Padaz Bloody Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Είχα αλλάξει μία φορά το password της forthnet - αυτό που βάζουμε για να δούμε και τα μυνήματά μας από το e-mail μας που μας έχει δώσει η forthnet - που είναι 8 χαρακτήρες και έβαλα ένα καινούριο με 15 και δεν μπορούσα να μπω στο outlook του office. Τηλεφώνησα εξυπηρέτηση πελατών της forthnet και μου είπανε ότι πρέπει να είναι το password μόνο 8 χαρακτήρες ή ψηφία ή ειδικοί χαρακτήρες κτλπ (ή μπορεί να είναι και ανακατεμένοι τα γνωστά δηλαδή) και αφού το έβαλα το password με 8 χαρακτήρες μετά μου έφτιαξε. Και ρωτάω γιατί στη forthnet δεν μπορούμε να βάλουμε ένα ισχυρό password για να είμαστε ήσυχοι για τα e-mail μας που να είναι πχ 15 χαρακτήρες ή και παραπάνω και να είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε μόνο 8? Δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση στα συστήματά της για να δέχεται και καλύτερους κωδικούς? Εσείς πόσους χαρακτήρες έχετε βάλει? Μία από τα ίδια, δηλαδή 8?
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Είχα αλλάξει μία φορά το password της forthnet - αυτό που βάζουμε για να δούμε και τα μυνήματά μας από το e-mail μας που μας έχει δώσει η forthnet - που είναι 8 χαρακτήρες και έβαλα ένα καινούριο με 15 και δεν μπορούσα να μπω στο outlook του office. Τηλεφώνησα εξυπηρέτηση πελατών της forthnet και μου είπανε ότι πρέπει να είναι το password μόνο 8 χαρακτήρες ή ψηφία ή ειδικοί χαρακτήρες κτλπ (ή μπορεί να είναι και ανακατεμένοι τα γνωστά δηλαδή) και αφού το έβαλα το password με 8 χαρακτήρες μετά μου έφτιαξε. Και ρωτάω γιατί στη forthnet δεν μπορούμε να βάλουμε ένα ισχυρό password για να είμαστε ήσυχοι για τα e-mail μας που να είναι πχ 15 χαρακτήρες ή και παραπάνω και να είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε μόνο 8? Δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση στα συστήματά της για να δέχεται και καλύτερους κωδικούς? Εσείς πόσους χαρακτήρες έχετε βάλει? Μία από τα ίδια, δηλαδή 8? α.8 ειναι For everybody και το γιατι δεν μπορεις καποιος να βαλει παραπανω θα σε γελασω β.και σε 8 χαρακτηρες μπορεις να φτιαξεις δυσκολο Password απλα σιγουρα καποιοι χαρακτηρες δεν ειναι αποδεκτοι. οπως εχω πετυχει και ρουτερ που ο χαρακτηρας διεση δεν ηταν αποδεκτος. τωρα για το email που λες αν εχεις απλο email ισως να μην αξιζει ποτε να χρησιμοποιησεις του provider. γιατι το λεω αυτο.οκ σημερα εισαι forthnet αυριο cyta Μεθαυριο Hol>θα πρεπει να αλλαζεις email συνεχεια.ενω αμα εχεις σε τριτη εταιρεια το κρατας συνεχεια.εκτος αν εννοεις για domain οποτε εκει δεν ξερω αν ισχυει αυτο με τους 8 που νομιζω δεν ισχυει.
Padaz Bloody Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τελικά όντως είναι 8 χαρακτήρες και εγώ νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος!!! Σχετικά με το e-mail έχεις δίκιο, πάντως εγώ χρησιμοποιώ και ένα δεύτερο e-mail που το έχω για το standard. 8 χαρακτήρες δεν θα το έλεγα ότι είναι και ασφαλές password αλλά τέσπα, αφού ο κόσμος είναι έτσι ευχαριστημένος και κανένας δεν κάνει παράπονο γιατί να κάτσουνε να ασχοληθούνε και να τρέξουνε...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τελικά όντως είναι 8 χαρακτήρες και εγώ νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος!!! Σχετικά με το e-mail έχεις δίκιο, πάντως εγώ χρησιμοποιώ και ένα δεύτερο e-mail που το έχω για το standard. 8 χαρακτήρες δεν θα το έλεγα ότι είναι και ασφαλές password αλλά τέσπα, αφού ο κόσμος είναι έτσι ευχαριστημένος και κανένας δεν κάνει παράπονο γιατί να κάτσουνε να ασχοληθούνε και να τρέξουνε... ασφαλες εννοοω οτι ειναι ως προς οτι μπορεις να βαλεις και συμβολα μεχρι καποιο οριο.δεν ειναι πχ ενα Pin απλα .ενταξει totally secured με 8 γραμματα και καποιον περιορισμο στον χαρακτηρα δεν ειναι.βεβαια στο ρουτερ αν καποιος κανει Reveal τα αστερακια και 100 χαρακτηρες να εχεις παλι το ιδιο θα ειναι.βεβαια να σου παρει το pass της συνδεσης δεν εχει νοημα οπως ηταν παλια με dial up γιατι δεν μπορει να συνδεθει και να θελει αφου εισαι συνεχεια Online.τωρα για το email ......indeed.βεβαια ενα συμβολο να βαλεις μεσα αυτοματως γινεται πολυ δυσκολο να σπασει ακομα και με 8.
xolloth Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 χωρις download manager δεν γινεται δουλεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ε ναι οι πολλαπλές συνδέσεις με ένα server βοηθάνε αρκετά...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 e ναι οι download manager βοηθανε παντα και ειναι αρκετα sites τα οποια με download παιζουν πολυ καλυτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 όχι μόνο sites, αν το bandwidth του εξωτερικού ενός ISP είναι πίτα βοηθάει γιατί τα single connection downloads ψοφάνε...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ναι εγω αναφερθηκα για οταν απο Provider εισαι οκ.πχ με asus παλια ο download manager ηταν αναγκαιος ασχετα με τον Isp.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ναι το κατάλαβα και πρόσθεσα ένα επιπλέον θετικό του...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 απλα κατα καποιο τροπο θα πρεπε να ηταν ενσωματωμενο στον browser.αν και με mozilla σαν να κατεβαζει καλυτερα απο οτι με explorer.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 o firefox έχει-είχε addon (DownThemAll) που κάνει άψογη δουλειά...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 απλα και χωρις add on σαν να μου φαινεται οτι παει καλυτερα.anyway
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 έτοιχε πιστεύω, δεν πέτυχε...δεν έχω δει διαφορά ανάμεσα σε FF, Chrome, IE...
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 maybe ετσι και αλλιως τα downloads ειναι και λιγα που εχω κανει απλα ετσι μου ειχε φανει.λιγο καλυτερη συμπεριφορα περα απο ποιο καλο Resume
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα