aleilo03 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 a.δοκιμασε αυτο το firmware. http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/ β.με αλλο pc εχεις τα ιδια θεματα? δοκιμασε και με το Linksys αφου του περασεις και αυτου το νεο firmware.εκτος αν ειναι θεμα Pc για αυτο ειπα με αλλο Pc.γιατι να μην ανοιγει σελιδα κατι δεν στεκει.εκτος αν αρχιζει και καταρεει το thomson.δεν πιστευω να ειναι και τιποτα torrent ανοιχτα η κανεις αλλος με wireless κτλ και να σκιζει την γρμαμη Κοιταξε..Εχω κατι σαν ΛΑΝ στο σπιτι με 3 PC..Τη στιγμη που γινοταν το σουρσιμο σημερα ηταν τα 2 ανοιχτα..Το δικο μου και το αλλο το οποιο απλα ειχε το ethernet πανω δεν εκανε κατι στο ιντερνετ εκεινη τη στιγμη απλα ηταν ανοιχτο..Επισης τα σουρσιματα τα εχω παρατηρησει ακομα και οταν μονο το δικο μου pc einai ανοιχτο..Επισης αν κολλαει σε εμενα κολλαει και στα αλλα 2 αρα δεν ειναι θεμα υπολογιστων.. Και κατι τελευταιο..Εχω παρατηρησει οτι αν εχω καποια ωρα ανοιχτο το ρουτερ με το pc αλλα δεν ανοιγω σελιδες κτλ. δηλαδη δεν ασχολουμαι με τον υπολογιστη μολις παω να ανοιξω καποια σελιδα ειναι λες και εχει πεσει το ρουτερ για υπνο..Μερικες φορες μετα απο 2-3 λεπτα θα καταφερω να μπω και αλλες φορες θα πρεπει να κανω ρεσταρτ το ρουτερ για να μπω κανονικα...
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ΝΑι το τηλ εξακολουθει να μη λειτουργει ακομα και αν το συνδεσω μονο του στο σπιτι στην πριζα που χαζο-δουλευει το ρουτερ. Εχω δοκιμασει και με wireless και με καλωδιο αλλα τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια. Καλος συγχρονισμος αλλα εκατομμυρια Errors στα στατιστικα. Θα σου φανει αστειο αν σου πω οτι η συνδεση δουλευε αρκετα καλα για 1 μερα που εβρεχε και φυσουσε τρομερα εξω? Στο λεω με το σκεπτικο οτι χτες ειδα και ενα γυμνο καλωδιο να προεξεχει απο τον κατανεμητη... Οσο για αλλο pc δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Εμεις εχουμε παει στο καταστημα της forthnet εδω στα τρικαλα, μιλησανε και αυτοι και εμεις με το service στην αθηνα και τους ειπαμε να στειλουν τεχνικο να δουνε τον κατανεμητη και τις συνδεσεις που εχει κανει διοτι ο ΟΤΕ επισκεφτηκε το χωρο μας τουλαχιστον 4-5 φορες μετα που βαλαμε ιντερνετ. Οπως εχω ηδη πει ο τεχνικοσ της forthnet ειχε κοψει το τηλ απο 2 αλλα διαμερισματα εκει. Τους ειπαμε οτι δεν εχουμε σκοπο να πληρωσουμε τη διαμαχη που εχουν αυτοι μεταξυ τους σε περιπτωση που ο τεχνικος του ΟΤΕ πειραξε τα δικα μας καλωδια. Το service ειπε οτι θα ενημερωσει το τεχνικο τμημα και θα μας παρουν τηλ. Αν και εχουν περασει μολις 2 μερες απο τοτε ενας θεος ξερει ποτε θα μας παρουν τωρα. Ο λογαριασμος εκρεμμει (266 ευρω για νεα γραμμη και συνδεση για 1 χρονο) αλλα δεν εχω σκοπο να πληρωσω απο τη στιγμη που εχω χαλια ιντερνετ και καθολου γραμμη. Ας με πανε και δικαστικος που λεει ο λογος. ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ για κατι που δεν εχω πολυ απλα... για να μην δουλευει το τηλεφωνο σιγουρα υπαρχει καποιο βραχυκυκλωμα.τα στατιστικα στο Thomson ειναι λαθος συνηθως ειναι γνωστο bug στο Thomson.px se εμενα τωρα FEC Errors (Up/Down): 4.294.967.262 / 100.706 CRC Errors (Up/Down): 4.294.967.262 / 450 4 δισ error.δεν υπαρχει.εχεις κατανεμητη η ειναι box?μπορει να γειωνει το καλωδιο μπορει σκουριασμενο μπορει 1002.ο οτε επισκεφτηκε τον χωρο σας και τι ειπε?οτι ολα ειναι οκ?για να κοψει τηλερωνο ο τεχνικος οπως λες της forthnet εκει θα πρεπει να ειναι ολα σκουριασμενα και να αγγιξε κατι και να κοπηκε το καλωδιο απο οξειδωση.αλλιως ειναι δυσκολο εως πολυ δυσκολο να γινει ζημια σε κατανεμητη.τωρα αν τα εκοψε ο τεχνικος της forthnet η ο τεχνικος του οτε αντε βγαλε ακρη.υπομονη να δεις τι θα γινει. Κοιταξε..Εχω κατι σαν ΛΑΝ στο σπιτι με 3 PC..Τη στιγμη που γινοταν το σουρσιμο σημερα ηταν τα 2 ανοιχτα..Το δικο μου και το αλλο το οποιο απλα ειχε το ethernet πανω δεν εκανε κατι στο ιντερνετ εκεινη τη στιγμη απλα ηταν ανοιχτο..Επισης τα σουρσιματα τα εχω παρατηρησει ακομα και οταν μονο το δικο μου pc einai ανοιχτο..Επισης αν κολλαει σε εμενα κολλαει και στα αλλα 2 αρα δεν ειναι θεμα υπολογιστων.. Και κατι τελευταιο..Εχω παρατηρησει οτι αν εχω καποια ωρα ανοιχτο το ρουτερ με το pc αλλα δεν ανοιγω σελιδες κτλ. δηλαδη δεν ασχολουμαι με τον υπολογιστη μολις παω να ανοιξω καποια σελιδα ειναι λες και εχει πεσει το ρουτερ για υπνο..Μερικες φορες μετα απο 2-3 λεπτα θα καταφερω να μπω και αλλες φορες θα πρεπει να κανω ρεσταρτ το ρουτερ για να μπω κανονικα... ωραια υπολογιστες δεν ειναι.μηπως ειναι το ρουτερ για αυτο ειπα δοκιμη με αλλο ρουτερ αν υπαρχει.εχω thomson και δεν εχω τετοιο θεμα.και το ρουτερ ειναι always on δεν παει για υπνο να το πω ετσι(δεν εχει επιλογη για dial on deman).δοκιμασε αλλο firmware.καντο hard reset μετα και δες αν θα κανει τα ιδια.επισης αν εχεις αλλο ρουτερ για δοκιμη θα ειναι καλη φαση.ως τωρα υπηρξα κατοχος αρκετων Thomson και τετοια συμπεριφορα δεν εχω δει.εχω δει να τραβανε Reboot αλλα οχι αυτο που λες.
aleilo03 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχως ακομα δεν βρηκα το Λινκσις..Οσο αναφορα το firmware που μου προτινεις βλεπω ειναι για το Thompson v7..Εμενα που ειναι v8 δεν εχει να κανει??Και σημερα παντως σερνεται τρομερα..Μου ερχεται να το σπασω μερα που ειναι...
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχως ακομα δεν βρηκα το Λινκσις..Οσο αναφορα το firmware που μου προτινεις βλεπω ειναι για το Thompson v7..Εμενα που ειναι v8 δεν εχει να κανει??Και σημερα παντως σερνεται τρομερα..Μου ερχεται να το σπασω μερα που ειναι... εδω εχει για Thomson v8. http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v8/ βρες το Linksys να δουμε τι γινεται. α.δες ποσο συγχρονιζει τωρα που σουρνεται και δοκιμασε να κανεις download απο καποιον ftp να δουμε ταχυτητες η απο το site Της nvidia τωρα που σερνεται.
aleilo03 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε μου μεχρι στιγμης εχω κανει τα εξης χωρις κανενα αποτελεσμα: -Αλλαξα καλωδια, συνδεσα το ρουτερ σε αλλο υπολογιστη, εκανα reset το ρουτερ, ξανα περασα firmware και τα αποτελεσματα τα ιδια...Μια σελιδα κανει 3 λεπτα να τη φορτωσει και αν, αλλιως λεει page not found η κατι τετοιο.. Οταν με το ζορι ανοιξει η σελιδα και πατησω σε ενα λινκ τα ιδια και παλι.. Επισης οταν σερνεται ετσι και παω να μπω στο σαιτ του ρουτερ δεν ανοιγιε ουτε αυτο!!!!Αυτο δεν ειναι περιεργο?? Οταν καταφερνει να ανοιξει η ταχυτητα ειναι παλι γυρω στα 11-12mbps..Αλλα οτι θα αρχισει να σερνεται και ειμαι ηδη μεσα στο σαιτ του ρουτερ δεν μπορω καν να κινηθω εκει μεσα πχ. ενω ειμαι broadband connection να πατησω και να παω Home δεν παει...Ειναι δυνατον να καολλαει κι εκει μεσα? Υ.Γ Αν δε βρω το Λινκσις μεχρι αυριο θα ζητησω απο ενα γνωστο μηπως και δουμε αν εκει ειναι το θεμα.. Να σημειωσω παντως πως αυτο το συνεχομενο σουρισιμο εδω και 3-4 μερες συνεχομενες δεν εχει προηγουμενο... Αρχιζω και απελπιζομαι.. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει θεμα γραμμης?Φοβαμαι οτι και τηλ να τους παρω δε νομιζω να με βοηθησουν και θα μου πουνε τα γνωστα...
aleilo03 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον το βρηκα το Λινκσις και αυτη τη στιγμη γραφω μεσω αυτου..ΔΕ νομιζω οτι εχει λυθει το προβλημα γιατι βλεπω σχεδον τα ιδια κολληματα.. Επισης τηλεφωνησα στη Φορθνετ και μου ειπανε οτι η γραμμη ειχε "θορυβο" με αποτελεσμα να χανω πακετα δεδομενων..Οντως εδειχνε οτι χανω πακετα δηλαδη οτι ειχα καποιο "lag" που λεμε σε παιχνιδια στο ποκερ κτλ.. Παρ'ολα αυτα το προβλημα δειχνει να υπαρχει ακομα... Επισης οταν παω να κατεβασω κατι απο καποιο σαιτ ενω παει να ξεκινησει το κατεβασμα κανονικα ξαφνικα παγωνει... Υ.Γ Μολις εκανα και upgrade το firmware του Λινκσις αλλα δε βλεπω καμια διαφορα..Μια θα ανοιγουν οι σελιδες σφαιρα μια θα σερνονται..Πλεον αρχιζω να πιστευω οτι εχει να κανει με τη γραμμη...
SPANK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον το βρηκα το Λινκσις και αυτη τη στιγμη γραφω μεσω αυτου..ΔΕ νομιζω οτι εχει λυθει το προβλημα γιατι βλεπω σχεδον τα ιδια κολληματα.. Επισης τηλεφωνησα στη Φορθνετ και μου ειπανε οτι η γραμμη ειχε "θορυβο" με αποτελεσμα να χανω πακετα δεδομενων..Οντως εδειχνε οτι χανω πακετα δηλαδη οτι ειχα καποιο "lag" που λεμε σε παιχνιδια στο ποκερ κτλ.. Παρ'ολα αυτα το προβλημα δειχνει να υπαρχει ακομα... Επισης οταν παω να κατεβασω κατι απο καποιο σαιτ ενω παει να ξεκινησει το κατεβασμα κανονικα ξαφνικα παγωνει... Υ.Γ Μολις εκανα και upgrade το firmware του Λινκσις αλλα δε βλεπω καμια διαφορα..Μια θα ανοιγουν οι σελιδες σφαιρα μια θα σερνονται..Πλεον αρχιζω να πιστευω οτι εχει να κανει με τη γραμμη... Αφού δοκίμασες και 2ο router και firmware update και δεν λύθηκε το πρόβλημα μάλλον ειναι θέμα της forthnet , εξάλου σου είπαν και αυτοί οτι έχεις gap χάνεις πακέτα κτλπ. Πάρε τους ενα τηλέφωνο παλι να δεις τι μπορεί να γίνει απο αυτούς.
Luciddream Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 έτσι για να γράφουμε και κανα θετικό, μόλις συνδέθηκα με forthnet... ακόμα πρέπει να σετάρουν διάφορα γιατι δεν έχω τηλέφωνο ακόμα αλλα το internet...........
Sarandis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πήγαινε για κάνα καφέ, η ημέρα ενεργοποίησης είναι εκνευριστική
Luciddream Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πήγαινε για κάνα καφέ, η ημέρα ενεργοποίησης είναι εκνευριστική χαχα έτσι και αλλιώς θα λείπω μέχρι το βράδυ, αλλα ξύπνησα και είχα internet
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε μου μεχρι στιγμης εχω κανει τα εξης χωρις κανενα αποτελεσμα: -Αλλαξα καλωδια, συνδεσα το ρουτερ σε αλλο υπολογιστη, εκανα reset το ρουτερ, ξανα περασα firmware και τα αποτελεσματα τα ιδια...Μια σελιδα κανει 3 λεπτα να τη φορτωσει και αν, αλλιως λεει page not found η κατι τετοιο.. Οταν με το ζορι ανοιξει η σελιδα και πατησω σε ενα λινκ τα ιδια και παλι.. Επισης οταν σερνεται ετσι και παω να μπω στο σαιτ του ρουτερ δεν ανοιγιε ουτε αυτο!!!!Αυτο δεν ειναι περιεργο?? Οταν καταφερνει να ανοιξει η ταχυτητα ειναι παλι γυρω στα 11-12mbps..Αλλα οτι θα αρχισει να σερνεται και ειμαι ηδη μεσα στο σαιτ του ρουτερ δεν μπορω καν να κινηθω εκει μεσα πχ. ενω ειμαι broadband connection να πατησω και να παω Home δεν παει...Ειναι δυνατον να καολλαει κι εκει μεσα? Υ.Γ Αν δε βρω το Λινκσις μεχρι αυριο θα ζητησω απο ενα γνωστο μηπως και δουμε αν εκει ειναι το θεμα.. Να σημειωσω παντως πως αυτο το συνεχομενο σουρισιμο εδω και 3-4 μερες συνεχομενες δεν εχει προηγουμενο... Αρχιζω και απελπιζομαι.. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει θεμα γραμμης?Φοβαμαι οτι και τηλ να τους παρω δε νομιζω να με βοηθησουν και θα μου πουνε τα γνωστα... το παραξενο ειναι οτι κολλαει μεσα στα μενου.δεν θα επρεπε καν να κολλαει εκειμεσα ασχετα με το τι γινεται στο ιντερνετ. Λοιπον το βρηκα το Λινκσις και αυτη τη στιγμη γραφω μεσω αυτου..ΔΕ νομιζω οτι εχει λυθει το προβλημα γιατι βλεπω σχεδον τα ιδια κολληματα.. Επισης τηλεφωνησα στη Φορθνετ και μου ειπανε οτι η γραμμη ειχε "θορυβο" με αποτελεσμα να χανω πακετα δεδομενων..Οντως εδειχνε οτι χανω πακετα δηλαδη οτι ειχα καποιο "lag" που λεμε σε παιχνιδια στο ποκερ κτλ.. Παρ'ολα αυτα το προβλημα δειχνει να υπαρχει ακομα... Επισης οταν παω να κατεβασω κατι απο καποιο σαιτ ενω παει να ξεκινησει το κατεβασμα κανονικα ξαφνικα παγωνει... Υ.Γ Μολις εκανα και upgrade το firmware του Λινκσις αλλα δε βλεπω καμια διαφορα..Μια θα ανοιγουν οι σελιδες σφαιρα μια θα σερνονται..Πλεον αρχιζω να πιστευω οτι εχει να κανει με τη γραμμη... και με το Linksys σουρνεται μεσα στα μενου??με το Linksys ποσο συγχρονιζεις?? έτσι για να γράφουμε και κανα θετικό, μόλις συνδέθηκα με forthnet... ακόμα πρέπει να σετάρουν διάφορα γιατι δεν έχω τηλέφωνο ακόμα αλλα το internet........... κανονικα θα πρεπε να εχεις εξερχομενες εστω.και μετα ερχονται οι εισερχομενες.θα πρεπει να εχεις τονο στο τηλεφωνο εφοσον εχεις ιντερνετ. και λογικα σου ερχεται και μυνημα οτι εχεις ενεργοποιηθει
aleilo03 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Βλεπω οτι τωρα δεν εχει θεμα να κινουμαι στο σαιτ του ρουτερ παρ'ολα αυτα παλι κολλαει.. Ξαναεπικοινωνησα με Φορθνετ και μου ειπαν οτι η γραμμη ειναι ενταξει κι οτι μπηκανε μεσω του ρουτερ μου και ανοιγανε τις σελιδες κανονικα αρα το προβλημα οτι ειναι η απο τον υπολογιστη μου η απο το ρουτερ..Αλλα ειπα οτι τα ιδια κανει και με το Λινκσις(συνχρονιζε γυρω στα 11,5)..Επισης θεμα υπολογιστη λιγο δυσκολο γιατι οταν κολλαει θα κολλησουν και οι 3 οχι μονο ο δικος μου...Αρχιζω και απελπιζομαι...
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 γραψε μια παλι τα στατιστικα μαζι με margin και attenuation
aleilo03 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 DSL Connection Link Information Uptime: 0 days, 1:06:03 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.076 / 11.636 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 12.289 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 16,80 / 37,12 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 15,0 / 26,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,0 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 11 / 0 FEC Errors (Up/Down): 58.848 / 11.905.209 CRC Errors (Up/Down): 1.281 / 98.638 HEC Errors (Up/Down): 208.011.264 / 1.212.860
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα