Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απλα μαλλον δεν εχει γινει ακομα σε ολα τα αστικα κεντρα.στο adsgr ειχαν γραψει σε ποια κεντρα παιζει.εν τω μεταξυ εσυ που εισαι στα 100 μετρα απο τον οτε ετσι και σου εδιναν vdsl χωρις ορια επαιζες ανετα ενα 50-60 Mbit down με 25-30 Up.

Το τηλεφωνο δουλεψε για μια μερα και μετα χαλασε χωρις καμμια λογικη εξηγηση. Κανονικα συνδεδεμενο σε αλλο δωματιο και με το φιλτρο του ολα κομπλε, αν παρω τηλ απο το κινητο μου σπιτι δειχνει οτι μιλαει ενω ειναι κλειστο...

Τη συνδεση την εχω wireless αλλα και με το ethernet τωρα που δοκιμασα παλι το ιδιο προβλημα εχει. Δεν ειναι μονο για το youtube. Το ειπα απλα σα παραδειγμα. Οποια σελιδα και να ανοιξω κανει το ιδιο. Γκαζι φρενο γκαζι φρενο :rolleyes:

το τηλ πολλες φορες κολλαει λογω βραχυκυκλωματων indeed.απο την αλλη μπορει απλα να εχει κολλησει το Port.παραξενο.σιγουρα δεν εχεις κανα πριζακι του οτε με πυκνωτη?η συσκευη σταθερη ειναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

απλα μαλλον δεν εχει γινει ακομα σε ολα τα αστικα κεντρα.στο adsgr ειχαν γραψει σε ποια κεντρα παιζει.εν τω μεταξυ εσυ που εισαι στα 100 μετρα απο τον οτε ετσι και σου εδιναν vdsl χωρις ορια επαιζες ανετα ενα 50-60 Mbit down με 25-30 Up.

Ειδα και εγω τις διαθεσιμοτητες απο το adslgr , καλυπτει και το δικο μου Α/Κ (Δαφνης) αλλα οταν πας στη σελιδα της cyta και βαλεις μεχρι ποσο σε καλυπτει, δινει μεχρι 24 Mbps.

μπορει να μην εχουν φτιαξει ακομα το site Να γραφει για vdsl.

Καλα μπορει και αυτο, εξαλλου δεν με ενδιαφερει να βαλω τωρα αμεσα vdsl... ας περασει λιγος καιρος και βλεπουμε.

Καλα μπορει και αυτο, εξαλλου δεν με ενδιαφερει να βαλω τωρα αμεσα vdsl... ας περασει λιγος καιρος και βλεπουμε.

σωστα δεν λεει να δωσεις παραπανω λεφτα για την ωρα ειδικα αμα τωρα παιζεις πχ στα 20mbit.εκτος αν την εχεις αναγκη την μεγαλυτερη ταχυτητα η το upload.πχ εγω παιζω στα 11-12 mbit/1300 kbit upload(annex m) και vdsl να βγει δεν θα αλλαζα γιατι τι να την κανω την παραπανω ταχυτητα.εκτος αν πεσει σε τιμες adsl .ειναι τι χρειαζεται ο καθενας.μην ακουσω να κατεβαζω ταινιες γιατι αν εχεις 20mbit σιγουρα κατεβαζεις πιο γρηγορα απο οτι προλαβενεις να δεις.

β.η cyta παιζει voip οποτε θα δωσει voip διαμεσω vdsl>αλλες εταιρειες που παιζουν tdm δεν ξερω τι θα κανουν.δεν εχω δει φιλτρο για vdsl και δεν ξερω αν μπορουν να συνυπαρξουν.εχω δει καποια πραγματα αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια κατι.

• Super Moderators

εν τω μεταξυ εσυ που εισαι στα 100 μετρα απο τον οτε ετσι και σου εδιναν vdsl χωρις ορια επαιζες ανετα ενα 50-60 Mbit down με 25-30 Up.

έτσι και έδιναν vdsl χωρίς όρια, σύμφωνα με το vdsl2 hardware που έχουν βάλει έπαιζε 100/100 :P

έτσι και έδιναν vdsl χωρίς όρια, σύμφωνα με το vdsl2 hardware που έχουν βάλει έπαιζε 100/100 :P

απο καφαο ναι που ειναι οι πελατες 100 μετρα σε πυκνοκατοικημενες περιοχες ναι θα μπορουσε να δωσει πολυ καλα.βεβαια αυτο ειναι παντα λιγο σχετικο γιατι πολλες φορες και ο χαλκος απο καφαο εως box /κατανεμητη ειναι διαλυμενος.ειδικα σε boxakia και ειδικα σε σιδερενια box Που η οξειδωση ειναι στο μεγαλειο της.σε σιδερενιο box παλια ειχα ξεβιδωσει καλωδιο απο τηνβιδα και μια που αγγιξα το καλωδιο και μια που κοπηκε απο την οξειδωση.το εγδυδα πιο κατω και ηταν μαυρισμενο.οχι οξειδωμενο μεχρι μεσα αλλα μαυρισμενο.ξεφτιλα τελειως.fuc....in οτε δεν καταργει τα σιδερενια box

• Super Moderators

μέχρι το 2020 πιστεύω ότι θα έχω 100/100 στο σπίτι... ^_^

μου έρχεται να πάω στον Στεργίου και να ρωτήσω τι παίζει και δεν σκάβουν τόσο καιρό σε νέα και παλιά Πεντέλη... :P

μέχρι το 2020 πιστεύω ότι θα έχω 100/100 στο σπίτι... ^_^

μου έρχεται να πάω στον Στεργίου και να ρωτήσω τι παίζει και δεν σκάβουν τόσο καιρό σε νέα και παλιά Πεντέλη... :P

ποιον στεργιου?β.να δω τι θα τα κανεις τα 100/100

β.το α/κ χαλανδρι ειναι απο τα πρωτα που γινεται οτι γινεται μαζι με των αμπελοκηπων και της πεντελης ειναι απο τα τελευταια λογω κοσμου.παρολο που πιανει αρκετες περιοχες δεν ειναι απο τα μεγαλα αστικα κεντρα.του χαλανδριου πχ εχει 2 αιθουσες παροχων.των αμπελοκηπων μια αλλα μεγαλη.συν οτι εδω πανω ειναι ολοι τοσο large που θα πρεπει μαλλον να λαδωσουν κανα δημαρχο για να παρουν αδεια να σκαψουν.μην ενοχλησουν τους καπιταλες των βπ με τις μαιζονετες μεσα στο δασος.δεν θυμασαι και με το Llu μετα απο ποσο καιρο μπηκε η πεντελη:P

σωστα δεν λεει να δωσεις παραπανω λεφτα για την ωρα ειδικα αμα τωρα παιζεις πχ στα 20mbit.εκτος αν την εχεις αναγκη την μεγαλυτερη ταχυτητα η το upload.πχ εγω παιζω στα 11-12 mbit/1300 kbit upload(annex m) και vdsl να βγει δεν θα αλλαζα γιατι τι να την κανω την παραπανω ταχυτητα.εκτος αν πεσει σε τιμες adsl .ειναι τι χρειαζεται ο καθενας.μην ακουσω να κατεβαζω ταινιες γιατι αν εχεις 20mbit σιγουρα κατεβαζεις πιο γρηγορα απο οτι προλαβενεις να δεις.

β.η cyta παιζει voip οποτε θα δωσει voip διαμεσω vdsl>αλλες εταιρειες που παιζουν tdm δεν ξερω τι θα κανουν.δεν εχω δει φιλτρο για vdsl και δεν ξερω αν μπορουν να συνυπαρξουν.εχω δει καποια πραγματα αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια κατι.

16.5 πιανω τωρα χωρις να πειραξω κατι, αμα πειραξω το snr (να το παω στο 6 ή και πιο χαμηλα) φτανει και τα 19.5 ... καλα δεν ειναι και τοσα? :P

16.5 πιανω τωρα χωρις να πειραξω κατι, αμα πειραξω το snr (να το παω στο 6 ή και πιο χαμηλα) φτανει και τα 19.5 ... καλα δεν ειναι και τοσα? :P

Τέλεια ειναι οχι απλα καλά.

Αν το αφήσεις στα 6 ειναι σταθερή η σύνδεση σου ?

Τέλεια ειναι οχι απλα καλά.

Αν το αφήσεις στα 6 ειναι σταθερή η σύνδεση σου ?

Ναι.. παλιοτερα το πηγαινα και στο 4 και δεν ειχε προβλημα :)

Αλλα απο καποιο σημειο βαρεθηκα να κανω δοκιμες και το εχω αφησει μονιμα στο default που ειναι 9.

Αν το βάλει στα 4 αντέχει και ποσο συγχρονίζεις ?

Αν και εκει δεν μασάει και γενικά ειναι σταθερή η σύνδεση τοτε μάλλον εχεις καλή γραμμή :)

Στα 20 πηγαινε με snr 4, χωρις αποσυνδεσεις, αλλα δεν ηθελα να ζορισω πολυ την γραμμη και δεν το κρατησα πολυ...

Νταξει , ειμαι και κοντα απο το Α/Κ ομως, που απο μονο του ειναι σημαντικο πλεονεκτημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...