Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 resume, τι μου θύμισες τώρα, αναρωτιέμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ναι πραγματι ειναι σπανιο.εκτος απο περιπτωσεις που ειναι κανα site Τοσο χαλια που κανει timeout to download.αλλα ναι σπανια πολλα χρονια πισω.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά μόνο σε μένα είναι χάλια η σύνδεση σήμερα? Χθες μεσημέρι/απόγευμα όλα καλά 9-10mbps και τώρα έχω 170kbps.Έκανα κάμποσα reboot το router και τίποτα,μάλιστα πριν από λίγη ώρα δεν μπορούσε καν να συγχρονιστεί...
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εδώ πειραιά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα , για παρε τους ενα τηλέφωνο μήπως παίζει τίποτα με την περιοχή σου η την γραμμή σου
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Τελικά παίζει να είναι κ από μένα... Πήγα και πείραξα τα καλώδια πάνω στο splitter και συγχρονισε αλλα σε 3mbps Παίζει να είναι το spliter για τα μπαζα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δοκίμασε χωρίς splitter...
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά μόνο σε μένα είναι χάλια η σύνδεση σήμερα? Χθες μεσημέρι/απόγευμα όλα καλά 9-10mbps και τώρα έχω 170kbps.Έκανα κάμποσα reboot το router και τίποτα,μάλιστα πριν από λίγη ώρα δεν μπορούσε καν να συγχρονιστεί... αλλο το δεν συγχρονιζει αλλο το κατεβαζει αργα αλλο το συγχρονιζει αργα.αν δεν συγχρονιζε η η γραμμη η πραγματι κατι με τα καλωδια. Τελικά παίζει να είναι κ από μένα... Πήγα και πείραξα τα καλώδια πάνω στο splitter και συγχρονισε αλλα σε 3mbps Παίζει να είναι το spliter για τα μπαζα? μπορει splitter μπορει το καλωδιο απο line splitter μεχρι τοιχο μπορει το καλωδιο απο ρουτερ μεχρι splitter.οπως ειπε ο thresh δοκιμη το ρουτερ πανω στον τοιχο κατευθειαν για να δεις ποιο ειναι το Max που συγχρονιζει χωρις κανενα τηλεφωνο και μετα δες ενα ενα τι φταιει.το ρουτερ πανω στον τοιχο δοκιμασε το με 2 διαφορετικα τηλεφωνικα καλωδια μηπως εχει προβλημα το ενα απο τα 2.
outlaw star Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 όσο περνάει ο καιρός η σύνδεση γίνεται όλο και καλύτερη Noise Margin 9 dB up 4 dB down!! Attenuation 5 dB up 12 dB down Upstream 1023 (Kbps.) Downstream 18745 (Kbps.) σε fast path
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 όσο περνάει ο καιρός η σύνδεση γίνεται όλο και καλύτερη Noise Margin 9 dB up 4 dB down!! Attenuation 5 dB up 12 dB down Upstream 1023 (Kbps.) Downstream 18745 (Kbps.) σε fast path μια χαρα.παιζει να εισαι και απο τα λιγα ατομα που δεν βλεπουν την γραμμη να συγχρονιζει πιο χαμηλα λογω χαλκου,crosstalk κτλ. το να ανεβει συνηθως μπορει να ειναι απο διαφορα.απο το να εχει περαστει νεο καλωδιο μεχρι περιπτωσεις που καταργουνται σιδερενια box και γινονται πλαστικα η που φευγουν φερεσυχνα που κανουν παρεμβολες η καφαο που αλλαζονται και γινονται και αυτα με ρεγκλετες αντι για τις βιδες τις σιδερενιες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 συγχρονίζει πιο χαμηλά, απλά όχι τόσο πολύ...
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 συγχρονίζει πιο χαμηλά, απλά όχι τόσο πολύ... πιπερι στο στομα.εσενα πρεπει να σε βγαλουν οι παροχοι για συνδυαστικα με τον οτε.να ειμαι απο μια γωνια να βλεπω να πεφτουν κλοτσομπουνιδια
Padaz Bloody Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 μια χαρα.παιζει να εισαι και απο τα λιγα ατομα που δεν βλεπουν την γραμμη να συγχρονιζει πιο χαμηλα λογω χαλκου,crosstalk κτλ. το να ανεβει συνηθως μπορει να ειναι απο διαφορα.απο το να εχει περαστει νεο καλωδιο μεχρι περιπτωσεις που καταργουνται σιδερενια box και γινονται πλαστικα η που φευγουν φερεσυχνα που κανουν παρεμβολες η καφαο που αλλαζονται και γινονται και αυτα με ρεγκλετες αντι για τις βιδες τις σιδερενιες. Πως μπορώ να δω τόσο αναλυτικά τις πληροφορίες της σύνδεσής μου Forthnet για να ποστάρω και εγώ καμία photo?
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πως μπορώ να δω τόσο αναλυτικά τις πληροφορίες της σύνδεσής μου Forthnet για να ποστάρω και εγώ καμία photo? αναλογως ποιο ρουτερ εχεις.αν ειναι Thomson πας 192.168.1.254 μετα broadband connection Μετα dsl connection kai details.
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πρώτη φορά σήμερα το snr πήγε στο 0 και ο συγχρονισμός ανέβηκε στο 23 και κατι .... βέβαια μετά έπεσε και η σύνδεση
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ε ναι με 0 τι να παιξει.ακομα και να μην στο εριχνε θα επαιζε χαλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα