Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτήσω κατι άσχετο αλλα εχει σχέση με τα pings.

Όταν γίνει κάποτε η μετάβαση σε vdsl το fast path συνεχίζει να υφίσταται ?

τι τελευταιες διαφορα ατομα μαλλον λογω της κρισης φανταζονται πραγματα.ο ενας ηθελε να μαθει για ftth εδω ο spank εχει φτασει ηδη στο θεμα fast path:P

καθηστε να δουμε vdsl και συζηταμε τι θα γινει με τα υπολοιπα και τι Ping Θα εχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

spank λογικα κατι αντιστοιχο πιθανοτατα να υπαρχει.εψαξα στο google και λογικα πρεπει να υπαρχει.απλα ολα τα θεματα ειναι στα γερμανικα:P

Δεν ξέρω αν το βλέπω μονο εγώ ετσι αλλα εμένα το vdsl που διαφημίζει η cyta πιο πολύ μου κάνει για "ψεύτο" vdsl παρα το πραγματικό vdsl που περιμένουμε ολοι κάποτε. Επίσης μου έκανε εντύπωση οταν διάβασα την είδηση πως και ο οτε δεν το διέθεσε πρώτος και βάζωντας κιολας εξωπραγματικές τιμές και να ακολουθήσουν ολοι οι υπόλοιποι

διαμεσω των dslam του οτε??λογικα ναι.γιατι ο παροχος δικο του vdsl μονο απο το αστικο κεντρο θα μπορουσε να δωσει vdsl αρα....

spank εσυ δεν θες vdsl>ηδη εχεις πολυ καλο adsl.

Ετσι και αλλιως πραγματικο vdsl θα απολαυσουν μονο οι τυχεροι που ειναι <1000 μ απο το Α/Κ

απο καφαο βρε θα δωσουν vdsl οχι απο το αστικο κεντρο.αλλιως δεν θα ειχε νοημα

• Super Moderators

απο καφαο βρε θα δωσουν vdsl οχι απο το αστικο κεντρο.αλλιως δεν θα ειχε νοημα

αυτό μόνο ΑΡΥΣ, αλλιώς αν δώσουν όπως δίνει η Cyta τότε όπως λές δεν έχει και πολύ νόημα...

αυτό μόνο ΑΡΥΣ, αλλιώς αν δώσουν όπως δίνει η Cyta τότε όπως λές δεν έχει και πολύ νόημα...

αν δωσουν απο αστικο κεντρο οκ μπορεις να δωσεις πολυ καλη ταχυτητα αλλα οταν ο αλλος οπως ειπαν ειναι 1 Km max μακρια.εχω δει δοκιμαστικο vdsl με περιπου 60 down και 30 up αλλα στα 200-300 μετρα αν θυμαμαι καλα.αν η cyta δεν εννοει arys τοτε βλακειες.σκοπος ηταν αυτοι που επαιζαν 2-3 mbit Να παιξουν πιο καλα που ηταν μακρια.αν ειναι αυτοι που ειναι 20+ να παιξουν 50 τοτε σιγα.craps

Καλησπερα παιδια. Εχω καινουργια συνδεση στη forthnet και αντιμετωπιζω το προβλημα οτι η συνδεση κολλαει. Για να σας δωσω μια ιδεα του προβληματος θα σας το περιγραψω οτι εκει που κατεβαζει ειναι σα να παταει καποιος pause καθε μερικα δευτερολεπτα. Πχ στο youtube βαζοντας να ακουσω ενα τραγουδι το ακουω σα σε κομματια των 15-20 δευτ :-D

Οριστε τα στοιχεια της γραμμης αυτη τη στιγμη:

Link Information

Uptime: 0 days, 11:30:14

DSL Type: G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.184 / 18.972

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 18.024

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 64,01 / 264,60

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,0 / 24,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 6,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 3 / 0

FEC Errors (Up/Down): 781.536 / 88.223.431

CRC Errors (Up/Down): 105.804 / 916.631

HEC Errors (Up/Down): NA / 46.911.594

Στο service που τηλεφωνησα ειπαν οτι βλεπουν βραχυκυκλωμα και οτι αμα καλεσω τεχνικο και το προβλημα ειναι στις καλωδιωσεις θα δωσω 60 ευρω.... Ο τεχνικος τους ομως θα τις φτιαξει τις καλωδιωσεις ή θα πρεπει να σκασω και αλλα χρηματα σε εξτρα ηλεκτρολογο μετα? Δεν εχω προβλημα να σκασω 60 ευρω στη Forthnet ξεροντας οτι θα μου φτιαξει τα καλωδια αλλα οχι μονο για να ερθει να δει και να φυγει....

Επισης: Test Results

DSL

ATM

Ethernet

PPP

IP

Internet

Connectivity to Gateway (213.16.246.23)

Connectivity to DNS Server 1 (193.92.110.1)

Connectivity to DNS Server 2 (193.92.3.11)

Ποτέ δε κανει συνδεση με τον server 2

εχεις πολυ καλη γραμμη που δεν δικαιολογει προβληματα σε youtube.

β.εχεις σταθερη συσκευη?γιατι μπορει το βραχυκυκλωμα που βλεπουν να εισαι ειτε σε σταθερη συσκευη ειτε σε πριζακι που

εχει το λογοτυπο του οτε πανω

εποσης εισαι με καλωδιο η wirelesss?αν θες δοκιμασε με καλωδιο και το wireless να το εχεις κλειδωμενο.

με 18 mbit δυσκολο να μην μπορεις να δεις utube.

Το τηλεφωνο δουλεψε για μια μερα και μετα χαλασε χωρις καμμια λογικη εξηγηση. Κανονικα συνδεδεμενο σε αλλο δωματιο και με το φιλτρο του ολα κομπλε, αν παρω τηλ απο το κινητο μου σπιτι δειχνει οτι μιλαει ενω ειναι κλειστο...

Τη συνδεση την εχω wireless αλλα και με το ethernet τωρα που δοκιμασα παλι το ιδιο προβλημα εχει. Δεν ειναι μονο για το youtube. Το ειπα απλα σα παραδειγμα. Οποια σελιδα και να ανοιξω κανει το ιδιο. Γκαζι φρενο γκαζι φρενο :rolleyes:

Λεπτομεριες :P

αν και η cyta μαλλον θα δωσει απο κανα αστικο κεντρο οπως ειπε ο thresh.γιατι αμα δωσουν απο τις καμπινες του οτε τα νεα Kv τοτε θα ειναι σαν ΑΡΥΣ.

αλλα για να δωσει η cyta τωρα μαλλον απο κανα αστικο κεντρο δηλαδη βλακειες.μονο για οσους ειναι Km λογικα και λιγοτερο.ενω αμα γινει απο καφαο θα μπορουν σχεδον ολοι να παιξουν κομματια αλλα ο οτε δεν θα δωσει καν τετοια πακετα που δινει η cyta.στο 50 Mbit ο οτε εχει πει 5 Up .η cyta ειδα 10 η κανω λαθος?

Σε εμενα παντως, που ειμαι και στα 100 μ αποσταση, δεν εχει καν διαθεσιμοτητα... απορω τι αναγγελουν vdsl οταν δεν ειναι καν ετοιμοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...