ανεφερε και ο φιλος poulinos σε προηγουμενο μυνημα) στην πλειοψηφια των κλεισεων , φιλε ειχα κανει ηδη τα οσα μου προτεινες (εκτος του μοντεμ γιατι δεν εχω οσα εχω ειναι ISDN, σκεφτομουν αυτες τις μερες να παω να αγορασω ενα αλλα ελπιζω να μη χρειαστει), το μοντεμ απο την αρχη ηταν πανω στη πρωτη πριζα και τα τηλεφωνα τα ειχα αφαιρεσει ολα , ενω αλλαξα οπως ειπα ολα τα καλωδια , επισης απο τον εξωτερικο κουτι που φερνει ο οτε το καλωδιο για ολα τα σπιτια του συγκροτηματος μεχρι το σπιτι μου δεν υπαρχει προβλημα το μετρησαμε αρκετες φορες (εφερα και εαν φιλο απο τη δουλεια και μετρησε με ειδικο μηχανημα ολα τα καλωδια/συνδεσει)... ειδικος επι των μοντεμ/συνδεσεων δεν ειμαι και γενικως αποφευγω τον ορο ειδικος γιατι παντα κατι αλλαζει και παντα κατι μπορει να μου ξεφευγει , αλλα ειμαι στο χωρο της πληροφορικης απο το 1985!!! ως προγραμματιστης αρχικα εως ΙΤ πριν την κριση και εχω γνωση για το τι να ψαξω στην πρωτη επαφη με το προβλημα αλλα και πως να το επισκευασω εαν περναει απο το χερι μου αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση οτι και εαν εκανα δεν επιανε και ετσι καλεσα το κεντρο , τα ειχα κανει ολα αυτα που λες , τα ανεφερα στο τηλεφωνο , αλλα αυτοι επιμεναν να τα ξανακανω χαχα τα ξαναεκανα ομως γιατι ξερω οτι και τα παιδια εντολες εκτελουν και ειναι δυσκολο να εμπιστευεσαι καποιον μεσω τηλεφωνου , αλλωστε εχω περασει και εγω τα ιδια !!! κλεινει η παρενθεση χαχα ετσι λοιπον ... και οι διακοπες σε τακτα διαστηματα συνεχιζονταν κανονικα , παραξενο παραμενει το γεγονος οτι εαν δεν συνδεθω στο ιντερνετ η DSL δεν πεφτει μολις συνδεθω μετα απο καποια λεπτα εχω πτωση ... τεςπα ... να μη σας ζαλιζω αλλο ... το τρελο της υποθεσης ειναι οτι ολα ξεκινησαν ξαφνικα στις 26/3 , οταν επι 8+ χρονια δεν ειναι κανενα μα κανενα προβλημα !!! πριν απο λιγο πηρα μυνημα οτι ολα τελειωσαν και εγινε διορθωση βλαβης , μακαρι να υπηρχε καλυτερη ενημερωση (μπορει καποιος απο εδω μεσα να μαθει ?), δηλαδη για του τι ειδους εργασιες εκαναν και τι βλαβη βρηκαν (γιατι θα μου εδινε μια εικονα της βλαβης και οτι δεν ηταν η ιδεα μου οτι υπηρχε προβλημα) ... μπαινω να δω το μοντεμ ... τα ιδια χαλια ... ξεκιναω να τους απαντησω και μολις γραφω μια δυο σειρες με αρκετα @#$@#$@ , κοβετε η συνδεση , επανερχετε αυτοματα χωρις να κανω κατι (πραγμα σπανιο οπως εχω γραψει) και αυτη την φορα στα "φυσιολογικα" οκ ηταν και καλυτερα αλλα και σε αυτη την κατασταση εμενα με καλυπτει ... επισης εξαφανιστηκαν τα χρατς χρουτς ... και το σημα νομιζω οτι ακουγεται ποιο δυνατα τωρα (το τουτ τουτ εννοω χαχα , τουτουτ χρατχρουτς μιλαμε για υψιλο επιπεδο επικοινωνιας ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ) DSL Connection Link Information Uptime: 0 days, 0:03:41 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.000 / 11.040 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 11.032 Data Transferred (Sent/Received) [kB/GB]: 121,00 / 211,99 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11,5 / 15,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 5,0 / 7,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 196.608 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 393.228 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 2 / 0 HEC Errors (Up/Down): 1 / 0 αυτα , ελπιζω πραγματι να εγινε δουλεια , πραγματι να εχει διορθωθει το προβλημα , εστω και εαν επι 1+ μηνα παιδευομαι μαζι τους ... ειμαι φαν του "τελος καλο ολα καλα" εντος λογικου χρονικου διαστηματος!!!! σκεφτηκα να σας ενημερωσω και ελπιζω οτι δεν σας ζαλισα πολυ ευχαριστω ΠΡΟΣΘΗΚΗ : μολις πριν απο ενα λεπτο μου τηλεφωνησαν απο την FORTHNET καποιος απο το τεχνικο τμημα , υποθετω καποιος προϊσταμενος για να με ενημερωσει αλλα και να ενημερωθει εκ νεου απο μενα για το τι συμβαινει ... τελικα και ο αγιος φοβερα θελει παιδια !!! ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 καλού κακού όμως τσέκαρε αν το καλώδιο του adsl είναι πάνω απο 1 μέτρο. Παίζει ρόλο αυτό το λέω εκ πείρας. Καλό είναι να βάλεις αυτο που σου δίνουν, απλά θα έχεις προέκταση του καλωδίου του ethernet ας είναι και 20 μέτρα, αυτό δεν παίζει ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 δε νομιζω να παιζει καποιο σημαντικο ρολο αυτο. ουτε τα καλωδια που δινουν μαζι με τη συσκευασια εχουν κατι το ιδιαιτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 το απλό τηλεφωνικό καλώδιο, όσο πιο μακρύ είναι τόσο πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει πρόβλημα, δεν είναι αντεστραμμένο όπως το UTP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovezone Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 παιδια καλημερα, να σας ενημερωσω σχετικα με το θεμα μου , αρχικα τους εκανα μια επιστολη (email) οπου τους ανεφερα ολο το ιστορικο σε αρκετα εντονο υφος , το μυνημα το εστειλα ΠΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ Δεν μου την κάνεις ένα copy paste μπας και βγάλω άκρη και εγώ; Εμένα το καλώδιο τηλεφώνου είναι πάνω απο 5 μέτρα μέσα στο σπίτι! Δεν παίζει ρόλο το 1-2 μετρα παραπάνω ή λιγότερο! Εμένα από το ΚΑΦΑΟ κάνει μάλλον το γλυρω του τετραγώνου για να έρθει στο σπίτι μου. Θα μπορούσα να έμενα και σε πολυκατοικία ρετιρε ώστε να είναι παραπάνω τα μέτρα. Οπότε τα λίγα μέτρα που αναφέρεται είναι σχετικό! Εγώ μένω στην Πετρούπολη αρκετά ψηλά (για κάποιον που ρώτησε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfor Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 καλησπερα , τα αποτελεσματα απο την σημερινη παρακολουθηση α) τα χρατς χρουτς ΤΕΛΟΣ ... για την ωρα τουλαχιστον , παντως δεν το εχει κανει ολη μερα ... το σημα πολυ ποιο καθαρο και απλα νομιζω οτι ακουω ενα ψιλο χιονι ,αλλα μπορει να ειναι και απο την συσκευη ... παντως ειναι 100 φορες καλυτερα , οποτε θεωρω οτι εχει ληξει β) η συνδεση ... εδω δεν παμε ακομη καλα ... αρχικα να πω οτι βρισκω την γραμμη στα 200/7000 με χρονο συνδεσης μια ωρα, παω να ανοιξω κατι στο ιντερνετ και σε 1-2 λεπτα πεφτει η dsl και σε 2-3 δευτερα , επασυνδεεται στα 1020/10908 ... το εχει 3 φορες μεχρι στιγμης , ενω μετα την συνδεση δεν εχει πεσει , παρα μονο ΑΦΟΥ εκλεισα τον υπολογιστη , οταν τον ανοιξα μετα απο 2+ ωρες , εβρισκα την γραμμη στα χαλια της τα μαυρα και σε 1 λεπτο επανερχοντας ολα στο κανονικο!!! δε ξερω τι ειναι , σιγουρα ειναι καλυτερα , αλλα σιγουρα δεν ειναι λυση , τους το εχω αναφερει , με email πλεον , τηλεφωνο δε τους ξαναπαιρνω ... και αναμενω καποιο αποτελεσμα αυτα ... για την ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet κακή μέρα σήμερα για αξιολόγηση γραμμής, πέφτουν κυκλώματα κάθε τρεις και λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 δεκα ωρες κανουν οι σελιδες για να ανοιξουν σημερα. τι στο καλο κανουν παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα