Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι.. παλιοτερα το πηγαινα και στο 4 και δεν ειχε προβλημα :)

Αλλα απο καποιο σημειο βαρεθηκα να κανω δοκιμες και το εχω αφησει μονιμα στο default που ειναι 9.

Μόνη σου το άλλαζες; Και αν ναι, με ποιό πρόγραμμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι μονη μου, με το dmt tool, αλλα πρεπει να υποστηριζει και το ρουτερ σου για να το κανεις.

Ναι μονη μου, με το dmt tool, αλλα πρεπει να υποστηριζει και το ρουτερ σου για να το κανεις.

Είμαι με VOIP και έχω το 784. Δεν το υποστηρίζουν ούτε το dmt, ούτε το orbmt, γαμώτο!

Καλησπερα παιδια. Εχω καινουργια συνδεση στη forthnet και αντιμετωπιζω το προβλημα οτι η συνδεση κολλαει. Για να σας δωσω μια ιδεα του προβληματος θα σας το περιγραψω οτι εκει που κατεβαζει ειναι σα να παταει καποιος pause καθε μερικα δευτερολεπτα. Πχ στο youtube βαζοντας να ακουσω ενα τραγουδι το ακουω σα σε κομματια των 15-20 δευτ :-D

Οριστε τα στοιχεια της γραμμης αυτη τη στιγμη:

Link Information

Uptime: 0 days, 11:30:14

DSL Type: G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.184 / 18.972

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 18.024

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 64,01 / 264,60

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,0 / 24,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 6,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 3 / 0

FEC Errors (Up/Down): 781.536 / 88.223.431

CRC Errors (Up/Down): 105.804 / 916.631

HEC Errors (Up/Down): NA / 46.911.594

Στο service που τηλεφωνησα ειπαν οτι βλεπουν βραχυκυκλωμα και οτι αμα καλεσω τεχνικο και το προβλημα ειναι στις καλωδιωσεις θα δωσω 60 ευρω.... Ο τεχνικος τους ομως θα τις φτιαξει τις καλωδιωσεις ή θα πρεπει να σκασω και αλλα χρηματα σε εξτρα ηλεκτρολογο μετα? Δεν εχω προβλημα να σκασω 60 ευρω στη Forthnet ξεροντας οτι θα μου φτιαξει τα καλωδια αλλα οχι μονο για να ερθει να δει και να φυγει....

Επισης: Test Results

DSL

ATM

Ethernet

PPP

IP

Internet

Connectivity to Gateway (213.16.246.23)

Connectivity to DNS Server 1 (193.92.110.1)

Connectivity to DNS Server 2 (193.92.3.11)

Ποτέ δε κανει συνδεση με τον server 2

Δοκιμασα να συνδεσω το Router στη κεντρικη πριζα του τηλεφωνου του σπιτιου και δε δινει καθολου σημα σαν να μη λειτουργουν τα καλωδια εκει στη συγκεκριμενη... Στις αλλες 2 πριζες που εχει το σπιτι εξακολουθω να εχω τα ιδια αποτελεσματα οπως εγραψα παραπανω... Να μη πιανει πανω απο 50kb/s ανεξαρτητου των στατιστικων π δινει το ρουτερ... Να παρω ηλεκτρολογο για να αλλαξω τις καλωδιωσεις? Ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη αυτη?

Στεργίου είναι ο δήμαρχος Μελισσίων και Πεντέλης :P

νομιζα οτι ηταν αυτος που εχει τα σαντουιτς.

β.αν πας στο στεργιου παρτου και ενα σαντουιτς και επισης ετοιμασε και την επιταγη για το λαδωμα για να αφησει να σκαψουν.και στο τελος θα βγει οτι ειναι αυτος που και εχει και τα σαντουιτς και ειναι διπλοθεσιτης

16.5 πιανω τωρα χωρις να πειραξω κατι, αμα πειραξω το snr (να το παω στο 6 ή και πιο χαμηλα) φτανει και τα 19.5 ... καλα δεν ειναι και τοσα? :P

μια χαρα ταχυτητα μακαρι να ειχαν ολοι τοσο.

Ναι.. παλιοτερα το πηγαινα και στο 4 και δεν ειχε προβλημα :)

Αλλα απο καποιο σημειο βαρεθηκα να κανω δοκιμες και το εχω αφησει μονιμα στο default που ειναι 9.

μπορεις ανετοτατα να το βαλεις στο 6 τουλαχιστον .δεν υπαρχει λογος για 9.

Στα 20 πηγαινε με snr 4, χωρις αποσυνδεσεις, αλλα δεν ηθελα να ζορισω πολυ την γραμμη και δεν το κρατησα πολυ...

Νταξει , ειμαι και κοντα απο το Α/Κ ομως, που απο μονο του ειναι σημαντικο πλεονεκτημα.

δεν ειναι αμαξι η γραμμη να την ζορισεις.οποτε μπορεις να την εχεις συνεχεια και στο 4 αμα παιζεις σταθερα.

αλλαξε της τα φωτα να παρεις το max.

το Orbmt γιατι νομιζω οτι δεν αλλαζει snr αλλα απλα σου δειχνει στατιστικα/χαρακτηριστικα.νομιζω μονο το dmt αλλαζει και αυτο σε ορισμενα chipset συγκεκριμενα .γιατι απο μοντελο σε μοντελο ακομα και στην ιδια εταιρεια μπορει να μην παιζει επειδη αλλαζει το chipset.

Είμαι με VOIP και έχω το 784. Δεν το υποστηρίζουν ούτε το dmt, ούτε το orbmt, γαμώτο!

και αν το αλλαξεις χανεις το voip μετα εκτος αν το σεταρεις manual που ειναι ιστορια.η forthnet δινει 6 margin ετσι και αλλιως οποτε δεν εχει και πολυ νοημα(λογω οτι θες και σταθεροτητα για το voip) να πας κατω απο 6.

Δοκιμασα να συνδεσω το Router στη κεντρικη πριζα του τηλεφωνου του σπιτιου και δε δινει καθολου σημα σαν να μη λειτουργουν τα καλωδια εκει στη συγκεκριμενη... Στις αλλες 2 πριζες που εχει το σπιτι εξακολουθω να εχω τα ιδια αποτελεσματα οπως εγραψα παραπανω... Να μη πιανει πανω απο 50kb/s ανεξαρτητου των στατιστικων π δινει το ρουτερ... Να παρω ηλεκτρολογο για να αλλαξω τις καλωδιωσεις? Ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη αυτη?

μαλλον δεν θα ειναι συνδεδεμενα και θα τα εχουν ενωσει απο πισω χωριςνα τα κουμπωσουν στο πριζακι.

β.το τηλεφωνο ακομα δειχνει κατελλημενο?

επισης δεν σημαινει οτι φταιει υποχρεωτικα το καλωδιο μεσα στο σπιτι.ουτε σημαινει οτι θελει αλλαγη Υποχρεωτικα.υπαρχουν και spare και μπορει να μην ειναι καν προβλημα του σπιτιου αλλα απο εξω.

εχεις νεοτερα με το προβλημα σου?το εχεις Wireless η με καλωδιο?δοκιμασε να μπεις με καλωδιο και να κανεις download κατι απο εδω.

www.nvidia.com gia na δουμε ταχυτητα.δοκιμασες να κατεβασεις απο αλλο pc Μηπως ειναι θεμα του Pc??/

γιατι το να αλλαξεις ολα τα καλωδια στο σπιτι δεν εχει νοημα και μπορει να μην εχει καμια σχεση με αυτο.

και συγχρονιζεις πολυ καλα για να εχει θεμα η γραμμη.πες μου για αυτα και αμα ειναι μετα μιλαμε με pm για καποια πραγματα παραπανω.

Παιδια εγω πιανω γυρω στα 12-13 αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος καθως εκτος οτι τρωω συνεχεια disconnects ωρες κι ωρες σερνεται λες και ειναι 56kb...Απλα ελεος...Ειμαι μια ανασα απο το να βαλω connex να σωθω(με ενδιαφερει να εχω ιντερνετ χωρις διακοπες και κολληματα)..Το μονο οφελος που θεωρω οτι εχω αυτη τη στιγμη ειναι η εκπτωση στο πακετο φορθνετ+νοβα μαζι...τιποτα αλλο..Τι να τα κανεις τα 13 και τα 24mbs αν ειναι να σερνεται??

Καιρο ηθελα να γραψω πανω στο θεμα απλα επειδη σημερα εχει απλα παραγινει το κακο δεν αντεξα αλλο...

Παιδια εγω πιανω γυρω στα 12-13 αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος καθως εκτος οτι τρωω συνεχεια disconnects ωρες κι ωρες σερνεται λες και ειναι 56kb...Απλα ελεος...Ειμαι μια ανασα απο το να βαλω connex να σωθω(με ενδιαφερει να εχω ιντερνετ χωρις διακοπες και κολληματα)..Το μονο οφελος που θεωρω οτι εχω αυτη τη στιγμη ειναι η εκπτωση στο πακετο φορθνετ+νοβα μαζι...τιποτα αλλο..Τι να τα κανεις τα 13 και τα 24mbs αν ειναι να σερνεται??

τι να σου πω.εχω 4+ χρονια forthnet και δεν το εχω πετυχει να σουρνομε.μπορει οκ καποιες φορες οταν κοβεται οπτικη να σουρνεται το συμπαν αλλα σε μονιμη βαση δεν το εχω πετυχει.ποια περιοχη εισαι?τωρα για τα disconnects ζητα να σου αλλαξουν Profile για αρχη.σε αυτο μπορει να φταιει εσωτερικη καλωδιωση μπορει να μην υπαρχει πχ φιλτρο σε συναγερμο μπορει να φταιει το καλωδιο του οτε .1002 μπορει να ειναι.τι ρουτερ ειναι?εχεις κανει δοκιμη με αλλο ρουτερ?σε κατανεμητη δεν πιστευω να πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις εκει.??

Φιλε poulinos καλησπερα και χρονια πολλα!!Εχουμε μιλησει και στο παρελθον και με ειχες βοηθησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πανω σε ιντερνετικα θεματα και κυριως με το ρουτερ Zyxel και τις ρυθμισεις του αν θυμασαι..

Απο τοτε εχω αλλαξει 2 ρουτερ..Ειχα για ενα διαστημα ενα Linksys που εδινε η forthnet και ειχα καποια προβληματα με συνεχομενα disconnects με αποτελεσμα να μου πουν απο το τεχνικο τμημα να αλλαξω ρουτερ!!(τελικα εφταιγε το καλωδιο που πηγαινε στο ρουτερ)

Πλεον εχω το Thompson TG585 που εδινε η forthnet(εχω κανει και Update το firmware γιατι δεν μπορουσα να συνδεθω στον client της EASPORTS!!)

Η περιοχη μου ειναι η Καλλιθεα και ειμαι πολυ κοντα στο κεντρικο της Forthnet αν γνωριζεις..

Να σου πω την αληθεια αυτην την περιοδο το σουρσιμο ειναι χειροτερο απο τα disconnects καθως ειναι πιο συχνο..

Φιλε poulinos καλησπερα και χρονια πολλα!!Εχουμε μιλησει και στο παρελθον και με ειχες βοηθησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πανω σε ιντερνετικα θεματα και κυριως με το ρουτερ Zyxel και τις ρυθμισεις του αν θυμασαι..

Απο τοτε εχω αλλαξει 2 ρουτερ..Ειχα για ενα διαστημα ενα Linksys που εδινε η forthnet και ειχα καποια προβληματα με συνεχομενα disconnects με αποτελεσμα να μου πουν απο το τεχνικο τμημα να αλλαξω ρουτερ!!(τελικα εφτεγε το καλωδιο που πηγαινε στο ρουτερ)

Πλεον εχω το Thompson TG585 που εδινε η forthnet(εχω κανει και Update το firmware γιατι δεν μπορουσα να συνδεθω στον client της EASPORTS!!)

Η περιοχη μου ειναι η Καλλιθεα και ειμαι πολυ κοντα στο κεντρικο της Forthnet αν γνωριζεις..

Να σου πω την αληθεια αυτην την περιοδο το σουρσιμο ειναι χειροτερο απο τα disconnects καθως ειναι πιο συχνο..

χρονια πολλα.δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω.:wub:

το Linksys πολυ καλο αλλα σε μη καλες γραμμες δεν τα παει καλα.το thomson ειναι πολυ καλο και σταθερο.το κεντρο στην καλλιθεα ειναι στην δαβακη που ειναι το κτιριο του οτε οχι στην ατθιδων που ειναι το κτιριο της καλλιθεας.αλλα μου φαινεται παραξενο να εχεις προβληαμ σε bandwidth.στα ποσα συγχρονιζεις.μπορεις να μου γραψεις χαρακτηριστικα γραμμης.επισης μια ερωτηση.οταν κανει disconnect σου σβηνει μονο το ιντερνετ η και το broadband.ελπιζω να μην σβηνουν ολα...???

απο www.nvidia.com ποσο κατεβαζεις??εισαι με wireless η με καλωδιο???δεν πιστευω να κλεβεις κανεις ιντερνετ??φιλτρο σε συναγερμο αμα υπαρχει και γενικα φιλτρα εχεις παντου??

χρονια πολλα.δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω.:wub:

το Linksys πολυ καλο αλλα σε μη καλες γραμμες δεν τα παει καλα.το thomson ειναι πολυ καλο και σταθερο.το κεντρο στην καλλιθεα ειναι στην δαβακη που ειναι το κτιριο του οτε οχι στην ατθιδων που ειναι το κτιριο της καλλιθεας.αλλα μου φαινεται παραξενο να εχεις προβληαμ σε bandwidth.στα ποσα συγχρονιζεις.μπορεις να μου γραψεις χαρακτηριστικα γραμμης.επισης μια ερωτηση.οταν κανει disconnect σου σβηνει μονο το ιντερνετ η και το broadband.ελπιζω να μην σβηνουν ολα...???

απο www.nvidia.com ποσο κατεβαζεις??εισαι με wireless η με καλωδιο???δεν πιστευω να κλεβεις κανεις ιντερνετ??φιλτρο σε συναγερμο αμα υπαρχει και γενικα φιλτρα εχεις παντου??

Λαθος μου τοτε, νομιζα οτι αυτο στην Ατθιδων ειναι το κεντρικο..

Παμε στα υπολοιπα..Οταν κοβεται σβηνει μονο το ιντερνετ, οταν σερνεται ειναι ολα πρασινα σαν να λειτουργει κανονικα..

Να πω επισης οτι ειμαι μονιμως με καλωδιο(για δοκιμη μια φορα εβαλα το ασυρματο), αλλο τηλεφωνο δεν υπαρχει σε αλλη μπριζα του σπιτιου εκτος απο το δωματιο μου οπου και εχω το σπλιτερ..

Απο το site του router αυτη τη στιγμη σου δειχνω τι εμφανιζει:

Link Information

Uptime:

0 days, 2:05:16

DSL Type:

G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:

1.020 / 12.448

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]:

8,64 / 53,54

Απο Nvidia και UK server αν και αρχισε να κατεβασει με 200-300 εφτασε γυρω στα 900-1000

Λαθος μου τοτε, νομιζα οτι αυτο στην Ατθιδων ειναι το κεντρικο..

Παμε στα υπολοιπα..Οταν κοβεται σβηνει μονο το ιντερνετ, οταν σερνεται ειναι ολα πρασινα σαν να λειτουργει κανονικα..

Να πω επισης οτι ειμαι μονιμως με καλωδιο(για δοκιμη μια φορα εβαλα το ασυρματο), αλλο τηλεφωνο δεν υπαρχει σε αλλη μπριζα του σπιτιου εκτος απο το δωματιο μου οπου και εχω το σπλιτερ..

Απο το site του router αυτη τη στιγμη σου δειχνω τι εμφανιζει:

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:

1.020 / 12.448

Απο Nvidia και UK server αν και αρχισε να κατεβασει με 200-300 εφτασε γυρω στα 900-1000

13mbit ειναι μια χαρα.οτι εφτασες 900-1000 δειχνει οτι η γραμμη επισης κατεβαζει κανονικα.οτι σβηνει μονο το ιντερνετ εειναι παραξενο.κανονικα αν εφταιγε η γραμμη θα σου σβηνε και το dsl.ποιο firmware εχεις τωρα??γιατι κατι μου βρωμαει και δεν ειναι η γραμμη.αλλο ρουτερ δοκιμαστικο εχεις???

13mbit ειναι μια χαρα.οτι εφτασες 900-1000 δειχνει οτι η γραμμη επισης κατεβαζει κανονικα.οτι σβηνει μονο το ιντερνετ εειναι παραξενο.κανονικα αν εφταιγε η γραμμη θα σου σβηνε και το dsl.ποιο firmware εχεις τωρα??γιατι κατι μου βρωμαει και δεν ειναι η γραμμη.αλλο ρουτερ δοκιμαστικο εχεις???

Κοιτα αυτη τη στιγμη δε σβηνει κατι αλλα τρωει κολληματα..Κυριως μερικες ωρες πριν που πχ ενω επαιζα ποκερ ολη την ωρα ο client ελεγε οτι αποσυνδεθηκε αλλα χωρις να σβηνει καποιο λαμπακι και την ιδια ωρα δεν ανοιγε και καμια σελιδα στο νετ...Η εκδοση ειναι η 8.2.7.8 που ειναι η πιο προσφατη που βλεπω στο σαιτ της Φορθνετ..Καπου πρεπει να εχω καταχωνιασμενο το Λινκσις αλλα δεν ξερω που θα πρεπει να ψαξω..Τι λες?

ΚΑι εδω στην Τουμπα Θεσσαλονικης χαλια μαυρα.

Ποσες φορες τους πηρα τηλ και πηγα και απο τα γραφεια τους και τπτα.

ΜΕ βλεπω μετα την ληξη συμβολαιου για ΟΤΕ.

Φιλε δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα τουμπα θεσσαλονικης μενω και με οτε εχεις πολυ σταθερο ιντερνετ.Σε παιχνιδια ping30-50 με 2αρα συνδεση.Περα απ'την πλακα ο Οτε και στο τηλεφωνο και στο ιντερνετ εχει πολυ σταθερο σημα

Κοιτα αυτη τη στιγμη δε σβηνει κατι αλλα τρωει κολληματα..Κυριως μερικες ωρες πριν που πχ ενω επαιζα ποκερ ολη την ωρα ο client ελεγε οτι αποσυνδεθηκε αλλα χωρις να σβηνει καποιο λαμπακι και την ιδια ωρα δεν ανοιγε και καμια σελιδα στο νετ...Η εκδοση ειναι η 8.2.7.8 που ειναι η πιο προσφατη που βλεπω στο σαιτ της Φορθνετ..Καπου πρεπει να εχω καταχωνιασμενο το Λινκσις αλλα δεν ξερω που θα πρεπει να ψαξω..Τι λες?

a.δοκιμασε αυτο το firmware.

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/

β.με αλλο pc εχεις τα ιδια θεματα?

δοκιμασε και με το Linksys αφου του περασεις και αυτου το νεο firmware.εκτος αν ειναι θεμα Pc για αυτο ειπα με αλλο Pc.γιατι να μην ανοιγει σελιδα κατι δεν στεκει.εκτος αν αρχιζει και καταρεει το thomson.δεν πιστευω να ειναι και τιποτα torrent ανοιχτα η κανεις αλλος με wireless κτλ και να σκιζει την γρμαμη

Φιλε δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα τουμπα θεσσαλονικης μενω και με οτε εχεις πολυ σταθερο ιντερνετ.Σε παιχνιδια ping30-50 με 2αρα συνδεση.Περα απ'την πλακα ο Οτε και στο τηλεφωνο και στο ιντερνετ εχει πολυ σταθερο σημα

με 2 Mbit Που εχεις με fast path λογικο ειναι να ειναι σταθερη η συνδεση σου αφου στα 2 Mbit εχεις πανω απο 25 margin και λογικο να εχεις πολυ καλο ping Λογω Interleave.στα 2 mbit ολοι παιζουν τελεια επειδη στους περισσοτερους η γραμμη ειναι στο πολυ χαλαρο.στις 24 αρες που η γραμμη φτανει στα ορια ζοριζουν.συν οτι ο οτε δινει και 9 Margin αντι για 6 που εχει η forthnet Οποτε χανεις σε ταχυτητα απο την αρχη απλα κερδιζεις σε σταθεροτητα.ενω στην forthnet το βαζουν στο 8 η στο 11 μονο αν εχεις προβλημα.αν παιζεις μια χαρα δεν υπαρχει λογος να εχεις 9 margin.απλα ο οτε το βαζει απο πριν για αυτο και βλεπεις λιγα ατομα να εχουν 1021 Upload Κτλ.

και επισης ο οτε το κανει για να γλυτωσει αποσυνδεσεις /παραπονα για αποσυνδεσεις οποτε με 9 margin ο πελατης ειναι πιο σταθερος και ο οτε γλυτωνει παραπονα και τηλεφωνα.και αλλοι λογοι επισης.

και εχει να κανει οχι μονο που εισαι αλλα ποσο μακρια εισαι απο τον οτε κτλ.και εγω με forthnet Παιζω μια χαρα τοσα χρονια χωρις θεμα αλλα αλλοι εχουν θεμα και αλλοι παιζουν καλυτερα.πχ ο spank βαραει 20+ me forthnet και ειναι διπλα στον οτε.τον πιο βασικο ρολο παιζει η αποσταση και η ποιοτητα χαλκου

μαλλον δεν θα ειναι συνδεδεμενα και θα τα εχουν ενωσει απο πισω χωριςνα τα κουμπωσουν στο πριζακι.

β.το τηλεφωνο ακομα δειχνει κατελλημενο?

επισης δεν σημαινει οτι φταιει υποχρεωτικα το καλωδιο μεσα στο σπιτι.ουτε σημαινει οτι θελει αλλαγη Υποχρεωτικα.υπαρχουν και spare και μπορει να μην ειναι καν προβλημα του σπιτιου αλλα απο εξω.

εχεις νεοτερα με το προβλημα σου?το εχεις Wireless η με καλωδιο?δοκιμασε να μπεις με καλωδιο και να κανεις download κατι απο εδω.

www.nvidia.com gia na δουμε ταχυτητα.δοκιμασες να κατεβασεις απο αλλο pc Μηπως ειναι θεμα του Pc??/

γιατι το να αλλαξεις ολα τα καλωδια στο σπιτι δεν εχει νοημα και μπορει να μην εχει καμια σχεση με αυτο.

και συγχρονιζεις πολυ καλα για να εχει θεμα η γραμμη.πες μου για αυτα και αμα ειναι μετα μιλαμε με pm για καποια πραγματα παραπανω.

ΝΑι το τηλ εξακολουθει να μη λειτουργει ακομα και αν το συνδεσω μονο του στο σπιτι στην πριζα που χαζο-δουλευει το ρουτερ.

Εχω δοκιμασει και με wireless και με καλωδιο αλλα τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια. Καλος συγχρονισμος αλλα εκατομμυρια Errors στα στατιστικα. Θα σου φανει αστειο αν σου πω οτι η συνδεση δουλευε αρκετα καλα για 1 μερα που εβρεχε και φυσουσε τρομερα εξω? Στο λεω με το σκεπτικο οτι χτες ειδα και ενα γυμνο καλωδιο να προεξεχει απο τον κατανεμητη... Οσο για αλλο pc δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

Εμεις εχουμε παει στο καταστημα της forthnet εδω στα τρικαλα, μιλησανε και αυτοι και εμεις με το service στην αθηνα και τους ειπαμε να στειλουν τεχνικο να δουνε τον κατανεμητη και τις συνδεσεις που εχει κανει διοτι ο ΟΤΕ επισκεφτηκε το χωρο μας τουλαχιστον 4-5 φορες μετα που βαλαμε ιντερνετ. Οπως εχω ηδη πει ο τεχνικοσ της forthnet ειχε κοψει το τηλ απο 2 αλλα διαμερισματα εκει. Τους ειπαμε οτι δεν εχουμε σκοπο να πληρωσουμε τη διαμαχη που εχουν αυτοι μεταξυ τους σε περιπτωση που ο τεχνικος του ΟΤΕ πειραξε τα δικα μας καλωδια. Το service ειπε οτι θα ενημερωσει το τεχνικο τμημα και θα μας παρουν τηλ. Αν και εχουν περασει μολις 2 μερες απο τοτε ενας θεος ξερει ποτε θα μας παρουν τωρα.

Ο λογαριασμος εκρεμμει (266 ευρω για νεα γραμμη και συνδεση για 1 χρονο) αλλα δεν εχω σκοπο να πληρωσω απο τη στιγμη που εχω χαλια ιντερνετ και καθολου γραμμη. Ας με πανε και δικαστικος που λεει ο λογος. ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ για κατι που δεν εχω πολυ απλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...