Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ThReSh ναι όλα κομπλέ!

Με την 4άρα είχα σταθερά απο 390kbps+ τώρα με τι 24mbps που κλειδώνω 19 πότε κατεβάζει καλά(για λίγα λεπτά) και μετά η κατεβάζω με 80kbps η καθόλου....Περίεργο...

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
πάντως μην το πείτε ούτε του παππά.... έχω κάνει καινούρια σύνδεση (κέντρο θεσσαλονίκης) και κλειδώνω στα 21Μb σταθερά!!!!!

Kαι γω στο σιντμποξ έχω 100/100 και ανεβοκατεβάζω με 11.2MB/s. Πρέπει να πανηγυρίσω ή να βγάλω έκτακτο ανακοινωθέν?

To linksys w200 και μεσω ethernet

Σου τερματίζει η σύνδεση, δλδ πάει στο 0? Και τι ακριβώς κατεβάζεις?

Δημοσ.
Kαι γω στο σιντμποξ έχω 100/100 και ανεβοκατεβάζω με 11.2MB/s. Πρέπει να πανηγυρίσω ή να βγάλω έκτακτο ανακοινωθέν?

Φυσικά και όχι, αν δεν καταλαβες φίλε το λεω για να δούνε τα παιδιά ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τουλάχιστον η forthnet παρέχει αυτά που υπόσχεται.

Και δεν το λέω για να κάνω λεζάντα σε αγνώστους, όπως και να χει όμως σε τρώω χαλαρά ;)

Δημοσ.
Eννοεις ταυτοχρονα?

Γιαι εγω με 4 mbps 256 upload οταν ανεβαζω μου μαμιεται ολο το download.....

Mαλλον εχω πολυ θορυβο ε? :rolleyes:

εσυ θα αποφευγεις να ανεβαζεις γιατι εχεις μικρο Upload.το μεγιστο ανεβασμα σε torrent για να μην σου μαμαει το down θα ειναι 100 αντι για 256.αν στελνεις full δεν θα κατεβασεις ποτε full

To linksys w200 και μεσω ethernet .

δοκιμασε και το firmware 1.01.08

Δημοσ.
εσυ θα αποφευγεις να ανεβαζεις γιατι εχεις μικρο Upload.το μεγιστο ανεβασμα σε torrent για να μην σου μαμαει το down θα ειναι 100 αντι για 256.αν στελνεις full δεν θα κατεβασεις ποτε full

Καλημερα.

Καλα σπανια να ανεβασω κατι συνηθως κανα βιντεακι στο youtube αλλα ειναι καπως.

Ερωτηση αν ειχα 1024 upload και ανεβαζα και με τα 1024 το ιδιο θα συμβαινεi δηλαδη θα μπουκωνει το download?

Δημοσ.

αμα ανεβαζεις με το μεγιστο του ανεβασματος σου παλι θα εχεις προβλημα ας εχεις και 10 mbit upload.πρεπει να στελνει και το ρουτερ σουθ και πακετα επιβεβεωσης πισω οτι ελαβε αυτο που του στειλαν.αν αργουν να πανε αυτα επειδη εσυ seedareis στο full τοτε μειωνεις και το download σου μαζι.εγω πχ σε torrents το αφηνω να seedarei με 100 kilobytes το βραδυ που πεφτω για υπνο.το πρωι για να κανω δουλεια το βαζω στα 60 περιπου.

• Super Moderators
Δημοσ.

βέβαια αυτό δεν ισχύει με όλα τα είδη των συνδέσεων, με τις sdsl νομίζω δεν ισχύει (ούτε με τα leased lines)

Δημοσ.
βέβαια αυτό δεν ισχύει με όλα τα είδη των συνδέσεων, με τις sdsl νομίζω δεν ισχύει (ούτε με τα leased lines)

LOOOL Στο Ελλαδισταν είμαστε :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχουν sdsl και leased lines? δουλεύουν και εδώ όπως είπα...

απλά στις aDSL ισχύει αυτό που βλέπουμε και όχι μόνο Ελλάδα, παντού...

Δημοσ.
Φυσικά και όχι, αν δεν καταλαβες φίλε το λεω για να δούνε τα παιδιά ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τουλάχιστον η forthnet παρέχει αυτά που υπόσχεται.

Και δεν το λέω για να κάνω λεζάντα σε αγνώστους, όπως και να χει όμως σε τρώω χαλαρά ;)

Α, εμένα που μου δίνει 6/1 δλδ με κορόιδεψε. Αυτή φταίει όχι οτι το κέντρο είναι 2.5 κμ από το σπίτι μου. Και που ακριβώς με τρως στις ταχύτητες, για να καταλάβω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...