Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ έχει απαντήσει ότι έχει αντικαταστήσει το φθαρμένο καλώδιο του από το dslam μέχρι το κέντρο του οπότε έχει κλείσει η πρώτη βλάβη! Οι τεχνικοί της Forthnet μου απάντησαν για την δεύτερη βλάβη ότι δεν μπορούν να το ξαναδηλώσουν βλάβη στον ΟΤΕ γιατί θα υσχιριστεί ότι έχει αποκαταστήση την βλάβη με το φθαρμένο καλώδιο και θα απορύψη την δεύτερη βλάβη.

Πέρα από όλα αυτά ανακάλυψα τυχαία ότι ο διπλανός μου έχει connx και έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα (πολύ χαμηλό συγχρωνισμο - Δεν ξεπερνάει τα 2.500kbps) και το δηλώσαμε σαν βλάβη στον ΟΤΕ. Ειμαστε 2 σπίτια στον ίδιο αριθμό δίπλα δίπλα και έρχεται το ίδιο καλόδιο τουλάχιστον από το ΚΑΦΑΟ. Θα δείξει τις επόμενες μέρες αν αποκατασταθεί και η δικιά μου βλάβη!

Και μια χιουμοριστική/ρητορική ερώτηση...

Με (Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 19,0 / 34,5) πόσα mbps θα έπρεπε να έχω;

Πάντος στο τετράγωνο που μένω είμαι στο όριο των 16-24mbps βάση του site.

http://mapsrv2.terra...ies/mapnew.aspx

αν εχεις χαμηλο συγχρονισμο οι τεχνικοι της forthnet πρεπει να το ξαναδηλωσουν .μπορει οκ να την κλεισει οτι ευθυνη πελατη παροχου αλλα μπορει να την κλεισει παλι με αιτιολογια οτι ειναι καλωδιακη η δεν ξερω τι.και πρεπει να δηλωθει βλαβη ωστε μετα να παει συνδυαστικο.δεν ειναι σιγουρο οτι θα απορριψει την βλαβη.εχω δει οσο θυμαμε ο οτε να κλεινει 2 φορες συνεχομενα βλαβη με δικια του υπαιτιοτητα.τωρα θα μου πεις γιατι δεν το εφτιαξε απο την αρχη.αυτο ειναι πονεμενη ιστορια.ελπιζω να ειναι καλωδιακη και να φτιαχτει και στους 2.απλανα μιλατε μεταξη σας για να βλεπετε αν εφτιαξε καποιου.εκτος αν το καλωδιο ειναι τοσο χαλια και απλα και οι 2 φατε ποδι οτι αυτη ειναι η ποιοτητα δεν γινεται κατι καλυτερο και τερμα.16-24 με 34 attenuation δεν γινεται ουτε Utp Να ειχες που λεει ο λογος.εκτος αν φταιει κατι αλλο και σου ανεβαζει το attenuation.ποια περιοχη εισαι????

επισης οταν τελειωσει ολη η ιστορια και η γραμμη σταθεροποιηθει τοτε να ζητησεις να μπει default profile και επισης να δουμε και το θεμα gap λογω broadcom(alcatel dslam).ολο και κατι θα κερδισεις και απο εκει.απλα δενεχει νοημα μεχρι να παιξει σωστα η γραμμη

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

γμτ εμένα το vigor 2710n δεν παίζει με το orbmt :-(

τα Infineon dslams δεν έχουν gap πάντως, τώρα γιατί στο κάνει αυτό χωρίς να πέφτει ο συγχρονισμός, δεν ξέρω...

Δημοσ.

Εδώ δεν αναγνωρίζει το modulation. Κατεβαζει σταθερα με 2.1 άρα μάλλον bug θα είναι. (Εκτός αν χάλασε η γραμμή τις 2-3 μέρες που δεν είχα router :P )

• Super Moderators
Δημοσ.

fttc ίσως σου κάτσει νωρίτερα, αλλά ftth δεν το βλέπω σε αυτή τη δεκαετία ούτε για πλάκα...

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! (Νέο Μέλος πρώτο ποστ)

Για να μην κάνω αντίγραφο ποστ έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον makfor

Forthnet και εγώ και σήμερα κλείνω έναν ολόκληρο μήνα από 30/3 και το πρόβλημα μου παραμένει.

(Χαμηλός συγχρονισμός έως και πολύ χαμηλός και συνεχείς αποσυνδέσεις ανά 10 - 15 δευτερόλεπτα πολλές φορές)

Έχω περάσει από όλα τα στάδια που μπορείτε να φανταστείτε. (Να μην μπαίνω σε αναλύσεις τώρα!)

Εκεί που καταλήγει η Forthnet είναι πρόβλημα του ΟΤΕ!

makfor βρήκες κάποια λύση στο πρόβλημα σου και σε πια περιοχή μένεις;

ακριβως τα ιδια ειχα και εγω !!!! ελεγαν οτι φταιει ο ΟΤΕ οτι φταιει το ΚΑΦΑΟ, οτι φανταστεις , ειχαν ερθει 4-5 φορες απο τον οτε σπιτι, 5-6 η forthnet και 2 συνδυαστικα ,για να μου πουν οτι (αφου περασαν 3 μηνες) δεν φτιαχνεται με τιποτα και φταιει το καφαο της γειτονιας η γραμμη μου κτλ κτλ, αλλαζω σε wind και επι τοπου φτιαχνονται ΟΛΑ , τελεια γραμμη, δεν πεφτει ΠΟΤΕ, μονο αν σβησω το μοντεμ αλλαζω ip, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ FORTHNET.

Δημοσ.

Με το wag200 είχα αυτό το γράφημα.

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=111302

με το vigor έχω αυτό.

orbmt20120501231151.png

Άλλαξε κάτι; :wacko:

συγνωμη αλλα η διαφορα δεν ειναι στο συγχρονισμο.απλα η διαφορα ειναι οτι με το vigor Και με το firmware που εχει οτι για καποιο λογο δεν διαβαζει σωστα την γραμμη.δεν μπορει να διαβασει το adsl2+ που παιζεις οπως δεν σου εμφανιζει και τα bits per tone μετα το 256.ενταξει καποιο bug ειναι.εφοσον ο συγχρονισμος και στα 2 ρουτερ ειναι παραπλησιος απλα το προβλημα ειναι υπαρχει καποιοα ασυμβατοτητα.ισως σε μελλοντικη εκδοση να παιξει.κατα τα αλλα μια χαρα συγχρονιζουν και τα 2 ρουτερ

Μπααα, θα περιμένω ftth :mrgreen:

αυτο ελπιζω να το λες για αστειο.βεβαια εχει και τωρα ftth αλλα το minimum πρεπει να ειναι κανα 1000 ευρω.

γμτ εμένα το vigor 2710n δεν παίζει με το orbmt :-(

τα Infineon dslams δεν έχουν gap πάντως, τώρα γιατί στο κάνει αυτό χωρίς να πέφτει ο συγχρονισμός, δεν ξέρω...

αν ηταν gap δεν θα συγχρονιζε τοσο ασε που δεν γινεται Gap τοσες συχνοτητες.ουτε g.dmt να ηταν.

Εδώ δεν αναγνωρίζει το modulation. Κατεβαζει σταθερα με 2.1 άρα μάλλον bug θα είναι. (Εκτός αν χάλασε η γραμμή τις 2-3 μέρες που δεν είχα router :P )

δεν χαλασε κατι.απλα bug Ειναι τιποτε αλλο.

fttc ίσως σου κάτσει νωρίτερα, αλλά ftth δεν το βλέπω σε αυτή τη δεκαετία ούτε για πλάκα...

ενω vdsl:P

ακριβως τα ιδια ειχα και εγω !!!! ελεγαν οτι φταιει ο ΟΤΕ οτι φταιει το ΚΑΦΑΟ, οτι φανταστεις , ειχαν ερθει 4-5 φορες απο τον οτε σπιτι, 5-6 η forthnet και 2 συνδυαστικα ,για να μου πουν οτι (αφου περασαν 3 μηνες) δεν φτιαχνεται με τιποτα και φταιει το καφαο της γειτονιας η γραμμη μου κτλ κτλ, αλλαζω σε wind και επι τοπου φτιαχνονται ΟΛΑ , τελεια γραμμη, δεν πεφτει ΠΟΤΕ, μονο αν σβησω το μοντεμ αλλαζω ip, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ FORTHNET.

οπως εχω ξαναπει και οπως εχω γραψει και στο Guide ενας παροχος μπορει να κανει ελεγχο σε 2 σημεια μονο.το πρωτο σημειο ειναι ακριβως μεσα στο αστικο κεντρο πανω στο οριο να δει οτι κλειδωνει 24mbit/1mbit Με σχεδον μηδαμινα attenuation που σημαινει οτι παιζει το οριο και ο αλλος ελεγχος ειναι χωνευτη η κατανεμητη.ολα τα ενδιαμεσα δεν μπορει να τσεκαρει ο παροχος παρα μονο ο οτε.οποτε ακομα και ενα καλωδιο να μην παταει καλα η κατι αλλο μονο ο οτε μπορει να το τσεκαρει.και αυτος ειναι και ο λογος του συνδυαστικου με σκοπο να πιεστει ο οτε να κανει κατι.βεβαια αμα δεν θελει να κανει κατι απλα δεν θα το κανει και θα σου πει αυτο ειναι και τερμα.

δηλαδη ολα τα ενδιαμεσα σημεια που ειναι το mirroring με τον οτε που ειναι η πρωτη ενωση ο κατανεμητης πριν βγει το καλωδιο εξω που ειναι η δευτερη ενωση το καφαο τριτη ενωση και το box/κατανεμητης τεταρτη ενωση μπορει να τα δει μονο ο οτε.ενας παροχος δεν εχει λογο να μην στο φτιαξει απλα ολα καλως η κακως εξαρτωνται απο τον οτε.αυτα οσο αφορα ταχυτητες συγχρονισμου και αποσυνδεσεις.ταθεματα bandwidth ping ειναι αλλο κεφαλαιο.οπως βεβαια εχουν γινει και τα αναποδα.ο αλλος ηταν σε εναν παροχο πηγε στον οτε και απο 16 mbit ειναι στα 9.αυτο ειναι αλλο topic.αυτα ενημερωτικα γενικα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ενω vdsl:P

VDSL θα αρχίσει λογικά από Ιούνιο ο ΟΤΕ μέσω ΚΑΦΑΟ & Α/Κ...

http://www.otewholesale.gr/Portals/0/Pinakas_1_VDSL.pdf

http://www.otewholesale.gr/Portals/0/Pinakas_3_VDSL.pdf

και οι επόμενες περιοχές για ΚΑΦΑΟ εδώ

http://www.otewholesale.gr/Portals/0/Pinakas_2_VDSL.pdf

Δημοσ.

VDSL θα αρχίσει λογικά από Ιούνιο ο ΟΤΕ μέσω ΚΑΦΑΟ & Α/Κ...

http://www.otewholes...akas_1_VDSL.pdf

http://www.otewholes...akas_3_VDSL.pdf

και οι επόμενες περιοχές για ΚΑΦΑΟ εδώ

http://www.otewholes...akas_2_VDSL.pdf

ειναι και η πεντελη μεσα στα σχεδια να γινει.αυτο το λογικα στην ελλαδα ξερεις μου κοπαναει καπως.θα δειξει.για την ωρα εχει γινει σε πολυ λιγες περιοχες αφου το δευτερο pdf ειναι αυτες οι περιοχες που θα γινουν.παντως α/κ πεντελης δεν εχω δει κανενα καφαο αλλαγμενο.

anyway.θα δειξει.

kai sorry to δευτερο excel μιλαει για α/κ?μαλλον εννοουν οτι θα φτιαξουν πρωτα τις οπτικες κτλ για να ειναι ετοιμα απο πλευρα α/κ και οτι μετα θα φτιαξουν τα καφαο και οχι οτι θα δωσουν vdsl απο το α/κ.

Δημοσ.

οπως εχω ξαναπει και οπως εχω γραψει και στο Guide ενας παροχος μπορει να κανει ελεγχο σε 2 σημεια μονο.το πρωτο σημειο ειναι ακριβως μεσα στο αστικο κεντρο πανω στο οριο να δει οτι κλειδωνει 24mbit/1mbit Με σχεδον μηδαμινα attenuation που σημαινει οτι παιζει το οριο και ο αλλος ελεγχος ειναι χωνευτη η κατανεμητη.ολα τα ενδιαμεσα δεν μπορει να τσεκαρει ο παροχος παρα μονο ο οτε.οποτε ακομα και ενα καλωδιο να μην παταει καλα η κατι αλλο μονο ο οτε μπορει να το τσεκαρει.και αυτος ειναι και ο λογος του συνδυαστικου με σκοπο να πιεστει ο οτε να κανει κατι.βεβαια αμα δεν θελει να κανει κατι απλα δεν θα το κανει και θα σου πει αυτο ειναι και τερμα.

δηλαδη ολα τα ενδιαμεσα σημεια που ειναι το mirroring με τον οτε που ειναι η πρωτη ενωση ο κατανεμητης πριν βγει το καλωδιο εξω που ειναι η δευτερη ενωση το καφαο τριτη ενωση και το box/κατανεμητης τεταρτη ενωση μπορει να τα δει μονο ο οτε.ενας παροχος δεν εχει λογο να μην στο φτιαξει απλα ολα καλως η κακως εξαρτωνται απο τον οτε.αυτα οσο αφορα ταχυτητες συγχρονισμου και αποσυνδεσεις.

απο την στιγμη που πληρωνεις τον παροχο και οχι τον οτε ο ΠΑΡΟΧΟΣ και ΜΟΝΟ ο ΠΑΡΟΧΟΣ εχει την αποκλειστικη ευθυνη ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αν ειναι στο δικο του τμημα να το φτιαξει, αν ειναι στο τμημα του ΟΤΕ να τον πιεσει να στο φτιαξει.

αν εισαι 3 μηνες χωρις ιντερνετ και εχει ερθει απο 5 φορε ο ΟΤΕ και ο παροχος και εχουν γινει και 2 συνδυαστικα και ακομα εισαι χωρις ιντερνετ σημαινει οτι ο παροχος (συγκεκριμενα η forthnet) σε εχει γραμμενο στα παλια του τα παπουτσια, οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τον γραψεις και εσυ και να πας αλλου ... γνωμη δικη μου ....

Δημοσ.

στο πρωτο excel λενε οτι ζωγραφου εχει και μετα στο τριτο οτι θα μπει.wtf.Και το πρωτο και το τριτο λενε για υπαιθριες καμπινες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...