Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

για 2+ km που είμαι η γραμμή μου είναι άψογη...

σιγά μην αφήσω την ησυχία της πεντέλης, υπομονή για vdsl :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

για 2+ km που είμαι η γραμμή μου είναι άψογη...

σιγά μην αφήσω την ησυχία της πεντέλης, υπομονή για vdsl :P

πραγματι μια χαρα εισαι.αν και δεν πρεπει να εισαι 2 Km.αν το παρεις ευθεια πρεπει να βγαινει κατι λιγοτερο.δεν νομιζω το καλωδιο να κανει γυρω γυρω.vdsl α/κ πεντελης .γκουχου.

επισης και στα μελισσια εχει ησυχια.χαχα.

δυο megabit με το ιδιο margin??alcatel εισαι η siemens .θυμισε μου.βεβαια για σενα ειναι λιγο λογικο να πεσεις κοντα στα 2 mbit γιατι συγχρονιζεις παρα πολυ ψηλα οποτε και η παραμικρη αλλαγη στην γραμμη σου φερνει μεγαλη αλλαγη στο συγχρονισμο.ενω ο φτωχος ο thresh *thresh Που εισαι με τα 15 mbit χανεις μονο σχεδον 1 mbit.σου ειπα thresh μετακομισε δεν με ακους.

Πάει κανας χρόνος που το ειχα γυρίσει δοκιμαστικά και μονο σε fast path και ναι με ιδιο margin , αλλα εντάξει φαντάσου οτι σε depth Interleave που ειμαι τώρα ,αν το λέω καλά , εχω 70ms οποτε δεν υπάρχει λόγος να παω σε fast path για να κερδίσω ξέρω γω 10 ms και να χάσω 2mbit

Το καλό και θετικό θέλω να ελπίζω οταν και αμα έρθει ποτε η vdsl οτι θα ειμαι κοντά στα 30 η 50 mbit που θα δίνονται.

• Super Moderators

πραγματι μια χαρα εισαι.αν και δεν πρεπει να εισαι 2 Km.αν το παρεις ευθεια πρεπει να βγαινει κατι λιγοτερο.δεν νομιζω το καλωδιο να κανει γυρω γυρω.vdsl α/κ πεντελης .γκουχου.

επισης και στα μελισσια εχει ησυχια.χαχα.

μόνο να κατέβω από το σπίτι μου στη διασταύρωση Μελισσίων-Βριλησσίων είναι σχεδόν 2km...

και να σκεφτείς ότι παίζω +4.5mbit πάνω και με καλύτερο path από ότι έπαιζα 1.5 χρόνο πριν...

Πάει κανας χρόνος που το ειχα γυρίσει δοκιμαστικά και μονο σε fast path και ναι με ιδιο margin , αλλα εντάξει φαντάσου οτι σε depth Interleave που ειμαι τώρα ,αν το λέω καλά , εχω 70ms οποτε δεν υπάρχει λόγος να παω σε fast path για να κερδίσω ξέρω γω 10 ms και να χάσω 2mbit

Το καλό και θετικό θέλω να ελπίζω οταν και αμα έρθει ποτε η vdsl οτι θα ειμαι κοντά στα 30 η 50 mbit που θα δίνονται.

καλα ναι πραγματι δεν υπαρχει λογος ειδικα αμα δεν πολυ παιζεις Games.ναι θα τα εχεις ανετα μην ανησυχεις.με vdsl εχω δει ατομο καμια 300 μετρα απο οτε να παιζει σχεδον 60 down με 30 Up οποτε τα πακετα που θα δωθουν θα τα εχεις για την πλακα.τωρα τι θα γινει με το crosstalk δεν ξερω.μισθωμενα adsl vdsl pcm φερεσυχνα ολα πανω.σημερα πετυχα απο crosstalk 2 γραμμες adsl.οταν συγχρονιζε η μια ξεσυγχρονιζε η αλλη και το αναποδο.

μόνο να κατέβω από το σπίτι μου στη διασταύρωση Μελισσίων-Βριλησσίων είναι σχεδόν 2km...

και να σκεφτείς ότι παίζω +4.5mbit πάνω και με καλύτερο path από ότι έπαιζα 1.5 χρόνο πριν...

τι attenuation εχεις.το καλωδιο δεν νομιζω να παει απο διασταυρωση.γιατι αμα παει απο εκει και εισαι 2 km μεχρι διασταωρωση μετα θες απο εκει κοντα στα 300-400 μετρα ακομα για το α/κ αν το υπολογιζω σωστα.anyway.αδεια καφαο θα ειναι εκει πανω που εισαι εσυ και crosstalk τιποτα.

τα ιδια με μενα δηλαδη Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 17,5 / 31,5 με annex m.σιγουρα τα καλωδια κατω στο box και στην χωνευτη δεν ειναι στην καλυτερη κατασταση γιατι εχω δει κατι σκουριες αλλα ποιος φτιαχνει ποτε τα δικα του:P

με Linksys ειχα παιξει και 15 mbit.

• Super Moderators

Netgear εδώ και 1.5 χρόνο είμαι σταθερά στα 15-15.5mbit σε low depth interleaved path, όχι full interleaved...εκεί παίζει πιο πάνω...

μια χαρα πολυ μια χαρα.εμενα το annex m μου ριχνει λιγο το down αλλα οκ.ελεγα να βαλω το Linksys αλλα δεν θυμαμαι αν σηκωνει annex m και επισης πρεπει μετα να κανω αλλαγες στο thomson για να παιξει η wan του για να σηκωσω το voip.

δεν εχει προβλημα σαν profile εχει προβλημα σαν γραμμη.:P

συν οτι και μεσα στο σπιτι πρεπει να υπαρχει ενα θεμα με την γραμμη αλλα η πριζα ειναι πισω απο καθρεφτη με χυμα γυμνο καλωδιο οποτε δεν μπορω να φτασω εκει και αυτη ειναι η κεντρικη.και ειναι πολυκλωνο καλωδιο χυμα με μονωτικη εδω και πολλα χρονια.αν το analyzer παιζει annex m μπορει να δοκιμασω καμια φορα κατω την γραμμη στην χωνευτη για να δω τι παιζει γενικα με την γραμμη και με οξειδωσεις γιατι 30 χρονια σπιτι..... σιδερενιο box και αλλα τοσα.

ω ρε τι λέτε τι είναι το attenuation πείτε και σε μένα μη το googlaro κα βαριέμαι :-D

db βλέπω μάλλον με θόρυβο θα έχει να κάνει, οπότε μάλλον το θέλουμε χαμηλό σωστά??

εγώ έχω 11up/12down έτσι για να ζηλέψετε!!(και που να έκανα γκάφα λέει και να ισχύουν τα αντίθετα :P ) ..Στο κέντρο Αθήνας όλα αυτά

edit: το βρήκα τι είναι άρα είμαι σούπερ λέμε :-D

attenuation.οσο μικροτερο τοσο καλυτερα.margin οσο ψηλοτερα θεωρητικα τοσο το καλυτερο.λεω θεωρητικα γιατι αμα σου αλλαξουν Profile θα εχεις πιο μεγαλο margin αλλα πιο μικρη ταχυτητα.

attenuation φαντασου το με τα πιο απλα λογια σαν εξασθενιση λογω του χαλκου που χανει σιγα σιγα οσο μεγαλωνει το μηκος του.11/12 μαλλον εχεις margin οχι attenuation γιατι και τα 2 σε db θα τα δεις.

αν εισαι κεντρο αθηνας ενταξει ειναι 500 οτε ο ενας κοντα στον αλλον οποτε σιγουρα θα παιζεις καλα.

http://compnetworking.about.com/od/networkdesign/g/what-is-attenuation.htm

attenuation.οσο μικροτερο τοσο καλυτερα.margin οσο ψηλοτερα θεωρητικα τοσο το καλυτερο.λεω θεωρητικα γιατι αμα σου αλλαξουν Profile θα εχεις πιο μεγαλο margin αλλα πιο μικρη ταχυτητα.

attenuation φαντασου το με τα πιο απλα λογια σαν εξασθενιση λογω του χαλκου που χανει σιγα σιγα οσο μεγαλωνει το μηκος του.11/12 μαλλον εχεις margin οχι attenuation γιατι και τα 2 σε db θα τα δεις.

αν εισαι κεντρο αθηνας ενταξει ειναι 500 οτε ο ενας κοντα στον αλλον οποτε σιγουρα θα παιζεις καλα.

http://compnetworking.about.com/od/networkdesign/g/what-is-attenuation.htm

nope :P

post-65865-0-60923500-1326498818_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...