Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πάντως είμαι μια χαρά με fast path. δεν έχω ούτε μια αποσύνδεση. εν το μεταξύ πριν μου το γυρίσουν ο τεχνικός μου έλεγε οτι θα έχω αποσυνδέσεις και corrupted αρχεία, πράγμα που μου φαίνεται λίγο παράλογο... πάντως λογικά παίζει ρόλο το πόσο μακριά είσαι απο το κέντρο και τα στατιστικά της γραμμής σου.

το θέμα είναι άλλο όμως... πώς ελέγχουμε οτι όντως είμαστε σε fast path?

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν δεις το screenshot απο το ρουτερ μου στην προηγούμενη σελίδα λέει link interleaved path...οπότε υποθέτω ότι αυτό είναι...

ναι σε σένα το δείχνει σε μένα δεν βλέπω κάτι... :P αλλα μάλλον λέει αν ειναι τα FEC errors 0 τότε εισαι σε fast path...

Δημοσ.

εγώ πάντως είμαι μια χαρά με fast path. δεν έχω ούτε μια αποσύνδεση. εν το μεταξύ πριν μου το γυρίσουν ο τεχνικός μου έλεγε οτι θα έχω αποσυνδέσεις και corrupted αρχεία, πράγμα που μου φαίνεται λίγο παράλογο... πάντως λογικά παίζει ρόλο το πόσο μακριά είσαι απο το κέντρο και τα στατιστικά της γραμμής σου.

παίζεις bf3 online? αν ναι πριν μπεις τι pings σου γράφουν συνήθως οι servers?(για να συγκρίνουμε..) εμένα το χαμηλότερο είναι περίπου στο 75..

ναι σε σένα το δείχνει σε μένα δεν βλέπω κάτι... :P αλλα μάλλον λέει αν ειναι τα FEC errors 0 τότε εισαι σε fast path...

lol μπερδεύτηκα..δηλαδή είμαι σε fast path??μόνος μου επειδή γράφει έτσι το adsl status έβγαλα αυτό το συμπέρασμα.. :P

Δημοσ.

όχι απλά δεν φαίνεται σε όλα τα router αυτό. η τουλάχιστον δεν ξέρω με ποιον τρόπο φαίνεται...

το έχω το bf3 αλλα επειδή έχω να παίξω καιρό έχει να κατεβάσει 4gb update και δεν μπορώ να σου πώ τώρα για ping... 75 ακούγεται πολύ καλό πάντως μην περιμένεις μεγάλες διαφορές με το fast path

Δημοσ.

Αυτα τα Firewall στα routers ειναι μου φαίνεται η αρχή ολων των κακών, καθε προβληματάκι πως γίνεται να κρύβεται πίσω το firewall....τυχαίο δεν νομίζω :rolleyes:

συν οτι στα μισα δεν ειναι ευκολο να το ρυθμισεις.

firmware το τελευταίο είναι αυτό που έχω απο το site της USR...πάντως ναι σε παρεξένεψε και σένα απο ότι βλέπω, χαχα..δε πειράζει θα μείνω με το firewall του kaspersky, αφού πλέον σερφάρω ανενόχλητος και με πολύ καλές ταχύτητες συγκριτικά με άλλους απο ότι βλέπω :P

ενταξει 500 firewall κιολας δεν εχει νοημα.αλλα ναι υποτιθεται οτι δεν θα πρεπε να σου κοβει Sites

sry και για το λίγο offtopic αλλά τώρα μόλις είδα ότι είμαι interleave...επειδή παίζω αρκετά online games να το γυρίσω σε fast path??(ξέρω πρέπει να τηλεφωνήσω...)..το να χάσω κάτι σε download δε με πειράζει, απλά με αποσυνδέσεις δε ξέρω τι παίζει..thx

α.παιρνεις τηλεφωνο.

β.αν δεν εχεις αποσυνδεσεις γενικα συνηθως ουτε με fast path θα εχεις(συνηθως).

σε download εχω δει πχ σε καποιον στα 18 Mbit να χασει ενα megabit.

α.αμα ηταν να εχει καποιος corrupted αρχεια και τετοια ε δεν θα υπηρχε το Fast path.σιγουρα παιζει το ποσο κοντα εισαι ποιοτητα χαλκου αν ειναι ηδη σταθερος τι ρουτερ εχεις κτλ.

καποια ρουτερ γραφουν οτι εισαι σε fasth path ενω σε αλλα δεν φαινεται τοσο ευκολα και πρεπει να το δεις εκει με κανα Orbmt η dmt που γραφει για fast path.

παίζεις bf3 online? αν ναι πριν μπεις τι pings σου γράφουν συνήθως οι servers?(για να συγκρίνουμε..) εμένα το χαμηλότερο είναι περίπου στο 75..

lol μπερδεύτηκα..δηλαδή είμαι σε fast path??μόνος μου επειδή γράφει έτσι το adsl status έβγαλα αυτό το συμπέρασμα.. :P

πες μας που το γραφει να σου πουμε

Δημοσ.

πες μας που το γραφει να σου πουμε

στη σελίδα 377 του thead στο screenshot που έχω ανεβάσει λέει link type interleaved αν κοιτάξεις..και εγώ υπέθεσα απο μόνος μου ότι είναι σε αυτή την κατάσταση ρυθμισμένο..

Δημοσ.

πήρα σήμερα τηλ και είπα να το γυρίσουν σε fast path....θα γίνει εντός της ημέρας μου είπαν... ελπίζω να μην έχω αποσυνδέσεις και να κάποια βελτίωση σε pings γιατί χτες έπαιζα left for dead 2 με 140 ping :P

Δημοσ.

ε θα πέσεις στα 116-120ms :P

χα! να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι είδα τόσο υψηλό ping συνήθως είμαι 70 με 90..η πλάκα είναι ότι έπαιζα με ένα φίλο που έχει 2mbit ote και είχε ping 74!! :P ..πάντως σήμερα βλέπω το downstream αυξήθηκε και άλλο είμαι στα 18904!!μάλλον επειδή είμαι πολύ παλιός πελάτης ε? :P

Δημοσ.

χοχοχο βλέπω server στο bf3 με 49 ping!!πριν δεν είχα ποτέ κάτω απο 75 κατά μέσο όρο..το βράδυ που θα μπω να σφάξω θα δω αν έχει διαφορά...όσο για το downstream έπεσε στα 17682 (κλαιν μαιν δηλαδή, ενώ το up είναι πρακτικά αμετάβλητο 1023..)

ρε poulinos όπως ακριβώς τα είπες είναι αν δε παίξουν και αποσυνδέσεις είμαι σίγουρος ότι είσαι μεγαλοστέλεχος της forthnet :D

Δημοσ.

Ναι στο fast path συνήθως πέφτει λίγο ο συγχρονισμός , σε εμένα ειχε πέσει 2mbit περίπου και το γύρισα παλι.

Τώρα χωρις fast path εχω στο warcraft 70ms περίπου.

Δημοσ.

στη σελίδα 377 του thead στο screenshot που έχω ανεβάσει λέει link type interleaved αν κοιτάξεις..και εγώ υπέθεσα απο μόνος μου ότι είναι σε αυτή την κατάσταση ρυθμισμένο..

ναι τωρα το ειδα απλα για μενα ειναι αλλο Page.ναι interleave ησουν

χα! να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι είδα τόσο υψηλό ping συνήθως είμαι 70 με 90..η πλάκα είναι ότι έπαιζα με ένα φίλο που έχει 2mbit ote και είχε ping 74!! :P ..πάντως σήμερα βλέπω το downstream αυξήθηκε και άλλο είμαι στα 18904!!μάλλον επειδή είμαι πολύ παλιός πελάτης ε? :P

η οτενετ εχει πολυ καλα Ping συν οτι τα 2 mbps τα δινει σε fast οσο ξερω ετσι και αλλιως αφου εχουν margin στα υψη.μηπως σου εβαλαν παλι 6 αρι profile και ανεβηκε η απλα εκανες κανα reboot και οκ απο Reboot σε reboot σε μια νορμαλ γραμμη θα δεις μικρη διαφορα.αν κανει λιγο πανω κατω το margin +- 0,5 εως 1 θα δεις λιγο παραπανω η λιγο λιγοτερο.

μάλλον θα μειώθηκε το crosstalk :P

:P

χοχοχο βλέπω server στο bf3 με 49 ping!!πριν δεν είχα ποτέ κάτω απο 75 κατά μέσο όρο..το βράδυ που θα μπω να σφάξω θα δω αν έχει διαφορά...όσο για το downstream έπεσε στα 17682 (κλαιν μαιν δηλαδή, ενώ το up είναι πρακτικά αμετάβλητο 1023..)

ρε poulinos όπως ακριβώς τα είπες είναι αν δε παίξουν και αποσυνδέσεις είμαι σίγουρος ότι είσαι μεγαλοστέλεχος της forthnet :D

εχασες πολυ λιγο πραγματι.μια χαρα.δεν θα εχεις αποσυνδεσεις μην αγχωνεσαι.μεγαλοστελεχος???εγω?οπως ειχε πει εδωμεσα ο anonymous ειμαι ενας υπαλληλος των 600 ευρω μην ειχε πει και 500 σιων.χαχα.

Ναι στο fast path συνήθως πέφτει λίγο ο συγχρονισμός , σε εμένα ειχε πέσει 2mbit περίπου και το γύρισα παλι.

Τώρα χωρις fast path εχω στο warcraft 70ms περίπου.

δυο megabit με το ιδιο margin??alcatel εισαι η siemens .θυμισε μου.βεβαια για σενα ειναι λιγο λογικο να πεσεις κοντα στα 2 mbit γιατι συγχρονιζεις παρα πολυ ψηλα οποτε και η παραμικρη αλλαγη στην γραμμη σου φερνει μεγαλη αλλαγη στο συγχρονισμο.ενω ο φτωχος ο thresh *thresh Που εισαι με τα 15 mbit χανεις μονο σχεδον 1 mbit.σου ειπα thresh μετακομισε δεν με ακους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...