Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι και εγω googlaρα και αυτο μου εδωσε δηλαδη???

Δεν το πιανω :P

Τεσπα του πισινου σηζητησεις ειναι αυτες για μενα.

Απλα μην τους υποστιριζεται το λεω και το ξανα λεω τους πληρωνετε μην ειστε και μασκοτ τους :mad:

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι και εγω googlaρα και αυτο μου εδωσε δηλαδη???

Δεν το πιανω :P

Τεσπα του πισινου σηζητησεις ειναι αυτες για μενα.

Απλα μην τους υποστιριζεται το λεω και το ξανα λεω τους πληρωνετε μην ειστε και μασκοτ τους :mad:

ότι και καλά φταίνε αυτοί, από δικιά τους ενέργεια/παράληψη/κτλπ είναι το πρόβλημα...

δεν τους υποστηρίζω όπως σου είπα, αλλιώς θα έβλεπες σε όλα τα posts μου να τους προτείνω κιόλας...

Δημοσ.

Forthnet δεν θελατε φατε τα τωρα :lol::lol::P

Και μακρια απο τον Ποτε αφηστε μας να εχουμε τρελες ταχυτητες και σταθεροτητα οπως εχουμε εδω και καιρο :-D

to staτηεροτητα και το που κλειδωνεις ειναι θεμα χαλκου.

κανεις λαθος...

3ης φιλοι μου εχουν τρομερα προβληματα με την forthnet αρα βγαινεις λαθος.

Ελα διορθωσε το προλαβενεις :-)

β.και εγω εχω μια φερραρι και εχει προβλημα.τοσο κανει νοημα αυτο που λες χωρις μια εξηγηση

24 mbps και να πιανει τα 11 o ενας.

Ο αλλος βαραει 200αρια ping κλπ.

το pebkac τι ειναι?

Το αλλο πως το εξηγεις οτι ο 3ος ειναι μια χαρα απο τις 1 το βραδυ μεχρι της 12 το μεσημερι???

αλλο θεμα Ping αλλο θεμα που κλειδωνεις αλλο θεμα αποσυνδεσεων αλλο θεμα wirelesskai alla τοσα προβληματα που μπορουν να υπαρχουν.το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι θεμα χαλκου.ναι αν εισαι 3 km μακρια δεν θα κλειδωσεις ποτε στα 15 .ετσι παιζει το adsl.οποτε οταν λετε προβληματα πειτε τι ειναι το προβλημα και οχι δεν παιζει το ιντερνετ φτεει η ετερεια σαν τον αλλο που ειχε γραψει οτι οταν εξαγορασε η forthnet την Nova η ip του αλλαζε καθε ενα λεπτο...

ότι και καλά φταίνε αυτοί, από δικιά τους ενέργεια/παράληψη/κτλπ είναι το πρόβλημα...

δεν τους υποστηρίζω όπως σου είπα, αλλιώς θα έβλεπες σε όλα τα posts μου να τους προτείνω κιόλας...

θεματα αποσυνδεσεων,χαμηλου κλειδωματος,θορυβου τηλεφωνια συνηθως ειναι χαλκος

προβλημα να κλειδωνεις ψηλα να κατεβαζεις αργα να εχεις θεμα ping συνηθως ειναι θεμα Isp η προβλημα ρουτερ.

καθυστερηση σε τηλεφωνια συνηθως voip= θεμα provider.

απλα το λεω γενικα χωρις να υποστηριζω κανεναν και τιποτα απλα επειδη εχω βαρεθει να γραφουν ο καθενας το μακρι και το κοντο του σε απειρα θεματα εδωμεσα χωρις να το εχουθν σκεφτει.κατηγοριες προβληματων για αρχη και μετα προτεινωμενες λυσεις.

το να εχεις ιντερνετ λιγες ωρες παλι ειναι θεμα χαλκου διοτι αμα ηταν θεμα provider θα το εκανες σε πολλους.δεν ριχνουν λαχνο να δουν ποιος δεν θα παιξει σημερα.αυτα απο εμενα με αφορμη τα post γιατι το εχω δει σε πολλα τοπικ να επικρατει ενα θεμα και ενα μπλεξιμο ποιος φταιει και γιατι.και προς θεου για 100 φορα.το adsl ειναι μεχρι 24.δεν υπαρχει minimum.η να το πω αλλιως το minimum ειναι να μην παιξεις καθολου λογω αποστασης η ποιοτητας.ετσι παιζει το adsl ,β.υπαρχουν λιγα αστικα κεντρα κτλ κτλ

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. Καθως γυρισα απο τις διακοπες του πασχα με εκπληξη ειδα οτι εχω αρκετα μεγαλυτερες ταχυτητες. Μιλαω παντα για το Ηρακλειο Κρητης και το κεντρο της Κνωσσου. Συγκεκριμενα απο servers οπου προηγουμενως κατεβαζα μεχρι το πολυ 20kbps επανελειμενα, τωρα κατβαζω απο 100 μεχρι και 300 kbps χωρις download manager. Δεν ξερω αν ωφειλεται στο οτι φυγανε αρκετοι δυσαρεστημενοι και ξεμπουκωσανε τα πραγματα :lol::lol::lol: Φτου φτου μην το ματιασω

Δημοσ.

Εμένα που κάναν αναβάθμιση μετα απο 3 μήνες (άλλο που πλήρωνα απο το Ιουνιο για 24)απο 4 στα 24....

Το προβλημα μου είναι οτι στα 4 κατέβαζα απο rapidshare σταθερά 380-400kbps τώρα με την 24 κατεβάζω με 1800-2000kbps αλλά μόνο για 5λεπτά....μετά δεν μπορώ να κατεβασω τπτ και αν κατέβει κατεβαίνει με 80-100kbps τι μπορεί να φταίει?

DSL Status: Connected,DSL Modulation Mode:ADSL2+,DSL Path Mode:Interleaved

Downstream Rate:19586 kbps,Upstream Rate:1021 kbps

Downstream Margin: 6 db,Upstream Margin: 9 db

Downstream Line Attenuation: 15 db,Upstream Line Attenuation: 3 db

Downstream Transmit Power: 12 db,Upstream Transmit Power: 22 db

Δημοσ.

Παιδια εδώ στην Ξάνθη πρέπει να έχουν στρώσει τα πράγματα γιατί στις αρχές που έκανα την σύνδεση είχα πολλά προβλήματα και το Download ήταν 200+ max και τα βράδια το πολύ 19.

Τώρα εδώ και 1 μήνα η γραμμή είναι σταθερή χωρίς προβλήματα και το Download έχει γίνει 600+ σταθερά.

Δεν ξέρω γιατί σταθεροποιήθηκε η γραμμή γιατί κάθε φορα που έπερνα τηλεφωνο στην Forthnet μου ελεγαν συνέχεια οτι επιδή είμαι σε ιδιόκτιτο δίκτυο γιαυτό έχω προβλήματα και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

πάντως μην το πείτε ούτε του παππά.... έχω κάνει καινούρια σύνδεση (κέντρο θεσσαλονίκης) και κλειδώνω στα 21Μb σταθερά!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

βέβαια ρόλο παίζει να μπορεί να στείλει σταθερά και η άλλη άκρη...

dreaming123 φιλτράκια έχεις βάλει σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του σπιτιού έτσι?

Δημοσ.
βέβαια ρόλο παίζει να μπορεί να στείλει σταθερά και η άλλη άκρη...

Eννοεις ταυτοχρονα?

Γιαι εγω με 4 mbps 256 upload οταν ανεβαζω μου μαμιεται ολο το download.....

Mαλλον εχω πολυ θορυβο ε? :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...