Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλα να πω οτι το προβλημα δεν ειναι μονο της FN αυτη τη στιγμη. Εγω εχω ON και δεν ειχα ποτε προβλημα εδω και 15 μηνες αλλα χτες και σημερα εχει μαμηθει ο Διας. DCs καθε λιγο και λιγακι, restarts, κακες ταχυτητες και γενικα μια κατασταση χεσε μεσα. Μια απο τα ιδια και στο μαγαζι, μια απο τα ιδια και σε αλλες εταιριες.

Ενω ξερω απο πρωτο χερι τι εστι FN απλα να ξερετε οτι δεν ειναι μονο δικο της το προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απλα να πω οτι το προβλημα δεν ειναι μονο της FN αυτη τη στιγμη. Εγω εχω ON και δεν ειχα ποτε προβλημα εδω και 15 μηνες αλλα χτες και σημερα εχει μαμηθει ο Διας. DCs καθε λιγο και λιγακι, restarts, κακες ταχυτητες και γενικα μια κατασταση χεσε μεσα. Μια απο τα ιδια και στο μαγαζι, μια απο τα ιδια και σε αλλες εταιριες.

Ενω ξερω απο πρωτο χερι τι εστι FN απλα να ξερετε οτι δεν ειναι μονο δικο της το προβλημα.

οταν καποιος εχει disconnects δεν ειναι θεμα provider αλλα θεμα χαλκου.βεβαια εγω το λεω εγω το ακουω.δεν το λεω για σενα αλλα για τους πιο πανω.

επισης πριν λιγες ωρες δεν επαιζε το περαμα.ας ειναι καλα οι γαματοι εργολαβοι που πηγαν να σκαψουν για να περασει οπτικες η cyta και εκοψαν οπτικες αλλων εταιρειων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Την τελευταλαι εβδομάδα παρατηρώ θεματάκια στην σύνδεση μου , τα sites ανοίγουν λίγο πιο αργά το donwload μεχρι να πάρει τα πάνω του αργεί και αυτό + του οτι το snr (ακόμα και μετα απο restart κτλπ ) ειναι κολλημένο στα 11 γενικά η ολη σύνδεση συμπεριφέρεται καπως περίεργα.

Κάνω υπομονή μήπως φτιάξει αλλιώς θα πάρω ενα τηλέφωνο να μου ρίξουν παλι το snr στο 6 μήπως στρώσει.

offtopic

Επίσης μετα απο την αναβάθμιση του καινούργιου firmware στο vigor2820 δεν υποστηρίζεται πια το OrbMT :(

Είναι οκ αυτά τα χαρακτηριστικά? Ποιό μας δείχνει την ταχύτητα???

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 0:44:47

DSL Type: G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.272 / 20.560

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 20.245

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 4,85 / 44,50

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 20,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 17,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 14,5 / 6,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 7.613

CRC Errors (Up/Down): 0 / 92

HEC Errors (Up/Down): 0 / 1.634

Για να δούμε τα χαρακτηριστικά μιας γραμμής (κάτι ανάλογο με αυτό στην παράθεση), υπάρχει κάποιο πρόγραμμα?

Για να δούμε τα χαρακτηριστικά μιας γραμμής (κάτι ανάλογο με αυτό στην παράθεση), υπάρχει κάποιο πρόγραμμα?

Υπάρχει το OrbMT που ειναι αρκετά καλό αλλα δεν υποστηρίζει ολα τα router, δοκίμασε το πάντως

Την τελευταλαι εβδομάδα παρατηρώ θεματάκια στην σύνδεση μου , τα sites ανοίγουν λίγο πιο αργά το donwload μεχρι να πάρει τα πάνω του αργεί και αυτό + του οτι το snr (ακόμα και μετα απο restart κτλπ ) ειναι κολλημένο στα 11 γενικά η ολη σύνδεση συμπεριφέρεται καπως περίεργα.

Κάνω υπομονή μήπως φτιάξει αλλιώς θα πάρω ενα τηλέφωνο να μου ρίξουν παλι το snr στο 6 μήπως στρώσει.

offtopic

Επίσης μετα απο την αναβάθμιση του καινούργιου firmware στο vigor2820 δεν υποστηρίζεται πια το OrbMT :(

στειλε μου pm.:) αν δεν το εχεις κανει 6 αρι ακομα.

μπαινεις μεσα στον ρουτερ δεν υπαρχει λογος να κατεβασεις το dmt η το orbmt

Υπάρχει το OrbMT που ειναι αρκετά καλό αλλα δεν υποστηρίζει ολα τα router, δοκίμασε το πάντως

αφου μπορει να μπει μεσα στο ρουτερ και να τα δει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τι εγινε παιδια? Πως πατε? Εδω Ηλιουπολη εβρεξε και γ*μιεται ο Διας! :@ Συγχρονισμος στα 11 mbps και snr 13.5! Ετσι ξαφνικα!!

εφοσον εχεις 13,5 margin κανει σκαμπανεβασματα η γραμμη μαλλον λογω τον πολυ καλα μονομενων καλωδιων κτλ που σε καθε βροχη χαλανε 500 καλωδια του οτε.τα υπολοιπα με Pm

Εχθες τα μεσανυχτα δεν ειχα ιντερνετ. Ελεγε "NO ATM ACTIVITY" και "CONCENTRATOR NOT REACHABLE". Μου το εχει κανει και παλαιοτερα. Γιατι;

απο κολλημενο Port απο κολλημενη καρτα απο γενικοτερο προβλημα απο οτιδηποτε που δενσε αφηνει να παρεις Ip μπορεις να το δεις αυτο.

μενω Πατρα , απο 15/11/11 εβαλα forthnet και συνχρονιζομαι γυρω στα 8 με 9 ,αν γνωριζει κανεις περνει τιποτα βελτιωση ? εκανα ενα προγραματακι που βρηκα το OrgMT που λεει κατι για gap στην συνδεση , το εκανα και μου εβγαλε αυτα τα αποτελεσματα . Υπαρχει προβλημα???

post-186433-0-43579000-1323537242_thumb.png

Τι εγινε παιδια? Πως πατε? Εδω Ηλιουπολη εβρεξε και γ*μιεται ο Διας! :@ Συγχρονισμος στα 11 mbps και snr 13.5! Ετσι ξαφνικα!!

ωραία τέτοια λέγε εσύ και αύριο περιμένω να ενεργοποιηθεί η σύνδεση... τόσα χρόνια με vivodi δεν είχα το παραμικρό με χιόνια και βροχές... αν δώ με την forthnet τπτ περίεργο θα τρελαθώ :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...