Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

poulinos λογικά αυτά που γράφεις και γνωστά προς εμένα τουλάχιστον... απλά κάτι μου δίνει την εντύπωση οτι υπάρχει λογισμικό στυλ netlimiter για το εξωτερικό απο την forthnet... ειλικρινά με την vivodi είχα την εντύπωση οτι χτύπαγε σχεδόν πάντα το maximum εδώ και 4 το πρωί να δοκιμάσω να κατεβάσω θα κάνει ότι θέλει... τεσπά όπως είπα και τα 8-9mbit μου είναι υπεραρκετά οπότε δεν υπάρχει θέμα... απλά κουβέντα να γίνεται.. :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

poulinos λογικά αυτά που γράφεις και γνωστά προς εμένα τουλάχιστον... απλά κάτι μου δίνει την εντύπωση οτι υπάρχει λογισμικό στυλ netlimiter για το εξωτερικό απο την forthnet... ειλικρινά με την vivodi είχα την εντύπωση οτι χτύπαγε σχεδόν πάντα το maximum εδώ και 4 το πρωί να δοκιμάσω να κατεβάσω θα κάνει ότι θέλει... τεσπά όπως είπα και τα 8-9mbit μου είναι υπεραρκετά οπότε δεν υπάρχει θέμα... απλά κουβέντα να γίνεται.. :rolleyes:

αν υπηρχε Limiting Πιστευω θα ειχε βγει στην φορα οπως γινεται με οτιδηποτε τετοιο παει να κανει μια εταιρεια.αν τωρα παει διαμεσω λαμιας η μια γραμμη ειναι στα ορια πιτας η δεν ξερω τι εδω θα σε γελασω.πχ κατεβασα τωρα απο apple και κατεβαζω με 1,2 mbyte/sec που ειναι το μεγιστο που φτανει η γραμμη μου.single connection με Internet explorer απλα με καλωδιο οχι wireless το βασικο.το wireless με κοψε στα 600 kbytes.router thomson 784

• Super Moderators

checkαρες όμως αν η apple χρησιμοποιεί σαν την Nvidia akamai? με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι κατεβάζεις από εξωτερικό και ουσιαστικά να κατεβάζεις από mirror στην Ελλάδα? :P

απλά κάτι μου δίνει την εντύπωση οτι υπάρχει λογισμικό στυλ netlimiter για το εξωτερικό απο την forthnet...

δεν έχω παρατηρήσει και εγώ κάτι τέτοιο αφού χτυπάω συνέχεια στα όρια της γραμμής μου

checkαρες όμως αν η apple χρησιμοποιεί σαν την Nvidia akamai? με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι κατεβάζεις από εξωτερικό και ουσιαστικά να κατεβάζεις από mirror στην Ελλάδα? :P

οχι δεν εχω δει αν βγαινει απο akamai.για αυτο και ειπα διαφορα sites για δοκιμες.δεν ξερω ποια βγαινουν απο akamai

δηλαδή πόσο...?

μαλλον οσο παει η γραμμη σου.οσο συγχρονιζει.και εγω φτανω Max δηλαδη κοντα 1,1 -1,2 αφου ειμαι sync Κοντα στα 12.

Παιδιά από χτες το βράδυ μου σέρνεται η σύνδεση (Πάτρα). Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα;

εφτιαξε??

β.συγχρονιζεις σε νορμαλ ταχυτητες η εγινε κατι αλλο και εχει πεσει κανα συγχρονισμος και νομιζεις οτι σουρνεται??εκανες κανα Reboot?τσεκαρε ποσο κανεις sync.

κατι προσωρινο then ποιος ξερει τι.το κακο γενικα ειναι οτι δεν εχουμε υπομονη και οπως εχω πει επανελημενα γενικα το λεω οχι προσωπικα οτι πολλες φορες δεν μπαινουν ο καθενας στον κοπο να κανει ενα Reboot και να περιμενει 10 λεπτα.αν γινοταν αυτο τα μισα προβληματα θα ειχαν λυθει

Μιας που ειμαστε στο τοπικ της forthnet. Forthnet 2 play απο το 2006 προς 7 ... Ξεκινησα με 19,000 συγχρονισμο και εδω και κανα 1,5 χρονο εχω πεσει στα 12, Βεβαια δεν το λεω για να παραπονεθω,ξερω οτι υπαρχουν χειροτερα πραγματα . Απο περιεργεια , θα μπορουσε καποιος να μου πει (εσυ Αλεξ αν ειναι ευκολο που εισαι και ειδικος) αλλα και τα υπολοιπα μέλη , τι λενε τα στατιστικα μου ?

Αυτο το 15 snr για downrate ειναι εξωπργαματικό για forthnet απο την στιγμή που παίζει στο 6.... για αυτο και κλειδώνεις στα 12. Φυσιολογικά οταν κλείδωνες στα 19 θα ήσουν κοντά στο 6, τώρα γιατι μπορεί να άλλαξε δεν ξέρω ισως αν ειχες αναφέρει τίποτα προβλήματα απο την μερια σου να σε πήγαν σε πιο ψηλό profile για να ειναι σταθερή η γραμμή σου.

Oχι ποτέ δεν εχω παρει τηλέφωνο τη Forthnet , εκτος απο τοτε που παιρναμε να ρωτησουμε ποτε θα ενεργοποιηθουμε,ειχαν αργησει καμια βδομαδα και αλλη μια φορα το καλοκαιρι που την πατησε η μητερα μου σε spam τηλεφωνο με τη 4νετ και εβαλε προσφορα με ανωτερο παγιο χεχε ,γενικα δεν εχουμε παρει ποτε τη 4νετ ,δοξα τω θεο! Ουτε καλωδιωση αλλαξαμε σπιτι .... Το ασυρματο τηλεφωνο κλασσικα εχει και φιλτρακι αυτο που μας ειχε δωσει η 4νετ μαζι με το ρουτερ... Μηπως φταιει οτι εχω συνδεδεμενο ενα netgear για να δινει wi fi ?

Μιας που ειμαστε στο τοπικ της forthnet. Forthnet 2 play απο το 2006 προς 7 ... Ξεκινησα με 19,000 συγχρονισμο και εδω και κανα 1,5 χρονο εχω πεσει στα 12, Βεβαια δεν το λεω για να παραπονεθω,ξερω οτι υπαρχουν χειροτερα πραγματα . Απο περιεργεια , θα μπορουσε καποιος να μου πει (εσυ Αλεξ αν ειναι ευκολο που εισαι και ειδικος) αλλα και τα υπολοιπα μέλη , τι λενε τα στατιστικα μου ?

οπως ειπε και ο spank χανεις σιγουρα 2-3 Mbit Λογω του 15 margin.δες Pm.κανονικα θα πρεπε να ησουν στα 6 snr στο down εκτος αν ειχες αποσυνδεσεις και ζητησες 15 .usr router.μπλιαχ.

Oχι ποτέ δεν εχω παρει τηλέφωνο τη Forthnet , εκτος απο τοτε που παιρναμε να ρωτησουμε ποτε θα ενεργοποιηθουμε,ειχαν αργησει καμια βδομαδα και αλλη μια φορα το καλοκαιρι που την πατησε η μητερα μου σε spam τηλεφωνο με τη 4νετ και εβαλε προσφορα με ανωτερο παγιο χεχε ,γενικα δεν εχουμε παρει ποτε τη 4νετ ,δοξα τω θεο! Ουτε καλωδιωση αλλαξαμε σπιτι .... Το ασυρματο τηλεφωνο κλασσικα εχει και φιλτρακι αυτο που μας ειχε δωσει η 4νετ μαζι με το ρουτερ... Μηπως φταιει οτι εχω συνδεδεμενο ενα netgear για να δινει wi fi ?

οχι δεν φταιει αυτο.

panos1com βλεπω εισαι στα 17 σχεδον :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...