poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 aleilo σου στελνω Pm.τα λεμε απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 κανονικα θα πρεπε να εχεις εξερχομενες εστω.και μετα ερχονται οι εισερχομενες.θα πρεπει να εχεις τονο στο τηλεφωνο εφοσον εχεις ιντερνετ. και λογικα σου ερχεται και μυνημα οτι εχεις ενεργοποιηθει μπα όχι μάλλον το φτιάχναν σιγά σιγά και δεν είχα τίποτα τώρα που γύρισα σπίτι είναι όλα εντάξει και τηλέφωνο και όλα ... μου ηρθε μήνυμα το απόγευμα οπότε πιστεύω τότε πρέπει να τα ετοίμασαν. internet είχα απο το πρωί πάντως πολύ θετικό αυτό... στο test της hol έπιασα 2,1Mbyte/s ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 μπα όχι μάλλον το φτιάχναν σιγά σιγά και δεν είχα τίποτα τώρα που γύρισα σπίτι είναι όλα εντάξει και τηλέφωνο και όλα ... μου ηρθε μήνυμα το απόγευμα οπότε πιστεύω τότε πρέπει να τα ετοίμασαν. internet είχα απο το πρωί πάντως πολύ θετικό αυτό... στο test της hol έπιασα 2,1Mbyte/s ... θα πρεπει να συγχρονιζεις κανα 21 mbit τοτε.νομιζα οτι σου ειχε ερθει το μυνημα για αυτο σου ειπα πρεπει να εισαι οκ σε ολα.γιατι συνηθως οταν ο οτε ενωνει τα καλωδια ερχονται ολα απλα μεχρι να ενεργοποιηθεις δεν μπορεις να βγαλεις κληση σε κινητο.το ποσο συγχρονιζεις μπορεις να το δεις και μεσα απο το μενου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 θα πρεπει να συγχρονιζεις κανα 21 mbit τοτε.νομιζα οτι σου ειχε ερθει το μυνημα για αυτο σου ειπα πρεπει να εισαι οκ σε ολα.γιατι συνηθως οταν ο οτε ενωνει τα καλωδια ερχονται ολα απλα μεχρι να ενεργοποιηθεις δεν μπορεις να βγαλεις κληση σε κινητο.το ποσο συγχρονιζεις μπορεις να το δεις και μεσα απο το μενου πάντως οι ταχύτητες της forthnet πρέπει να ειναι για κλάματα... σπάνια πιάνω γύρω στο 1.4MB/s σε download(συνήθως είναι στα 900KB/s), ενώ συγχρονίζω στα 20.700 ... όχι οτι με νοιάζει, αλλα κουβέντα να γίνεται. πήρα το πρωί τηλ να με βάλουν σε fast path, αλλα ακόμα δεν βλέπω να χει αλλάξει. ξέρεις πόσο παίρνει συνήθως? επίσης λόγω του οτι η forthnet δεν χρησιμοποιεί δρομολόγηση μέσω GRIX(αυτο το πήρα χαμπάρι χτές), απο εκει που έπιανα 5ms σε ελληνικό server με την vivodi τώρα πιάνω το λιγότερο 25 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για το fast path παίρνει συνήθως 1 ημέρα οπότε αυριο φυσιολογικά θα σε βάλουν (θα σου έρθει και μήνυμα στο κινητό). Εντάξει το 1.4 1.9 που πρέπει να κατεβάζει ειναι σχετικό απο server σε server, για δοκίμασε να κατεβάσεις απο εδώ που θα σου δώσει το full της ταχύτητας σου να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για το fast path παίρνει συνήθως 1 ημέρα οπότε αυριο φυσιολογικά θα σε βάλουν (θα σου έρθει και μήνυμα στο κινητό). Εντάξει το 1.4 1.9 που πρέπει να κατεβάζει ειναι σχετικό απο server σε server, για δοκίμασε να κατεβάσεις απο εδώ που θα σου δώσει το full της ταχύτητας σου να δούμε 1,88 βγάζει απο εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 για δοκίμασε να κατεβάσεις απο εδώ που θα σου δώσει το full της ταχύτητας σου να δούμε με το να κατεβάζεις όμως μόνο από Ελλάδα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το πως θα παίζεις κανονικά, χρειάζονται single connection downloads από εξωτερικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Τοσο ειναι λοιπόν κοντά στα 2 οποτε μια χαρά σε βλέπω , απλα οπως σου ειπα εξαρτάται και απο που κατεβάζεις και ενοιται πως δεν ειναι μέτρο σύγκρισης τα torrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 μια χαρά μέτρο σύγκρισης είναι αν κατεβάζεις από private tracker, εδώ και χρόνια δεν έχω κατεβάσει κάτω από το max της γραμμής μου με torrent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ σε ελάχιστες περιπτώσεις πάντως εχω πιάσει το full της γραμμής μου σε torrent αλλα οχι σε private tracker , απλα γενικά με τα torrent δεν ειναι standar ποσο θα κατεβάσεις, εκτος και κατεβάζεις απο torrent που έχουν πολλούς seeders βέβαια στους private ισως να ειστε σε αλλο θεό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 μια χαρά μέτρο σύγκρισης είναι αν κατεβάζεις από private tracker, εδώ και χρόνια δεν έχω κατεβάσει κάτω από το max της γραμμής μου με torrent... έχεις δίκιο, προς το παρόν κάνει μπαμ οτι η forthnet με κάποιον τρόπο μου δίνει λιγότερο bandwidth απο όσο θέλω (είτε δεν έχει είτε επίτηδες).. στην vivodi κλείδωνα 10.000 kbps και κατέβαζα με 1MB/s τώρα με κλείδωμα στα 20.700 συνήθως κατεβάζει με 900kbps :-D αλλα όπως είπα δεν με πολύνοιάζει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ σε ελάχιστες περιπτώσεις πάντως εχω πιάσει το full της γραμμής μου σε torrent αλλα οχι σε private tracker , απλα γενικά με τα torrent δεν ειναι standar ποσο θα κατεβάσεις, εκτος και κατεβάζεις απο torrent που έχουν πολλούς seeders βέβαια στους private ισως να ειστε σε αλλο θεό το καλό με τους μεγάλους private του εξωτερικού είναι ότι πιάνεις full speed ακόμα και με λίγους seeders, γιατί συνήθως πέφτεις πάνω σε seedboxes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ σε ελάχιστες περιπτώσεις πάντως εχω πιάσει το full της γραμμής μου σε torrent εγώ με torrents δεν έχω κανένα παράπονο έχω δει πολλές φορές να πιάνω το full (1.6 mb/s) της γραμμής μου. αυτό που οφείλεται? μόνο στους seeders? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 κυρίως στους seeders... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 πάντως οι ταχύτητες της forthnet πρέπει να ειναι για κλάματα... σπάνια πιάνω γύρω στο 1.4MB/s σε download(συνήθως είναι στα 900KB/s), ενώ συγχρονίζω στα 20.700 ... όχι οτι με νοιάζει, αλλα κουβέντα να γίνεται. πήρα το πρωί τηλ να με βάλουν σε fast path, αλλα ακόμα δεν βλέπω να χει αλλάξει. ξέρεις πόσο παίρνει συνήθως? επίσης λόγω του οτι η forthnet δεν χρησιμοποιεί δρομολόγηση μέσω GRIX(αυτο το πήρα χαμπάρι χτές), απο εκει που έπιανα 5ms σε ελληνικό server με την vivodi τώρα πιάνω το λιγότερο 25 ... α.εφοσον απο το site Που σου δωσαν κατεβαζεις τερμα δεν σε κοβει κανεις.τωρα αν ειναι πιτα ενα Link με εξωτερικο αν περναει απο 100 ενδιαμεσους και ο ενας ειναι αργος εκει παμε αλλου.αλλα σαν χαλκος εφοσον κατεβασες 1800 εισαι οκ.γρηγορα sites για δοκιμες με εξωτερικο.nvidia ,ati,apple,nokia,asus 1,88 βγάζει απο εκεί οποτε εισαι κοντα στα σωστα.το πιο καλο τεστ ειναι ftp για μενα και το δοκιμαζω με ελλαδα για να δω αν η γραμμη εχει θεμα με το να κατεβάζεις όμως μόνο από Ελλάδα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το πως θα παίζεις κανονικά, χρειάζονται single connection downloads από εξωτερικό... εξαρτατε τι θες να τσεκαρεις.να τσεκαρεις αν ενας isp σουρνεται με το εξωτερικο η να τσεκαρεις οτι σαν χαλκος η γραμμη παιζει μια χαρα?αναλογως τι θες να δεις τρεχεις και τα αναλογα τεστ.αν καποιος πχ θεωρει οτι το να κατεβασει με getright 2 Mbyte/sec δεν τον καλυπτει επειδη ανοιγει πολλα connections και θελει να τα πετυχει με single connection ε ναι εκει υπαρχει και FO να εχει οτι καλυτερο θελει και το πιο μικρο Ping. Τοσο ειναι λοιπόν κοντά στα 2 οποτε μια χαρά σε βλέπω , απλα οπως σου ειπα εξαρτάται και απο που κατεβάζεις και ενοιται πως δεν ειναι μέτρο σύγκρισης τα torrent σε torrent αν το εχεις σεταρει λαθος η δεν ξερεις να το φτασεις στα ακρα η δεν κατεβαζεις απο καλο Tracker δεν θα το δεις να φτανει στα ακρα.αμα ανοιξει πολλα connections εκει θα χασεις bandwidth λογω των πολλων connections που ειναι ανοιχτα οποτε θελει και εκει προσοχη γιατι η γραμμη θα εχει τερματισει αλλα εσυ δεν θα το βλεπεις αφου δεν φαινεται το bandwidth που χανεις απο τα connections μεσα στο Mtorrnt,azureus,vuze κτλ μια χαρά μέτρο σύγκρισης είναι αν κατεβάζεις από private tracker, εδώ και χρόνια δεν έχω κατεβάσει κάτω από το max της γραμμής μου με torrent... οσο επαιζαν κατι ωραιοι Tracker πραγματι και εγω την γραμμη την τερματιζα. έχεις δίκιο, προς το παρόν κάνει μπαμ οτι η forthnet με κάποιον τρόπο μου δίνει λιγότερο bandwidth απο όσο θέλω (είτε δεν έχει είτε επίτηδες).. στην vivodi κλείδωνα 10.000 kbps και κατέβαζα με 1MB/s τώρα με κλείδωμα στα 20.700 συνήθως κατεβάζει με 900kbps :-D αλλα όπως είπα δεν με πολύνοιάζει αυτό εφοσον κατεβασες 1,8 δεν σου δινει λιγοτερο.απλα με το εξωτερικο αυτο ειναι αλλη ιστορια.δοκιμασε και απο ftp αμα θες εδω ελλαδα να δεις οτι θα φτασεις κανονικα 2 mbyte.απλα ειναι ελλαδα χωρις 500 ενδιαμεσους κτλ.απλα οπως ειπα ειναι αν θες να δοκιμασεις μεχρι ποσο φτανει η γραμμη η αν θες να δοκιμασεις ποσο παιζει με εξωτερικο.αλλο το ενα καλως η κακως αλλο το αλλο.το ιδιο και με το Ping.καποιος μπορει ελλαδα να εχει μικρο Ping και εξωτερικο να σουρνεται.βεβαια επειδη τα παιχνιδια ειναι εξωτερικο ολοι θελουν με εξωτερικο. εγώ με torrents δεν έχω κανένα παράπονο έχω δει πολλές φορές να πιάνω το full (1.6 mb/s) της γραμμής μου. αυτό που οφείλεται? μόνο στους seeders? ποσοι seedaroun,ποσοι Leecharoun επισης ποσα connections εχεις βαλει.ποσο Upload κανεις κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα