Tmark Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Είχα dc's αλλά άλλαξα το διπολικό πριζάκι σε rj-11 και μικρότερο καλώδιο rj11 και σταμάτησαν. Απλά έχω τώρα αυτό το θέματακι με την διαφορά ταχύτητας. Όταν λες crosstalk? P.S. Κάθε βράδυ τον κλείνω όταν πέφτω για ύπνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 παρεμβολές από τις συνδέσεις άλλων οι οποίες μειώνουν τον συγχρονισμό (σε όλους )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ότι αν δεν έρθει VDSL με υλοποίηση FTTC άσπρη μέρα δεν βλέπουμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό (εκτός από τη μετακόμιση ), αυτό εννοούσα με το παραπάνω post
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Για ποιο λόγο συγχρονίζει ο ρουτερ σε διαφορετική ταχύτητα κάθε μέρα? Είναι θέμα παρόχου ή κάτι αλλο? Την μια μέρα πχ, πιάνω τα 8 mbps, την άλλή 4-5, τη επόμενη 3.5, την επόμενη 6 και πάει λέγοντας.. crosstalk λογικά, το κλείνεις ή τρως DCs και ξανασυγχρονίζει χαμηλότερα? Είχα dc's αλλά άλλαξα το διπολικό πριζάκι σε rj-11 και μικρότερο καλώδιο rj11 και σταμάτησαν. Απλά έχω τώρα αυτό το θέματακι με την διαφορά ταχύτητας. Όταν λες crosstalk? P.S. Κάθε βράδυ τον κλείνω όταν πέφτω για ύπνο. Α.δεν υπαρχει λογος να κλεινεις τον ρουτερ καθε βραδυ. β.μπορει και crosstalk αλλα μπορει και αλλα θεματα τα οποια παλι δεν μπορεις να τα λυσεις οπως εξωτερικες φορτισεις,οξειδωσεις και αλλα τοσα περιεργα.σημερα πετυχα πχ κατασταση που τα καλωδια εκαναν μπανακι απο το νερο της βροχης επειδη ο οτετζης ηταν bot. γενικα ποτε το Up down δεν ειναι θεμα παροχου γιατι το dslam δινει παντα 24 .ο χαλκος μετα ειναι του οτε.εκτος αν εχει προβλημα το οριο στον παροχο οποιος και αν ειναι αυτος.αλλα το crosstalk που ειπε ο thresh ειναι ενα απο τα μεγαλα θεματα ειδικα οταν υπαρχουν πολλα isdn τριγυρω .
Tmark Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Γιατί, αν κλείνω τον ρούτερ τι θέμα υπάρχει? P.S. Μου το ξανάκανε τώρα, έκανα ένα restart τον router και από 4 πήγε στα 6.5.. Άλλαξε και η ip του εννοείτε.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 δεν υπαρχει θεμα να τον κλεινεις αλλα τζαμπα στον κοπο μπαινεις.β.με αλλο ρουτερ εχεις παλι τα ιδια??ποιο ρουτερ εχεις?χαρακτηριστικα γραμμης?δεν εισαι εσυ με το siemens sl2-141 e???
Tmark Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Thomson TG587 att 28, snr 8-9. Δεν έχω άλλο ρουτερ για δοκιμές δυστυχώς.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 καλη γραμμουλα και καλο ρουτερ αρκετα σταθερο για να σου κανει θεματα.μακαρι να επιαναν τα χερια σου να δοκιμαζες κανα κατανεμητη κτλ.συναγερμο μηπως χωρις φιλτρο κτλ κτλ??
Tmark Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Συναγερμό δεν έχω, φίλτρα έχω παντού Για κατανεμητή δεν το έχω δοκιμάσει. Πιστεύεις δλδ ότι μπορεί να μην είναι crosstalk?
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 εχω δει και παραξενα πραγματα στις καλωδιωσεις του σπιτιου για αυτο το λεω.συνηθως ειναι στο κομματι του οτε αλλα για να το πουμε σιγουρα 100 τις 100 θελει και δοκιμη κατω.αλλα ναι συνηθως το απεξω κομματι φταιει.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 η το δινεις για βλαβη και κανεις το σταυρο σου να το δεχτει ο οτε 6,5 mbit για 28 attenuation παντως ειναι λιγο.ριξε και κανα firmware update στο ρουτερ παντως.η βρες κανα δανεικο Συναγερμό δεν έχω, φίλτρα έχω παντού Για κατανεμητή δεν το έχω δοκιμάσει. Πιστεύεις δλδ ότι μπορεί να μην είναι crosstalk? δοκιμασε χωρις καμια συσκευη επισης.για κατανεμητη αμα δεν ξερεις ποια ειναι η γραμμη σου και δεν εχει εργαλεια δεν γινεται ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα