Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μαλλον οσο παει η γραμμη σου.οσο συγχρονιζει.και εγω φτανω Max δηλαδη κοντα 1,1 -1,2 αφου ειμαι sync Κοντα στα 12.

γιαυτό ρωτάω γιατι δεν μου φαίνεται περίεργο να έχουν βάλει netlimiter στα 1.4 π.χ για το εξωτερικό, η ακόμα χειρότερα να έχουν βάλει netlimiter που να μειώνει την ταχύτητα σταδιακά με κάποιον τρόπο, ανάλογα με την κίνηση του δικτύου η με άλλα κριτίρια. δεν λέω οτι το κάνουν, απλά η vivodi μου έδινε την εντύπωση οτι κατέβαζε με max αλλα εδώ δεν μου φαίνεται το ίδιο.

Δημοσ.

τι να σου πω.σιγουρα σε καποια site πρεπει να βαλω download manager για να τα σανιδωσω αλλα πολλες φορες φταινε τα site.px καποτε στην asus Κατεβαζα με 20 kbytes/sec στην καλυτερη.μετα οταν αποφασισαν να κανουν Update κατεβαζα απο εκει και χωρις manager οσο πηγαινε η γραμμη

Δημοσ.

Σας είχα πει για τις αποσυνδέσεις που είχα συνέχεια με τη forthnet.

Για να μην περιμένω στο τηλέφωνο τους έστειλα ένα email με τα προβλήματα και μετά από μερικές μέρες μου τηλεφώνησαν.

Τους είπα ξανά για τις αποσυνδέσεις και άλλαξαν κάποια ρύθμιση και από τότε όλα καλά. Λογικά με πήγαν από 6 σε 8 στο SNR. Στη συνέχεια όμως έκανα αίτηση στη wind για λόγους κόστους. Την άλλη εβδομάδα λογικά θα γίνει η αλλαγή.

Όμως είπα να δοκιμάσω το νέο modem σήμερα. Δείτε διαφορά τα 2 modem ( Vigor 2700 και ZTE ZXV10 ) στα νούμερα!!

Είναι λογική τόση διαφορά; Φταίει το Vigor λόγω παλαιότητας;

OrbMT_20120106_174433.png

zte.png

Δημοσ.

Σας είχα πει για τις αποσυνδέσεις που είχα συνέχεια με τη forthnet.

Για να μην περιμένω στο τηλέφωνο τους έστειλα ένα email με τα προβλήματα και μετά από μερικές μέρες μου τηλεφώνησαν.

Τους είπα ξανά για τις αποσυνδέσεις και άλλαξαν κάποια ρύθμιση και από τότε όλα καλά. Λογικά με πήγαν από 6 σε 8 στο SNR. Στη συνέχεια όμως έκανα αίτηση στη wind για λόγους κόστους. Την άλλη εβδομάδα λογικά θα γίνει η αλλαγή.

Όμως είπα να δοκιμάσω το νέο modem σήμερα. Δείτε διαφορά τα 2 modem ( Vigor 2700 και ZTE ZXV10 ) στα νούμερα!!

Είναι λογική τόση διαφορά; Φταίει το Vigor λόγω παλαιότητας;

απο 6 σε πηγαν σε 8 αλλα το vigor γραφει 15 οπως βλεπω.οποτε ενα απο τα 2.η ετυχε το vigor Να συγχρονισει με 15 οποτε το κανεις ενα Reboot και βλεπειςπαλι αν θα εχει 8 η 15(αν εχει 8 τοτε θα συγχρονισει και πιο πολυ απο το zte) η το firmware του vigor δεν συνεργαζεται καλα με το dslam δεν γινεται σωστο training οποτε αλλαξε του firmware και βαλτου το πιο καινουριο.αν το εχεις κανει ηδη δοκιμασε με αλλη εκδοση του καινουριου firmware διοτι οσο ξερω η εταιρεια βγαζει το ιδιο firmware σε διαφορες παραλλαγες που καποια συγχρονιζουν καλυτερα ενω αλλα χειροτερα.

Δημοσ.

παιδιά καλημέρα..αν έχει ξανααναφερθεί το πρόβλημα που έχω sry αλλά που να πρωτοκοιτάξω...

έχω λοιπόν forthnet double play..το πρόβλημα που έχω είναι το εξής τον τελευταίο καιρό (κανά 2-3 μήνες) σε αρκετές σελίδες ή δε μπαίνει καθόλου ή τις εμφανίζει σπασμένες...αν κάνω μετα απο κάποια ώρα refresh μπορεί να μπει, μπορεί και όχι...με τις ταχύτητες δεν έχω πρόβλημα ούτε γενικά με το θόρυβο, όπως τα βλέπω μέσα απο τη σελίδα του ρουτερ...ενδεικτικά, κάποια sites που έχω πρόβλημα είναι:

yahoo(έλεος ούτε το mail μου δε μπορώ πολλές φορές να δω)

steam

sport24.gr

sport-fm.gr

in.gr

play.com

και πάει λέγοντας...έχω δοκιμάσει με 4 διαφορετικούς browsers και με 3 διαφορετικά pc..

φίλος μου με forthnet σε απόσταση 1-1,5 km απο μένα αντιμετωπίζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα..τι μπορεί να φταίει??θα τους πάρω και τηλ, αλλά δε με βλέπω να βγάζω άκρη...

για να βοηθήσω αν μπορώ, ανεβάζω φώτο απο ρούτερ και και τι εννοώ σπασμένη σελίδα (σα να έχει πρόβλημα το css. TO MONO κοινό με το παιδί είναι ότι έχουμε το ίδιο μοντέλο ρούτερ ένα usrobotics 9112 (με περασμένο το τελευταίο firmware που ήταν βέβαια το 2007..και είναι ενσύρματο)..αν μπορείτε να βοηθήσετε θα ήμουν ευγνώμον!!ευχαριστώ!

post-65865-0-08469500-1326196695_thumb.jpg

post-65865-0-92502600-1326196697_thumb.jpg

Δημοσ.

Αφού εχεις δοκιμάσει και με άλλου υπολογιστές και περασμένο το τελευταίο firmware θα σου έλεγα να βρεις να δοκιμάσεις αλλο router εκτος του usr. Μέχρι να βρεις router πάρε τους ενα τηλέφωνο να αναφέρεις το πρόβλημα.

Μπορείς να δοκιμάσεις επίσης αλλο splitter μήπως τα εχει παίξει αυτο και να το συνδέσεις επίσης μονο του επάνω στην μπρίζα χώρις φίλτρα τιποτα.

Δημοσ.

εγω θα ελεγα οτι μην μπεις καν στον κοπο να παρεις τηλ πριν δοκιμασεις η εσυ η ο αλλος με αλλο ρουτερ.απο μακρια αυτο που κοβω να κανουν ειναι α.να σου δωσουν καρφωτα Dns.β.να σου πουν να το κανεις hard reset και ξανα setup ,να σου πουν με αλλο pc με αλλο browser.καθαρισμα cookies.στην τελικη θα σου αλλαξουν profile με σκοπο να γινει πιο stable η γραμμη η να γινει κανα Lock unlock το οριο.επειδη εχετε το ιδιο ρουτερ εγω θα πω δυο πραγματα

ενα.βαλε το ρουτερ Pppoe/llc .μηπως το εχετε pppoa/vcmux?

επισης μετα δοκιμη με αλλο ρουτερ.αν εχει θεμα νεο ρουτερ

γιατι ειδικα εσυ με 18 mbit Το θεωρω χλωμο να ειναι θεμα γραμμης.να εχει προβλημα η καρτα στο α/κ παλι το θεωρω δυσκολο.πρωτος υποπτος το ρουτερ.αν ειναι Pppoe/llc θα μπορουσες να το γυρισεις και σε pppoa/vcmux ( αν και το default ειναι Pppoe/llc) για να δεις αν θα αλλαξει κατι.

Δημοσ.

λοιπόν θα σας πω ποιο είναι το πρόβλημα, βρήκα τη λύση και έπαθα πλάκα..απενεργοποίησα το firewall του ρουτερ και μπαίνει καρφί σε όλα!!! το θέμα είναι ότι και οι 2 είχαμε ενεργοποιημένο το firewall αλλά με μια διαφορά...εγώ με upnp on, ενώ το άλλο το παλικάρι το είχε off και άνοιγε πόρτες μόνος του..και νταξ το άλλο παιδί με upnp off μπορώ να το καταλάβω ότι με firewall on του παρουσίαζε πρόβλημα..εγώ όμως με upnp on γιατί να μη μπαίνει καν σε κάποιες ιστοσελίδες??ρωτάω απο περιέργεια, γιατί δε μπορώ να το καταλάβω ρε παιδάκι μου.. :-D ..έχετε κάποια ιδέα??το Pppoe/llc έχουμε...να υπενθυμίσω ότι μέχρι και πριν μερικούς μήνες με firewall on δεν είχε κανένας απο τους 2 μας πρόβλημα

Δημοσ.

λοιπόν θα σας πω ποιο είναι το πρόβλημα, βρήκα τη λύση και έπαθα πλάκα..απενεργοποίησα το firewall του ρουτερ και μπαίνει καρφί σε όλα!!! το θέμα είναι ότι και οι 2 είχαμε ενεργοποιημένο το firewall αλλά με μια διαφορά...εγώ με upnp on, ενώ το άλλο το παλικάρι το είχε off και άνοιγε πόρτες μόνος του..και νταξ το άλλο παιδί με upnp off μπορώ να το καταλάβω ότι με firewall on του παρουσίαζε πρόβλημα..εγώ όμως με upnp on γιατί να μη μπαίνει καν σε κάποιες ιστοσελίδες??ρωτάω απο περιέργεια, γιατί δε μπορώ να το καταλάβω ρε παιδάκι μου.. :-D ..έχετε κάποια ιδέα??το Pppoe/llc έχουμε...να υπενθυμίσω ότι μέχρι και πριν μερικούς μήνες με firewall on δεν είχε κανένας απο τους 2 μας πρόβλημα

παραξενο να τρωει σκαλωμα με το ρουτερ.καλα μην νομιζεις το Upnp δεν λεει και πολλα.σε καποια ρουτερ το upnp και το port forward κανουν Override το firewall ενω σε καποια αλλα οχι.συνηθως παντος το κανουν.απλα γενικα ειναι καλυτερο να ανοιγεις Ports παρα να παιζεις με το upnp αφου ειναι και για θεματα ασφαλειας καλυτερο το pf απο το upnp και το upnp ειναι και λιγο bug μερικες φορες.δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο.ειναι παραξενο να σου κοβει σελιδες το Firewall.τωρα δεν ξερω αμα θες να κανεις δοκιμη να το κανεις Hard reset και να ανοιξεις το firewall να δεις αν θα σου κανει το ιδιο.η να δεις για firmware update μηπως υπαρχει και δεν σου κανει το ιδιο προβλημα μετα.οχι αυτο που εχει η forthnet αλλα μηπως εχει βγει κανα πιο νεο στο Site Της Usr.

Δημοσ.

Αυτα τα Firewall στα routers ειναι μου φαίνεται η αρχή ολων των κακών, καθε προβληματάκι πως γίνεται να κρύβεται πίσω το firewall....τυχαίο δεν νομίζω :rolleyes:

Δημοσ.

παραξενο να τρωει σκαλωμα με το ρουτερ.καλα μην νομιζεις το Upnp δεν λεει και πολλα.σε καποια ρουτερ το upnp και το port forward κανουν Override το firewall ενω σε καποια αλλα οχι.συνηθως παντος το κανουν.απλα γενικα ειναι καλυτερο να ανοιγεις Ports παρα να παιζεις με το upnp αφου ειναι και για θεματα ασφαλειας καλυτερο το pf απο το upnp και το upnp ειναι και λιγο bug μερικες φορες.δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο.ειναι παραξενο να σου κοβει σελιδες το Firewall.τωρα δεν ξερω αμα θες να κανεις δοκιμη να το κανεις Hard reset και να ανοιξεις το firewall να δεις αν θα σου κανει το ιδιο.η να δεις για firmware update μηπως υπαρχει και δεν σου κανει το ιδιο προβλημα μετα.οχι αυτο που εχει η forthnet αλλα μηπως εχει βγει κανα πιο νεο στο Site Της Usr.

firmware το τελευταίο είναι αυτό που έχω απο το site της USR...πάντως ναι σε παρεξένεψε και σένα απο ότι βλέπω, χαχα..δε πειράζει θα μείνω με το firewall του kaspersky, αφού πλέον σερφάρω ανενόχλητος και με πολύ καλές ταχύτητες συγκριτικά με άλλους απο ότι βλέπω :P

Δημοσ.

sry και για το λίγο offtopic αλλά τώρα μόλις είδα ότι είμαι interleave...επειδή παίζω αρκετά online games να το γυρίσω σε fast path??(ξέρω πρέπει να τηλεφωνήσω...)..το να χάσω κάτι σε download δε με πειράζει, απλά με αποσυνδέσεις δε ξέρω τι παίζει..thx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...