dreaming123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 ThReSh ναι όλα κομπλέ! Με την 4άρα είχα σταθερά απο 390kbps+ τώρα με τι 24mbps που κλειδώνω 19 πότε κατεβάζει καλά(για λίγα λεπτά) και μετά η κατεβάζω με 80kbps η καθόλου....Περίεργο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 με τι router? μέσω ethernet ή wi-fi?
afentiko7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 πάντως μην το πείτε ούτε του παππά.... έχω κάνει καινούρια σύνδεση (κέντρο θεσσαλονίκης) και κλειδώνω στα 21Μb σταθερά!!!!! Kαι γω στο σιντμποξ έχω 100/100 και ανεβοκατεβάζω με 11.2MB/s. Πρέπει να πανηγυρίσω ή να βγάλω έκτακτο ανακοινωθέν? To linksys w200 και μεσω ethernet Σου τερματίζει η σύνδεση, δλδ πάει στο 0? Και τι ακριβώς κατεβάζεις?
MixalisX Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Kαι γω στο σιντμποξ έχω 100/100 και ανεβοκατεβάζω με 11.2MB/s. Πρέπει να πανηγυρίσω ή να βγάλω έκτακτο ανακοινωθέν? Φυσικά και όχι, αν δεν καταλαβες φίλε το λεω για να δούνε τα παιδιά ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τουλάχιστον η forthnet παρέχει αυτά που υπόσχεται. Και δεν το λέω για να κάνω λεζάντα σε αγνώστους, όπως και να χει όμως σε τρώω χαλαρά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 ahem κανείς ISP δεν υπόσχεται 24mbit
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Eννοεις ταυτοχρονα?Γιαι εγω με 4 mbps 256 upload οταν ανεβαζω μου μαμιεται ολο το download..... Mαλλον εχω πολυ θορυβο ε? εσυ θα αποφευγεις να ανεβαζεις γιατι εχεις μικρο Upload.το μεγιστο ανεβασμα σε torrent για να μην σου μαμαει το down θα ειναι 100 αντι για 256.αν στελνεις full δεν θα κατεβασεις ποτε full To linksys w200 και μεσω ethernet . δοκιμασε και το firmware 1.01.08
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 εσυ θα αποφευγεις να ανεβαζεις γιατι εχεις μικρο Upload.το μεγιστο ανεβασμα σε torrent για να μην σου μαμαει το down θα ειναι 100 αντι για 256.αν στελνεις full δεν θα κατεβασεις ποτε full Καλημερα. Καλα σπανια να ανεβασω κατι συνηθως κανα βιντεακι στο youtube αλλα ειναι καπως. Ερωτηση αν ειχα 1024 upload και ανεβαζα και με τα 1024 το ιδιο θα συμβαινεi δηλαδη θα μπουκωνει το download?
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 αμα ανεβαζεις με το μεγιστο του ανεβασματος σου παλι θα εχεις προβλημα ας εχεις και 10 mbit upload.πρεπει να στελνει και το ρουτερ σουθ και πακετα επιβεβεωσης πισω οτι ελαβε αυτο που του στειλαν.αν αργουν να πανε αυτα επειδη εσυ seedareis στο full τοτε μειωνεις και το download σου μαζι.εγω πχ σε torrents το αφηνω να seedarei με 100 kilobytes το βραδυ που πεφτω για υπνο.το πρωι για να κανω δουλεια το βαζω στα 60 περιπου.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Α οκ Αντε να μας πανε στα 8 mbit αυτοματα στον ΟΤΕ και να ανεβει και το upload μου
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 απλα να δουλευεις περιπου στο μισο το upload σου εκτος αν δεν εισαι στο pc και θες να seedareis
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 βέβαια αυτό δεν ισχύει με όλα τα είδη των συνδέσεων, με τις sdsl νομίζω δεν ισχύει (ούτε με τα leased lines)
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 βέβαια αυτό δεν ισχύει με όλα τα είδη των συνδέσεων, με τις sdsl νομίζω δεν ισχύει (ούτε με τα leased lines) LOOOL Στο Ελλαδισταν είμαστε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 γιατί στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχουν sdsl και leased lines? δουλεύουν και εδώ όπως είπα... απλά στις aDSL ισχύει αυτό που βλέπουμε και όχι μόνο Ελλάδα, παντού...
afentiko7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Φυσικά και όχι, αν δεν καταλαβες φίλε το λεω για να δούνε τα παιδιά ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τουλάχιστον η forthnet παρέχει αυτά που υπόσχεται. Και δεν το λέω για να κάνω λεζάντα σε αγνώστους, όπως και να χει όμως σε τρώω χαλαρά Α, εμένα που μου δίνει 6/1 δλδ με κορόιδεψε. Αυτή φταίει όχι οτι το κέντρο είναι 2.5 κμ από το σπίτι μου. Και που ακριβώς με τρως στις ταχύτητες, για να καταλάβω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα