VasKag Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 αν και δεν ειμαι ο πλεον ειδικος, συγκρινοντας με βαση τα δικα μου χαρακτηριστικα, νομιζω οτι με 20 attenuation ισως επρεπε να κλειδωνεις πιο ψηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Υπαρχουν gaps στη γραμμη σου για αυτο και τετοιος συγχρονισμος. με 20attenuation πρεπει να εισαι 15+ τουλαχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 οταν λες αλλαγες καλωδιων εννοεις απο τη δικια μου μερια ή απο τη μερια των παροχων? (οτε / forthnet). παντως αυτο που παιρνει καποιος στην αρχη ειναι σχετικο οτι οτι θα ειναι το ιδιο και μετα. εγω παντως οταν εβαλα 24αρι το 2007 (ήμουν με 384/128) ξεκινησα με ΑΤΤ 45 (βλαβη με το καλημερα) μετα πηγα στα 26 (κλειδωνα περιπου 11) και τωρα ειμαι στα 23.5 (κλειδωνω περιπου στα 20). να αλλαξαν τοσες φορες καλωδια στην περιοχη μου το κοβω απιθανο. τα καλωδια ειναι του οτε δεν ειναι τον παροχων. α.οπως ειπα η ταχυτητα θα ειναι η ιδια και μετα εκτος εκτος εκτος. οσο για το δικο σου θεμα το 45 attenuation κατι πηγαινε πολυ λαθος για να εχεις τοσο και μετα να παει 23.το 23 με το 26 οκ ειναι το ιδιο. το γιατι ανεβηκες τοσο μπορει να σου αλλαξαν ζευγαρι στο καλωδιο μπορει κατι αλλο να ειχε προβλημα μπορει καλωδιακη 1002 μπορει.εννοειται οτι δεν θα αλλαζαν τοσες φορες καλωδια.απλα εχει τυχει σε καποιους που εχει γινει προσθηκη νεων καλωδιων τους εβαλαν εκει επειδη στο παλιο δεν υπηρχε καποιο ελευθερο και επαιξαν πολυ καλυτερα απο τους αλλους.η πχ ειχε καποιος βλαβη και τον εβαλαν στο νεο καλωδιο.το παλιο καλωδιο δεν καταργειται παντα επισκευαζεται. λοιπόν τελικά η κατάσταση ειναι για γέλια (και για κλάματα)... με το μεγαλύτερο βάρος στην forthnet. πάμε στον 1 μήνα και 3 μέρες για μεταφορά γραμής. είναι απλά τα πράγματα... τόσο καιρό η vivodi είχε λάθος την διεύθυνση και σε κάθε αίτημα της forthnet το σύστημα του ΟΤΕ έβλεπε λάθος πράγματα και έριχνε άκυρο. ακόμα και σήμερα, δεν έχει ασχοληθεί κανένας υπάλληλος για να δεί τι τρέχει, και φυσικά έτρεξα μόνος μου για να τα διορθώσω, αφου το κατάλαβα μετά απο τόσο καιρό που δεν με ειχε ενημερώσει κανείς. αν το άφηνα σε 1 χρόνο απο σήμερα θα ήμουν ακόμα στην ίδια κατάσταση... η forthnet δεν καταλαβαίνω γιατι στο support βάζει κοπέλες με IQ κάτω του μέσου όρου. εκτώς και αν ο λόγος είναι για να σε χρεώνει με την κλήση. ακόμα και απο το "back office" δεν ξέρω τι ειναι αυτό, οπου μίλησε η υπάλληλος δεν ξέρουν τι να κάνουν λέει και να πάρω εγώ τηλέφωνο στην vivodi για να μου διορθώσει τα στοιχεία, λές και ειναι δικιά μου ευθύνη αυτο το πράγμα. φυσικά ούτε προιστάμενος της forthnet εμφανίστηκε πουθενά.. μιλάμε η οργάνωση σε αυτήν την εταιρία είναι κάτω του 0. ελπίζω στο τεχνικό κομάτι αφου ενεργοποιηθώ να ειναι όλα πολύ καλύτερα, σε άλλη περίπτωση απλώς θα διακόψω την σύνδεση και θα βρώ μια πιο σοβαρή εταιρία το back office εχει να κανει με τις αιτησεις.β.δυσκολο να μιλησουν αυτοι με την vivodi αφου η vivodi ξερει εσενα.αν ηταν να παιρνει ο παροχος και να αλλαζει τα στοιχεια του καθενος ετσι απλα τοτε την ειχαμε κατσει.συνηθως ζητανε ταυτοτητες κτλ.οποτε αυτο το κομματι παει σε εσενα.επισης η forthnet υποχρεωτικα θα στειλει αυτο που εγραψες στην αιτηση και οχι αυτο που εχει η vivodi.αν η forthnet και η καθε forthnet βαλει λαθος στοιχεια για να ταιριαξουν με την vivodi αντι να τα αλλαξει η vivodi τοτε ναι μεν σε πρωτη φαση μπορει η αιτηση να περασει αλλα οταν παει ο οτε εκει και πχ δει κατι αλλο που ειναι λαθος θα ξαναριξει reject με αιτιολογια πχ λαθος διευθυνση δεν βρεθηκε το ονομα κτλ κτλ.(αναλογως το λαθος που ειχε κανει η vivodi).ειδικα θελει πολυ προσοχη οταν υπαρχει πχ κυπρου 52α και 52β ή οταν ειναι γωνια δρομων. Καλημέρα σας. Τελευταία διαπιστώνω και εγώ προβλήματα με την Forthnet. Από το support τους μου είπαν να ελέγξω τον εξοπλισμό μου, αλλά εξηγήστε μου πως είναι δυνατόν να "χαλάει" ξαφνικά και μετά να φτιάχνει. Επίσης δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από το OrbMT και αν βγάζετε συμπέρασμα διαφωτίστε με. Τετάρτη μεσημέρι 12 ώρες αργότερα Πέμπτη πρωί Μετά το restart του modem Αρκετά συχνά πέφτει στο μηδέν το download SNR margin. με τι ρουτερ εισαι?ελπιζω οχι Linksys>οτι μια γραμμη καθε λιγο και λιγακι κλειδωνει σε διαφορετικη ταχυτητα δειχνει ασταθεια της γραμμης.ναι θεωρητικα με 20 db θα πρεπε να παιζειςπαραπανω.αλλα παλι δεν ειναι σιγουρο οτι ο οτε θα το δηλωσει βλαβη.gap σε infineon οσο θυμαμαι δεν υπαρχει.infineon = siemens .στα alcatel ειναι = broadcom. αν και δεν ειμαι ο πλεον ειδικος, συγκρινοντας με βαση τα δικα μου χαρακτηριστικα, νομιζω οτι με 20 attenuation ισως επρεπε να κλειδωνεις πιο ψηλα. σωστα αλλα για τον οτε ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια.δεν θα κανει αλλαγη ζευγαριου για τετοιο θεμα. Υπαρχουν gaps στη γραμμη σου για αυτο και τετοιος συγχρονισμος. με 20attenuation πρεπει να εισαι 15+ τουλαχιστον... οπως ειπα και πιο πανω νομιζω τα gaps ειναι σε alcatel οχι siemens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Με Draytek Vigor 2700VG είμαι. Το γνωστό της Alcatel με το original firmware. Επειδή βαριέμαι να περιμένω στο τηλέφωνο έστειλα email στη Forthnet και τους είπα να στείλουν βλάβη στη καλωδιακή του ΟΤΕ αλλιώς θα γυρίσω στον ΟΤΕ. Δε περιμένω πολλά, αλλά είπα μπας και ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 σε μενα στο OrbMT, το Max Attainable Rate και το RCO ειναι μηδενικα. να υποθεσω οτι ειναι θεμα του προγραμματος? επισης το 1250+ που βλεπω στο upload του φιλου ειναι κατι καινουριο? δινει και παραπνω upload απο το 1024 η forthnet? και μια διορθωση, τωρα που το ξανακοιταξα, 22,5 ειναι τελικα το att μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Με Draytek Vigor 2700VG είμαι. Το γνωστό της Alcatel με το original firmware. Επειδή βαριέμαι να περιμένω στο τηλέφωνο έστειλα email στη Forthnet και τους είπα να στείλουν βλάβη στη καλωδιακή του ΟΤΕ αλλιώς θα γυρίσω στον ΟΤΕ. Δε περιμένω πολλά, αλλά είπα μπας και ... μισο λεπτο?vigor τη σχεση με alcatel?β.δοκιμασε με αλλο firmware και βαλε το τελευταιο στο vigor. ο οτε δεν θα το δεχτει βλαβη.επειδη εχεις +-1 mbit ο οτε θα δει οτι παιζεις στα 11 ,12 και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα το θεωρησει βλαβη εκτος αν πεσεις σε κανα καλο τεχνικο του οτε.και καλωδιακη θεωρειται οταν εχει προβλημα μεγαλο μερος του καλωδιου συνηθως και οχι ενα ζευγαρι μονο.και στον οτε να πας τον ιδιο χαλκο θα σου δωσουν σε μενα στο OrbMT, το Max Attainable Rate και το RCO ειναι μηδενικα. να υποθεσω οτι ειναι θεμα του προγραμματος? επισης το 1250+ που βλεπω στο upload του φιλου ειναι κατι καινουριο? δινει και παραπνω upload απο το 1024 η forthnet? και μια διορθωση, τωρα που το ξανακοιταξα, 22,5 ειναι τελικα το att μου. α.ναι θεμα του προγραμματος. ειναι το max attainable το 1250 οχι το ποσο συχρονιζει. ναι η forthnet δινει μεχρι 2 mbit upload me annex m εφοσον εχεις static ip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 μισο λεπτο?vigor τη σχεση με alcatel?β.δοκιμασε με αλλο firmware και βαλε το τελευταιο στο vigor. ο οτε δεν θα το δεχτει βλαβη.επειδη εχεις +-1 mbit ο οτε θα δει οτι παιζεις στα 11 ,12 και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα το θεωρησει βλαβη εκτος αν πεσεις σε κανα καλο τεχνικο του οτε.και καλωδιακη θεωρειται οταν εχει προβλημα μεγαλο μερος του καλωδιου συνηθως και οχι ενα ζευγαρι μονο.και στον οτε να πας τον ιδιο χαλκο θα σου δωσουν Λάθος μου !!! Altec ήθελα να γράψω !!! Μα δεν με ενδιαφέρει το +-1 αλλά να μην κάνει διακοπές και ενώ έχει γραμμή να προσπαθεί 1-2 ώρες για επιβεβαιώσει όνομα και κωδικό. ( μήπως να κάψω το καφάο; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Λάθος μου !!! Altec ήθελα να γράψω !!! Μα δεν με ενδιαφέρει το +-1 αλλά να μην κάνει διακοπές και ενώ έχει γραμμή να προσπαθεί 1-2 ώρες για επιβεβαιώσει όνομα και κωδικό. ( μήπως να κάψω το καφάο; ) α.αλλαζεις firmware στον ρουτερ.δεν παιζει σεναριο να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα γραμης και να κανει 2 ωρες για authentication εκτος αν χανει και συγχρονισμο. βγαλε το firmware της altec που ειναι παλιο και βαλε πιο νεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Το τελευταίο της Draytek έχω περασμένο. Το θέμα όμως είναι ότι το κάνει τυχαία. Ή φορτίζουν οι πυκνωτές στο router μέσα και θέλουν restart να στρώσουν ή δε ξέρω τι ... Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τελευταία. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η forthnet αλλά όταν τους πήρα τηλέφωνο είπαν ότι δε βλέπουν πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή είμαι έτσι !!!! Σε λίγο θα κολλήσει και με το restart θα στρώσει. Ή θα περιμένω 1-2 ώρες για να στρώσει. Αυτό τι είναι; Και μετά το restart!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά υπάρχει gap στην γραμμή σου , ειναι αυτα τα κενα ανάμεσα στις μπλέ γραμμές. Δεν πέρνεις ενα τηλέφωνο να σου κάνουν ενα έλεγχο ? Τώρα εχει φάει παλι κόλημα για πόσο αντέχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 το να εχεις crc errors ειναι απολυτως φυσιολογικο.δεν υπαρχει γραμμη με μηδαμινα errors εκτος αν παμε σε καμια οπτικη.ειδικα στις 24αρες που παιζουν οριακα ειναι απιθανο να μην βρεις κανανε error.gap σε infineon δεν ξερω κατα ποσο υπαρχουν.συν οτι το gap δεν θα τον επηρεαζε.η μονη δοκιμη ειναι με αλλο ρουτερ για να δουμε τι γινεται.μπορει και θεμα γραμμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα υπάρψουν μερικά θεματάκια με lag σε 2 online games που παίζω απο το φυσιολογικό 65ms που έχω εχουμε πάει στο 200ms αλλα ανεβοκατεβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Τα Σ/Κ γενικα ειναι πιο ανεβασμενα τα pings, γιατι πιο πολυ κοσμος καθεται σπιτι του και παιζει παιχνιδια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 λογω κρισης δεν πολυβγαινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Να ρωτήσω κατι άσχετο αλλα εχει σχέση με τα pings. Όταν γίνει κάποτε η μετάβαση σε vdsl το fast path συνεχίζει να υφίσταται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα