poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ναι τα πριζακια του οτε εχουν πυκνωτη απο πισω και πρεπει να τον κοψεις αλλιως βγαινει αν θυμαμαι καλα ενα μικρο βραχυκυκλωμα σε t-r και t-g λογω του πυκνωτη.επισης δημιουργει διαφορα προβληματα ο πυκνωτης.ο οτε απλα τον εβαζε για να μπορει να βλεπει αν η γραμμη εχει διακοπη η αν φτανει στον πελατη.αλλα αυτα επι τηλεφωνιας οτε .πλεον απαγορευονται δια ροπαλου.επισης ανεβαζει ο πυκνωτης το φορτο πανω στην γραμμη σαν να εχεις εξτρα τηλεφωνικες συσκευες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Link Information Uptime: 0 days, 22:12:02 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 16.145 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 3,5 / 10,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 4,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 12 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 4 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 19 / 0 FEC Errors (Up/Down): 4.294.967.290 / 125.672 CRC Errors (Up/Down): 4.294.967.290 / 381 HEC Errors (Up/Down): 0 / 349 τωρα ειμαι στα 16 απο χθες συνηθος κυριακες κλειδωνω 18 καθημερινες 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 crosstalk και των γονέων λογικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ χαμηλό μου φαίνεται το 4άρι margin ή είναι ιδέα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Σε εμένα εχει παει και κατω απο 4 αλλα με ενα restart του router επανήλθε στο 6 το φυσιολογικό. Για κάποιο λογο αυτην την στιγμή σέρνεται το απαν σύμπαν ειναι λες και εχω 1 mbit Περιοχή Πειραιά Για κάποιο λογο αυτην την στιγμή σέρνεται το απαν σύμπαν ειναι λες και εχω 1 mbit Περιοχή Πειραιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Τα ιδια και εδω στον Αγ.Δημητριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Link Information Uptime: 0 days, 22:12:02 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 16.145 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 3,5 / 10,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 4,0 τωρα ειμαι στα 16 απο χθες συνηθος κυριακες κλειδωνω 18 καθημερινες 14 ενταξει οπως ειπε ο Thresh crosstalk παιζει και διαφορα αλλα μπορει να παιζουν και να εχεις σκαμπανεβασματα.απλα το 18 με το 16 κολλαει το 14 δεν μου αρεσε.θα το δεις στην πραξη Πολύ χαμηλό μου φαίνεται το 4άρι margin ή είναι ιδέα μου; κανονικα στην forthnet Κλειδωνεις με 6.απλα μετα μπορει κατι να εγινε και να επεσε στο 4.αμα εκει κανεις Reboot το ρουτερ θα συγχρονισει παλι με 6 αλλα λιγο πιο χαμηλα.πχ απο 16 στα 15,500.αν το αφησει ειτε μπορει να παει πιο κατω και να κανει επανεκινηση ειτε καποια στιγμη να παει παλι 6 η πιο πανω αναλογως τι σκαμπανεβασματα κανει η γραμμη Σε εμένα εχει παει και κατω απο 4 αλλα με ενα restart του router επανήλθε στο 6 το φυσιολογικό. ναι γινεται αυτο.κλειδωνει η γραμμη με 6 και αμα ειναι λιγο ασταθης μπορει να πεσει λιγακι πιο χαμηλα.οσο δεν κανει disconnect Θα βλεπεις πχ 4 η 5 κτλ.αν κανει disconnect εκει θα ξαναπαει 6.αν πχ κανεις Reboot και παει 6 μετα οταν καλυτερεψει παλι η γραμμη να το πω με απλα λογια θα πας πανω απο 6 πχ 7-8.εχω δει και γραμμη που ειχε προβλημα να πηγαινει απο 20 μεχρι 2-3 που εχανε sync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 6,5 ανεβηκε αλλα εδω και μια ωρα σερνετε το συμπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 6,5 ανεβηκε αλλα εδω και μια ωρα σερνετε το συμπαν στο ειπα.για το β.δεν ξερω.θα περασει και αυτο λογικα.απλα το margin με το σουρσιμο ειναι ξεκαρφωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Παιδιά ερώτηση: Επειδή θέλω να αλλάξω router αλλά έχω ξεχάσει που έχω βάλει τους κωδικούς της σύνδεσης της Forthnet, αν τους πάρω τηλέφωνο και με ταυτοποιήσουν έχουν την δυνατότητα να μου τους δώσουν, έτσι? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Παιδιά ερώτηση: Επειδή θέλω να αλλάξω router αλλά έχω ξεχάσει που έχω βάλει τους κωδικούς της σύνδεσης της Forthnet, αν τους πάρω τηλέφωνο και με ταυτοποιήσουν έχουν την δυνατότητα να μου τους δώσουν, έτσι? Ευχαριστώ. Ναι κανονικά δεν θα έχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Την τελευταίες 3-4 μέρες τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα θα έχω αποσυνδέσεις και γενικά θα σέρνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Παιδιά ερώτηση: Επειδή θέλω να αλλάξω router αλλά έχω ξεχάσει που έχω βάλει τους κωδικούς της σύνδεσης της Forthnet, αν τους πάρω τηλέφωνο και με ταυτοποιήσουν έχουν την δυνατότητα να μου τους δώσουν, έτσι? Ευχαριστώ. παλια ελεγαν να στειλεις fax με φωτοτυπια ταυτοτητας κατοχου γραμμης αλλα νομιζω τωρα γινεται με ταυτοποιηση. Την τελευταίες 3-4 μέρες τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα θα έχω αποσυνδέσεις και γενικά θα σέρνεται.. αλλο αποσυνδεσεις αλλο σουρνεται εκτος αν εχεις και τα 2.χαρακτηριστικα γραμμης?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Τα κενά πχ κοντά στο 224 τι σημαίνουν; Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή, περιέργεια μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 crosstalk μάλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα