Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχω θεματάκια σήμερα με την γραμμή, ψιλο αργούν να φορτώσουν οι σελίδες και το youtube παει σαν χελώνα.

Έχεις κανενας αλλος προβλήματα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Έχω θεματάκια σήμερα με την γραμμή, ψιλο αργούν να φορτώσουν οι σελίδες και το youtube παει σαν χελώνα.

http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet

κλασικά εικονογραφημένα :P

οταν γινονται αυτα που αναφερεις συνηθως η αιτια ειναι προφανης:P

Και εγώ έχω από χθες τα ίδια συν ότι με πετάει ανά 2-3 ώρες χωρίς λόγο .

αν εννοεις οτι σε πεταει τελειως δηλαδη σβηνει το dsl η το ιντερνετ τοτε ειναι αλλο θεμα δεν ειναι θεμα του να σουρνεται.δηλαδη αλλο θεμα το σουρνομαι αλλο θεμα το εχω αποσυνδεσεις.

Έχω και εγώ συχνές αποσυνδέσεις τις τελευταίες μέρες, στα καλά καθούμενα αποσυνδέεται το internet και μετά από κανένα 10 λεπτο μου ξανασυνδέεται.

Κάτι που έχει παρατηρηθεί πρόσφατα, το internet μου αποσυνδέεται όταν μιλήσω στο τηλέφωνο στο άλλο δωμάτιο. Περίεργο, να πω ότι παλιότερα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με τη χρήση τηλεφώνου.

Έχω και εγώ συχνές αποσυνδέσεις τις τελευταίες μέρες, στα καλά καθούμενα αποσυνδέεται το internet και μετά από κανένα 10 λεπτο μου ξανασυνδέεται.

Κάτι που έχει παρατηρηθεί πρόσφατα, το internet μου αποσυνδέεται όταν μιλήσω στο τηλέφωνο στο άλλο δωμάτιο. Περίεργο, να πω ότι παλιότερα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με τη χρήση τηλεφώνου.

Παίζει να "πέθανε" το φιλτράκι που έχεις στο τηλέφωνο. Το είχα πάθει και εγώ παλιότερα. Δοκίμασε με κανένα καινούριο φιλτράκι.

σπανια περιπτωση να φταιει η γραμμη.η η συσκευη τα επαιξε η το φιλτρακι.εκτος αν εβαλες συναγερμο τωρα τελευταια και δεν εβαλες εκει φιλτρακι οποτε και η συσκευη να εχει κανονικα φιλτρακι παλι μπορει να σου κανει προβλημα.επισης το φιλτρο εχει σωστη και αναποδη .συνηθως τα βαζουν αναποδα οταν δεν εχουν πριζακια rj11 αλλα εχουν τα πιο παλια τα διπολικα.

Το φιλτράκι είναι το κανονικό με το κλικ, τώρα έβαλα ένα άλλο φιλτράκι που έχω για να δω αν θα μου είναι σταθερή η γραμμή. Θα δείξει.

Για ποιο λόγο συγχρονίζει ο ρουτερ σε διαφορετική ταχύτητα κάθε μέρα? Είναι θέμα παρόχου ή κάτι αλλο?

Την μια μέρα πχ, πιάνω τα 8 mbps, την άλλή 4-5, τη επόμενη 3.5, την επόμενη 6 και πάει λέγοντας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...